Коментари - Повдигат обвинение на легионера, задържан за убийството на фелдшера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За убийство на медицинско лице наказанието е сурово-нямам нищо против. Но това не е ли в противоречие на конституцията, според която всички сме равни. Министърът на правосъдието да помисли ако може.

Няма ли кой да го приплакне Ванката,бе ? Егати легионера !

Иначе ни убеждават,че законите ни били хубави.Толкова вратички има в съдебната ни система,че прилича на къртича дупка,с много изходи.

Легионер - психопат...

Те вече са го осъдили, по телевизията, естествено след грандиозна предизборна спецакция и според неопровержимите показания на селските клюкарки. Можеше още миналата година да дойде някой генерал да го гръмне с базуката, докато си е вкъщи, барикадиран.

Защо този психопат е на свобода, луд и опасен за живота на околните. Ето сега фелдшер помагал и лекувал цяло село е убит. Просто нямам думи в каква държава живеем

Няма такава държава. Това в другите европейски страни няма да го пуснат от затвора за нападение над полицай, а тоя го пуснаха срещу 5000 лева. Сега господа депутати на вашата съвест да тежи смъртта на този фелдшер. Убиват хора, крадат стари хора на село и ги измъчват и вие нищо не правите. Не мислете, че не виждаме и не чуваме какви закони правите, те все са във ваша полза , а не на хората които ви издигнаха

Права сте, но и на жителите на селото ще им лежи на съвестта това убийство. Миналата година се вдигнаха на протести в негова защита, събираха му пари и т.н. Много ми е интересно, какво ще кажат сега за тези си действия.

Много лошо гледа тоя ве. Само за погледа доживотен + 5 години.

А на съдията, който го е пуснал? Той е съучастник в убийството.

Всеки, който можеше да прави нещо с ръцете си и главата си не живее по тези географски ширини! Батки, мутри, курви, дребни тарикати, селтаци и т.н. ще погребат България!

Ама що сложи и момичетата е кюпа. Те са полезни бе

Ами ти какво си мислиш? Те вече и добрите момичета се изнесоха по чужбината, отпреди добрите остаряха и или вече нямат търговски вид или не се занимават. Качествена услуга много рядко можеш да получиш в Бг. Дори и да се бръкнеш по-дълбоко. Като вземат парите и се почва „ааа ама тук не ме пипай, там не ме пипай, няма ли да свършваш“.

За умишлено убийство трябва да се полага единствено доживотен затвор без право на замяна. Питам аз (и отговор не чакам), защо този увреден психически примитив, преди година и половина е стрелял по полицаи и е на свобода към момента на убийството. По територията се разхождат психопати, убийци, изнасилвачи, рецидивисти и откровени катили! Защо? ЗАЩО?

Този индивид ако беше ликвидиран при стрелбата по полицаите или поне в затвора сега човека щеше да си е жив .

"задАржан" ?

даржа да задаржите редактора в 5-ти клас

Как е възможно редакторите ви да следят съдържанието на коментарите и да заличават "неподходящите" такива и в същото време да допуснат в заглавието на статията да свети думата "ЗАДАРЖАН"?

ми чукча е читател не е писател

E това е масово вече. Да не мислиш, че тук или в която и да е друга БГ медия са останали кадърни хора. Грамотните отдавна се пенсионираха или напуснаха държавата. Сега на щат се взимат разни провинциалисти, които още мйекат и слагат ударенията, както те си решат, завършили някакъв университет набързо, най-вероятно с рушвети или роднински връзки, за да могат да дойдат в Софето, да си вземат гарсониера в широкия център, да я преправят на 3стаен маломерен (тва сега е модерно), да си намерят работа като неграмотни редактори в пеевска медия, въпреки че са неграмотни, да си намерят същия селяндур като тях за брак, да родят две чавета и да се бият в гърдите, че са софиянци. АЙде можете да триете коментара.

Софиянец-комплексар ли сте ? Иначе грамотността не е по региони...

Много точно казано, браво.

"Сега на щат се взимат разни провинциалисти" Като материалът в София не става така е - ще вземат от другаде. Не се вземайте твърде на сериозно - светът се отвори, а вие браните софийското си "гражданство" още с брадви.