ПФ протестира срещу предложенията на МС за нови посланици

Решението на кабинета да предложи на президента да издаде укази за назначаване на нови посланици продължава порочна практика, твърдят от Патриотичния фронт.

Обратно в новината

Коментари - ПФ протестира срещу предложенията на МС за нови посланици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

валери има да го духаш още многоооооооооо хахахах егаси мутрата

Абе нима има още наивници , че ГЕРБ и ДПС СА ЗАЕДНО??????

браво на патриотичния фронт, единствената нормална българска партя

Те няма да правят коалиция с ДПС! Само им дават постове които ДПС поиска! Да се махат - със все ДПС!

Турското кафе пито в Кърджали от Бойко и Доган ,чрез Местан дава своите резултати с действията на Бойковият м-р п-л Близнашки и т.н.президент Плевнелиев.Българите вече се усетиха ,че всичко е шменти капели с безброй манипулации от политическото статукво.

Не искате, ама с кафето между Боце и Местан преди няколко месеца, беше разпределена баницата за години напред...

Няколко въпроса: 1. Защо така бързат от кабинета на Близнашки да предлагат посланици, да съкращават хора, да теглят държавни заеми, да гласуват увеличение на военния бюджет за сметка на други? 2. Кой, КОЙ предложи Казак за посланик? 3. Къде са поддръжниците на служебното правителство в коментарите - Ханът, Бегеецът, Ибречек, оня експерт по украинските военни действия с неясната конфигурация от гласни и съгласни, жони и други? Опорни точки ли чакат?

Само така и напред, г-н Симеонов! Имате и ще имате все повече подкрепата на Непредубедените българи, които желаят Реална Промяна- знаем, че процесът ще е труден, но се радваме , че полагате Разумно начало...следим с интерес Вашите стъпки в тази насока, защото за нас, Непредубедените българи, БЪЛГАРИЯ е над всичко и трябва да я спасим!...Успех!

jingiby

"Патриотичният фронт огласи изпреварващо позицията, която ще отстоява на днешните си преговори с ГЕРБ. Условие 1 в нея е отстраняването на ДПС от властта. Сред другите интересни предложения са Закон срещу спекулата, намаляване на цената на тока и пълна ревизия в енергийния сектор, въвеждането на час по патриотизъм в училище и др." Айдеее, и тия изгореха на преговорите...

Какви са пф?

Бивши ченгета от ДС!

Какви посланници бе Близнашки ти си еднодневка!За пореден път се убедих, че Близнашки нищо че е професор по право не е на ясно с правомощията си преди дни чух даже, че създал работна група и ще променя изборния кодекс!А ясно ли му е кой прави законите в страната!Е за това ни е на това дередже и провосъдието и всичко!

То му е ясно, че няма НИКАКВИ правомощия, освен да проведе изборите, но се прави на луд и най-лошото е, че ние ги оставяме брутално да погазват Конституцията! Ако този всекидневен абсурд се беше случил в Гърция например просто едни 100-200 000 щяха отдавна да са на улицата и да млатят де когото политик хванат...Ама овчото целокупно българско стадо /не народ, вече не мисля, че има български народ, стадо е по-точно за съжаление/...

НфСБ, както и всички останали трябва да проявят дипломатичност и сдържаност, защото моментът изисква дипломатичност и сдържаност, а от друга страна смели действия. Тяхната позиция прилича много на лобирането във футбола при зимния трансферен прозорец. Хем няма време, хем се бърза да се напазарува нещо като попълнение и то без много да се мисли.

Май ти не можеш да мислиш, те са против тези шуробаджанашки назначения!

Това се отнася за служебното провителство ...дейността му трябва да се ревизира ,както и да дадат отчет отстраниха ли фактите ,че много от членовете са в конфликт на интереси.

А бе пак ли се започва по стария начин бе, алооо временното правителство на ЛИЗАШКИ...нали дойдохте с нов морал бе нещастници, вие правите така,че дори и следващото правителство на ГЕРБ на което слугувате, ако дойде на власт да падне , бързо -бързо!

Много сериозни коментатори не разбират как и защо се появи "явлението" Доган. Създадоха го български служби, защото може да го контролират, той от своя страна да контролира турците. Те по принцип са добри и лоялни българи, но тук се има в предвид изключенията. Един само да направи нещо и всички ще викнат-турците са виновни. Така че, Доган съвсем не е виновен. Сигурен съм, че винаги преди да направи нещо, пита тия, които го създадоха. Така че той прави това, което ние му разрешим. Оставете човека на мира най после. Като го отстраним Доган, ще се оправим ли на другият ден?

ако има скоро пак избори, дайте да се обединим. Това не е шега работа. Говорете на близки и приятели. Нещо трябва да се промени. Сега. Веднага. Иначе нашите деца ще ни отхвърлят след няколко години. Искате ли вашите деца да ви гледат с упрек в очите, на който не можете да се противопоставите, защото сме виновни?

Много силни думи. Трябва да се отучим да казваме думичката ТРЯБВА. Нека се замислим КАК можем да се обединим, да сме задружни, защото децата вече са се пуснали по течението и още малко ще ги изтървем на 100% .

Човече, за какви няколко години говориш. Сигурно децата ти са още малки. Моят син не е малък и вече отхвърли България, като место в което може да се гради бъдеще. Аз съм обикновен човек, но успях да му подсигуря добро образование в Америка, където той направи чудесна кариера. А другият ми син в България просто изнемогва. И той стяга вече багажа за терминал 2. Аз съм достатъчно грамотен, за да разбера, че след 25 години падане, България няма да се изправи. На подобно мнение е и проф. Петър Иванов, който каза по телевизията, че България изчезва и процеса е необратим. Това е положението. Радвам се, че все още има оптимисти, които мислят, че нещо може да се промени. В капана на времето сме.

"Дон Амичи" ти си обикновен човек??? Осигурил си добро образование на сина си в Америка??? Две несъвместими неща! Обикновен човек с необикновени доходи!?

Вижте какво...давайте сите българи да се събираме и да изкаме импийчмънт на Чехлю. Тази мижитурка за своето постуване до сега направи поразии съезмирими само с Костовите. Представяте ли си за още две години какви ще ги сътвори. Аз лично не мойм го трайм вече.....за други не знам...

Честно ти казвам, аз такава прогнуса от човек не съм изпитвал от както Доганята се махна от сцената. Като му чуя гласа и нещо ми става бе човек. Нещо в мозъка. Не мога да ти опиша чувството дори. Обеден съм, че на 27 протестите ще се насочат и към него. Винаги съм бил добър пророк. Този човек реално трябва да разбере, че трябва да си ходи. Дори мисля, че самия Борисов вече едвам го търпи.

ти си "обеден"? Не просто си оцвъкал целия форум с простотиите си, а че си неграмотен се вижда от самолет!

Що да няма нови посланици? Знаете ли колко още имота имаме за продаване? А общата им стойност и колко са продадени задкулисно и допълнително теглят кредити? О божее, бай Тоше не от вчера се обръща в гроба. Знаете ли, че американското посолство в Италия е подарък на САЩ от бай Тоше? Първия му етаж целия е агентура на ЦРУ. После трупове ни подмятат и ни изкарват, че сме се опитали да тепаме папата... жалки сме много.

Както всичко останало, така и посланоческите постове у на се продават! Няма друго обяснение депутат от ДПС да стане посланик при ГЕРБ правителство и президент!

Коалицията БОСТАН.

Той ходи в Сирия, а за Северна Корея нямам спомен!!!

Вече от години се убеждавам, че Служебните правителства са супер ВРЕДНИ и дори ОПАСНИ за хората и държавата!!! Това важи с още по-голяма сила за двете Служебни правителства на Чехлю Офшоркоф! Правят си каквото си поискат, а ОТГОВОРНОСТ не носят никаква и пред никой!!! Не мога да разбера КОЙ е дал МАНДАТ на тези малоумници от това правителство да се занимават с всякакви КАРДИНАЛНИ проблеми!?? Единствено хлебарката Чехлю е възможно да ги подстрекава, та и той да се чувства значим и мъж.........................!

Валери си позволява да проявява характер, защото добре знае, че при едни бъдещи избори, само той ще увеличи подкрепата си. При това с много. Във почти всички страни националистическият вот се увеличава. Това важи до голяма степен и за България.

Плутон в козирог. Силата на национаистическите тенденции тепърва предстои. Колкото и на някои да не им харесва, срещу астрологията не се рита.

тия от ПФ почват лееееееко да ме кефят:)))

Голям кеф ще бъде,като прегърнат тиквите следващите дни

Аре бре, партийните тролове, продажниците циганите и турците закъснявате да плюете атака2. Аз съм от Бургас и заявявам че ако трябва и трета патриотична партия ще създадем и ще вкараме от тук в парламента за да изметем боклуците.

Тия са патриотична партия в шестък! Обикновени ДС агенти дето са се докопали до партийните субсидии и слугуват на който трябва!

Не е хубаво безпричинно недоверие. Ако ме разочароват, естествено ще оттегля подкрепата си, но казуса с тия дъвкани досиета още нищо не значи. Освен това направих справка и от влизащите в парламента само двама са с досие.

КОЙ ,КОЙ , кой предложи за посланик Метин Казак от ДПС Плевнелиев или Близнашки . Ама да не би един от двамата ви да е предожил на времето Делян Пеевски за шеф на ДАНС . Защото още няма отговора на въпроса - КОЙ ?

Пеевски го предложи Станишев, това е доказано вече, не знаеш ли?

Нищо не е доказано и в днес Бойко Борисов пита: КОЙ предожи Пеевски , КОЙ, КОЙ ?

Припомни си, че си българин и след това решавай- какво е добро за България!!!

Сигурен ли си, че не е обидно да бъде наречен "българин"? Ами като скочи сега Хелзинския комитет, че нарушаваме правата на малцинствата?

Патриотичният Фронт има важни принципи, които ако спази може да увеличи значително резултата на задаващите се нови избори. За сметка на гробарите разбира се.

МНОГО ХАРЕСВАМ ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ! ГЛАСУВАХ И АКО СЕ НАЛОЖИ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПФ!!!!

ИМАМЧЕТО МУ ПУКА ЗА ВАС - КАТ СЕ ПЕНСИОНИРА - КЕФ МУ ОФШОРКАТА НА БЕРМУДИТЕ , КЕФ МУ ВИЛАТА ВИЛАТА В ХАЛКИДИКИ :)

Поредната калинка назначена от калинката- хидроинжинер

Прав е Сименов. Плевнелиев я е удари през просото както е казала една българка и си провежда собствена(частна) политика и сега ще се види дали се съобразява с моралните изисквания към всеки от нас.

Там има офиси на фирмите на Делян Пеевски. Това означава присъствие на ДПС. Катар страна, която финансира тероризма и "Ислямската Държава - ИДИЛ".

ЩО ПРОТЕСТИРАТЕ БЕ ДИВАНЕТА ? ... КВО ЛОШО ИМА В ТОВА ДА ОТКРАДЕШ НЯКОЛКО МИЛИОНА ДОЛАРА ДОКАТО СИ В КАБИНЕТА И СЕТНЕ ДА ТЕ ИЗПРАТЯТ НА ПОЧИВКА КАТО ПОСЛАНИК ЗА 4 ГОДИНИ ??? ....

Да се забрани ДПС и нещата ще се оправят ! Плевнелиев е клоун на конци !

Разбира се , че в Катар. Там има много парички и за фирмичките на местанчо. Тия от дпс ги търсете само при многото пари.

Патриотчетата със зъби и нокти се борят за интересите на своите колеги от Държавна сигурност!

ти да не искаш за ДПС отрепките да се борят?

Трябва да не се допускат партии в които има агенти на ДС/КГБ.

трябва да няма Парламент.

Мама и татко са нереализирани членове на БКП и затова сега плюем по всички?

jingiby

Бъдещата коалиция "Бостан" вече е на власт и действа чрез служебното правителство. А вие лоши националисти, айде у лево и да ви нема...

Прави са хората.. стига имитации на политика от тия долни комунисти Плевнелиев и Близнашки!!!

Честно казано,вече съвсем се обърках кой кой е?!Значи кой беше Близнашки,кой Близашки,кой Лизашки?Всъщност има ли изобщо Близнашки/Плевнелиев или беше само Близалков?!

Естествено, че ще отиде посланик в Катар. Няма да отиде културно аташе в Залцбург, я.

Абе Варадеро няма ли да го пратят посланик в Куба?! А СерГей - в Северна Корея! Кюстендилската слива пък е за някоя дива африканска страна с повече негри, за да й запълнят дупките отвсякъде.

ха хо, защо пращаш Станишев в Северна Корея, като е заето от който и да представител(силно казано) на ГЕРБ. Спомнете си НДК, появатв на ББ, посрещането му с "О Соле мио" и празните погледи на всички в залата. Резултатът , както в Северна Корея, печели СЛЪНЦЕТО, спасителя на нацията,бащата на народа, охранителя на двама бивши такива, носителя на черни, бели, розови и какви ли не щеш колани, доктора на всички науки, спирам да изброявам, защото качествата, които притежава са безброй. С една дума - Той.

При такъв брой назначени неграмотни протежета на ДПС в представителствата ни по света,би трябвало да има редукция.До нормален брой?

Мутрата купува подкрепата на правителството на малцинството! Или както би казал Седларов: сго-дих-ме се!

Престъпните фирми и поддържащите го политици са в постоянно единство 25 години пеход ..

В случая е точно така! Всички политически проститутки и тарикати, които са "наши хора", трябва да се уредят, нали!

тъпанар и продажник президент и незаконни назначения и то ала ДПС

е срам за България и срам за семейството му - "втората му измислена' съпруга държи на кръговете ала Прокопиефф, а не като първа дама на България да се появи в обществот - срам я е да се появи до чехлююю

п..ка президент, дали жена му е наистина п..ка..

виновен той, спомнете си когато го назначиха за Президент, как получи удар по врата и малко по-нагоре. А, удар от такъв юнак, няма как да остане без последствие, виждате с очите си, чувате с ушите си, надявам се и да разсъждавате с главите си. Повечето хора го показаха, изсмяха се на т.н. свободни, демократични, честни и какви ли не избори.