Повдигнаха обвинения на 3 от момчетата, пребили до смърт 59-годишен мъж край Видин

На техния малолетен 10-годишен съучастник е предоставена полицейска закрила

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинения на 3 от момчетата, пребили до смърт 59-годишен мъж край Видин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво точно е обвинението не разбрах?

за съжаление, това е държавата ни - която не изпълнява функциите си. Съответно трябва да търсим отогворност от тези които са начело и уж сме избрали! Циганите са си цигани и това няма да се промени. Трябва промяна в управлението на държавата. Тези горе явно не си вършат работата.

И това дело ще го оплескат, като всички останали, видинските магистрати. "Безкомпромшсно" некадърната Ненкова, най'вече.

Евроатлантиците, лобирайте и за американско законодателство. Тези тримцата щяха да бъдат осъдени поне на по 20-30 години всеки от тях. А сега с признаване на вината и фактор непълнолетни ще минат с по 5-6 години. Ами ще трепят и после като излезнат пак същото ще е.

Ало, Лайнарджиев. Къде са ти мицифайките, бе. И въобще за какво Получаваш заплата, дришльо нещастен. Ало Лайньо Радев. Къде си бе, трапосерко. Защо не се грижиш за здравето и живота на хората. Назначаваш всякаква пасминс некадърници. Първо Чашков, сега , Лайнарджиев. Храни единия блъсни в другия.

Нима никой не вижда и не надига глас ,че в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!

ССиганския терор,мигрантския терор,закриването на гранични войски,здравеопазването и правохранителните органи всичко води до превръщането на една държава в територия командвана от чужди корпорации и агенти сру агенти шорошагенти мосадагенти....

Бъдещето на България, скоро и у вашето село... Радвам се, че поне вече открито говорят за ромите

Навсякъде по света ще бъдат осъдени на минимум 300год.затвор или по на изток на смърт. само в Чалгария ще бъдат помилвани и тем подобни.

Крумчо откъде се пръкна бе пиле. Скивай какво направиха неграта в САЩ и какво правят мургавите мигранти в цял Запад. То са си като нашите цигани. А там си има ибаш цигани. та как ги измисли тия неща. Не е политкоректно. кажи га на запад пред свидетели и виж кой ще лежи. Е не 300 г. Най-мтого 5-6 да ти дадат.

Деградацията в пълен ход!!!а беше време когато всичко бе отворено и спокойно Тия по това време вече чукаха уран да чакат съда да реши какво да ги прави!!! Ако доживеят всичките и лайното също

Е нямаше ли кой да ги самоубие тия мангали…

Тва от холивуд или четене за един отделен сучай в НРБ?

Къде е мазникът Красимир Кънев от БХК сега. Тези убийци , освен да потънат задълго в затвора , трябва да бъдат и кастрирани. Същества с такива наклонности не трябва да се размножават.

9x19 или 7.62х39 или 12 бренеке

Отишли за ракия, ли?!! Отишли се да грабят и убиват, защото знаят, че са защитени от тъпите ни закони. Честа практика е непълнолетни цигани да са с по няколко престъпления и неосъдени.

9x19 или 7.62х39 или 12 бренеке

Ще дойдете на моята,че тези освен за сапун за друго не стават.

9x19 или 7.62х39 или 12 бренеке

9x19 или 7.62х39 или 12 бренеке

Защо не се напише истината? Група мангали тръгнали да търсят ракия и убили за да я откраднат

9x19 или 7.62х39 или 12 бренеке

Това не са момчета, а УБИЙЦИ. Авторът ма статията да подбира правилно думите!

Виновни са най-вече мисирките журналя. Защо вече няколко години налагат непонятно за самите цигани название "роми"... Няма никъде по света роми, има цигани, циганьи, сиган, цигойнер, джипси... Кой и защо налага това ново име на циганите... Ето, преди дни, самият Азис и майка му заявиха от ТВ, че те са цигани и не знаят защо има такава тенденция с някакво ново название роми... А що се отнася до циганската престъпност, това, което предстои, ще бъде още по-страшно. Защото циганите сега са около 2 млн у нас, до двайсетина години ще са повече от българите. И ще си управляват своя циганска държава, по свои цигански правила... Тежко ще е на новите поколения българи...

Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??

Това е резултата от 45 години окупация от рассия. Честито ви, ватници

Вечният идиот- Павел.

Толко си ТЪП павле, че чак си вдлъбнат. Недай си Боже да го осъзнаеш, ще се самообесиш.

Кога за последно сте виждали полицай в село, което и да е ? Ей така, върви си по улиците и всява респект. Ако случайно видите полицейска кола в село, или има извършено престъпление, или са направили " хранилка" . И не слизат от колата, привикват те, като че ли си купе.. Ела, бе, дай си документите ! Това, ако го направят в друга страна от ЕС и са уволнени .

представете си обратни случай - 3-4 младежи да убият 59-годишен циганин... Какво ще стане? Ще има цигански протести и бунтове. Ама понеже цигани са убили някого - няма нищо, тишина и спокойствие. Няма протести, няма вълнения. На никой не му пука. Сега да видим поне дали ще ги осъдят на нещо като 5-6 години затвор!? Ало, човека с каскета?

Ще ги осъдят. Е, условно разбира се!

Има ли все още уранови мини

За съжаление ще им се размине. Всичко ще се представи като циганска дискриминация и противната "циганозащитна организация в Лондон ще скочи в тяхна защита и прокъратурата ще клекне с едно мъмрене :-(((

Безработни и неграмотни!?