Коментари - Позната на Дебора Михайлова: Психическото ѝ състояние се подобрява, имаме надежда | Днес.dir.bg

Позната на Дебора Михайлова: Психическото ѝ състояние се подобрява, имаме надежда

Днес 18-годишното момиче ще бъде подложено на повторна съдебно-медицинска експертиза

Обратно в новината

Коментари - Позната на Дебора Михайлова: Психическото ѝ състояние се подобрява, имаме надежда | Днес.dir.bg

Коментари

Интимна връзка по новия закон ,

Къде и е силикона в джуките? Защо не може да се коментира другата новина?

, чиито 21 порезни рани все още заздравяват..." Абе 21 рани, пък 400 шева, малко партенкаджийска работа ми се вижда, ама щом мисирките са го казали и политиците го твърдят, ко да праим, ще вярваме !!!!!

И защо сте забранили коментарите под излиянията на Дебора?! Да не би случайно да прочете какво реално мислят хората?! Всеки трябва да е наясно, че всеки избор си има последствия..

психическото и състояние не е добре от много време, щом се чука с женен примат десет години по дърт от нея!

случайно и с теб, и сега да ревнуваш?

неее, аз пари за секс не давам! ще рече че курви не поръчвам!

Е, тръгна много добре Венкова - позната или непозната, силно ,,ангажирана"", на върха на вълната - и бам - стигнахме си до думата - има Банкова сметка и събира пари . Дано за Дебоора,

Защо мисирките ЛЪЖАТ, че шевовете са 400? За по-силен ефект! Не им се връзвайте !

и май наистина никой няма да ти се връзва на тебе.

Чалгата не прощава. Като искаш на 16-17-18 да приличаш на фолкпевица, да си коригирана, с татуси, да излизаш с бандити и хазартни типове, така е. А на бас, че не знае от къде се влиза в училище, но знае чалга песните. И не е само тя, хиляди момичета има като нея. Дано да си преосмисли изборите и да се промени.

Не оправдавам насилието и садизма,но и тази 18 г.проститутка,наркоманка,танциорка в нощни барове с множество любовници и контакти с криминалния контингент,просто си го е търсила.

Как са се загрижили за "психическото състояние" на 18 годишната любовница на сводника...Е.ах ти и криворазбраната демокрация...ОСТАВКА , джендъри !

Ти не си много по-стока от сводника. Момичето вероятно не е искало да става проститутка и някакви прокурори и съдии русофили са взели пари за да си затворят очите и да пуснат касапина навън. Не е важно сигурно, не е масово явление стещу, което трябва да се говори. Сигурно е шоло млафите момичета да чуят какви последсвия може да има връзката с подобен изверг с широка усмивка и топли контакти с известни чалга певачки.

Колкото и да не ни се харесва, стигнахме дереджето всяка втора пикла навършила 15 години да иска силикони, джуки, татуси, лесни пари, чалга дискотеки, наркотици, яки батки и мега кефене. И всички до една знаят рисковете, включително това една сутрин да осъмнат като проститутки, а друга като бити/стригани/нарязани непослушни проститутки. Ама не щат друга алтернатива. Щото да си вадиш парите със знания или работа, хем голям зор, хем досадно.

Бля-бля и накрая съдиите и прокурорите са русофили. Браво. Онзи е изрод, а ти платена отрепка. И от това да изкараш хонорар. Другия ще напише, че това е манталитет на бандити от САЩ. И на него - браво.

След 30 години несправедливост от съдебната система, явно назря момента да хванем по едно дърво и да си поискаме справедливост и законност. Може да не е най-интелигентния и културен начин, но досега, 30 години, ги чакахме културно! Имаха време, не е като да нямаха. Двама съдии, със спорни решения да осъмнат остригани и със счупени носове - да видите колко благотворно ще бъде за системата. А, както се разбра, да те стрижат като овца и да ти чупят носа - дори не е средна телесна повреда! Според мен, ако няма разрези, даже не е необходимо и полицията да си губи времето.

ако не можеш да си намериш дърво да ти дам едно. Ще ти купя дръжка за права лопата от магазина. дори няма да сека от гората - не е редно. После чакам новините. Или си поредния диванен герой?

_stankow

Да, точно съдиите ви виновни !? А мутрите ? А извършителят ?

Гошко Макетното ГоУем мъШ, като лайно на дъЖ... Като видя подобен комплексар да си демонстрира "мъжествеността" насилствено над жени и ми е ясно, че му къса пишката

Откъде ти е ясно

Явно че пускането на престъпници и дори убийци на свобода е обикновено за Жългария . Помните ли Анита Мейзер, която удуши при секс любовника си? Осъдиха я на 2 години, след 1 год 6 мес я пуснаха и замина за Щатите да работи при ,,умни и кадърни"" българи там. И тая убийца се разбокяла и дъщерята на известната наша актриса и дала пари за лечение. Трябва ли тазуЩРЕРКА ДА БЪДЕ СЪДЕНА за подкрепа на престъпнук. Нека правосъдието и тълпата мерят с един аршин,

Някакъв 26 годишен КЕЛЕШ със самочувствие на Господ, тръгнал да раздава правосъдие.?!? От къде почерпи сила, за да смята, че е годен да определя правилно или грешно?!? Такива сбърканяци трябва да получат същото, каквото са причинили.. Надявам се в ареста поне качествено да го аргасват, щото ясно, че няма как да го накълцат

Ние като общество нямаме право да пускаме...пиши я бегала правовата държава. Да живее улицата.

Ква правова държава, след като Гьонева, прокуроът и съдебният лекар са си затворили очите.., вярвам срещу добра сума. Къде виждаш правова държава, когато тъпата като гьон Гьонева пуска изрида, който е с пробация за побой над жена!?!? Правовата държава е само на теория. И в кухите фрази на политиците

Една тиква вече падна от прокуратура. Сега чакаме тиква от съдиите. Ако вси път пада по една тиква като стане нещо подобно, Българияще стане по-добро място за живеене! Нека институциите да имат страх! От тях тръгва всичко!

Не е хубаво да се правораздава от улицата, но щом за 30 години не видяхме съдиите да имат респект към жертвите и закона - тогава улицата трябва да им помогне да го придобият

Честно да ти кажа бих предпочел някой от улицата да реши от колкото някой съдия! Ти видя ли я тази съдийка на какво прилича!?!! Бай мангал от Столипиново е по-чистоплътен!

Каквато и да е Дебора, колкото и глупости да е направила за последната година - нито съдебната власт, нито ние като общество, имаме право да пускаме Джак Изкормвача да се разхожда по улиците свободен

Какъв Джак Изкормвача те гони бе, морбиден измет

Каквито и да са били отношенията им , без значение от религия ,етнос, образование, професия ,семейно положение и още ,и още ,никой не му дава право да използва нож за решаване на проблема. Млади хора, ако някой от тях вече няма чувства, ….забравяш и продължаваш . Насила става само за кратко. След секса всеки решава дали да продължи, или да прекрати.кретена със семейство,момичето младо ,но това не значи, че някой ще и бъде собственик.

За едно момиче на 17-18 е доста лесно да го прилъжат и да попадне на неподходящи хора, които да я експлоатират сексуално. Не е задължително да е глупава или татуирана. Много момичета от самота или любопитство в тази възраст могат да допуснат тази грешка. Или докато се правят на готини и много печени. Според мен, случаят с Дебора е нещо такова. Проблемът е, че тази грешка не може да води до обезобразявания, да постъпват с едно дете садистично.

ДА, ЖЕСТОКОСТТА НА ТОЗИ ИЗРОД ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАНА В НАЙ-ВИСОКАТА СТЕПЕН НА ЗАКОНА. НО ТРЯБВА ЛИ НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ ПРЕЕКСПОНИРА В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО ТОВА?. НА ВСЯКА КРАЧКА ИМА НАСИЛИЕ, ГОВОРИ СЕ ЗА МИЛОСЪРДИЕ, ДОБРОТА, А ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ БЪЛВА ЖЕСТОКОСТ, ОМРАЗА - ЕТО ЗАПОЧВА СЕРИАЛА "ПОД ПРИКРИТИЕ", НЕПРЕКЪСНАТИ УБИЙСТВА, ТОРМОЗ И ВСЯКАКЪВ ТИП НЕГАТИВИЗЪМ СЕ ВЪРТИ ПО ОТДЕЛНИТЕ КАНАЛИ. КОЛКО ПЪТИ СА ПОКАЗВАНИ НАИСТИНА ДОБРИ И ЧОВЕШКИ КАЧЕСТВА, 1: 1000. НЕ Е ЛИ ДОБРЕ ТАЗИ ЖЕСТОКОСТ И НАСИЛИЕ ДА СЕ ДАВА СЛЕД 23 часа В СПЕЦИАЛНА РУБРИКА, ЗА ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ОТ МАЛОЛЕТНИТЕ.

Дай Боже да се оправи момичето Дай Боже!

Като чета коментарите решението за тази страна е да гръмне АЕЦ-а.

Сорос каза, че парите дадени за източна Европа нямат смисъл , ще спре да ви финансира и ще те изтрие.

случая смърди-- обикновенна проститутка и друга, която захлеби покрай нея чрез медиите не защитавам насилието но кога то се ползва з а прокарване даден случай на политически и финансови интереси е гнусно а следи и доказателства за рязане Няма...що тъй?

Една жена и проститутка да е, не означава, че трябва да я кълцат, обезобразяват.. Въобще, някой да я приема като собственост!

Ей, престъпник. Я се скривай или Иди се предай доброволно за престъпление, които си извършил. Личи ти от сто километра какви ги вършиш. Да не тие поодпукат като Жорко макетното ножче, че още от ареста ще ти се стъжни. Ще идеш в затвора вече жена

няма ното кадър от т.н обезобразяване има само лъжи от колежка проститутка...обикновено кифлите се снимат чак до матката...тук само приказки ,няма Освидетелстване със доказателства няма "400" шева...няма. ако имаха кадри с нарязван е шяха да ги пуснат -да припечелят ...има лайнари които се възползват за да прокарат една конвенция а и 90 % от булгаристанци са идиоти,

Ален Прост, това ти ли си? Доктора, от Спешното, обрисува нещата доста подробно. Както и две от сестрите, които са ѝ обработвали раните. Част от разрезите са по гърдите ѝ - нима очакваш да си ги снима, извратеняк?! Момичето не иска да говори с майка си и баща си, ти си недоволен, че не се била снимала гола, за да ѝ видиш разрезите в детайли

Истерията продължава....

Млада е. Ще се оправи. Не знам обаче какво е психическото състояние на насилника съдията лекаря изготвил експертизата и прокурора. За тях може би няма шанс.

Истинските виновници са началниците на тия хора. Кой е прокурорския шеф на Стара Загора, който управлява тая кочина? Кой е шефа и човека с парите над Георги? Не са знаели ли? Айде бе.

Много бързо почна да се случва подобрението!

Това на снимката не е Дебора, а нейната проятелка, която организира протестите и дава интервюта. Насилието върху Дебора беше нечовешко, изродско, недопустимо, като от филм на ужасите. Никое човешко същество не трябва да изживява това, а този, който ги причинява, трябва да си понесе отговорността с цялата строгост на закона и да остане за дълго време в затвора. Колкото до обществената реакция и за да има реален превантивен ефект занапред, обществото би искало да получи повече информация по някои точки, по които в момента се мълчи и които вероятно ще станат ясни в хода на съдебното следствие: Какви реално са били отношенията на жертвата с насилника - интимни, професионални, приятелски? Знаела ли е жертвата за това, че насилникът има семейство и дете? Какъв е поводът за агресията? Отхвърлила ли е тя насилника изначално, или е скъсала с него, и на това ли се дължи всичко? Какво имаше предвид насилникът, като каза, че всичко ще излезе наяве - блъфира ли? Отговорите на тези въпроси ще са полезни за родителите и за момичетата, за да са наясно с риска, от какво да се пазят, какво да не за започват въобще, в кои кръгове да не влизат, с какви момчета да не се движат и т.н. Защото имам чуеството, че в момента виждаме върха на един айсберг, а реална полза за обществото, за превенцията, за приземяването на младите хора и за отхвърлянето на определени анти-ценности би имало, само ако всичко излезе на яве и се сложи тежък черен печат върху цялостни явления, ситуации, кръгове, видове отношения и видове ценности. Иначе при липсата на информация ще си останем с възмущението, но без реална полза за младото поколение.

В БГ цялата строгост на закона за средна телесна повреда е от една до осем години, а в случая имаме лека телесна повреда, пак според същия строг закон. При случая с Милен Цветков е абсолютно недопустимо да се търси умисъл пак според същия строг закон. Така, че понятието цялата строгост на закона е лишено от смисъл.

Брей, всеки ден по 10 пребити. А при Тиквата за 15 години нито една

сега внезапно на хората взе да им пука, и преди са ставали същите работи. Никой не му е пукало.

Аз наблюдавам друго. Върнаха се всякакви наркомани, отрепки и скапаняци. Преди това те не можеха да виреят тук и се бях изнесли. Но сега могат да си правят каквото си поискат. Безмозъчните идиоти гласуваха да се върнат такива индивиди. Това е резултатът!

Скалъпен цирк за пред стадото, с цел да се прокарат законите на ЛГБТ... А после и Стамбулската конвенция

Татуира лиси “Свобода или смърт” на задника?

Браво голЕм си. Друго от теб не съм и очаквал…

Да каже че тоя яне млатил за да прокарат ИК?

Ама сложете актуална снимка на пострадалата кифла! Какво?! Неудобно е да я публикувате с надутите джуки , с огромния силиконов бюст, с екстеншъните и тежкия грим, както тя се пуска във фейсбук,? Ами така е, 18 годишна е, а изглежда като 30 годишна магистралка. ЯСно е, че това, което и се случи е отвратително, но ако има малко акъл в главата си / в което се съмнявам/ тя би трябвало да си направи изводите за начина си на живот, за приятелите си, за подбора на гаджетата си, за всичко ставащо около нея, защото иначе нищо добро не я чака в живота

Много точно казано.

Е хайде сега, щото имала бюст и екстеншъни, значи си го е "заслужила". Ей тоя балкански манталитет трябва да се изкорени! Оня боксьор нали поради тая причина реши, че като види едрогърда мацка с микрофон, има право да я награби пред камерите и да я измляска. Та балканопитека тия неща хич не ги разбира... иначе татуира българските светини и техните лозунги, за да измие позора от гнусния си и мръснишки начин на мислене и действия...

Скоро ще я видите в някоя друга любовна интрига.

Лека полека пак започва да прави свирки с гъз, ще се възстанови бързо.

изрод мръсен да ти пожелеая ли същото

даже и трите точки, дето си ги писал в графата с името си (трябвало е да я оставиш ПРАЗНА)!

Добра логика

пак не си я разбрал - точките ти още са тука...

Браво млада е ..ще си възстанови макар че няма как да не и се отразш това на отношението към хората но може да е за добро

За такива изроди въжето и бесиш на стълба

Заедно със семейството "възпитало" Дебора.

Следващият роман н Господинов щял да се казва "Дебора" и вече са го определили за Нобелова награда.

Айде давайте паре за нов силикон, нови джуки, и там още какво се сети момето за тунинг...

Еее стига гледа в чуждата паница , че може от злоба да те чуе дяволчете и на теб да почнат да дават паре ама по същия повод

Ако сама се е нарязла ? Не е чак толкова невероятно и невъзможно

Ами ако сама си е счупила носа и челюста с десен прав, егати извънземните фитнес зали и бойни клубове имат тия хора в Ст Загора, представяш ли си да изтренират неква кифла до такъв виртуоз на стоицизма и прецизността

Радвам се че момичето се подобрява. Скоро ще може пак да тръгне по батки и охранители да им троши к*ровете

Колкото вина има извергът и неговите родители, толкова вина имат и родителите на самата Дебора. Защото са същите боклуци, като този, който я е нарязал. Майката и тя с татуирани мачовци се такова, бащата един месец нищо не направил - ей Богу, имам дъщери, ако нещо такова им се случи, ще разбере половината свят - чрез това, което ще се случи на извършителя, без да ме интересуват последствията. А то - родителчетата, както си възпитали детето, така се и грижели за него, тоест - никак. Самата Дебора? Никой не заслужава подобна съдба. Но както и да си израстнал, ако имаш повече от две мозъчни клетки в главата, ще четеш и учиш и работиш нормална работа, а няма да се кълчиш на пилон в бар. Така че - мамо, тате - вие направихте така, че детенцето ви да ви го нарежат. Извергът естествено, пък и неговите родители - затвор, принудителен труд и лишаване от гражданство. Аз не искам да съм съгражданин с подобни индивиди.

Дори една клетка да имаш в мозъка не означава че трябва да те одерат жив.

И без клетки да си в главата - пак не заслужаваш. Но това не променя факта, че момичето е пропаднало по рождение.

Пред Такива изроди като този бизон бледнее дори Джак изкормвача. Такива нечовеци трябва да се изолират от хората доживот.

В нормалните държави се занимават с проблеми как са издигнат културата на по-високо ниво, как да се подобрят социалните услуги ... у нас разрешаваме проблемите на проститутки, наркомани и техните доставчици и сводници.

абе защо ми се струва, че това на снимката никак не прилича на една предишна, дето я бяха публикували, с джуки и силикон?

Може като я е резал с ножчето да и е изтекъл силикона.

Докато този бандит не влезе в затвора поне за 30 години нищо няма да се промени. Нека да видим тогава кой ще ходи да дере живи хора

Ей, заради една проститутка дето е крадяла от сводника си оревахте цялата държава!!! насрахте се с тая дебора, все едно е няква светица.

Тъпак кух майка ти е проститутка. Да та еба в тъпака прост

Колкото и да псуваш, истината боли.

Ммм, предприемчиви хорица. От вълна на съпричастие моментално превеждам по сметка на малката ковра. Чудя се за какво ли ще ги изхарчи.

Тя има нужда от пластични операции за да изглежда нормално. Па ти си един боклук

няма нужда тя Не е рязаяна няма освидетелстване за такова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само не разбрахме ЗАЩО някои дами докарват мъжете до такова състояние,че да им посягат?

Малоумнико прост ако един мъж е способен да извърши той не е мъж а една путка. Явно ти си същия идиот. Какво означава че тя го е докарала? Тя рязала ли го е с макетен нож? Той като е един тъп комплексар на друго не е способен. Сега като полежи в затвора ше има възможност да обмисли нещата. Всеки който извърши такова деяние трябва да е в затвора за 5-10 години

Колко ли са и обещали?

България ще се оправи когато такива като Дебора, семейството й, и такива като приятелчетата й дето са я подстригали или не съществуват или са набутани в затвор или лагери. Иначе спасение НЯМА, колкото и да ви лъжат, че не е е така!

Абе, посланник, атеб къде да те пратим?

Боклук!

Дай координати да се видим и да се разберем кой за къде е.

За какво имате надежда? Да се възстанови от раните си и пак да се хване с лошо момче?!

Да спечелят много.

Дано проговори вече, че ми е интересна нейната версия на случилото се.

Ще я държат под карантина толкоз, колкото им е нужно.

няма да проговори, защото ще я убият

Коментари - Позната на Дебора Михайлова: Психическото ѝ състояние се подобрява, имаме надежда | Днес.dir.bg

Позната на Дебора Михайлова: Психическото ѝ състояние се подобрява, имаме надежда

Днес 18-годишното момиче ще бъде подложено на повторна съдебно-медицинска експертиза

Обратно в новината

Коментари - Позната на Дебора Михайлова: Психическото ѝ състояние се подобрява, имаме надежда | Днес.dir.bg

Коментари

Интимна връзка по новия закон ,

Къде и е силикона в джуките? Защо не може да се коментира другата новина?

, чиито 21 порезни рани все още заздравяват..." Абе 21 рани, пък 400 шева, малко партенкаджийска работа ми се вижда, ама щом мисирките са го казали и политиците го твърдят, ко да праим, ще вярваме !!!!!

И защо сте забранили коментарите под излиянията на Дебора?! Да не би случайно да прочете какво реално мислят хората?! Всеки трябва да е наясно, че всеки избор си има последствия..

психическото и състояние не е добре от много време, щом се чука с женен примат десет години по дърт от нея!

случайно и с теб, и сега да ревнуваш?

неее, аз пари за секс не давам! ще рече че курви не поръчвам!

Е, тръгна много добре Венкова - позната или непозната, силно ,,ангажирана"", на върха на вълната - и бам - стигнахме си до думата - има Банкова сметка и събира пари . Дано за Дебоора,

Защо мисирките ЛЪЖАТ, че шевовете са 400? За по-силен ефект! Не им се връзвайте !

и май наистина никой няма да ти се връзва на тебе.

Чалгата не прощава. Като искаш на 16-17-18 да приличаш на фолкпевица, да си коригирана, с татуси, да излизаш с бандити и хазартни типове, така е. А на бас, че не знае от къде се влиза в училище, но знае чалга песните. И не е само тя, хиляди момичета има като нея. Дано да си преосмисли изборите и да се промени.

Не оправдавам насилието и садизма,но и тази 18 г.проститутка,наркоманка,танциорка в нощни барове с множество любовници и контакти с криминалния контингент,просто си го е търсила.

Как са се загрижили за "психическото състояние" на 18 годишната любовница на сводника...Е.ах ти и криворазбраната демокрация...ОСТАВКА , джендъри !

Ти не си много по-стока от сводника. Момичето вероятно не е искало да става проститутка и някакви прокурори и съдии русофили са взели пари за да си затворят очите и да пуснат касапина навън. Не е важно сигурно, не е масово явление стещу, което трябва да се говори. Сигурно е шоло млафите момичета да чуят какви последсвия може да има връзката с подобен изверг с широка усмивка и топли контакти с известни чалга певачки.

Колкото и да не ни се харесва, стигнахме дереджето всяка втора пикла навършила 15 години да иска силикони, джуки, татуси, лесни пари, чалга дискотеки, наркотици, яки батки и мега кефене. И всички до една знаят рисковете, включително това една сутрин да осъмнат като проститутки, а друга като бити/стригани/нарязани непослушни проститутки. Ама не щат друга алтернатива. Щото да си вадиш парите със знания или работа, хем голям зор, хем досадно.

Бля-бля и накрая съдиите и прокурорите са русофили. Браво. Онзи е изрод, а ти платена отрепка. И от това да изкараш хонорар. Другия ще напише, че това е манталитет на бандити от САЩ. И на него - браво.

След 30 години несправедливост от съдебната система, явно назря момента да хванем по едно дърво и да си поискаме справедливост и законност. Може да не е най-интелигентния и културен начин, но досега, 30 години, ги чакахме културно! Имаха време, не е като да нямаха. Двама съдии, със спорни решения да осъмнат остригани и със счупени носове - да видите колко благотворно ще бъде за системата. А, както се разбра, да те стрижат като овца и да ти чупят носа - дори не е средна телесна повреда! Според мен, ако няма разрези, даже не е необходимо и полицията да си губи времето.

ако не можеш да си намериш дърво да ти дам едно. Ще ти купя дръжка за права лопата от магазина. дори няма да сека от гората - не е редно. После чакам новините. Или си поредния диванен герой?

_stankow

Да, точно съдиите ви виновни !? А мутрите ? А извършителят ?

Гошко Макетното ГоУем мъШ, като лайно на дъЖ... Като видя подобен комплексар да си демонстрира "мъжествеността" насилствено над жени и ми е ясно, че му къса пишката

Откъде ти е ясно

Явно че пускането на престъпници и дори убийци на свобода е обикновено за Жългария . Помните ли Анита Мейзер, която удуши при секс любовника си? Осъдиха я на 2 години, след 1 год 6 мес я пуснаха и замина за Щатите да работи при ,,умни и кадърни"" българи там. И тая убийца се разбокяла и дъщерята на известната наша актриса и дала пари за лечение. Трябва ли тазуЩРЕРКА ДА БЪДЕ СЪДЕНА за подкрепа на престъпнук. Нека правосъдието и тълпата мерят с един аршин,

Някакъв 26 годишен КЕЛЕШ със самочувствие на Господ, тръгнал да раздава правосъдие.?!? От къде почерпи сила, за да смята, че е годен да определя правилно или грешно?!? Такива сбърканяци трябва да получат същото, каквото са причинили.. Надявам се в ареста поне качествено да го аргасват, щото ясно, че няма как да го накълцат

Ние като общество нямаме право да пускаме...пиши я бегала правовата държава. Да живее улицата.

Ква правова държава, след като Гьонева, прокуроът и съдебният лекар са си затворили очите.., вярвам срещу добра сума. Къде виждаш правова държава, когато тъпата като гьон Гьонева пуска изрида, който е с пробация за побой над жена!?!? Правовата държава е само на теория. И в кухите фрази на политиците

Една тиква вече падна от прокуратура. Сега чакаме тиква от съдиите. Ако вси път пада по една тиква като стане нещо подобно, Българияще стане по-добро място за живеене! Нека институциите да имат страх! От тях тръгва всичко!

Не е хубаво да се правораздава от улицата, но щом за 30 години не видяхме съдиите да имат респект към жертвите и закона - тогава улицата трябва да им помогне да го придобият

Честно да ти кажа бих предпочел някой от улицата да реши от колкото някой съдия! Ти видя ли я тази съдийка на какво прилича!?!! Бай мангал от Столипиново е по-чистоплътен!

Каквато и да е Дебора, колкото и глупости да е направила за последната година - нито съдебната власт, нито ние като общество, имаме право да пускаме Джак Изкормвача да се разхожда по улиците свободен

Какъв Джак Изкормвача те гони бе, морбиден измет

Каквито и да са били отношенията им , без значение от религия ,етнос, образование, професия ,семейно положение и още ,и още ,никой не му дава право да използва нож за решаване на проблема. Млади хора, ако някой от тях вече няма чувства, ….забравяш и продължаваш . Насила става само за кратко. След секса всеки решава дали да продължи, или да прекрати.кретена със семейство,момичето младо ,но това не значи, че някой ще и бъде собственик.

За едно момиче на 17-18 е доста лесно да го прилъжат и да попадне на неподходящи хора, които да я експлоатират сексуално. Не е задължително да е глупава или татуирана. Много момичета от самота или любопитство в тази възраст могат да допуснат тази грешка. Или докато се правят на готини и много печени. Според мен, случаят с Дебора е нещо такова. Проблемът е, че тази грешка не може да води до обезобразявания, да постъпват с едно дете садистично.

ДА, ЖЕСТОКОСТТА НА ТОЗИ ИЗРОД ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАНА В НАЙ-ВИСОКАТА СТЕПЕН НА ЗАКОНА. НО ТРЯБВА ЛИ НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ ПРЕЕКСПОНИРА В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО ТОВА?. НА ВСЯКА КРАЧКА ИМА НАСИЛИЕ, ГОВОРИ СЕ ЗА МИЛОСЪРДИЕ, ДОБРОТА, А ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ БЪЛВА ЖЕСТОКОСТ, ОМРАЗА - ЕТО ЗАПОЧВА СЕРИАЛА "ПОД ПРИКРИТИЕ", НЕПРЕКЪСНАТИ УБИЙСТВА, ТОРМОЗ И ВСЯКАКЪВ ТИП НЕГАТИВИЗЪМ СЕ ВЪРТИ ПО ОТДЕЛНИТЕ КАНАЛИ. КОЛКО ПЪТИ СА ПОКАЗВАНИ НАИСТИНА ДОБРИ И ЧОВЕШКИ КАЧЕСТВА, 1: 1000. НЕ Е ЛИ ДОБРЕ ТАЗИ ЖЕСТОКОСТ И НАСИЛИЕ ДА СЕ ДАВА СЛЕД 23 часа В СПЕЦИАЛНА РУБРИКА, ЗА ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ОТ МАЛОЛЕТНИТЕ.

Дай Боже да се оправи момичето Дай Боже!

Като чета коментарите решението за тази страна е да гръмне АЕЦ-а.

Сорос каза, че парите дадени за източна Европа нямат смисъл , ще спре да ви финансира и ще те изтрие.

случая смърди-- обикновенна проститутка и друга, която захлеби покрай нея чрез медиите не защитавам насилието но кога то се ползва з а прокарване даден случай на политически и финансови интереси е гнусно а следи и доказателства за рязане Няма...що тъй?

Една жена и проститутка да е, не означава, че трябва да я кълцат, обезобразяват.. Въобще, някой да я приема като собственост!

Ей, престъпник. Я се скривай или Иди се предай доброволно за престъпление, които си извършил. Личи ти от сто километра какви ги вършиш. Да не тие поодпукат като Жорко макетното ножче, че още от ареста ще ти се стъжни. Ще идеш в затвора вече жена

няма ното кадър от т.н обезобразяване има само лъжи от колежка проститутка...обикновено кифлите се снимат чак до матката...тук само приказки ,няма Освидетелстване със доказателства няма "400" шева...няма. ако имаха кадри с нарязван е шяха да ги пуснат -да припечелят ...има лайнари които се възползват за да прокарат една конвенция а и 90 % от булгаристанци са идиоти,

Ален Прост, това ти ли си? Доктора, от Спешното, обрисува нещата доста подробно. Както и две от сестрите, които са ѝ обработвали раните. Част от разрезите са по гърдите ѝ - нима очакваш да си ги снима, извратеняк?! Момичето не иска да говори с майка си и баща си, ти си недоволен, че не се била снимала гола, за да ѝ видиш разрезите в детайли

Истерията продължава....

Млада е. Ще се оправи. Не знам обаче какво е психическото състояние на насилника съдията лекаря изготвил експертизата и прокурора. За тях може би няма шанс.

Истинските виновници са началниците на тия хора. Кой е прокурорския шеф на Стара Загора, който управлява тая кочина? Кой е шефа и човека с парите над Георги? Не са знаели ли? Айде бе.

Много бързо почна да се случва подобрението!

Това на снимката не е Дебора, а нейната проятелка, която организира протестите и дава интервюта. Насилието върху Дебора беше нечовешко, изродско, недопустимо, като от филм на ужасите. Никое човешко същество не трябва да изживява това, а този, който ги причинява, трябва да си понесе отговорността с цялата строгост на закона и да остане за дълго време в затвора. Колкото до обществената реакция и за да има реален превантивен ефект занапред, обществото би искало да получи повече информация по някои точки, по които в момента се мълчи и които вероятно ще станат ясни в хода на съдебното следствие: Какви реално са били отношенията на жертвата с насилника - интимни, професионални, приятелски? Знаела ли е жертвата за това, че насилникът има семейство и дете? Какъв е поводът за агресията? Отхвърлила ли е тя насилника изначално, или е скъсала с него, и на това ли се дължи всичко? Какво имаше предвид насилникът, като каза, че всичко ще излезе наяве - блъфира ли? Отговорите на тези въпроси ще са полезни за родителите и за момичетата, за да са наясно с риска, от какво да се пазят, какво да не за започват въобще, в кои кръгове да не влизат, с какви момчета да не се движат и т.н. Защото имам чуеството, че в момента виждаме върха на един айсберг, а реална полза за обществото, за превенцията, за приземяването на младите хора и за отхвърлянето на определени анти-ценности би имало, само ако всичко излезе на яве и се сложи тежък черен печат върху цялостни явления, ситуации, кръгове, видове отношения и видове ценности. Иначе при липсата на информация ще си останем с възмущението, но без реална полза за младото поколение.

В БГ цялата строгост на закона за средна телесна повреда е от една до осем години, а в случая имаме лека телесна повреда, пак според същия строг закон. При случая с Милен Цветков е абсолютно недопустимо да се търси умисъл пак според същия строг закон. Така, че понятието цялата строгост на закона е лишено от смисъл.

Брей, всеки ден по 10 пребити. А при Тиквата за 15 години нито една

сега внезапно на хората взе да им пука, и преди са ставали същите работи. Никой не му е пукало.

Аз наблюдавам друго. Върнаха се всякакви наркомани, отрепки и скапаняци. Преди това те не можеха да виреят тук и се бях изнесли. Но сега могат да си правят каквото си поискат. Безмозъчните идиоти гласуваха да се върнат такива индивиди. Това е резултатът!

Скалъпен цирк за пред стадото, с цел да се прокарат законите на ЛГБТ... А после и Стамбулската конвенция

Татуира лиси “Свобода или смърт” на задника?

Браво голЕм си. Друго от теб не съм и очаквал…

Да каже че тоя яне млатил за да прокарат ИК?

Ама сложете актуална снимка на пострадалата кифла! Какво?! Неудобно е да я публикувате с надутите джуки , с огромния силиконов бюст, с екстеншъните и тежкия грим, както тя се пуска във фейсбук,? Ами така е, 18 годишна е, а изглежда като 30 годишна магистралка. ЯСно е, че това, което и се случи е отвратително, но ако има малко акъл в главата си / в което се съмнявам/ тя би трябвало да си направи изводите за начина си на живот, за приятелите си, за подбора на гаджетата си, за всичко ставащо около нея, защото иначе нищо добро не я чака в живота

Много точно казано.

Е хайде сега, щото имала бюст и екстеншъни, значи си го е "заслужила". Ей тоя балкански манталитет трябва да се изкорени! Оня боксьор нали поради тая причина реши, че като види едрогърда мацка с микрофон, има право да я награби пред камерите и да я измляска. Та балканопитека тия неща хич не ги разбира... иначе татуира българските светини и техните лозунги, за да измие позора от гнусния си и мръснишки начин на мислене и действия...

Скоро ще я видите в някоя друга любовна интрига.

Лека полека пак започва да прави свирки с гъз, ще се възстанови бързо.

изрод мръсен да ти пожелеая ли същото

даже и трите точки, дето си ги писал в графата с името си (трябвало е да я оставиш ПРАЗНА)!

Добра логика

пак не си я разбрал - точките ти още са тука...

Браво млада е ..ще си възстанови макар че няма как да не и се отразш това на отношението към хората но може да е за добро

За такива изроди въжето и бесиш на стълба

Заедно със семейството "възпитало" Дебора.

Следващият роман н Господинов щял да се казва "Дебора" и вече са го определили за Нобелова награда.

Айде давайте паре за нов силикон, нови джуки, и там още какво се сети момето за тунинг...

Еее стига гледа в чуждата паница , че може от злоба да те чуе дяволчете и на теб да почнат да дават паре ама по същия повод

Ако сама се е нарязла ? Не е чак толкова невероятно и невъзможно

Ами ако сама си е счупила носа и челюста с десен прав, егати извънземните фитнес зали и бойни клубове имат тия хора в Ст Загора, представяш ли си да изтренират неква кифла до такъв виртуоз на стоицизма и прецизността

Радвам се че момичето се подобрява. Скоро ще може пак да тръгне по батки и охранители да им троши к*ровете

Колкото вина има извергът и неговите родители, толкова вина имат и родителите на самата Дебора. Защото са същите боклуци, като този, който я е нарязал. Майката и тя с татуирани мачовци се такова, бащата един месец нищо не направил - ей Богу, имам дъщери, ако нещо такова им се случи, ще разбере половината свят - чрез това, което ще се случи на извършителя, без да ме интересуват последствията. А то - родителчетата, както си възпитали детето, така се и грижели за него, тоест - никак. Самата Дебора? Никой не заслужава подобна съдба. Но както и да си израстнал, ако имаш повече от две мозъчни клетки в главата, ще четеш и учиш и работиш нормална работа, а няма да се кълчиш на пилон в бар. Така че - мамо, тате - вие направихте така, че детенцето ви да ви го нарежат. Извергът естествено, пък и неговите родители - затвор, принудителен труд и лишаване от гражданство. Аз не искам да съм съгражданин с подобни индивиди.

Дори една клетка да имаш в мозъка не означава че трябва да те одерат жив.

И без клетки да си в главата - пак не заслужаваш. Но това не променя факта, че момичето е пропаднало по рождение.

Пред Такива изроди като този бизон бледнее дори Джак изкормвача. Такива нечовеци трябва да се изолират от хората доживот.

В нормалните държави се занимават с проблеми как са издигнат културата на по-високо ниво, как да се подобрят социалните услуги ... у нас разрешаваме проблемите на проститутки, наркомани и техните доставчици и сводници.

абе защо ми се струва, че това на снимката никак не прилича на една предишна, дето я бяха публикували, с джуки и силикон?

Може като я е резал с ножчето да и е изтекъл силикона.

Докато този бандит не влезе в затвора поне за 30 години нищо няма да се промени. Нека да видим тогава кой ще ходи да дере живи хора

Ей, заради една проститутка дето е крадяла от сводника си оревахте цялата държава!!! насрахте се с тая дебора, все едно е няква светица.

Тъпак кух майка ти е проститутка. Да та еба в тъпака прост

Колкото и да псуваш, истината боли.

Ммм, предприемчиви хорица. От вълна на съпричастие моментално превеждам по сметка на малката ковра. Чудя се за какво ли ще ги изхарчи.

Тя има нужда от пластични операции за да изглежда нормално. Па ти си един боклук

няма нужда тя Не е рязаяна няма освидетелстване за такова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само не разбрахме ЗАЩО някои дами докарват мъжете до такова състояние,че да им посягат?

Малоумнико прост ако един мъж е способен да извърши той не е мъж а една путка. Явно ти си същия идиот. Какво означава че тя го е докарала? Тя рязала ли го е с макетен нож? Той като е един тъп комплексар на друго не е способен. Сега като полежи в затвора ше има възможност да обмисли нещата. Всеки който извърши такова деяние трябва да е в затвора за 5-10 години

Колко ли са и обещали?

България ще се оправи когато такива като Дебора, семейството й, и такива като приятелчетата й дето са я подстригали или не съществуват или са набутани в затвор или лагери. Иначе спасение НЯМА, колкото и да ви лъжат, че не е е така!

Абе, посланник, атеб къде да те пратим?

Боклук!

Дай координати да се видим и да се разберем кой за къде е.

За какво имате надежда? Да се възстанови от раните си и пак да се хване с лошо момче?!

Да спечелят много.

Дано проговори вече, че ми е интересна нейната версия на случилото се.

Ще я държат под карантина толкоз, колкото им е нужно.

няма да проговори, защото ще я убият