Пострадалите от потопа в "Аспарухово" започват съдебна битка

Близки на загинали с граждански искове на стойност над 3 милиона лев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на босия цървулите.

Да ги съдят до дупка!

Защо строим къщи там където минава водата ? Водата трябва да мине , какво е виновна , че някой си е решил на своя глава да строи където не трябва ?

Ами това е , приемете го - отговорността е на времето - много е ВАЛЯЛО - просто е... ГЕРБ ..

... сме збравили, че при БСП не вали, щото отдавна не са били на власт...

Снимката е уникална!!!

Ей нагли цигани. Строяха си незаконните мръсни съборетини в дъното на дерето и след големият дъжд е нормално да бъдат пометени от водата, която няма свойството да заобикаля циганския катун по върховете на склона. Вместо да ги глобят за незаконно строителство, те ще съдят държавата... Марш в циганския си Бангладеш.

къщи в дъното на дерето ...... как да не ги отнесе водата !?

Така става. Оправдаха причинителите с незаконните постройки, и тези напълниле дерето с боклук, сега същите искат обезщетение.

Нека се обединят, желая им късмет, нека веднъж и някоя институция понесе отговорност !

Ще съдя държавата че не е изчистила боклуците, дето хвърлях в дерето! Ще я съдя, защото незаконната ми къща се е наводнила.

В боклука е проблема. Хвърляли боклук и изградили дига. Цял следобед валяло станало гьол с дига от боклук. Боклука се е напоил и късния следобед като заваляло по силно дигата-боклук се сринала и водата тръгнала надолу. Лека им пръст на загиналите.

Съд ! В България ? Има ли още дебили,които вярват в това?

Нещо много адвокати се усетиха да богатеят от природните бедствия...

Това не беше ли едно гето, незаконно построено на опасно място? Дали не трябва да платят наем обитателите на гета с незаконни колиби, изчислен със задна дата и лихви?

ако беше в София щеше да ревеш на умряло! Чак пък гето, има си общинска служба която се занимава с незаконните постройки ако е имало такива трябвало е да ги спрат! Драги от такив акато теб България никога няма да мръдне!

Съвсем ромско гето си е частта с потопа. И да не питаш половин км от там имам апартаменти, и там имаше наводнение с напълнени мази, както е имало много пъти. Мястото е един голям баир, и водата истича доста бързо в канала, демек морето. Не а като на други места да чакаш на покрива да дойде лодка. Проблема разбира се беше незаконни постройки, бараки направо на улицата, и един куп боклук в дерето. Един дам просто, и като се отприщи отми хора, коли и един друг куп бараки. Обаче виновни няма. Защото а. виновните са от тъмните съграждани и б. общината е виновна, защото не са им свили сърмите както трябва.

Баси наглостта! Пострили са незаконни къщи, а друг им е виновен! Боклуците в канала ках ги е изхвърлил? Имаше едно гето и в София на бул. Европа при околовръса и там беше същата работа. Построили някакви къщи, мъкнат боклуци от целия град и после ги изхвърляха в река Какач.

Българската държава мисли за народа само тогава, когато някой бял не си е платил данъците и глобите!!! Че често и тогава нехае... А политиците се сещат за народа само по време на избори...

Този народ в хахалата не е точно бял. Но сте прав, точно защото не са бели ги оневиниха за незаконните постойки и боклука затлачил канала.

съществуващата съдебна система, с такива съдии, едва ли ще успеят. Но им желая успех.