Коментари - Повреден файл е вероятната причина за вчерашния срив в US системата за авиоуправление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има голяма разлика между повреден файл (damaged file) и грешно форматиран файл (error file). Ако наистина става въпрос за повреден файл...файловете не могат да се повредят сами. Или някой е допуснал неволна грешка, или някой умишлено е повредил файла т.е. саботаж или е хакерска атака. Накрая да не излезе, че са ги хакнали, че резилът ще бъде голям. Като си спомня миналата година като им хакнаха софтуера на една от компаниите, които снабдяваха с гориво част от САЩ, седяха една седмица няколко района без гориво по бензиностанциите.

Стига бе, Путин е виновен.

Виновен е Путин, който е повредил файла със свръхзвукова електромагнитна стелт ракета.

косъм е попречил на кривата компютърната система на Федералната въздухоплавателна администрация (ФАА) на САЩ !

Тренират ги да свикват. Никакви пътувания! Най-много 5 мили от място на адресна регистрация. След поредното силно "Слънчево Изригване" ще се занулят банковите сметки! След това ще им пуснат CBDC - цифрови пари от централната банка, които ще могат да се харчат в район до 5 мили от адрес по лична карта. Наличните отпуснати за месеца неизхарчени пари ще се зануляват в края на месеца и така всеки месец.

Редовна доза бустерче за общото благо по график. Чудесен нов свят !!

Намали тревата малко...

Целия софтуер за управление на полетите в САЩ е руски.. Американците не могат да направят такъв, а се га се вигжда че не могат и да го ползват! Въпрос на интелект и възможности! А всички компютри са китайски. Въпрос на възможности!

Това на площадката пред блока ли го научи? :D:D:D

Ха-ха-ха-повреден файл-ще пукна от смях-ха-хааас

Та даже като се ''повредил'' в основната взел че ''повредил'' и резервната:)))))))

Този файл случайно да не е бил повреден от анонимна група руски хакери, техните ирански колеги или приятелите им от Северна Корея? Май това е нагледен пример как с помощта на една малка грешка може да се скапе цяла система и до какви поражения води това. Съвременния свят, който разчита на електроника и компютри дори и в кенефа вече е толкова уязвим и зависим от технологиите, че е направо страшно ако се замисли човек какво може да се случи ако някъде възникне по-сериозен проблем.

КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИХА НИ ИБАХА И ФАЙЛОВЕТЕ

бе! "повреден файл в база данни" , ама сигурно от лошото време в САЩ! Малееее какви простотии се сипят в интернета и то от здрави файлове!

Ама налЕ русия бе виновна бре!? Как тЕй сега някакъв файл е виновен.