Няколко самоделни бомби избухнаха в центъра на Атина

Серия от експлозии са станали в центъра на Атина, а някои от тях са предизвикали и пожари, съобщава изданието "Катимерини", цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Няколко самоделни бомби избухнаха в центъра на Атина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом са атакували посолството на САЩ и разни еврогейски обекти, значи се борят за справедлива кауза!

Ами каквото са си посяли това ще си жънат. В техният случай, нищо хубаво. Не може само да се мързелува на чужд гръб. Не ми е жал за тези нагли, мързеливи, паразити маляките.

Спомням си преди години когато работех в Гърция даваха постоянно по телевизията там за един такъв юнак - Костас Пасарис , гърците го гониха над 1г но все се измъкваше от всяка блокада/отчетоха за актив че бяха хванали кучето му/ и беше успял да мине границата та чак в румъния го хванаха. Засилващата се бедност там ще доведе до силна ескалация на екстремизма.

тази е истински терорист(комунист), а нашите се отдадоха на живот с крадените от народа пари!

Какво искат да постигнат с тези бомби? Византия да се саморазтури ли? Работа на аматьори и пубери без мисъл в главата.

Бастун,държава Византия не съществува от 1453-а година

А така се прави не като нашите мишки тука!

Е, няма в България мъж с топки, като тази жена! За съжаление няма! Тука мъжете се вихрят във форумите, като много големи разбирачи на всичко. Ама за да свършат нещо полезно, не дай си боже смело, хич ги няма! И за разплод не стават!

Къде изчезна Кольо Босия? Няма ли евтини домати ? Израелската полиция за борба с протестиращи ползва автоматична каменометна машина" Пепондер", монтирана на полицейски машини. При мек режим на работа с домати, банани и яйца безопасността на обслужваните цели е гарантирана.

Ами то такива мъже няма бе! "...Рупа отвлече хеликоптер и се опита да измъкне мъжа си и други анархисти от затвора. ... тя е участвала през септември в банков обир, при който бяха задигнати около 180 хиляди евро. ... Терористката е осъждана по различни обвинения, едното от които стрелба по посолството на САЩ с гранатомет през 2007."

Олеле!

TMontana

Евала на такава жена!