Послания от Мадрид преди ключовата среща на върха на НАТО

Страните от НАТО ще трябва да отделят повече пари за отбрана в един по-опасен свят, заяви генералният секретар на Алианса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искаме НАТО, искаме мир.

Кур за фашиста роССия

Идва време когато не мое само да дереш туземците, ми требе да гледаш да не станеш ястие в менюто им , колкото и да не ти се вярва, а в обозримо бъдеще и да избягваш контакта за да не участваш в менютопп , карма брате няма как , все някога те настига .

Става много лошо. Студената война, Запада начело със САЩ и Русия се превръща в реална война. И първата и втората световни войни са почвали от Европа, и третата ще почне отново от Европа. Това е ужастно, но става все повече реално, а стане ли милиарди хора ще изчезнат от лицето на земята. Европа ще пострада най-много, то е от ясно по-ясно.

какво ще прави тази бойна група в България? За чий чеп е? Само хрантутници!

тези на моста изглеждат страшно?

Само така изглеждат, като долети Калибъра първи ще избягат.

Яко. Страшна мизерия ни чака.

Путин е рекламен агент на НАТО и заслужава поне 10 % комисионна. Давай Йенс, хванал си Господ за шлифера.

Трябва да дадете повече пари на господарите от САЩ, а оръжията ще получите след 50-100 години. Не се тревожете, господарите няма да ви нападнат.

Русия от много акъл сама си го набута!

Честито Русия! От цялата агресия постигнахте кур в гъз!

Къде я виждате тази руска агресия не мога да разбера. Украйна е поредната жертва на американската агресия по света.

я да попитам , кой свят е опасен? Та нали целият свят е срещу една единствена държава Русия. Е Русия ли е цеият свят според НАТО?

Трябва да има враг иначе не може да се оправдае краденето от военните поръчки.

И от къде ще дойдат толкова войници, кой ще работи в тия страни, ще връщат пенсионерите на работа ли. Тия са съвсем изперкали, нямат работна ръка, ще правят армия срещу Русия, те които искаха отдавна са в Украйна, но нови желаещи нещо не се явяват. А осигуриха ли енергия за изработване на нови оръжия, ами метали, а гориво за хвърчилата, или всичко за въоръжаване, а хората да мрат от студ, да ходят пеш.

има много млади олигофрени с промити мозъци, които са готови да ходят да се бият за демокрацията с лошите комунисти, ама едва ли ще съберат толкова много.

Ще падне такава борба за мир, че камък върху камък няма да остане!

айде , руски лизачи , по-смело ! Почвайте да се пенявите :))) ааааа и приветствайте братски Иран във БРИКС ( вече става ИБРИКС )

Да спират да се "ОТБРАНЯВАТ", че да мирясаме.

Свтът ще е далеч по-малко опасен без инструмента НАТО.

Сутеньора иска повече пари за да пази труженичката Европа.

Ние сме си добре в нато и ЕС-марионетката на сащ - цялата си икономика вече сме им я дали, сега всички дружно ще издържаме зеления идиот по 5млд месечно за заплати и стотици милиарди за война, нищо че не са нито в нато, нито в ЕС, ще връщаме дълговете на членките в ЕС - те ще теглят заеми за оръжията, ние ще участваме във връщането, че и ленд-лиза на усрайна и него ние ще връщаме, нищо че дори не са в Ес, и газа ще минава през Ес и ако не сме политкоректни ще ни го спрат те, а за парите по възстановяване - само ако пуснем РСМ в ЕС без значение че не са мръднали по договора.Това е нато и Ес и ние в него, много сме добре слънце пече...

народна любов много плаши натовските балалайки. То полицаи,блокади,то чудо. Да се срещнат и да си свършат далаверките ще направят ежедневието на човек ад.

има си хас да не трябват повече пари, няма изненада и всичко това за интересите на сащ. Колко удобно - караш другите да ти финансират войните - и с пари и с човешки материал. После се намърдваш ти на пазарите и твоите фирми богатеят и ти издържат правителството и ти така си воюваш до безкрай, ние ще работим и мрем за чуждите интереси, за тях баницата, за нас и трохи няма..

Флагът с полумесеца блокира два флага с Христови кръстове.

След 30г живот в соца, 30г в "демокрация"(да ти пикая на демокрацията, дето скачахме по площадите) сега съм твърдо са проруска партия и излизане от ЕС. Икономически с Русия сме били винаги по-добре и не виждам защо да ги отстъпваме на сащ, на запада, на полша. Откъде накъде отвоювани пазари ще ги даваме на други да богатеят те, а ние само да скимтим около тях за коматче хляб. Няма да стане, крайно време е народа да се осъзнае. И като говорим за избори - нищо няма да се промени ако обикновените хора не разберат че масово трябва да гласуват, а не да оставят само заинтересованите да ходят да гласуват за техните си шайки.Масово гласуване, това е рецептата за изчегъртване, за изхвърляне от политиката на всичкия боклук дето се е намърдал там.

Два разаку!Ку!