Коментари - Пожар в трафопост остави част от столичния квартал "Надежда" без ток през нощта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой не реагира на поредната сериозна авария в подстанция на държавната фирма ЕСО? Къде е сега оня смешник Румен Бахов и не тича да снима пред подстанциите на ЕСО, а се занимава с глупости?

Много добре! И без това там живеят тъпанарите на София.

Ти що, в квартала на нобеловите лауреати ли си?

От "перфектната" политика на усвояване на ръководството на ЕСО.Ако се поинтересувате кои са там ръководителите и какво е имотното им състояние ще ви настръхнат косите.

YCBM

За последните 3 дни всеки ден по няколко пъти няма ток и то за по 1-2 часа. Герберастките отрепки до каквото са се докопали на срутище става.

Невероятно неграмотно написана статия! Централа в Северния парк няма! Има подстанция 110/20/10 ! Огромна разлика! Второ това е подстанция на ЕСО, а не на ЧЕЗ! Трето това е втори случай на тежка авария, за щастие без човешки жертви, в подстанция на ЕСО за има-няма 48 часа. Някой да се позаинтересува защо така, преди цяла София да е потънала в мрак за неопределено време!

С невероятните инвестиции в чез.... Пародия е че еазпределителната мрежа на софия е в ръцете точно на чез

Нали сега тиквата и свинята се гласят да купят ЧЕЗ и тогава всичко ще е по мед и масло.

Вземи малко да се поограмотиш! Не че от тази статия човек може да разбере, какво се е сличило, написана е от пълен неграмотник. Аварията е в подстанция, собственост на държавната компания ЕСО (Енергиен Системен Оператор) и няма нищо общо с мрежата собственост на ЧЕЗ. Интересно, е че в рамките на два-три дни стават два сериозни инцидента в Подстанции на ЕСО. Защо никой журналист не пита и не пише за това?

Добре, че маркучите ѝм са гумени, че както са го заливали с вода.... :))))

Индианците нападат железния кон ...