Потвърдиха присъдата на Никола Саркози, но той все пак няма да влезе в затвора

Бившият френски президент ще носи електронна гривна, реши съдът по обжалваното от него делото за корупция и търговия с влияние

Обратно в новината

Коментари - Потвърдиха присъдата на Никола Саркози, но той все пак няма да влезе в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е просто разхищение на народни пари. Една камара хора взимат кинти около тоя процес хем всички знаят, че говедото няма да лежи и ден.

Това са великите западни управници.

Очаквам гривни и за някои наши политици. Гривните ще са Тифани, разбира се:))))(

По-ще им ходи да са от Булгари.

Може ли и аз, може ли и аз. За тез кинти не гривна, цял топуз ще нося.

Смях,смях, Николчо спечели милиони от сделката с Кадаифа, а след това беше пръв да го атакува за да го махнат и да замете следите, ама явно някой много му е завидял и няма как - правосъдието е малко по-различно от правосъдието в България. Но обединяващото че завистта е навсякъде и на Запад и на Изток 'константна' величина.

От гилотина до гривна, от буржоазия до джендъри...

Гривната от диаманти и платина ли ще е ?

На Никола и Сесилия Саркози трябва да им целуваме ръцете, защото те спасиха медицинските сестри в Либия. Ако не бяха те, да са ги избесили досега. Нашите мишки да идат и да им се поклонят.

Българина обича да целува, квото и да е... Само да питам, що т.нар. българска държавица спа и не изведе медиците навреме от Либия? Ако имаш нещо между ушите, първо тоя въпрос трябваше да зададеш и да се потърси отговорност за бездействие от българските дипломати. Всяко племе си заслужава управниците...

Нали точно това казвам. Хората ни помогнаха, не е ли редно да им благодарим. А че нашите спаха и не направиха нищо е факт

ако не беше той, напите медици щяха да са оше в либия

Саркози нищо не е направил за медиците. Само палячовщина. Неговият екип е свършил работата. Но даже и да е направил, това не го освобождава от отговорност.

е то е ясно, че е неговия екип, ама стои отред неговото име - това е достатъчно за респект. А нашата Надежда Михайлова мамицата и, даже твърдеше, че сестрите са виновни... По тово време в Резиденция Бояна имаше посещение на либийците, тя и дума не каза и не се опита още тогава да освободи женичките ни. Това са гадните български политици. Сега малоумника Гешев ви каза, че Бойко го заплашва. Я се представи в Германия или Франция бивш премиер, екс-мутра и екс- точещ ДДС да заплашва действаш прокурор и то главен прокурор и какво ще му се случи... Вместо това вие тъпаците сте му дали кабинет да ви реди .. смех,смех смех

пак е нещо ... по-добре от тукашното нищо... Саркози ще се посрамува малко на скамейка и после ще харчи...

Саркози ,го осъдиха във Франция а Бойко Борисов за един болюк финансово икономически ,политически и корупциони престъпления в България Не.

"След дъжд-качулка". Тези преступления на Саркизи се знаеха отпреди 20 г., когато беше Презодент. Това, което попти не се збае, че вторият му баща/Американец е дългогодишен шеф на ЦРУ централата във Франция.

Темида дали Мери на кантара точно или я убува нещо в обувката ...

Че за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони. Протестиращите ги разстрелват по улиците, докато престъпления за десетки милиони - гривничка и условна. В такъв свят живеете роби. Вие сте на дъното на пирамидата.

Приятел на Бойко още от мвретата се познавали...

Нали ужким тия се ръководят по великото евроатлантическо законодателство за Върховенството на закона? И нали ужким на нас ни казват как трябва да се оказва велик контрол при престъпления по високите етажи на властта? Е какво е това? Корупция и търговия с влияние, опит за подкупване на съдия и финална присъда за всичко това - 3 години!?!? Ама на домашен затвор с гривна. хахахах Нима при престъпления по високите етажи на властта стига да се дават и мижави присъди ще се приеме за реално свършена работа?

А тук и една проста тиква не могат да вкарат в затвора

По-точно казано правят се че не могат да го осъдят. А всъщност не искат.

Ами, това е държава, а тия нашите тикви и мутри окрадаха милиярди за 12г и се подиграват на бедния народ, а искат и още да управляват, народа е прост тук.

Пише се милиарди,а не милиярди.

Абе що не си вкараш граматиката отзад? Да ти дам бележника да ми напишеш двойка?

Пак като не е написал "милярди" ...

На прости хора, политиците им виновни.

Ама ти още не си завършил ли бе, малоумник. Така кажи и пиши тъпотии като вземеш дипломата за основно.

Как така е получил ефективна присъда, но нямало да я лежи? Какъв е смисъла да се отсъжда ефективна присъда, ако не се интърпява ефективно?

Така се прави! А у нас кога? Не да мис е замерват прокурорите с разни компромати и накрая - нищо.