Коментари - Повдигнаха обвинения на шофьора от зрелищната гонка в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак го пуснете, мам.ка ви дол.на!!!

Кой да ги пусне пак. Уточни.

А защо е трябвало да го изваждат от колата? Като огладнее и ожаднее сам ще излезе и ще го арестуват.

Трябва да викат в такива случаи един заварчик да завари вратите и по два винкела през прозорците. Карат го с паяка на наказателен паркинг, там му дават един маркуч да пие чешмяна вода и така. Съдят го задочно и да си лежи присъдата в каляската. Жалко, че няма политик, който да се навие.

Лично аз, като гледах какво правят родните милиоценири си помислих, че снимат българската версия на "Полицаят от Сен Тропе"! Тези хора не знаят как да реагират в една елементарна ситуация с някакъв си гамен от Дружба, а какво би се случило ако случайно беше почнал да стреля по тях?! Пълен смях са тези хора, които постоянно реват и за високи заплати, но всички виждаме, че и тези които им дават очевидно са доста за това, което (не) вършат....

Та го гледах накрая тоя запис. Ти какво щеше да направиш? Приемам, че си някаква барета. Дай акъл учителю Йода. Пак, че не си изпуснаха нервите и да ги ошамарят или застрелят. Към вай щеше да бъде как са убили горките деца.

"супера". Идеи? С пушка -помпа през задния прозорец. Докато свършат патроните. С щангата чупи прозореца и хвърля вътре две гранати? "Калашник" и два пълнителя по 30 патрона? Засилват бронирана машина отстрани и мачкат колата като старо кенче от бира? Може снайперист и 50 калибър. Що не пратиха самолет и две ракети отвисоко? Батка на 14 г. ли си?

от Надежда...

Като видят л-но с бмв и полицаите най добре да го изкарват от колата, И точват да го бият, После така до следващите полицаи. Изкарват от колата и бой. Няма решение с прости хора.

После ченгелите пишат, уволнение, съд. Абе вие с филмите от 90-те.

а тия с Ауди, Мерджаните, Голфовете, пикапите? аз съм дигнал мерника на лай...та с Ролс-ройс, лексус, ферари, порше, ..... Абе я всички да ги бият наред. Май ще трябва да си купя велосипед /да не отнеса шамарите и аз, като водач на МПС/, а теб пак ще те въртят педалите. Тази ода не е в защита на БМВ - не ме кефят и мен, но другата идея е тъпа и незаконна.

Дааааа имал над 30 "висящи дела", но той вече е много възпитан поправил се млад мъж, защото 4 от "висящите дела" са приключили.... по давност. Тъй рече съдията, намигна на прокурора и двамата отидоха на срещата в ресторанта, където ги чакаше адвоката на изрода с дебела пачка банкноти от по 200 евра. И тримата в прекрасно настроение и със загадъчна усмивка слушаха новините по радио точката в която се съобщаваше за хванати пияни и дрогирани шофьори...

И що с инициали ма Миме

Аз казах ли ви? Изибщо Н Е им вярвам.

Най-вероятно е поредния криминал, хранещ политиката в БГ и обратно...

Непристойни действия? Знаете ли значението на тази дума? Най-малко значи да си е свалил гащите насред кръстовище. Не че това е важното в случая, но неграмотността и простотията на неживели в нормални условия хора води до такива изпълнения

Тези с богатото криминално минало само по медиите ги разгласяват. Другата седмица пък с други полицай ще се гонят, че тези ще са почивка или болничен.