Полското посолство в Тел Авив осъмна със свастики

Свастики бяха изрисувани на вратата на полското посолство в Израел. По-рано министър-председателят на Полша заяви, че в Холокоста са участвали и евреи.

Обратно в новината

Коментари - Полското посолство в Тел Авив осъмна със свастики | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел правят страхотен бизнес с този "холокост". Иначе отдавна да са фалирали.

Кой кой е, време е вече: " Време е табуто върху евреите да падне"

Когато пишеш, "Време е табуто върху евреите да падне", явно имаш в предвид обезсилването на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", от 1988 година. И по-точно следното: II. Идеология 1. ... 2. ... 3. Да се разоръжи езичеството и да се внедрява религия, промиваща мозъците, на робски принципи. Поробването и асимилацията на българите трябва да продължава с нарастващи темпове. (ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ - 2011 г.) 4. Да се действа само от името на народа и за народа, само с добри намерения - може да се говори всичко. 5. Да не се допуска разпространение на анти еврейски лозунги сред обществото. 6. Да не се допуска разпространение на листовки, обръщения, възвания и заявления на гоите, нито призиви за справедливост и възмездие.

Участвали са - да. Предимно като жертви. Е, като изключим шефа на лагерите Айхман, ама всяко стадо си има мърша. Същата участ щеше да сполети поляци, украинци, литовци, латвийци и всякакви други неарийци, ако нацистите се бяха задържали на изток.

Брей брей ,много си умен, като на агънцето майка му.

Поляците са долни мръсници! Искат да се очистят от кръвта на хилядите евреи, избити от тях, при навлизането на Хитлер в Полша, както и при неговото прогонване! Единствената им е цел е била да заграбят имотите на хората. И то, част от тях такива (особено след войната), преживели ужасите на концлагерите и доживели освобождение от тях! И намерили смъртта си от уж, "доброжелателните си полски съграждани, самонастанили се в домовете им и ограбили и последното останало там! Това е толкова черна и срамна страница в историята на една страна, че едва ли има много други, които са го правили в такива мащаби след нацистите. Разбираем е опитът им за "избелване", но няма как да стане! Хората помнят! И никакво ново политическо пренаписване на историята няма да им помогне!

Ти наизуст ли пишеш или от хартийка която са ти дали. Познавам добре и поляците и държавата им. Истината е, че след войната в повечето еврейски имоти се настаниха евреи, които си посмениха имената на полско звучащи. Разбира се има и някой имоти на евреи които са преминали в ръцете на поляци, но това е така защото наследниците не са ги потърсили. А що се касае до България, погледни колко еврейски имоте са минали в ръцете на българи.

Полският Премиер не е далеч от истина за участието на евреи в Холкокоста. Казват, около ВСВ равините в Европа правели списъци на желаещи за изселване в Палестина, който откаже - минава в другия списък (за нацистки концлагер). Известно е също че Дьорд Шорош работел с нациската администрация в Унгария и бил обрал бая имане от клетите си сънародници, заплашени от депортиране. От друга страна най-големият концентрационен лагер днес се намира в Израел (палестинските територии).

Палестина!? Идеята за Израел и преселението се появява чак след края на войната и то под натиска на САЩ. До тогава англичаните използват еврейската общност да отклонява вниманието на мюсулманите, но по никакъв начин не допускат създаването на еврейски анклав.

Никой никого не държи насила в Палестина. Пък и палестинците имат дори своя политическа партия в израелския кнесет (парламент).

Те в израел да знаете са много ''демократични'' ама само кога собствените интереси пазят и истината винаги ги обижда...От вън посолствата се паят от местните власти така че израел да си понесе отговорността..

Глей ся, аз на снимката свастика не виждам. Ако някой с болно съзнание и тотална неграмотност си мисли, че е нарисувал нацистка свастика - това си е негова грешка.

Разбира се, че в Холокоста са участвали и евреи. Най-известният сега от тях е Джордж Сорос. Сам го казва в интервю през 1998 г. - който иска може да го види в Ютюб (ID-то му е rd39zUvreOU). Представял се за християнин и още като тийнейджър (на 14 години) е помагал на нацистите - участвал в изземването и предаването на имоти и ценности на унгарски евреи депортирани в концлагерите. В интервюто казва, че тогава се е формирал като личност...

Да прочетем статията: Кашата с холокоста Измамата холокост Там всичко ясно се описва. Не случайно във всяка една държава, в която евреи вземат контрол, отричането на холокоста се наказва със затвор. Кажи в САЩ, че не е имало холокост и си в затвора. евреите внимателно пазят със затвор да не се разпространи истината. Твърде много пари са откраднали от Германия. А представете си, ако светът научи истината.

Напълно вярно. Също така , като се позаселят продължително, започват да изкупуват медиите и да пропагандират за мулти-културизъм и миграция.

И Боговете от миналото хилядолетие са тяхно дело. Умен и способен и знаеш народ са.И знаят как да защитават интересите си .УЧЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ, ЗАЩОТО ТЯХНАТА РОДИНА Е ЦЕЛИЯТ СВЯТ. И Израел като държава и е бонус, не знам от кого.

Кротко бе евреина, какво да се учим от вас, как да се лъже и краде ли. Не, благодаря, имам други ценности. Да ни обясниш, защо повече от 2000 години, където и да отидете по света, защо всички ви намразват. Защо всички по света толкова години изпитват към вас омраза. Всички хора са кривите. И си плащате за да напише някой нещо добро за вас.

Много сте тъпи, не знаете и да мислите, като четете. Еее ,кога ще се оправим;без задни мисли;

Народ, който приема Библията за нотариален акт. И ти ми ги хвалиш :)

Между другото наистина сте фалшифицирали Библията, за да си придадете господарски статус. Стария завет е изцяло прикачен, за да ви изкара богопомазаните. Лъжете, че Исус Арамееца е бил евреин. И колко още. При условие, че Библията е книга на Християните. А вие нямате нищо общо с християнската религия, вашата е друга. По същество е луциферианска.

Четете книгите на Никола Николов, българин ,живял и писал в САЩ . Разбира се ако ги намерите, защото някой и тях прибра......

Светът ще се отърве от жидмасоните и напъните им да го унищожат само с изпращането им в "Жидов гроб"...!!! Дааа...!!!

това е продажно племе ,ще те продаде отсякъде

И парите световни ,независимо какви, те ги сечът;монети, книжни и други за каквито се сетиш;

Koe, поляците или евреите?

Много странно изглежда да отричаш историята. Какво ще кажат за т.нар. "мишлинге"? Адолф Хойзингер какъв е бил (освен че председател на НАТО 1962-1964 година)?

"За да разбереш кой те управлява, виж кой ти е забранил да го критикуваш."

тоя дето е рисувал е бил малко неграмотен.

Историята не лъже, в погромите над евреите участват поляци, за никого не е тайна, че имотите на евреите в Полша биват присвоени и ограбени веднага именно от поляци.

И още нещо, избити са само бедни евреи, богатият елит на еврейството си е спасил кожата с парите си, а за сънародниците си не си е мръднал пръста.

Участвали са с пистолет на слепоочието или нещо подобно .

Защо триете нима няма данни, че и оня с мустачките е евреин???

Просто защото не е вярно. Онзи с мустачките НЕ Е бил евреин. Дори и да е имал някаква далечна родствена връзка с евреи, това не го прави евреин. Пообразовай се малко какво е евреин, и какви са критериите за евреин, и тогава се изказвай.

Ами участвали са евреи. Колкото и да се възмущават, са участвали. Както в избиването на поляците и пращането им в концлагерите са участвали поляци, както французи са участвали в избиването на френската съпротива. Какво реват тея с кепетата?

Евреите са христоматиен пример за самосбъдващи се страхове - все мрънкат, че никой не ги обичат и все вършат глупости, предизвикващи негодувание и неприязън. Тъпо племе с претенции.

По-скоро - избран народ. Защото който и каквито проблеми да си има, все избира тях за виновни.