Коментари - Повдигнаха обвинение за руски шпионаж на петимата българи във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Са били най-големите врагове на България. Най-ожесточено са се борили срещу освобождението ни от Турция. Турските войски основно се ръководят от английски военачалници. А по-късно разкъсват Санстефанска България.Та браво на българчетата , работят в ползу роду

Че в България спим.

Че в България спим.

Всеки които се бори срещу западния фашистки сатанизъм заслужава адмирации. Слава България ,смърт на англосасксонските фашисти.

Срам за този който продава България на запада.

сега са петима. Сигурно са добавили Малинов и Фатмака.

Тия хора са правили изборите в Англия! Срам и позор и за тия които са ги назначили! Гнездо на руски подлоги

Браво на Велкобритания!Във България гъмжи от руски шпиони във всяка партия!

Там,в Англия са петима, а в България...

България да залови 5 наглосаксонеца и да ги обвини в същото.

Ти в ред ли си, единствените 5 англосаксонци на куп , които може да залови България са некои дето обикалят гетата и западналите села, и единственото , в което може да ги обвини е педофилия...Те други англосаксонци не се затояват тука

В България е пълно с руски шпиони ,даже и партия си имат и главен ръководител . Същите са даже и в Парламента. О рганите и Държавата не взимат никакви мерки, срам и позор, даже и нац. празник ни определят.....................

Явно заради интересите на Англия и Америка не ти пука какво става с българите...

Завърших руска филология в Москва. През далечната 1992 година. Сега не мога да ги дишам руснаците. Дори и великата Алла Пугачова.

Доста в страни от темата си постнал...

С рундьо пРезидента ще чакаме Ф-16 още дълго време, американците ги е шубе да ги пратят в компрометираните руски ръчички на рундьо. Целта не е самият самолет, а електрониката, модула "свой-чужд". Наскоро един руснак избяга с хеликоптера си при украйнците и това беше страхотен шамар, хеликоптера като дЖелезо е ясно, че е руска скрап, но системата за опознаване е изключително важна. Сега трябва да се подмени на всичко което лети, атова е колосална сума.

Големи

Въх!

Как не ви е срам да обвините руската църква в шпионаж при положение,че са назначили украински агент Татарски за министър на войната,който си прави каквото иска срещу България. Украинците си правят каквото искат не наказани.

Ето как гледането на “Планета” в чужбина води до затвор. Слагаш сателитна чиния и те арестуват за шпионаж.

Копейки, гастербайтери на заплата на посолЬството

Браво. Бой по манерките на проруските предатели

Така така украински шпиони навсякъде

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------ https://marketl.ink/biocom

колос си! /Колос в гръцкото му значение, сиреч гз/.

Герои!

ако сте в UK, не забравяйте че всичко което четете в нета е събиране на информация. Ако след това отворите и сайт на кирилица, направо сте за ушите.

Не баш, ако беше така , само факта , че ръчкам във форума на ДИР-а -бастиона на руския трол, щеха да ме пуснат на пангара с тия от снимката:))))

Не че нещо, но само да попитам - ако тия правеха разузнаване в полза на САЩ , как биха постъпили ингилизите ? Щото си спомням, как Щатите подслушваха германския канцлер, а реакция нямаше . Значи, ние в съюза може да си правим разузнавания един за друг без никакви последствия, но ако някой отвън прави същото разузнаване , значи е престъпник !? Спомням си, че навремето имахме Научно-техническо разузнаване, което не знам защо го закриха ! Знаете ли какво правихме с данните, които ни предоставяше това разузнаване ? Всички съвременни руски технологии , до които имахме достъп ги продавахме на японците ! И като се усетиха руснаците какви сме продажници, ни отказаха достъп до всякаква тяхна секретна информация . Затова закрихме и научно- техническото си разузнаване ! А от него печелихме много, щото бяхме най-добрите !

Ако ги улепят с фалшиви паспорти , както е и станало гаранция ще ги ш*б@т

Абре стоене дрът комунист, какви технологии в рашка говняшка бе серсем руски? Каквото успяваха да гепят от запада се опитваха да го копират, например защитите на софтуера се "разбиваха" в България, защото те завалийте са много умни. Могат само да лочат и да се търкалят под масата.

Дано тва е само пример и начало на процеса по излавяне на руските шпиони и в Родината

А какво е мнението на нашето външно министерство ? То ще осъществи ли защита на нашите сънародници ? Защото това е само обвинение, нали ? Ако бяха американци, командоси от затвора щяха да ги извадят, а нашите сънародници - кучета ги яли ! И второ, колко българи гният по чужди затвори, за които България нехае ? Четох, че само в Саудитска Арабия са над 20 !

работят за кочината тези помияри, никви българи не са, промити овчи глави, ще ги спукат в затвора

Аз пък работя за на майка ти путката, нещастник !

Какво да ги защитава , фалшификатори на паспорти. Им си закони ще лежат.

Троловете на макс

Бункерният се оттървава от свидетели

Просто подлоги

За много от вас обвинен значи виновен и вече осъден. Нещо като най-мрачните епизоди от Рим през инквизицията и Народния съд.

Прокуратурата в Англия не е като руската

ха ха

Затворят в кулата тея путинофили и спрете да пишете че са българи, те отдавна са предали България и служат на интересите на фашистка русия

Уж българи, а работят за Русия. Уж живеят на запад, а работят против този запад.

Щели да бъдат обвинени в ЗАГОВОР за СЪБИРАНЕ на информация, която МОЖЕЛО да се използва ПРЯКО или КОСВЕНО от Русия?! А ГРОЗНИЯ направо ДЕЙСТВА - РАБОТИ на ТЕРЕН ...И демоСратичният свят БДИ над него...

Смърт на руските шпиони.

От къде тези педери и к-ви има мангизи за да живеят в кралството без да работят,ясно е от къде.. Направо да си получават заслуженото, и за всички руски кавали да им е ясно, че ги чака подобно, много скоро и в България!

чакаите някои зад океана да ви спаси...те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и арменците от Карабах

Още като им видиш овчите глави и си личи, че са изрожденци

Почнат да си водят записки. Ще излезе много добра книга за ми5, метрополитън полис и роял корт ъф джъстис.

Много ятаци... 5 там 3ма в София Копейкин събрал 500 да рушат в центъра на София Тази държава няма ли кавалерия?

Е ми можеш да ми направиш един кавал! Ще бъдеш първият кавалерист !

И Бирмингам фалира

Обвинения се повдигат септември.

Да ги вкарват в панделата, а те да целиват ръка, щото можеха и да свършат с рашисти куршум в тила. Те там така награждават предателите, независимо за кого работят.

Дано ги осъдят на много години. Освен това България да им отнеме българското гражданство.

ДАНО!!!

Не си в час със закона. Не може да им се отнеме гражданството.

Може, но само ако имат и друго.

Първо: какви точно сведения са събирали тези хора- сигурно са имали достъп до класифицирана информация. А не е ли по- вероятно да въртят някакви дребни далавери с фалшивите документи които са притежавали. Второ: английската пропаганда е най- глупаво изфабрикуваната в съвременния свят- спомнете си аферата " Скрипал"- тогава голям смях падна!