Коментари - Запалиха 9 буса в столичния квартал ”Младост” | Днес.dir.bg

Запалиха 9 буса в столичния квартал ”Младост”

9 буса горяха в столичния квартал "Младост", предадоха Нова телевизия и БНР. Сигналът за пожара е подаден около 5.30 часа.

Обратно в новината

Коментари - Запалиха 9 буса в столичния квартал ”Младост” | Днес.dir.bg

Коментари

НИКАКВИ ИЗБОРИ - ,,ДЪРЖАВАТА" Е СТАБИЛНА А ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРОДАВА МЕД И РЕАКТОРИ В ИРАН МИНИСТЪРКИТЕ ЗАШАМУЛЕНИ СЕ СНИМАТ ЗА СЕМЕЙНИЯ АЛБУМ

Какъв закон или наредба на Столична община позволява обществен паркинг да се ползва като гараж от частна фирма? Ако полицията и обшината наистина си вършеха работата, щяха да забележат тази нередност и да предупредят собственика да се измести, защото това е обществен неохраняем паркинг, а не гараж за фирмени автомобили. И да, подкрепям мнението на изказали се по-долу, че е напълно възможно на някой от работещите в Бизнес парка да му е писнало да няма къде да паркира и да е драснал клечката.

Предопредили са човека, втори път няма да паркира на обществени места:)

Работата е ясна. Не си е платил такса ''спокойствие''.

Махленска свада за паркомясто :)))

Едно време Костов с 300 зора ви оттърва от ВИС, СИК и Мултигруп, а вие си избрахте Боко от СИК за премиер. После се чудите: "Ама защо се вдига престъпността? Ама защо всеки ден има палежи, убийства, грабежи?"

мили ми смех-урко, по времето на Костович се зародиха трибуквените ... пардон узакониха! преди това се зародиха като спортисти -борци и вся остальная.... но Костов е висшша класа КГБ... нормален човек да не се връзва на десидентски простотизми, това са декадентски щуротизми! :))) ББ се управлява лесно... виж Костов е костелив ... ни се води ни се кара...

Костов наистина е костелив. Затова всички ДС-ченгеджийски медии като вестник "Труд" и т.н. 15 години след като Костов сдаде поста не спираха да бълват срещу него - много се страхуваха да не би пак да дойде на власт

Даааа, през мандатите на Боко Мутрата все по-често се открояват мутренските "изяви" от първата половина на 90-те години. Ами наистина рибата се вмирисва от главата. Самият премиер (и мутро-милиционер) през мандатите си заграби (присвои насила) доста чужди бизнеси.

всичко знае човекът! сериозни договори, сериозни инвестиции, дупе да му е яко на застраховаТЕЛЯТ! ще му се отели волът а ако наистина е заради напускане на паркинг - познайте от сефте кой ще плати на застрахователят палежчето и на кого в гащичките ще се намести таралежчето :)))

между шефа на лизинга и шефа на транспортната фирма, ще си поделят парите от застраховката:)

Мдам въобще не е просто фирмичка превозващи деца.. глупости на търкалета. Я им вижте сайта. link ВИП превози с частен шофьор и т.н. А бусовете бяха даже повече и седят над 2 месеца на тоя паркинг където целия бизнес парк се бута да паркира че е единствения безплатен наоколо. И тия 20 буса го бяха заели наполовина. Все едно утре пред блока да ви паркират 30 коли и да седят там с месеци и да заемат всички места...нормално, на някой му е писнало , клечката и айде...

беше така щяха да запалят само един бус, по-вероятно е застрахователна измама:)

Ха-ха. Мерси за идеята. Пред нас (не е блок, а тясна централна уличка) има 3-ма, които не са си мърдали колите повече от година. Дали да не си купя малко бензин в тубичка?

Забравил е да спомене, че е отказал застраховка, а застрахователят му е напомнил любезно, че стават разни случайни природни бетствия!

о какво са охранявали на паркинга, след като е охраняем и не са опазили стоката?

Амииии много е жега...нормално

Бизнесът с автобусните превози е зает предимно от турски фирми.Пречел е на някой бизнес.

'Елате и застраховайте при нас, да не дойдем ние при вас'

той ще ходи при тях:)

А бе, Ценко Чоков да не е кандидат за кмет на София?

Големия Ценко Чоков (който тези дни беше в Иран) няма да го пусне да припари до София, защото той самия е онбашията в столицата.

хаиде прави частен бизнес в бг . булгарина е долно завистливо човече. когато някои успее в някоя област българина почва да завигда да злобее и да пакости щото самият тои е кръгла нула. еж такива сме зли и завистливи и алчни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По правописа те усещем, че ти не си от нас- кръглите нули с по няколко висши образования. Ти даже и нула не си, а клониш към минус безкрайност. Ти за успял човек ли се имаш? Между другото- всички министри, депутати, министър-председателят, уважавани бизнесмени и бизнесменки, които също са успели хора като теб, са на същото ниво на грамотност като твоето- демек на нивото на първолак, който не е посещавал часовете по правопис. Малоумен боклук.

Частният бизнесмен да си паркира колите на частни, охраняеми паркинги.

Собственикът на бусовете трябва да изчака точно един ден и ще види кой ще поеме бизнесът му. Той е и поръчителят ;))

Някоя от мутрите с чадърче от ГЕРБ? Басче?

Че ще се отчита "правилно" в "правилната" партийна каса ... не като тоя ... дето сега вместо 'чист и бял" бизнес има черни изгорели бусове ... ама като не знае да се отчита "правилно" така се случва ...

Сигурно бусовете са били паркирани на мястото на комшията - дребен "махленски" палеж в Боколандия.

По-скоро е защото преди два месеца е престанал да ги паркира в платения "охраняем" паркинг. Човекът може и да не е подозирал, че и за толкова дребно нещо съветската мафия контролираща БГ "икономиката" не поглежда встрани.

деянието е видно мотива не е ама е прозрачен засегнат интерес много вероятно финикийски

А ма защо трябваше да си пали бусовете сам:)

Щом прокурватура, съд и полиция не си вършат работата- народът ще я свърши. Знаем ги ние такива "честни" бизнесмени като млад Делянчо, например, който на 25 години се оказа милиардер , адвокат, юрист, депутат, политик и така нататък. Утайки. Време е народът да изземе функциите на паразитните организации Съд, Полиция и Прокурватура, и да се разправи с мутри, цигани, проститутки и бежанци и да ги постави под контрол.

Напсувал е някой или се е изрепчил на някой обикновен човек и му е подценил достойнството. Възможно е също да се е направил на "голям" пред някой "фукара", и ето ти, 9 автобуса горят. Така разбира се, ще чакаме съда, ще чакаме адвокати да си развяват байряка и да цоцат пари, "лошия с ножа по главата", казал го е ботьов!

Въпросът е кой е лошият.Дат се вика въпрос на гледна точка, ботьовото...

все някога за нещо ставаш лош! ха ха ха

може да са се запалили от самосебе си. да не превръщаме мухата в бик!

ха ха ха .... пише че не са се самозапалили , в статията

Какво става в нашата Република България,където живеем почти една шепа народ/реално около 5.5 милиона/ ? Терор от циганите в селата и малките градове,пустеещи села,палежи ,стрелби,рекет, измами в голями и малки размери,убйства и втомобирни престъпления по пътищата.Можеби триъгалника НС,Президенство и МС не е в състояние да осигури спокойствие и ред в държавата.Извода е ,че не им пука на управниците или са тотално некадърни ,защото властоимеющите си имат полиция,армия и НСО.Докога така ?

Не проумяхте ли най-сетне, че службите които ние храним пазят тях - марионетките на ФАЩ и мутрите от нас - раята.Да не надигне раята глава.....

хубава лоша тука сме се родили, имаме си планини, море, реки, равнини, тва е! ко повече! търкитата що не на оста'ят! а! щот хубаво, не кат диар-бекир! Бъг-ия е малък оазис, с много кръв спасен ! Тъй че територията я бива, ама населението сме малко "залюхани" и от честа смяна на диктатури и демокрации, сме "мръднали" и не сме вече с "акъла" си. И да нЪ лъжат и да казват честно все си е тая, не "им" вярваме ... а пък за разбойниците да не говорим, още от деца сме закърмени, това хайдути и стражари, това стражари и апаши все игри дет' след години почват да се играят наистина.

Конкуренция по булгаристанско-боковски стил. Много народ изгоря с бизнеса благодарение на мутрите. Затова ще бягат от България кадърните хора, а тук в кочината БГ ще остане само паплач!!! За радост но БОКО и РОСКО!!!

СА ПАРКИРАНИ ТАМ ОТ ПОНЕ 20 ДНИ. ВИЖТЕ ЧИЙ Е ПАРКИНГА И ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ Е ПОРЪЧИТЕЛЯТ !

Какви 20 дни, от месеци висят там. Време беше да се отстранят принудително.

Съжалявам, че го казвам, но в първия момент като прочетох новината и някак ми стана приятно, не мога да си кривя душата. Защо? Ами обичам да ходя на кино в Арена Малдост и този паркинг ми е много по-удобен от затворения с бариерите - не че не го използвам и него, но понякога се налага да се отбия за малко да си купя билети, после отивам да свърша нещо и след това се връщам за филма, понякога бързайки. А тия бусове си го взеха на частно паркинга - за мен чиста наглост! Защо не сключиха договор с Арената и да си ги паркират вътре в края? Там места винаги има колкото искаш. Е да, ама трябва да е безплатно, нали? И хоп - настаняваме се на общото. А по закон всяка превозваческа фирма трябва да има собствен гараж - не да си плясне возилата на обществено място. Така че не бих се учудил, ако на някого му е кипнало...

Ти откъде знаеш имал ли е договор или не...Но при всички положения - такива неща се случват там където нама държава.А това е по-тревожната!

Не знам дали е имал договор, само предполагам, защото зад бариерите е и по-удобно, и няма да пречат на никого - паркингът на киното никога не се пълни. А онзи до пътя е безплатен паркинг - вероятно общинско място. Съмнявам се да е частно, защото ако беше, отдавна да са му сложили и ограда, и бариера. Та как ще накараш някого да плаща, ако може и да не плаща?

Много ясно - Мутрите от Арената са му ги запалили...явно са решили , че паркинга не може да се ползва за такива цели..Сега най-вероятно записите от камерите ще се загубят някъде...

Имам съмнение, че някой иска да паркира на местата на тези бусове. София прелива от автомобили, а няма места за паркиране. Някой му се е ядосал, че спира там и не плаща!

Има ли ден без маймунски прояви в примитивен Вулгаристан? Посочете ни само един такъв!

Докато има такива като теб, които наричат Родината с грозни имена, ще има и такива изпълнения!

И защо ? Каква е връзката между погнусените от родината и лошият материал изсран от нея? Първите са вдигнали ръце и са забегнали от тази "родина" именно заради уродщината на вторите. За Родина ще си приказваме, когато дойдат истински поводи да се гордееш с нея. Тоест никога...

Елементарно, Уотсън! Това е Шерлок на 5 ракии;-).

Да не се окаже, че си ги е запалил сам, за да се отърве от лизинга.

Че то лизинга спира ли, като си бракуваш таратайките?! Съмнявам се!

Разбира се че спира...

Плаща застрахователя. При лизинг застраховката е задължителна.

Това за дедукцията ме изкефи на макс,че V ме разплака, не ли!?

Пак махленска свада!

Конкуренцията му е видяла сметката! След като учебната година е свършила, фирмата вероятно се е опитала да превозва пътници като маршрутките, но някой ще изгуби пари от тая работа и е решил да препъне конкуренцията си като изгори двигателите на бусчетата, а не самите бусчета, защото така те могат да се ремонтират до началото на учебната година, естествено при влагане на доста пари, и децата да се возят отново. Значи извършителят или подбудителят е родител, което означава, че това не е работа на някой гамен в тинейджърска възраст.

Бусовете возеха деца на едно училище, но им разтрогнаха договора. И се съдеха люто, бяха големи скандали, съд, адвокати. А собствениа на фирмата се бе набутал с 15 нови буса, на лизинг, застраховани. Та е възможно и да е застрахователна измама, възможно е от частното училище да са ги запалили за това, че ги накарах да платят неустойки. А може да е и борба за парко-места. В България сме все пак :))))

Киро, може да са учители- авантюристи- провокатори! Ваканция, нямат пари за почивка, що да не спретнат една махленска свада!? Не ли!?

СЕГА НЯКОЙ,ДА МИ КАЖЕ,ЧЕ НЕ ЖИВЕЕМ В МУТРЕТСКА ДЪРЖАВА?КЪДЕ СА:МВР,СЪД,ПРОКУРАТУРА???ИНАЧЕ,ВЗЕМАТ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ИСКАТ ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!

Щото в другите държави вече и осъдени щеше да има нали? Минали са 6 часа бе човек.

Както са минали 6 часа, така ще минат и 6 месеца и разследването ще бъде прекратено без резултат.

Най-вероятно,на някого му е писнало служебните коли да заемат целия паркинг,вместо да си плаща на платен и е палнал клечката

Пак свада за паркоместа- 9 на брой.

Ама какви гъби сте всички, думи нямам. Нито един от вас даже не се сети, че става дума за една рекламна кампания.

А какво рекламира? Пироманията ли?

Според мен причините са елементарни, някой е решил, че тоя пич си присвоява паркинга и е решил да се справи с проблема.

А някой сети ли се за застрахователна измама?

И този е невинен и чист и няма нито врагове, нито е направил на някой нещо лошо.

Търсете застрахователните (мафиотски) компании. Едната, която ги е застраховала и другата, която е била пренебрегната. Там е заровено кучето - във властта, която се е сраснала с мафията !!! И друго - кой ЧЕСТЕН бизмесмен има пари за 9 НОВИ такива бусове? Проверете го и него - СИГУРНО ше има проблеми в "БИЗНЕСА" !

В България за съжаление нито е да правиш чист бизнес, нито е да не правиш. Виж , ако е мръсен-да, има смисъл, доказано е , нито пък ще плащаш данъци и осигуровки.

Ама в тази държава всеки си прави каквото си иска. Безнаказано. Безотговорно. Злобно. Дивашки. Населението от изроди ли е? Управляващите малоумни ли са? СЪСИПВАМЕ страната си, която всъщност е едно малко бижу. И човешкото съсипваме с пълното незачитане на живота и труда на другите. Много, много съжалявам!

da

Естествен път на развитие, когато повериш съдбата си на грешните хора.

По този повод с незачитането на човешкото ще кажа.Дано младите да си тръгнат от тази мижава държавица.Дано тя изчезне от лицето на земята.И след 50 г. да е пълно само с мангаля.Всички българи да са навън.И никой да не се сеща за този нужник/клозет/ .

Това вече се е случило. Няма млад, образован човек, който рано или по-късно да не си тръгне. Тук остават само консуматори на социални придобивки. В момента сме свидетели на агонията, която ще приключи, в момента в който критичната маса прескочи тази на честно изкарващите прехраната си.

Забравих да напиша ,че ако на някой му пречи написаното ,мога да си оставя телефона и да се чуем.Ще ги разубедя за 5 минути за красотата ,управляващите и не дъзите на малката ни държавица.

Да - би ми било интересно да ми разкажеш за "дъзите" в държавата. Щом има "не дъзи", трябва да има и "дъзи" - нали така ?

Не ти искам телефона. Направо ще ти кажа, че така постъпват предателите. Аз искам да съм си в родината. Ако детето ти е лошо, отказваш ли се от него?! Или оставаш и се бориш.

Моят бизнес е с товарни камиони и понякога забравям да плащам заплати на шоферите и така си карам хаха.

"не е имал проблеми с бизнеса....",е вече явно има.Жалко.У нас,както в Колумбия,Сиера Леоне,Судан и пр.,така се решават"бизнес проблеми".Или бизнес-отношения. Ето го"прекрасният бизнес климат",продукт на цялото политическо творчество.

споделям напълно мнението ви; трябва да си пълен наивник, за да подхванеш "светъл" бизнес в България - и държава и конкуренти те смазват физически до пълно унищожение, а останалите аплодират - щом за мене няма, значи и за другите няма да има; вместо да вярваме, че щом за другите има и за нас може да има;

Цветан Цветанов прекърши гръбнака на престъпността още преди няколко години. Така, че това са едни махленски свади./само за справка/

Гаден лъжец.

тъй де, тъй де....

Идат избори и тепърва боклуците от ДС има да палят коли и да правят проблеми,само и само да върнат червените лисугери на бял кон отново на власт да плячкосват и .... Всичко се прави за да си мислят хората,че сегашното правителство не може да се справи...

А възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

Чак пък диктатор не е бил. Беше хитър политик и обичаше властта, но не е продавал страната си както я продадоха Костов, приближените на царя, гербаджиите и плевнелиев - за жълти стотинки или вообще на версия. Тогава строят беше социализъм и имахме много социални придобивки. За всички. Но за партийните функционери - много повече. Сега е върл капитализъм и нещата са съвсем други. Пари.

Комунистическата сган няма да се върне никога на власт,но дълго ще трови живота на българите.Те са обучени само да рушат и да развиват долните инстинги у хората...Единственно в БГ те си разиграват краставия си кон...КН та зи сутрин по БНТ загатна и за ОФ... Леле мале....

Къде е нашата родна милиция, къде е пазача на паркинга, къде е държавата в случая. Човека е засегнал нечии интереси, давал е пари за тези бусове, сега всичко на вятъра, това е хляба му. Ако не се открият извършителите и не си получат заслуженото, филма ще продължи в нови серии и занапред с други потърпевши.

Народът не е прост, няма да ги върне, но и от сегашните доста ще си идат, " рИформатори", " патриоти", само гледайте!

Това е неохраняем паркинг, намира се срещу кино Арена. И явно на някой му е писнало да не може да паркира, защото големият бизнесмен вместо да си плаща за паркинг на бусовете ги е паркирал на обществения такъв.

Да бе и на мен ми писна да ми вдигат лекарствата всеки месец и цените на храните и отивам да ги паля!? Как стават тия работи! Ма вЕрно да дойде Холмс, както писа един сладур, от мене 5 ракии, да разреши случая и да мирясаме!

Коментари - Запалиха 9 буса в столичния квартал ”Младост” | Днес.dir.bg

Запалиха 9 буса в столичния квартал ”Младост”

9 буса горяха в столичния квартал "Младост", предадоха Нова телевизия и БНР. Сигналът за пожара е подаден около 5.30 часа.

Обратно в новината

Коментари - Запалиха 9 буса в столичния квартал ”Младост” | Днес.dir.bg

Коментари

НИКАКВИ ИЗБОРИ - ,,ДЪРЖАВАТА" Е СТАБИЛНА А ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРОДАВА МЕД И РЕАКТОРИ В ИРАН МИНИСТЪРКИТЕ ЗАШАМУЛЕНИ СЕ СНИМАТ ЗА СЕМЕЙНИЯ АЛБУМ

Какъв закон или наредба на Столична община позволява обществен паркинг да се ползва като гараж от частна фирма? Ако полицията и обшината наистина си вършеха работата, щяха да забележат тази нередност и да предупредят собственика да се измести, защото това е обществен неохраняем паркинг, а не гараж за фирмени автомобили. И да, подкрепям мнението на изказали се по-долу, че е напълно възможно на някой от работещите в Бизнес парка да му е писнало да няма къде да паркира и да е драснал клечката.

Предопредили са човека, втори път няма да паркира на обществени места:)

Работата е ясна. Не си е платил такса ''спокойствие''.

Махленска свада за паркомясто :)))

Едно време Костов с 300 зора ви оттърва от ВИС, СИК и Мултигруп, а вие си избрахте Боко от СИК за премиер. После се чудите: "Ама защо се вдига престъпността? Ама защо всеки ден има палежи, убийства, грабежи?"

мили ми смех-урко, по времето на Костович се зародиха трибуквените ... пардон узакониха! преди това се зародиха като спортисти -борци и вся остальная.... но Костов е висшша класа КГБ... нормален човек да не се връзва на десидентски простотизми, това са декадентски щуротизми! :))) ББ се управлява лесно... виж Костов е костелив ... ни се води ни се кара...

Костов наистина е костелив. Затова всички ДС-ченгеджийски медии като вестник "Труд" и т.н. 15 години след като Костов сдаде поста не спираха да бълват срещу него - много се страхуваха да не би пак да дойде на власт

Даааа, през мандатите на Боко Мутрата все по-често се открояват мутренските "изяви" от първата половина на 90-те години. Ами наистина рибата се вмирисва от главата. Самият премиер (и мутро-милиционер) през мандатите си заграби (присвои насила) доста чужди бизнеси.

всичко знае човекът! сериозни договори, сериозни инвестиции, дупе да му е яко на застраховаТЕЛЯТ! ще му се отели волът а ако наистина е заради напускане на паркинг - познайте от сефте кой ще плати на застрахователят палежчето и на кого в гащичките ще се намести таралежчето :)))

между шефа на лизинга и шефа на транспортната фирма, ще си поделят парите от застраховката:)

Мдам въобще не е просто фирмичка превозващи деца.. глупости на търкалета. Я им вижте сайта. link ВИП превози с частен шофьор и т.н. А бусовете бяха даже повече и седят над 2 месеца на тоя паркинг където целия бизнес парк се бута да паркира че е единствения безплатен наоколо. И тия 20 буса го бяха заели наполовина. Все едно утре пред блока да ви паркират 30 коли и да седят там с месеци и да заемат всички места...нормално, на някой му е писнало , клечката и айде...

беше така щяха да запалят само един бус, по-вероятно е застрахователна измама:)

Ха-ха. Мерси за идеята. Пред нас (не е блок, а тясна централна уличка) има 3-ма, които не са си мърдали колите повече от година. Дали да не си купя малко бензин в тубичка?

Забравил е да спомене, че е отказал застраховка, а застрахователят му е напомнил любезно, че стават разни случайни природни бетствия!

о какво са охранявали на паркинга, след като е охраняем и не са опазили стоката?

Амииии много е жега...нормално

Бизнесът с автобусните превози е зает предимно от турски фирми.Пречел е на някой бизнес.

'Елате и застраховайте при нас, да не дойдем ние при вас'

той ще ходи при тях:)

А бе, Ценко Чоков да не е кандидат за кмет на София?

Големия Ценко Чоков (който тези дни беше в Иран) няма да го пусне да припари до София, защото той самия е онбашията в столицата.

хаиде прави частен бизнес в бг . булгарина е долно завистливо човече. когато някои успее в някоя област българина почва да завигда да злобее и да пакости щото самият тои е кръгла нула. еж такива сме зли и завистливи и алчни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По правописа те усещем, че ти не си от нас- кръглите нули с по няколко висши образования. Ти даже и нула не си, а клониш към минус безкрайност. Ти за успял човек ли се имаш? Между другото- всички министри, депутати, министър-председателят, уважавани бизнесмени и бизнесменки, които също са успели хора като теб, са на същото ниво на грамотност като твоето- демек на нивото на първолак, който не е посещавал часовете по правопис. Малоумен боклук.

Частният бизнесмен да си паркира колите на частни, охраняеми паркинги.

Собственикът на бусовете трябва да изчака точно един ден и ще види кой ще поеме бизнесът му. Той е и поръчителят ;))

Някоя от мутрите с чадърче от ГЕРБ? Басче?

Че ще се отчита "правилно" в "правилната" партийна каса ... не като тоя ... дето сега вместо 'чист и бял" бизнес има черни изгорели бусове ... ама като не знае да се отчита "правилно" така се случва ...

Сигурно бусовете са били паркирани на мястото на комшията - дребен "махленски" палеж в Боколандия.

По-скоро е защото преди два месеца е престанал да ги паркира в платения "охраняем" паркинг. Човекът може и да не е подозирал, че и за толкова дребно нещо съветската мафия контролираща БГ "икономиката" не поглежда встрани.

деянието е видно мотива не е ама е прозрачен засегнат интерес много вероятно финикийски

А ма защо трябваше да си пали бусовете сам:)

Щом прокурватура, съд и полиция не си вършат работата- народът ще я свърши. Знаем ги ние такива "честни" бизнесмени като млад Делянчо, например, който на 25 години се оказа милиардер , адвокат, юрист, депутат, политик и така нататък. Утайки. Време е народът да изземе функциите на паразитните организации Съд, Полиция и Прокурватура, и да се разправи с мутри, цигани, проститутки и бежанци и да ги постави под контрол.

Напсувал е някой или се е изрепчил на някой обикновен човек и му е подценил достойнството. Възможно е също да се е направил на "голям" пред някой "фукара", и ето ти, 9 автобуса горят. Така разбира се, ще чакаме съда, ще чакаме адвокати да си развяват байряка и да цоцат пари, "лошия с ножа по главата", казал го е ботьов!

Въпросът е кой е лошият.Дат се вика въпрос на гледна точка, ботьовото...

все някога за нещо ставаш лош! ха ха ха

може да са се запалили от самосебе си. да не превръщаме мухата в бик!

ха ха ха .... пише че не са се самозапалили , в статията

Какво става в нашата Република България,където живеем почти една шепа народ/реално около 5.5 милиона/ ? Терор от циганите в селата и малките градове,пустеещи села,палежи ,стрелби,рекет, измами в голями и малки размери,убйства и втомобирни престъпления по пътищата.Можеби триъгалника НС,Президенство и МС не е в състояние да осигури спокойствие и ред в държавата.Извода е ,че не им пука на управниците или са тотално некадърни ,защото властоимеющите си имат полиция,армия и НСО.Докога така ?

Не проумяхте ли най-сетне, че службите които ние храним пазят тях - марионетките на ФАЩ и мутрите от нас - раята.Да не надигне раята глава.....

хубава лоша тука сме се родили, имаме си планини, море, реки, равнини, тва е! ко повече! търкитата що не на оста'ят! а! щот хубаво, не кат диар-бекир! Бъг-ия е малък оазис, с много кръв спасен ! Тъй че територията я бива, ама населението сме малко "залюхани" и от честа смяна на диктатури и демокрации, сме "мръднали" и не сме вече с "акъла" си. И да нЪ лъжат и да казват честно все си е тая, не "им" вярваме ... а пък за разбойниците да не говорим, още от деца сме закърмени, това хайдути и стражари, това стражари и апаши все игри дет' след години почват да се играят наистина.

Конкуренция по булгаристанско-боковски стил. Много народ изгоря с бизнеса благодарение на мутрите. Затова ще бягат от България кадърните хора, а тук в кочината БГ ще остане само паплач!!! За радост но БОКО и РОСКО!!!

СА ПАРКИРАНИ ТАМ ОТ ПОНЕ 20 ДНИ. ВИЖТЕ ЧИЙ Е ПАРКИНГА И ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ Е ПОРЪЧИТЕЛЯТ !

Какви 20 дни, от месеци висят там. Време беше да се отстранят принудително.

Съжалявам, че го казвам, но в първия момент като прочетох новината и някак ми стана приятно, не мога да си кривя душата. Защо? Ами обичам да ходя на кино в Арена Малдост и този паркинг ми е много по-удобен от затворения с бариерите - не че не го използвам и него, но понякога се налага да се отбия за малко да си купя билети, после отивам да свърша нещо и след това се връщам за филма, понякога бързайки. А тия бусове си го взеха на частно паркинга - за мен чиста наглост! Защо не сключиха договор с Арената и да си ги паркират вътре в края? Там места винаги има колкото искаш. Е да, ама трябва да е безплатно, нали? И хоп - настаняваме се на общото. А по закон всяка превозваческа фирма трябва да има собствен гараж - не да си плясне возилата на обществено място. Така че не бих се учудил, ако на някого му е кипнало...

Ти откъде знаеш имал ли е договор или не...Но при всички положения - такива неща се случват там където нама държава.А това е по-тревожната!

Не знам дали е имал договор, само предполагам, защото зад бариерите е и по-удобно, и няма да пречат на никого - паркингът на киното никога не се пълни. А онзи до пътя е безплатен паркинг - вероятно общинско място. Съмнявам се да е частно, защото ако беше, отдавна да са му сложили и ограда, и бариера. Та как ще накараш някого да плаща, ако може и да не плаща?

Много ясно - Мутрите от Арената са му ги запалили...явно са решили , че паркинга не може да се ползва за такива цели..Сега най-вероятно записите от камерите ще се загубят някъде...

Имам съмнение, че някой иска да паркира на местата на тези бусове. София прелива от автомобили, а няма места за паркиране. Някой му се е ядосал, че спира там и не плаща!

Има ли ден без маймунски прояви в примитивен Вулгаристан? Посочете ни само един такъв!

Докато има такива като теб, които наричат Родината с грозни имена, ще има и такива изпълнения!

И защо ? Каква е връзката между погнусените от родината и лошият материал изсран от нея? Първите са вдигнали ръце и са забегнали от тази "родина" именно заради уродщината на вторите. За Родина ще си приказваме, когато дойдат истински поводи да се гордееш с нея. Тоест никога...

Елементарно, Уотсън! Това е Шерлок на 5 ракии;-).

Да не се окаже, че си ги е запалил сам, за да се отърве от лизинга.

Че то лизинга спира ли, като си бракуваш таратайките?! Съмнявам се!

Разбира се че спира...

Плаща застрахователя. При лизинг застраховката е задължителна.

Това за дедукцията ме изкефи на макс,че V ме разплака, не ли!?

Пак махленска свада!

Конкуренцията му е видяла сметката! След като учебната година е свършила, фирмата вероятно се е опитала да превозва пътници като маршрутките, но някой ще изгуби пари от тая работа и е решил да препъне конкуренцията си като изгори двигателите на бусчетата, а не самите бусчета, защото така те могат да се ремонтират до началото на учебната година, естествено при влагане на доста пари, и децата да се возят отново. Значи извършителят или подбудителят е родител, което означава, че това не е работа на някой гамен в тинейджърска възраст.

Бусовете возеха деца на едно училище, но им разтрогнаха договора. И се съдеха люто, бяха големи скандали, съд, адвокати. А собствениа на фирмата се бе набутал с 15 нови буса, на лизинг, застраховани. Та е възможно и да е застрахователна измама, възможно е от частното училище да са ги запалили за това, че ги накарах да платят неустойки. А може да е и борба за парко-места. В България сме все пак :))))

Киро, може да са учители- авантюристи- провокатори! Ваканция, нямат пари за почивка, що да не спретнат една махленска свада!? Не ли!?

СЕГА НЯКОЙ,ДА МИ КАЖЕ,ЧЕ НЕ ЖИВЕЕМ В МУТРЕТСКА ДЪРЖАВА?КЪДЕ СА:МВР,СЪД,ПРОКУРАТУРА???ИНАЧЕ,ВЗЕМАТ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ИСКАТ ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!

Щото в другите държави вече и осъдени щеше да има нали? Минали са 6 часа бе човек.

Както са минали 6 часа, така ще минат и 6 месеца и разследването ще бъде прекратено без резултат.

Най-вероятно,на някого му е писнало служебните коли да заемат целия паркинг,вместо да си плаща на платен и е палнал клечката

Пак свада за паркоместа- 9 на брой.

Ама какви гъби сте всички, думи нямам. Нито един от вас даже не се сети, че става дума за една рекламна кампания.

А какво рекламира? Пироманията ли?

Според мен причините са елементарни, някой е решил, че тоя пич си присвоява паркинга и е решил да се справи с проблема.

А някой сети ли се за застрахователна измама?

И този е невинен и чист и няма нито врагове, нито е направил на някой нещо лошо.

Търсете застрахователните (мафиотски) компании. Едната, която ги е застраховала и другата, която е била пренебрегната. Там е заровено кучето - във властта, която се е сраснала с мафията !!! И друго - кой ЧЕСТЕН бизмесмен има пари за 9 НОВИ такива бусове? Проверете го и него - СИГУРНО ше има проблеми в "БИЗНЕСА" !

В България за съжаление нито е да правиш чист бизнес, нито е да не правиш. Виж , ако е мръсен-да, има смисъл, доказано е , нито пък ще плащаш данъци и осигуровки.

Ама в тази държава всеки си прави каквото си иска. Безнаказано. Безотговорно. Злобно. Дивашки. Населението от изроди ли е? Управляващите малоумни ли са? СЪСИПВАМЕ страната си, която всъщност е едно малко бижу. И човешкото съсипваме с пълното незачитане на живота и труда на другите. Много, много съжалявам!

da

Естествен път на развитие, когато повериш съдбата си на грешните хора.

По този повод с незачитането на човешкото ще кажа.Дано младите да си тръгнат от тази мижава държавица.Дано тя изчезне от лицето на земята.И след 50 г. да е пълно само с мангаля.Всички българи да са навън.И никой да не се сеща за този нужник/клозет/ .

Това вече се е случило. Няма млад, образован човек, който рано или по-късно да не си тръгне. Тук остават само консуматори на социални придобивки. В момента сме свидетели на агонията, която ще приключи, в момента в който критичната маса прескочи тази на честно изкарващите прехраната си.

Забравих да напиша ,че ако на някой му пречи написаното ,мога да си оставя телефона и да се чуем.Ще ги разубедя за 5 минути за красотата ,управляващите и не дъзите на малката ни държавица.

Да - би ми било интересно да ми разкажеш за "дъзите" в държавата. Щом има "не дъзи", трябва да има и "дъзи" - нали така ?

Не ти искам телефона. Направо ще ти кажа, че така постъпват предателите. Аз искам да съм си в родината. Ако детето ти е лошо, отказваш ли се от него?! Или оставаш и се бориш.

Моят бизнес е с товарни камиони и понякога забравям да плащам заплати на шоферите и така си карам хаха.

"не е имал проблеми с бизнеса....",е вече явно има.Жалко.У нас,както в Колумбия,Сиера Леоне,Судан и пр.,така се решават"бизнес проблеми".Или бизнес-отношения. Ето го"прекрасният бизнес климат",продукт на цялото политическо творчество.

споделям напълно мнението ви; трябва да си пълен наивник, за да подхванеш "светъл" бизнес в България - и държава и конкуренти те смазват физически до пълно унищожение, а останалите аплодират - щом за мене няма, значи и за другите няма да има; вместо да вярваме, че щом за другите има и за нас може да има;

Цветан Цветанов прекърши гръбнака на престъпността още преди няколко години. Така, че това са едни махленски свади./само за справка/

Гаден лъжец.

тъй де, тъй де....

Идат избори и тепърва боклуците от ДС има да палят коли и да правят проблеми,само и само да върнат червените лисугери на бял кон отново на власт да плячкосват и .... Всичко се прави за да си мислят хората,че сегашното правителство не може да се справи...

А възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

Чак пък диктатор не е бил. Беше хитър политик и обичаше властта, но не е продавал страната си както я продадоха Костов, приближените на царя, гербаджиите и плевнелиев - за жълти стотинки или вообще на версия. Тогава строят беше социализъм и имахме много социални придобивки. За всички. Но за партийните функционери - много повече. Сега е върл капитализъм и нещата са съвсем други. Пари.

Комунистическата сган няма да се върне никога на власт,но дълго ще трови живота на българите.Те са обучени само да рушат и да развиват долните инстинги у хората...Единственно в БГ те си разиграват краставия си кон...КН та зи сутрин по БНТ загатна и за ОФ... Леле мале....

Къде е нашата родна милиция, къде е пазача на паркинга, къде е държавата в случая. Човека е засегнал нечии интереси, давал е пари за тези бусове, сега всичко на вятъра, това е хляба му. Ако не се открият извършителите и не си получат заслуженото, филма ще продължи в нови серии и занапред с други потърпевши.

Народът не е прост, няма да ги върне, но и от сегашните доста ще си идат, " рИформатори", " патриоти", само гледайте!

Това е неохраняем паркинг, намира се срещу кино Арена. И явно на някой му е писнало да не може да паркира, защото големият бизнесмен вместо да си плаща за паркинг на бусовете ги е паркирал на обществения такъв.

Да бе и на мен ми писна да ми вдигат лекарствата всеки месец и цените на храните и отивам да ги паля!? Как стават тия работи! Ма вЕрно да дойде Холмс, както писа един сладур, от мене 5 ракии, да разреши случая и да мирясаме!