Повдигнаха обвинения и оставиха в ареста шофьора, блъснал и убил полицай

Старозагорецът Георги К. ще остане в килията за 72 часа, след това ще му бъде поискана постоянна мярка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквам МВР да плати обезщетенията на наследниците на починалия, а Георги К. да се измъкне само с някаква присъда. Така е в България.

жалко е че не е взел мерки за обезопасяване на мястото, което по ТВ се вижда че е опасно

Защо никога не показвате лицата на престъпниците, и техните имена ??? Дайте да ги видим тия изроди бе ! Гледал съм например в Индонезия нашите бяха крали от банкомати, хванаха ги, и публично направиха видеоклипове с тях ! Защо пазите нашите престъпници?! Нека се страхуват до края на живота си !

Искаш да извършиш престъпление срещу престъпника и после понеже си престъпник да те снимат.

Оставете човека на мира бре

Правилното заглавие: Станало е ПТП. Полицай е тежко ране. Починал е в болницата. Може да има друга причина за смъртта му.

Не разбирам за какво говориш. Престъпника е този който е убил полицая. Обясни, за какво аз да извършвам престъпление ??

Не знам защо заглавието е'' Повдигнаха обвинения на"шофьора'' а не на УБИЕЦА , защото същество което управлява автомобил под въздействието на алкохол и наркотици е абсолютен УБИЕЦ !!!

ковид?

Такова количуство алкохол имат някжи хора, без да са пили

Споко. Мангалчето ще наеме дебелосереца Марковски. /мулето което разнася паричките на прокурори и съдии/, след това мулето ще напише ами той е млад а убил две вазрастни жени &, помилва=йййй те го.. Ами аз ако смачка него и той е взел дал. Не може да седи на краката си - тежат му парите.. Той също вече е взел дал. Но за пари и дупе дава като че ли ще му ги сложат в саркофага-ще го мимифицират ЛИ? НЕ ЗНАМ. ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО. МАНГАЛА ЩЕ СЕ ОПРАВИ. ЗАЩОТО МАНФАЛИРЕ НЕ СА ВИНОВНИ. ВИНОВНИ СА АЛЧНИТЕ БЪЛГАРСКИ Прокурори и съдии. Българите придажници

Оставете човека бен

Сигурно тече тежка нощ в РПУ. Е аз да си лягам, пък той да си се оправя някак. Само полицаите да спазват въведените мерки - с маски, ръкавици и .... без видими следи по тялото.

" Пробата е показала 0.68 промила на алкохол в кръвта." Оно деда, сутрин го близваше на екс, щот си забравяше четката за зъби, кат одеше на вилата. А теа, викат, пиян шофьор.