17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БИТКОЙНЪТ НЯМА ФУНКЦИЯТА НА ПАРИ. ПАРИТЕ СА СТОКА. ПАРИТЕ ОБСЛУЖВАТ РАЗМЯНАТА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ. ПАРИТЕ СА ЕКВИВАЛЕНТ НА ВСИЧКИ СТОКИ. ПАРИ БЕЗ СТОКОВО ПОКРИТИЕ НЕ СА ПАРИ. ЕДИНСТВЕНО ЗЛАТОТО НЯМА НУЖДА ОТ ПАРИЧНО ПОКРИТИЕ, ЗАЩОТО ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ТО ПОКРИВА ВСИЧКИ СТОКИ, ВКЛ. И ПАРИТЕ. ДАЛИ ЩЕ ВИ ЗАХРАНВАТ ЧИПОВЕТЕ С БИТКОЙНИ ИЛИ С ЧЕРВЕНИ И СИНИ ТОЧКИ, НЯМА РАЗЛИКА. НИЩО НЕ НАУЧИХТЕ ОТ ПЛОВДИВСКИТЕ И ОТ ВАРНЕНСКИТЕ ПИРАМИДИ. НАЧЕЛО НА ВСЯКА КРИПТОВАЛУТА ИМА ФАРАОН. КОГАТО ФАРАОНЪТ РЕШИ, КРИПТОВАЛУТАТА УМИРА; ИЛИ ЗАЕДНО С НЕГО. ДА ПЕЧЕЛИШ БИТКОЙНИ Е СЪЩОТО КАТО ДА СПЕЧЕЛИШ НА РУЛЕТКА В ИГРАЛНА ЗАЛА, НА ЧИЙТО ИЗХОД ПАЗВАНТИТЕ ПРИБИРАТ ОБРАТНО ПАРИТЕ НА ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ИГРАЛНАТА ЗАЛА.

Биткойна е в комплект с чипа. Получавате БОЦ (течни чипчета, промяна на човешкия геном, посредством РНК команда). Вече нямате нужда от нищо. Имате БОЦ-БОЦ; имате СМАТРТФОН; имате 4G-5G-6G. Имате МС, рак, алцхаймер. Само слушкате, за да папкате. Мразите комунистите - наведени сте на капиталистите - обичате сатанистите. Мразите баща си и майка си - поличавате биткойн. Слушкате сатанистите - получавате биткойн - регистрирате го в Била/Лидъл/Кауфланд - папкате. Папкате - серете - децата ви също ви мразят - умирате. Децата ви също умират. Биткойните не умират. Сатанистите ги пращат на останалите живи роби-биороботи, за да им ближат осраните и дърти гъзове.

Какви биткойни??? Хората нямат за храна, сметки и дрехи!!!!

Да ви имам и у тъпата анкета, кой изобщо би искал заплата в биткойн, като не може да я харчи, а и половината банки режат транзакции, свързани с крипто, та не можеш и да си ги обмвмиш койните. Тъпотии

Аз искам заплата в Койни Стига да е повече Най важното качества на парите е тяхното количество Пък да те питам каква работа имам в банките ? Точно банките няма как да ми откраднат и стотинка

Като прочетеш коментари и разбираш културата на инвестиране на българина ! Плащането в биткоини е инвестиция ! Питайте колко от тях им остават свободни пари за инвестиции ?! И на тези които им остават в какво инвестират ?! И тогава ще разберете защо българина не иска да му плащат в биткоини !

Биткойните са надуваеми БАЛОНИ, както и останалите дигитални валути като всичките се очаква да се спукат в най скоро време и стойността им да стане равна на 1 долар, едно евро или около една британска лира. Нека припомним правилото че : Никой неможе да ти даде толкова, колкото аз мога да ти обещая.

Сигурно Елон Мъск (втория по богатство чокек) и разни корпорации, които управляват милиарди са по-тъпи от теб, щом инвестират в тези балони.

РОБИТЕ ИМАТ НИЖДА ОТ ФАРАОН.

Утре идва на власт ушатото правителство на Радев. Заплатите ще се плащат във фуражки, партенки, и кубинки. Дупе да ни е яко!

Ваньо да те питам само ти гей ли си, не не кажи гей ли си?

Когато Бог раздавал акъл, военните били на учение. Не че Радев не иска, просто толкова може.

Как хитро си правят статистики,Какви биткоини какви пет лв това е наи наи голямата мошингия на всички времена.Парична единица без държава неможе да е истинска.

Чакай Тя държавата истинска ли е ? Отвори учебник по икономика чети и сравнявай кое повече отговаря на определението за пари лева или биткойна Тогава ще ти светне кое е балон Златото пари ли е ?

Причината може да бъде единствено тази, че повечето участващи в анкетата са идиоти, които разбират заплащането 1:1, сиреч ако получаваш 1500 лв. заплата, значи ще получаваш 1500 BTC. :-D

Асане, хубавото е,че само ти не си идиот

Уникално! Средната заплата ще е 0,0159 BTC. А един хляб ще е 0,000021 BTC.

ПРЕДПОЧИТАМ В ЛУННИ КАМЪНИ , ПРЕД БИТКОЙНИ.

Интересно, кой ли би искал да получава "виртуална" заплата?... Вероятно тези 25%, изразяващи желанието си да получават биткойни, вместо истински пари, са хора под 18 години, живеещи във виртуалната реалност и нямащи още и ден трудов стаж...

Ами аз незнам тези дето копат биткойни да имат някакъв трудов стаж.

Заплата и спестявания в биткойни? При курс, който играе в много големи граници нагоре и надолу когато си поиска? Не, мерси!

Да не говорим за това, че те: 1. По закон те не са официални "пари", т.е. може да откраднеш милиарди в биткойни и се води само мошенчиество или нещо такова. А ако го разследва Явор Колев просто ще изчезнат. 2. Това е чиста пирамида - цената им се задържа/качва докато има нови балъци да ги купуват. Поради което и непрекъснато ни облъчват с платени статии.

Що за малоумна новина? Си ги пъхате тия биткойни у...

и анкетата