Потвърдиха присъдата на френски крайнодесен политик за расова омраза

Осъждането му не нарушава правото му на свобода на словото, постанови Европейският съд по правата на човека

Обратно в новината

Коментари - Потвърдиха присъдата на френски крайнодесен политик за расова омраза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има справедливост.... Толкова векове робство, че и сега Франция си е и остава колониална държава и пие кръвта на поробените . А говорят за демокрация. Харесвам мароканците за тяхната борба за справедливост и равенство... Всичко е с последствие С рашеряването на ЕС се възвръщат монархиите

Земур каза няколко истини и никой не оспорва правото му на мнение. В случая е важен начинът на изразяване, въпреки че е доста спорно дали и кое е обидното в неговите изказвания. Все пак, ако съдът е последователен в решенията си, трябва да осъди и всеки от разните мюсюлмански проповедници, които наричат немюсюлманите ,,неверници", тък като това също е говор на омраза и подбуда към омраза и насилие.

Къде точно е омрата в изказването му?

Да целува ръка на цар Путин и да се омита от либераската кочина

Интересно ако мразиш бялата раса и си крайноляв как няма нито една присъда за "расова омраза".

Какво ли биха казали в древния Рим от относно Правото в тоя случай. Определено биха ахнали като чуят какви са ги наплещили в присъдата

Тоя не е крайно десен. Щом само приказва значи е някъде в началото на дясното.

ИНтересно е, как с изкаването си е "нарушил правата на другите"?!? Да не кажа направо невероятно е едно изказване да наруши нбечии права. А СПЧ е една орагнбизация за изпълнение на поръчки. Там всички са избрани либерасти.

ви на демокраДцията...

Либералният фашизъм е банален, досаден и скучен. В последните години успя да се настани трайно в законодателството и мейнстрийма, но каквото и да прави е обречен. Дори и апологетите му остаряха и се измориха. Ще отмре, както всяка неествествена, утопична и античовешка идеология.

Това е новата инквизиция. Съдейки по старата ще устиска поне едни 100-150 години, като това сега е само началото. Идват тъмни векове.

Говорете свободно, но само ако е срещу хетеросексуални християни. Срещу черни и грешки на природата не може.

Да видим правилно ли разбрах! Имаш право на лично мнение, но нямаш право да го споделяш, особено ако с него ще обидиш някого? Ако претендирам, че съм нормален, защото съм хетеросексуален ще обидя ЛГБТ. Ако похваля хомосексуалните, ще обидя феминистките. Ако похваля феминистките, ще обидя трансексуалните и джендърите. Ако ги похваля пък тях, ще обидя нормалните. Въобще имаме прекрасна демокрация, в която си свободен да не казваш нищо за никого, защото накрая може да се обиди кучето на съседа и да ме съди и то.

Ами гледай сега - аз имам съмнението, че ти си пасивен обратен, а майка ти се плющи с цигани на околовръстното. Ама ако го споделя пред приятелите ти и колегите ти, малко ще се засегнеш, нали?!

Дори да го споделиш, не си му нарушил никакви права. както твърди съда. :-) Да може да го обидиш, но няма как с думи да му засегнеш права. Направо е смешно това решение. да не кажа че няма нищо общо с правото.

Ами така е господине, като ни набутаха в това еврогейско блато без да ни питат така ще е. Не желаем референдуми, вярваме на ЛГБТ агенции, мълчим си когато ни лъжат, бият. С една дума от трън та на глог, децата и внуците на червените боклуци ни управляват под друго име, ние им се радваме и ги преизбираме!!!!. С една дума ония дето ги прибраха в една държава през 1948г ни наричат с право гои. Всеки народ сам си заслужава съдбата.

а на крайно-левите: кога