Временните синдици на КТБ станаха постоянни

Фондът за гарантиране на влоговете (ФГВБ) в банките преназначи двамата временни синдици на Корпоративна търговска банка за постоянни.

Обратно в новината

Коментари - Временните синдици на КТБ станаха постоянни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"най достойните и с много професионален опит" синдици!Безсрамно статукво,а ще ми се борят с корупцията по високите етажи!Никога!!Агенти на ДС,с дейно участие във фалита на Първа частна банка и на Минералбанк!Само такива синдици ли има в България,"Бравос" на управляващите,няма край агонията,само боклук може да проверява боклук!

Ами хубави длъжности ... а после на яслата на БНБ. С опит по разпродаване на мен и теб , а за останлите - курец! - Зам.-председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на Стопанска банка АД - Изпълнителен директор на фонд "Земеделие". - Зам.-ректор на Университета по библиотекознание и информационни технологии - Юрисконсулт на Първа частна банка, помощник-синдик на БСИ "Минералбанк" - Началник на отдел в Държавна агенция по туризъм - Прокурист на фалиралата "Агробизнесбанк" и член на Управителния ѝ съвет Те и останалите са същите лимонки! Интересно кой и как ги назначава?

Я да видим и останалите възможни синдици от списъка на БНБ ... "само" 8 от 26 стари ченгела: Александър Кирилов Новков агент "КИРИЛ" на Софийско градско управление на МВР-ДС от 1982 г. Той е бил зам.-председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на Стопанска банка АД до края на 1993 г. Асен Манов Друмев агент "ЕКРЕМ" и "ЕМИЛ" на Окръжно управление на Велико Търново от 1976 г. и след това на Второ главно управление на ДС. Той беше шеф във висшето ръководство на ДСК (1992-2001 г.), а след това - до 2007 г. изпълнителен директор на фонд "Земеделие". Иван Манев Белчев агент "ПЕТЪР" на Второ главно управление на ДС от 1976 г. Белчев е зам.-министър на търговията в периода 1994-1996 г. при служебния кабинет на Ренета Инджова и кабинета на Жан Виденов. Съветник е в Комисия по икономическата политика в парламента от юни 1997 г. и главен съветник в Комисия по икономическата политика (1997-2000). Той е и зам.-ректор на Университета по библиотекознание и информационни технологии (2004-2008). Пламен Костадинов Сапаревски съдържател на явочна квартира "КОЛАРОВ" на Второ главно управление на ДС от 1980 г. Росен Иванов Ангелчев доверено лице "ИВАНОВ" на СГУ на МВР-ДС от 1988 г. и секретен сътрудник "КОНСТАНТИНИ" на Първо главно управление на ДС. От 1992 до 1997 г. е бил юрисконсулт на Първа частна банка, чиито шефове също бяха разкрити като агенти на ДС, а след това е помощник-синдик на БСИ "Минералбанк". Румяна Тодорова Рахнева агент "77" на Четвърто (икономическо) управление на ДС от 1986 г. Тя е била началник на управление и началник на отдел (1993-1994) в Държавна агенция по туризъм. Спас Георгиев Василев щатен служител на Областно управление на МВР-ДС Пловдив от 1989 г. е прокурист (1996-1997) на фалиралата "Агробизнесбанк" и член на Управителния ѝ съвет март-юли 1997 г. Стоян Евгениев Митов осведомител "ИСКРЕН" на СГУ от 1970 г. и след това на Второ главно управление на ДС.

Постоянна е и ДС - все още в дълбока нелегалност! Росен Ангелчев е работил за Първо главно управление на ДС /външно разузнаване/ , вербуван 1988 г. и снет от отчетност през 1989 г. Явно после е получил задача да се влее в редовете на демократичната общност! Само не знам има ли бивши разузнавачи???? БНБ с такива синдици работи - с опит в далаверите у нас и в чужбина!

Така де, няма лошо... У нас, всичко временно е за постоянно...