Повдигнаха обвинение на Елена Йончева за пране на пари

През ноември главният прокурор Сотир Цацаров й поиска имунитета

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинение на Елена Йончева за пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Делянчо крадеца ти обеща да ти го върне тъпкано.

Страшното е, че след като осъди държавата/прокуратурата/ пак ние ще плащаме!

радвам се че напуснах този цирк и сега живея на спокойно място без такива тъпотии,

Можеше да ни спестиш радостта си от това, че си избягал. Не винаги е най - достойното.

Бойко я насади , за това че тя поиска независима европейска проверка за качеството на строящите магистрали с европейски пари

Обвинението срещу Йончева наистина е абсурдно ! Това е все едно прокуратурата да повдигне обвинение срещу Цветан Цветанов ,че е знаел, че Живко Мартинов ще рекетира бизнесмени от името на ГЕРБ.защото го е приел за кандидат депутат в листата на ГЕРБ.

ако не беше виновна щеше ли да се крие, защо не се писа болна, като всички нормални хора.

сичкото червен боклук на амразурата - да пари кака им ленче съселска крадлива!

рано се си натепал с ракия

Ленче,изгоре,ленче ! Ебахме се у дневалните !

До скоро в общественото пространство циркулираха различни спекулации , кой ще води листата на БСП за европейските избори. Сега вече съм сигурен кой ще бъде. Ясно е, че това обвинение е съшито с бели конци и няма да издържи даже в българският съд. Въпросът е дали изпращането по този начин на Йончева в Брюксел е предварително замислен ход на ГЕРБ или е чиста случайност ?

Познат ми е почеркът на този опит за очерняне... Тя ще бъде оправдана от съда, но ще изгуби време и нерви, което е основната цел на злосторниците и тя вече на практика постигната.

Няма значение дали ще бъде оправдана,важното че в публичното пространство ще я знаем като Елена Офшоркова ,голямата ЛИЦЕМЕРКА!

ЛЕНЧЕ ЩЕ ИДВАШ ЗНАЧИ В СЛИВЕНСКИЯТ СПА ЦЕНТЪР ЗА СПЕЦИАЛНИ , ЧАКАМ ТЕ МИЛА ?! БАБА ПЕНКА - 3 отряд

Панаири,панаири,панаири! Спектакли,всеки божи ден.,

Кой е по-по-най? Гледайте и чудете се!

Къде са другите дето източиха милионите от КТБ? Нещо запецнаха от прокуратурата. Аааа поръчката е ясна ,некой се слага на коректните партньорски служби. Избори идат.

И защо обвинител НОМБЕР 1 не разкри длъжниците, а престъпник НОМБЕР две в държавата открадна милиярди от касичката за да замете далаверите им. ОТ нас ги взе, нали помните!

Къде са институциите в Европейския съюз?? Не виждат ли, че България се превърна в абсолютно тоталитарна държава и цари фашизъм?? Тук вече не става въпрос за корупция и кражби , а за репресии и преследване на хората с различно мнение и политическа идеология.Това ли е да си член на ЕС??? Ако е така, жалко за европейските ценности.

Репресията продължава. Всички неудобни ще бъдат обвинени в нещо. Това са политически поръчки от ГЕРБ. А прокуратурата, вместо да преследва крадците и корумпираните от ГЕРБ, е бухалка за останалите. Но.......................идва видовден и всеки един ще отговаря за действията си.Всичко се вижда и няма да се забрави кой какво е вършил.

Сагата "Подкупи" - еп.2. Ако няма за какво да те хванат, ще ти измислят и пак щете те хванат. Това е! Отърване няма!

Когато онзи ден, в пространното си слово/ ала Тодор Живков на партиен пленум/ , г-н Борисов използва думите "първата дама", мнозина помислиха, че се открива нов рунд от битката между Дондуков 1 и Дондукав 2. Даже и президентшата се обърка и започна задочна полемика в соц. мрежите. Оказа се ,че г-н Борисов е имал предвид съвсем друг човек. И тук възниква съвсем резонният въпрос : това вметване на думите "първата дама" , "синя лампа за прокуратурата ли е било или г-н Борисов съвсем случайно, предварително е знаел за намеренията на прокуратурата ?

Ооо! Изчезна ми постът за паралела между Иванчева, която застана на пътя на инвеститорите, и се оказа, че е искала рушвети, и Йончева, която снима мултимилионната ограда по границата, и се оказа, че е прала пари! С любезното съдействие на проКУРатурата, която иначе проспива дела от калибъра на Мишо Бирата, "консултации" между прокурори и БоБо по текущи дела (Кокинов), и "двете каки"! Интересно!

Няма нищо интересно ! Това е нормална практика при управлението на ГЕРБ.

Вече няма предимства на сегашната обществено-икономическа формация властваща в България, спрямо онази през онези 45 години. Защото последната разлика, която можеха да отчетат като предимства на сегашната беше, че сега няма политическо преследване. На фона на негативните разлики, такива разлики, които са в пъти по-лоши сега сравнено със соца и това предимство беше безкрайно малко. Но с това скалъпено обвинение по модела ,,Иванчева" и последното предимство вече не съществува. И понеже до сега в демократичната история от 1990 г насам подобни политически преследвания не е имало, то следва да се заключи, че партията ГЕРБ е някаква връзка на хилавата българка ,,демокрация" с фашизма. Или по-лошото - демокрацията ни е симбиоза от митични демократични порядки и реален фашизъм!

Бесепарите се възпаляват, когато цацата захапе някой от техните, но когато жертвата е обикновен човек като Иванчева, мълчат като риби. Споко, дрОгаре, Кака Льона ще излезе чиста като момина сълза и вие пак ще се укротите. Не само това, ами заедно с сестрите си от ГЕРБ ще изберете единодушно новото ВСС и новата Цаца. Между другото, нали си спомняте, че Цацата е предложен от Бойко, но е избран с гласовете и на бесепе?

Каквито и глупости да пишете вие бившите червени, а сега тролове на ГЕРБ, вече е без значение! Защото това, което става сега е повторение на едни събития след които е дошло времето на Народния съд. Както се доказа с последните събития - едно необходимо за оцеляването на България мероприятие. Точно така, по същия начин скоро пак ще стигнем до Народен съд. Защото в света няма вечна диктатура! За вас, обикновените тролове, ще се наложи да връщате парите получени срещу изписаната помия...

Каквото и да кажеш, т.нар. Народен съд не е съд в истинския смисъл на думата. Това е разправа на победителите с победените след войната. Грозна разправа. За съжаление - разправа с България като независима държава и царство по това време. Срам!

Отдавна трябваше да изрежем тумора на некадърната престъпна шайка в НС. Населението на страната значително оредя (платените циганори не се броят), но няма начин да не не може да се справим! В името на България! Навремето опълченците също са били малобройни срещу турската чума.

За съжаление престъпната шайка не е само в НС. По-големите престъпници са в МС.

Без значение какъв ще е изхода от това обвинение , "ГЕРБ" си вкараха автогол и то със задна ножица :))) . Посланието им е дебелашко и явно съвсем са се самозабравили.

Бесепарите се възпаляват, когато цацата захапе някой от техните, но когато жертвата е обикновен човек като Иванчева, мълчат като риби. Споко, дрОгаре, Кака Льона ще излезе чиста като момина сълза и вие пак ще се укротите. Не само това, ами заедно с сестрите си от ГЕРБ ще изберете единодушно новото ВСС и новата Цаца. Между другото, нали си спомняте, че Цацата е предложен от Бойко, но е избран с гласовете и на бесепе?

Другарски съд. Едни другари се разправят с други. Голям кеф. Все едно да гледам бой с брадви между два клана в циганската махала.

Каква заплата получава Цацаров и Гешев ?Парите ,които получават не им ли намирисват ?!?

За разлика от опонентите си, Елена Йончева е НЯКОЙ!

СТАНА"НЯКОЙ" ПОКРАЙ ПРИЯТЕЛЧЕТО СИ СЕР.ГЕЙ! И НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ПАРИТЕ НЯМАТ ВРЪЗКА С НЕГО!!! НЕ И ВЯРВАМ ГРАМ!!! КАКТО И НА ДРУГИТЕ ПОКРАЙ НЕЯ!

Как да не си НЯКОЙ с толкова окрадени пари?Пиши Радославе,ама кака Ленче е изкарвала по 400 лева на ден ,толкова и е била заплатата,пък ти разправяй,че била НЯКОЙ.

Антот Тодоров, Тома Биков,Делян Добрев да излязат навън и да се разберат по мъжки с Йончева! Ако са мъже.

Елена Йончева е ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА!

ДИР, НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ЕЛЕНА йОНЧЕВА!

Бай Ганю завзе властта в България. Мъчно ми е страната ни, като гледам какви примитивни и прости хора се разпореждат със съдбата й. ГЕРБ съчетаха в един партиен проект успешно най-най-низшите човешки черти, които може да бъдат намерени по тези земи, а те са: алчност, безсрамие, автентична простащина, липса на характер, липса на собствено мнение, пълна липса на чувтсво за отговорност пред народ и държава, отвратително угодничество пред чужди интереси и най-накрая: безпределни арогантност и наглост, които в крайна сметка ги задържат на власт вече 10 години. Бог да пази България. Положението е гадно.

То моя , апартамент толкова струва бе ахмаци .

Тези прокурори разчистват неудобните много нескопосано. Отдалеч личи зашита с бели конци история. Избори идват и задаващите въпроси политици следва да се разчистят. Няма да помогне, ГРОБ, отивате си.

В периода 2012-2013 г. всички от висшия ешелон като Цветанов, Искров и други играха хора и пееха заедно с най-великия банкер Цветан Василев напред-назад моме Калино. Пак по същото време, както малко преди и след това, КТБ беше банката в която държавните фирми си внасяха парите. Следва ли да бъдат разследвани тези връзки от прокуратурата, както и Кувейтския ( или Омански) фонд и руската банка пробутана от бивши царски юпита.

Комунист и коза наядане нямат

Ти от кой вид си. Май от втория.

А бе Еленки, ти си генетично крадлива и лъжлива бе момиче

Дай някой факт, аман от голи приказки, та даже и не ги редиш както трябва.

Доказателства няма , има само подозрения ... нослед това всички ще плащаме присъдата от Страсбург.

Нивото на Елена Йончева ,много от нас не могат да го стигнат.Истината е ,че ГЕРБ са впрегнали цялата репресивна машина ,за да мачкат опонентите си и това става с наша мълчалива подкрепа .Това е беззаконие ,това е репресия !

ВЯРНО Е! НЕ ВСЯКА ЖЕНА МОЖЕ ДА СИ ЛЯГА ДО СЕР.ГЕЙ!!! И ДА Е ДОВОЛНА ОТ ТОВА!

А бе Еленки, ти си генетично крадлива и лъжлива бе момиче, ТОВА ГО РАЗБРА И СТАНИШКО ШЕФА НА ПЕС СЕГА...

Има си хас да са произвели нещо реално и полезно за хората, след което да са го реализирали на международния пазар с печалба... ;)

Още по-интересно ще бъде ако се провери как милионерите в България са си натрупали богатствата.

ама как така виновен комунист, такова чудо в България не може да се случи.

се разпада! По важното е че Мутрата го разпада нарочно и то поради една причина, а тя е: Някой ден просто простите човечета които са масовката ще вземе да им писне и ще подгонят Мутрата и неговия мутрески антураж! Подгонят ли го няма къде да си намери място и всичко което е заграбил ще му го вземзат! НЯМАЛИ ДЪРЖАВА, НЯМА И ДА ИМА ПРОБЛЕМ ЗА МУТРАТА! МУТРОСТАН, СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ МУТРИ!

днешните управляващи разбират ли от управление? Имат ли политика за развитие поне в една сфера? Накъде тукат България? И докога ще спим - докато стане невъзможно да съществуваме ли? Тогава и да се събудим, ще е късно!

а Олигарски като ни будалкаше , и като ни върна в "първи клас"?... не ривахте

Като гледам още си там, където са те върнали.

Днешните управляващи разбират ли от управление? Имат ли политика за развитие поне в една сфера? Накъде тукат България? И докога ще спим - докато стане невъзможно да съществуваме ли? Тогава и да се събудим, ще е късно!

Нинова козичките на баба Пенка защитава камо ли , тази червена овца няма

А ти бе, герберастки суджук. Какво искаш да кажеш, че нищо не разбрах.

Павлина Крумова от пернишкото село Драгичево, която отказа на Борисов една премиерска заплата, направи друг жест към министър-председателя. Кравата й родила две теленца. Баба Павлинка кръстила едното Бойко – на премиера, а другото Росица – на кмета на Перник Росица Янакиева.

Да видим сега на коя секунда ще изтрият коментара

Много модерно стана обвинени от прокуратурата да се разхождат по студията и да разправят колко са невинни, нищо не знаели, нищо не подозирали. Две пишман кметици си разхождали кашончета в служебната кола и видяли едно кашонче с пачки в него разровили го набързо, но не го предали в полицията въпреки, че не било тяхно , ами седнали да си пият кафето. На известната журналиска дето все и светка от къде може да направи репортажче за финансови далавери не и светнало обаче ,когато от меда самата тя похопвала. Време е цоцолидерката да подписва истанбулската, че да се изкарат дамите репресирани джендърки иначе сливенския ги чака. Но съмнявам че това ще се отложи във времето, щото верните на партията съдии ще отсъдят невинни разбира се, ама как така виновен комунист, такова чудо в България не може да се случи.

Тази прокуратура много напомня правосъдието на мутрите от 90-те. Те така произнасяха обвинения, според това какво им е наредил шефа. Защото не разбираха от право и бяха неграмотни. Само заповеди изпълняваха.

Не е ясно, на какво основание Йончева трябва да проверява произхода на парите на някаква си фирма. Това не е ли задължение на определени държавни органи? Несъмнено е, че Йончева няма качествата на контролен орган, а още по-малко правомощия в тази сфера. За сега няма достатъчно информация за случая, но много намирисва на шъшит с бели конци, за което познайте кой ще отнесе отговорността в Страсбург. Пък прокуратурата ако си е на мястото, що не вземе да види сметките и акциите на някои видни български политици в тъй наречените офшорки? Или тях законът не ги лови? Още по-интересно ще бъде ако се провери как милионерите в България са си натрупали богатствата. Ами ако се вземе малка част от тези богатства, които на 90% са незаконни, няма да го има проблемът с пенсиите, здравеопазването, цените на топлофикация, цените на тока, хранителните продукти и т.н.

Моята партия трябва да дойде на власт та да видим колко сакати ще тръгнат.Бескомпромис както цар Борис! Магарета подли,гадни и крадливи.

????

Ей сега ще видим дали важи все още поговорката7" Приятел в нужда се познава". Важи за БСП!! За техните действия.