ПП-ДБ: Не искаме избори, а правителство и реформи, не ние ги отлагаме

От коалицията внасят без ГЕРБ правилата за избор на антикорупционната комисия, не казват дали ще продължат да държат Николай Денков да е и външен министър

Обратно в новината

Коментари - ПП-ДБ: Не искаме избори, а правителство и реформи, не ние ги отлагаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагли, продажни, самовлюбени = това са идиотите, които ни управляват!

На снимката - Насраните! .... и сега какво правим?

Не искате избори.Искате един як лабуд.

"Шест месеца се забавихме, България няма време да отлага реформи", каза Христо Иванов. "Нямаме време да държим страната в безвремие", А кой управлява през тези 6 месеца - еднолично ПП-ДБ! За ПП-ДБ важи това известно безсмъртно детско стихотворение: "Все за нешо ще намери да се начумери, ту му млякото горещо, ту пък друго нещо"!

Пресконференция на ППДБ - цяла тумба онбашии - лидер до лидера, председател до председател, държавник до държавника! Хвала на тази коалиция, че я има!

ама... индианци няма.

Индианците сме ние :–)

Бойко сега ни играе театър, както неведнъж го е правил! Сега се дърпа, прави се на независим и опонент на ПП-ДБ, репчи им се, оплюва ги, но след няколко дни ще подвие опашка, ще забрави заклинанията и ще продължат заедно, ЩОТО ТАКА МУ Е КАЗАНО ОТ АМБАСАДАТА, иначе - в Софийския затвор! НЯМА ПО-ЗАВИСИМ ЧОВЕК ОТ БАЦЕ В БЪЛГАРИЯ, ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!

Де го Кокорчо, убавеца?

ППДБ вече омръзнаха на всички с курвенските си номера. Да си ходят и да ни пращат на избори. Дано да влязат в следващия парламент, ама се съмнявам силно.

Всичките сте за бесилаката бе мама ви крадлива и некадърна. Щерките и синовете ви да ви докарат зетьове нигерийци мама ви долна

ПП-ДБ пак търсят кой им напълни гащите?

е, то остава и да искате избори... усещате какви боклуци сте и какви лайна забъркахте и как ще видите повече парламент и крадене на корем през крив макарон... най-вероятно е да видите затворнически килии отвътре, скапани крадливи боклуци.

Много им кръвясали очите, бре? Снощи в посолството са ги спукали от ебане!!!

Това още не бяхме виждали- едни мазни плужеци и слуги да натискат други мазни плужеци....

Ами кой ви пречи бе, момчета? Правете реформи! Ама за това се иска акъл и да не те мързи! Толкова време държите властта, а нямало реформи! Кой да ви ги направи? А иначе да рушите и събаряте, няма други като вас! А избори не искате, защото ще се отечете в канализацията! Видяхте ли си одобренията тази сутрин? Около 5-6 % на правителство и парламент! Как ще правите реформи с такова одобрение? Вие сте тотално не легитимни!

Снимката колаж ли е?!

Единственото което реформират са собствените им банкови сметки във възходяща градация и с бързи темпове :(

А от президентството мълчат на кого Президента ще връчи мандат за съставяне на правителство. Вариантите са Възраждане , ДПС, БСП и ИТН.

Реформи......

Естествено, че не искате избори, защото си знаете какви ще са резултатите

Аха, на Бойкикев му хареса ДА СЕДИ в СКУТА та Д. П. и ДА ПИЕ МАЗНО ТУРСКО КАФЕ с Д.П. и Бойчо.

Застанали са баш за разстрел! Вашите реформи не ги искаме. Наврете си ги в сфинктера

Всеки гласоподател за сглобката може да се огледа в снимката като в огледало.

Бате Бойко , моля те ! Бий им шута и на избори, без тях беше 2 пъти по-добре. Много умни глави на едно място не е на добре

Ама ние искаме, Махайте се , по лоши от вас заедно не сме виждали. Глупост след глупост. По-добре кажете на Русия че заради приятелството с изтока спираме заводите за Украйна , поне да има България някакъв шанс през следващите 10 год.

Хайде тия пак запъхтени и бързащи за големите им "реформи". Зор колкото се може по-бързо да се прокарат Техните виждания за "реформи" за да може по-бързо за излязат от коалицията която не е коалиция и да заявят гордо как си изпълнили големите "обещания". Само дето все още не осъзнават, че въпреки постиженията заради които сами се потупват по рамото, много малко от държавата е на същото мнение. А както се справиха с конституцията, то тия реформи ще са още по-голямо мазало. Какво стана с големите промени във ВСС в името на истинското правосъдие? Ами нищо след като малко след промените гласуваха за отмяната на същите тези промени. Какво стана със съдът? Намалиха състава за комисиите по назначаване/уволняване на съдии. Само дето съдиите с лоши практики така и не получават повече от намалена заплата. Какво стана с главният прокурор? Направиха по-лесно да го премахват когато не е удобен за политиците. Брей ама точно каквото искаше народа! Народа в НС обаче.

Абе те шеф на КЕВР не можаха да назначат, а ти за конституцията говориш - посредствени хора без никаква юридическа грамотност

Ама какво? Как може такива реплики? Та това са единствените експерти във всичко които до сега не са заемали постове. Колкото до конституцията ами тя готова, приключена и удобна където трябва за депутатите! Пълно мазало! И сега остава и другото да омажат.

Народен съд за всички вас крадци и лъжци мръсни !!!!

Страх ги е от избори,че ще загубят

Неуки и нахални хора.

Когато ние се дървим едни на други тези от снимката и др.подомни ще дерибействат-ще продължават да ни вкарват в блатото.

Нормално е Поредните Продажници да не искат избори. Тези, които дадоха гласа си за тях на миналите избори, и бяха предадени, когато продажниците си направиха "некоалиция" с ГРОБ, едва ли ще им простят.

Гнома иска да стане министър председател- затова е бързането

Искам есента Баце като се върне и почне секса с 200 искренчо и венеция да ги покани на руско републиканска 3ка

На фотото неополитически лузери плюс дърти шмекери без капка чест и достойнство.Паталогични лъжци и мошеници.Сами си ги натресохме и подредихме в ,,Сглобката”.Българина си пати от главата а не от съдбата си.

добре сте ги наснимали и ни ги показвате комплект - само докато ги гледам и ръцете ми сами се свиват в юмруци и ми идва да им избия зъбите

Когато ги видя тези от пп. дб. жабата,робинзо крузо два пръста чело и др.ми се повръща.ТЕ ще продадът и майка си - долни човекоподомни плазмоди

поглеждам снимката с тези неадекватници и си викам- това не е сериозно. Това е театър на абсурда. Тези хора не могат да застанат дори адекватно пред камерата. България се управлява от другаде и от други. Не им знаем лицата. Но тези от снимката.... потрес. Това няма да свърши добре.

Шарлатани, защо мразите Герб има обяснение, те са ви най-голямата конкуренция. Но Защо мразите България? Дайте отговор.

Аз лично съм навит на нови избори, като видях копейкаджиите колко са останали те няма да влязат в следващия парламент, СлаФчУ и Тошко също, ще се поизчисти парламента малко.

За копейкаджиите от "възраждане" си прав, те няма шанса за следващия парламент, защото зеления чорап ше обере целия копейк

Вие може да не искате, но ще го стискате много скоро отзад. Мина ви времето, чао сте

Следващият премиер трябва да се казва Мария Габриел, но българските граждани да знаят, че регулаторите, службите и съдебната система работят за тях", обобщи Кирил Петков. Боже опази. Кире я пак - работят за тях??? Кире, тя и еугленка поработи за тебе, ама парата беше друга.

Ама разбира се, че няма да искате избори. Следващите такива завинаги ще ви изхвърлят от политиката…Няма по-гнусни, жалки, некадърни, алчни и продажни от ппдб….Избори трябва да има!

Трябва “модела” ГЕРБ да се върне, държавата да тръгне по възходяща права линия. Да се строи, да се произвежда, за бизнеса да има предвидимост, да расте стандарта за работещи и пенсионери. За шмекери и престъпници заслужено правосъдие.

„Всяка държава, която е закъсала и иска помощи, ако преведе пенсиите и заплатите такива, каквито са в България, веднага ще си оправи дефицита. Да направят пенсиите каквито са в България и след една-две години ще тръгнат нагоре.“ “Поскарах се малко на държавите, които само искат пари от Германия, а в същото време – не си привеждат бюджетите и дефицитите в съответствие с Маастрихтските критерии.” „Да помолим владиката да помоли началника да е с нас”. И хоп - на де що има последно място в Евростат. И с две първи места все пак - по корупция и смъртност на тулупи и матрял.

да се иотпочват по продължителността на УЖ управлението на държавата. Нъл тъй?

При едни следващи избори, колониалното управление на зглобката ГЕРБ + ППДБ ще получи ОБЩО 15 % от гласувалите. За тях ще гласува матрияла, а другите избиратели – НЕ. Затова каквото и коалиционно споразумение да подпишат, то няма много да им помогне…

Само ги вижте на какво преличат.Думите нямат значение.Последният да пусне водата на тоалетната за да изтекат в канала тези мерзавци

посвирят на тромпета на шиши, ще са в играта още малко

но народът иска.

Шубе ги е! Знаят че ще са я четвърти я пети при едни избори. Боклуци, ще му клекнат на Бойко.

за тия 9 месец какви реформи направихте ???? вкарахте мигранти, дадохте оръжение на усрайна, сътворихте още куп глупости ... сега се сетили да реформират

Алчни продажни палячовци

ми стаа йордека кат се сетим жена му на кандидат кмета им за сф каква си я беше облещила. Такива няма ги намерим скоро.