120-годишна иглолистна гора горя в Струмяни

500 декара от 120-годишна иглолистна гора горяха на територията на „Държавно горско стопанство „Струмяни”. Пожарът е ограничен и локализиран.

Обратно в новината

Коментари - 120-годишна иглолистна гора горя в Струмяни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,тия мафиоти били абсурдно тъпи?Нали сега забраниха износа на дървесина и давай да драскаме клечката,че после трупите стават друг статут и може да се продава.Сваля се обгорялата кора и останалото е чист добив.Дотук добре,но после като няма гора кой ще пази къщите им при първият сериозен дъжд?Вашите къщи ще бъдат залети от свлачища,господа тарикати.Тогава да ви видя,къде ще отидете.

Pesh0

ааааааааааа там държавата ще плаща , за свлачища и чудесии .

тиквата няма никакво уважение към колегите си , или просто им се подиграва като ги принуждава да се справят с бухалките ! след демократичният ни преход ще се озовем в 15 век, в някоя тиквена нива.....

Купете хеликоптери, а не каруци с безимотни роми!

Мама му стара, българската простотия е безкрайна. Хората казват, че едно посадено дърво осмисля живота, а нашите си правят напълно безсмислен техния като секат и то не едно, а цели гори дървета!!!

Колкото повече гори, толкова повече ще има за след това да се продава!!!За това няма хеликоптери... Дано Господ да накаже тези, които посегнаха на Г О Р А Т А!!Това са убийци, първите по веригата, от които започват след това бедствията!

d4

не е далече времето, когато проблема ще е решен. няма да има нито какво да палят, нито какво да секат...

Забрана на износа на дървесина а...? Бат Бойко,бат Бойко ! С тая мафия се воюва стехните оръжия а те са огнестрелни.

И хладни ...

интересно - кой ли ни пали горите?Който и да е и който стои зад подпалвачите Бог да ги съди. Отровиха въздуха. Каквото могат секат каквото не стигат палят.

Pesh0

Преди имаше професия , лесовъд . Сега професия , дървосекач .

Pesh0

Запалените гори , да се изсичат от държавата , а не да се дават на частни фирми . И с парите от дървесината да се залесяват пак. Пожарите ще намалеят с поне 50 %

Пак старите номера. Така беше жаркото лято на 2012 г.

vasil

Пожарът е почнал от македонска територия. В Македония опозиционните социалисти на З.Заев настояват за избори тази година.Правителството на Н.Груевски се дърпа,не ще. У нас преди избори най-много гори се палят. С братовчедите от Македония имаме близка логика на действие на политиците.

дпс май започна да си осигурява райони за сеч...

Партия зелени балкани да се самосезира и да дадат онези отгоре на цацарката да им изтегли ушичките. Добре че не спряха масово тока както в Турция и много други страни по света.

Да се смее ли човек, да плаче ли, в Европа, 21 век гасят пожар с тупалки? Няма ли самолети и хеликоптери, или те са само за превоз на правителствени задници?

Кой драсна клечката? Има ли печеливш от пожара?

Pesh0

Този който изсича дървесината , след пожара .

хеликоптер и самолет няма ли?

Нощем не става, прекалено е опасно.