Пожар засегна няколко къщи в Пловдив, жители пречеха на гасенето

Наложило се е да бъде поискано съдействие от патрулни автомобили на полицията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са хора а мангали, тъпи, малоумни и нагли същества, които от нищо не разбират, но пречат за разнообразие... или нарочно

на бай Тошо бе некадърници. За месец всеки ще бъде на мястото си. За 30 г.сксоаните демократи ликвидираха България и българите

на Мангалите, на Неваксинираните, на Курнела, на Майчето, на БУйкикев.... Изобщо последната по всичко държава в Европа. Защо ли? Ми защото сме Боклуци..

ясна е--- едните мангали били врагове на другите

Циганска им работа

Да идва тука нашту министър по въпросити с портфейла да управя нещата щот ни са живей вечи

Дано не става , но ако се случи пожар наблизо идете да видоте как работят пожарникарите ....... "Аз съм прост и вий сте прости затова се разбираме ... "

Дано скоро наблюдаваш от първия ред да ти гори къщата и да се молиш да не си бил прав. "Тия пари, дето ги взех за тролене, сега ми излизат през носа"

Пожар през живота си виждал ли си..? Клетвите ти при теб да се върнат !

Това са идиоти. Да не се лъжем. Заради това и никога няма да бъдем средностатически членове на ЕС.

Някой запознат да разясни каква може да е причината да се пречи на пожарникарите при гасене на пожар? Звучи ми абсурдно, но явно е факт.

Ще ревнат че няма къде да живеят и ще искат държавни жилища. Това е логичното обяснение. Също вероятно нарочно са драснали клечката. И някой ги е подучил.

_stankow

Къщата е на някой, който искат да изгонят от махалата. И вероятно не случайно се е запалила ... Някой се е провинил пред общността.

Много ги разбираш бе. Сродни души сте.

Па що не ги оставихте да изгорят всичките коптори?

Явно циганските босове знаят за някакво финансиране и с тези пожари ще се олажат я с нови къщи, я с парцели или фургони. Не е случайно, щом са разделяли маркучите.

Какво очаквате от тези низши създания ? Защо изобщо пожарната хаби гориво да ходи до там ?

А защо не казвате, ме всъщност пожарникарите са саботирали процеса по гасене? Точно те са пречили на хората да си спасят жилищата.

Ти си по-тъп и от мангал!

Защо не си развиеш изложението? Как точно са им пречели?

Ти ли си?

Защо са гасили циганските катуни? Като не искат да гасят, нека си гори.

Бил съм свидетел как пожарникари гасиха запален покрив . Хвърлиха 10 тона вода и щетите от водата бяха повече от пожара . Затова са спирали крановете и пукали маркучите . Никой не си върши работата професионално - с акъл

Другия вариант е да хвърлят 3 тона пясък или да спрат кислорода в района. Има си застраховки и лични предпазни средства

За технологии говорим , а ? Ама акъл иска нали ?

Ама ако е една къща с декар двор - можеш да гасиш внимателно. Ако е фавела, коптор, катун или японско дървено селище(исторически резерват) си трябва мноооого бързо да се действа, за да не пламне всичко. В тези селища в Япония дори патрулират на ротационен принцип жителите на резервата денонощно. За да няма никакъв риск от разпространяване на пожар. рs: Римлянските водачи, които не са прости хора, като знаят, че строителството е незаконно, некачествено и пожароопасно - ми да направят такива патрули и в ромейските махали.

Защото за гасене на пожари се ползва същият водопровод, от който пием водица. После тази вода я плащаме за пречистване, че и за отвеждане в канал... Приоритетно е да се изгаси пожара, но към уличните пожарни кранове към днес няма водомери. Тези тонове вода се разпределят солидарно към всички абонати. Хайде да се сложи водомер на всеки пожарен кран! Не е скъпо. А работата на пожарната сме си я платили с данъците. Да си плаща водата.

Софийска вода е социално отговорна! Това са дреболии. Колко магистрални тръби трабва да подменя? Знаеш ли? Водата е новото, прозрачно злато.:-D

Това е Пловдив?!

И Вас ви таковат през гащите като нас в София. И там с тонове питейна вода гасите пожари. И после си ги плащате. Разпределят ги по сметките. Къде в България има пожарогасителен тръбопровод? Никъде. То и по света няма. Ама там има водомерни шахти към всеки пожарен кран. И никой не цака с топла бира потребителите.

Ма ти що си мислиш, че в шекер махала им пука за водомера???

_stankow

Изобщо никой не мисли за щетите върху горящата къща, когато се гаси пожар. Тя и без това е обречена. Залогът е много по-голям - съседните къщи, кварталът, животът на хората и на самите пожарникари. Последното, за което мислят пожарникарите е минимизация на материалните щети. И законът им го позволява. Казва се "крайна необходимост".

Тези, които са запалили къщите са саботирали гасенето.

Не са глупави те, знаят как да изкарат настаняване в общинско жилище

Дон Цеци, каза, че ромите се страхуват от машините и Рашков... Вероятно водата също ги плаши

освен водата, и сапуна ги плаши...

така става!

Ще умра от мъка...

Ем секиджем ем парлабаджем!

Научи турски, па тогава, дее

Това е По-Здрав на майчиния ти цигански език.

"Ем секиджем ем пара баджем ем густи джем" Девиза на новото министерство.

Ми оставете я цялата махала да изгори бе,аланкооловци!

И след това - държавата е ,,ДЛЪЖНА" да осигури жилища на циганите ?

Няма проблем. Казваме "ще стане, само почакайте" и да чакат. Все пак бюрокрация, не става от днес за утре. А дотогава на гости при някой от 15те братчеди. Няма да си оставят родата на улицата я.

И докато ги уредят, от 15 вече ще са 36... е така - по роднински и с любов