Десетки ранени при експлозия в германски бункер

Най-малко 38 души бяха ранени при пожар, последван от експлозия, в бившо противовъздушно сривалище в северния германски град Хамбург.

Обратно в новината

Коментари - Десетки ранени при експлозия в германски бункер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То войната комай свърши преди толкоз лета... Да не се боят, и Хитлер се самоуби, и кучето Блонди го няма вече, даже и съветските войски-пабедительницы се разкараха.. Горките, кой да им каже, като само с работливата Гърция и палавникът Ципрас се занимават.

Някоя кадъна работничка с разбита муфа е пръднала и ...ето станала белътъ.

Този с бившото скривалище , къде си е карал вишото ??

На СелУ - при другите хидроинженери...

етерични масла от розовата долина,наи-паче от ,,градините,, на ,,арсенал..,то не били лимонови масла ,а лимонки

Можеш да извадиш човека от селото, но бившОто село от човека - никога.

Поредният клавиатурко. Попитах гугъл, дето знае български отскоро какво е "БИВШО" и ми отговори "Може би имахте предвид: бивше"

Дано да няма убити, а ранените да се възстановят!!! И троловете друг път да не пишат при злополука в България, че само при нас стават аварии и недомислици!!! Че май не е здрав разум, да складираш химикали в жилищен квартал, та било и под земята!!!

Стига мрънка, бре! Ти каква логистика мислиш има за всеки един милионен град. Да не държали химикали? Ами бензиностанциите в града, ами ТЕЦ-овете, ами складовете на супермаркетите... Много ясно, че всеки един такъв град има нужда от складирани материали, които са потенциално опасни. Освен това Хамбург е едно от най-големите пристанища в цяла Европа. Повтарям В ЦЯЛА ЕВРОПА. Може би 60% от вностните стоки в Германия минават през него.

Дано оздравеят хората и няма повече ранени.....

Пише се бившЕ!!! Статията ви гъмжи от грешки. Писачът ви не е чувал за пълен и кратък член, май....

Ох, да е само тази статия.....

Даже някой от надземните бункери са продадени и превърнати в супер луксозни жилища ,имаше филм за това .

Бившо или бивше?

БИВШУ

Ако имаш бивша, дай я!

Шабла морето. В района фара и къмпинга има няколко бункера строени от германците. Бункерите са на плажа (2-3 м до вълничките). Преди години се опитваха да махнат едиия..То взривяване, то дърпане насам-натам...Накрая със голям зор го изкараха почти целия. Строили са тези германци навремето...Не като сега в ерата на масовото производство , дето всичко се прави некачественно, за да се разруши и да се направи по-ново...

Да бяха викнали Евг. Бакърджиев ,той е специалист по рушенето.Само никой не ни каза какво стана с якия материал от мавзолея.

а ние си съсипахме жълтите павета с трите опита да гръмнем мавзолея.

Жълтите павета се съсипваха десетилетия с парадите на танкове по тях. Не е виновен мавзолеят.

100 тона!!!!

Яките бункери!!!