Посланикът на Турция обяви убития граничен полицай Петър за герой

Службите на двете страни работят в тясно сътрудничество, за да се установят всички подробности по случая със заловените в България помагачи на атентатора в Истанбул

Обратно в новината

Коментари - Посланикът на Турция обяви убития граничен полицай Петър за герой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този колкото повече седи там толкова повече поразия ще прави предишния поне беше пионка на баце а от тоя излезнаха две политически партии за отрицателно време след като ги лансира като министри от фондацията добре му редят служебните пионки след продължаваме подмяната и български погром какво ли следва...

Не сме толкоз тъпи като Путин, за да се връзваме на благи приказки. Имаме зверски убит българин от турци и някой трябва да плати, не само с пари!

На мен ми харесва посланничката. Добре сложена. Всичко си е на мястото, не виси. Екстра!

се снимаш като някакъв малоумник, бе? Не знаеш ли, че си най-мразеният к…т в България?

Такива дебили като теб са най-мразените.

Не като кировата , Кирчо се изхвърли Гато голям дипломат . Не го забравяйте!

Сълзи и сополи за глупаците! Предпоставките това да се случи, са дело на турците! А, безволевите глупаци привидно вярващи на приказките им, са нашите "вождове".... ама народът не е само от глупаци...!?

Вие сте прости пък аз има чекмедже!

Това са глупости.Не е убит от тия пастири малоумни.Нокога няма да разберем истината.

Лъже боклука, посланика на Туркие има за герой убиеца, защото е унищожил един християнин.

Докато си жив никой не те бръсне за слива. Като пукнеш, заради безхаберието на други, ставаш герой...

Захари Шилев е мръсен боклук

От 1 декември Турция ще затвори Босфора и Дарданелите за кораби, превозващи петрол, и това ще бъде сериозно предизвикателство за руската икономика. Все пак кораби с руски петрол ще минават през Босфора, само че транзакциите ще минават през Турция. Като забрани преминаването на танкери без застраховка, Турция изтласка от този пазар гръцките транспортни компании, които се занимават със смесване на петрол (49/51) и търгуват с руски петрол на иранския принцип (танкер/танкер/неутрални води). В допълнение към търговията с руски петрол, Турция монополизира търговията с руски зърнени храни, беларуски и руски торове. Може да се каже, че Турция получава огромни дивиденти от конфронтацията между Русия и Украйна и по тази причина очевидно ще направи всичко възможно този конфликт да продължи възможно най-дълго. Всъщност турската икономика паразитира върху Русия. До известна степен това сравнение може да се приложи към Европа, за която Русия традиционно е постоянен източник на енергия и суровини, пазар за нейните високотехнологични продукти. Но Турция е тази, която за втори път използва проблемите на Русия, за да преструктурира радикално икономиката си. Първият път беше, когато Турция създаде лека промишленост само за няколко години, продавайки продукцията си на гигантския пазар на Съветския съюз след перестройката. Липсата на защита на руския пазар, контрабандата от Турция всъщност унищожи леката промишленост на бившия СССР. Хотелиерският бизнес в Турция се развива бързо на базата на руски туристи. Паразитирайки върху Русия, турската икономика се втурна бързо напред. Изолирайте Турция от Русия и тя ще унищожи икономиката й. Няма съмнения, че използвайки днешните проблеми в Русия, Турция ще направи нов икономически пробив. Страничен ефект от санкциите срещу руския петрол ще бъде и изтеглянето в още по-голяма сянка на и без това много непрозрачния пазар за продажба на наш петрол. А там, където има сянка, определено ще има вратички за безскрупулни печалби на отговорни лица.

Лъже кучето, има за герой убиеца, защото е унищожеил един християнин.

Както винаги, блестящо прост ! Най-глупавият български президент !

Махнете тази снимка.Неудачна е за слуачая.

Точно пред Ботев и Левски.. отврат

Какви са тези неприемливи усмивки при обявяване на мъртъв герой? Сякаш подаряват купата по футбол....Просташка работа.

И двамата на снимката усмихнати!?!??? Какъв дебил трябва да си!?!??

Все едно откриват секс шоп

читаците трябва да са трепчт на граничната бразда! Не ни трябват мъртви герой а юнаци българи! Трябва да се възтановят гранични войски и въоръжат подобаващо възпиращи ордите башибозук! Костов ги разтури време е да се възстановят!

Изроди има навсякъде. Чест ѝ прави на турската посланничка за милите думи. В случая, няма никакво значение от коя страна е бил изродът с пушката. И може да ми вярвате, много по-добре е, че турците ще го съдят, а не ние. При нас ще излезе с условна, в Турция ще прекара 20 години зад решетките. За първи път от много години съм приятно изненадан от реакцията на турско официално лице у нас.

НИКОЙ НЯМА ПОЛЗА ОТ МЪРТВИ ГЕРОИ, КАТО ПОЛИЦАИТЕ ОТ БУРГАС И ЕЛХОВО ! Те са жертва на безотговорността на полицейските шефове и безхаберието на парламентаристите ни!

А България .. ?

Чета коментарите и намирам отговор защо не върви футбола в България! Жената изказва съболезнования! Министърът нъ вътрешните работи на Турция направи същото! Заловига извършителите почти веднага! Ганьо обаче пак недоволен!!! Какво очаквате...турците да дойдат да не оправят нашите бакий ли?

Обещанието на Борисов беше - Спечелим ли изборите, още на следващия ден намаляваме цените на горивата от три на два лева

Посланникът на Турция оилича поразителнонмбого на руско-украинка татарас хазарска кръв.Лицето й прилича и на това на туркинята Фандъкова и нейният оредлественник Софиянски. Прилича на майката на бившият ми "син",която боси нежкагозвучното татари-хазарско име Татяна.Ето Ви я снимката,зяпайте и вижте реалността в очите.

Глупости не ми се слушат. Искам да чуя истината. Не очаквам това от дипломати (паразити). Тяхната работа е да лижат задниците на политиците. Поздрави!

Мунчо ви натресе и мадурките, натресе ви и Киро Рублата. Сега гълъбето му само ще повдига рамена и ще се оправдава, че поразиите са направени от Кирчо и Кокорчо. Всъщност Мунчо с всичкине му недоразумения играят по сценарий, писан от КГБ и ДС. Повтарят историята с правителството на мафията Мултигруп. И ще се повтори историята от прехода - https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/004/IMAGE7534004804_0.jpg Младите, не повтаряйте грешкате на старото поколение!

При положение, че Киро фашиста е от Канадските Бандера парцали, да го свържеш с Рублата? Тва соросите ви се разгони фамилията. Нямате идея вече кое е ляво и дясно:) Радев изпълни команда на Херо Мустафа, която се изнесе бързичко след като ни насра тотално. И да, масончето Радев изпълнява команди на ДС, но те са подлоги на ЦРУ, тъпако. Имаш десет военни бази на САЩ тука, безплатно. Кви КГБ та те гонят? Тва, че преди прехода ДС е създадена от тях, не означава, че работи за тях. Работи видимо от 33 години за САЩ и срещу Българският народ. Статистиката го показва.

Усмихнати хора….

От кога застреляните каналджии на сирийци и афганистанци са герои? Въпросният каналджия в взел пари от сирийците, за да ги прекара през границата, но са му се видели малко, поискал им е още, те не са му дали и са си поискали обратно дадената сума. Тоя не ги е върнал и орките са го гръмнали. Нещо неясно?

Дай и ние да им направим на азиатците някой такъв герой. По прЕателски.

Геройте - Мъртви, а Банковите Сметки на Политиците - Пълни та Преливат даже!

Взима 2 милиона от субсидията

аз ги ПредПочитам Живи, пред Мъртви Герой!

Жената ви изнесе открит урок по дипломация. Учете се.

Много сте усмихнати. Чавека умря, за да пази тази продънена граница. Вие си се смейте.

Дирници, много неподходяща снимка сте сложили с таз нахилена физиономия....

Всеки ден ни се подиграват от всички страни. Овчар убива граничен полицай, военния с него бяга и нашият го обявяват за герой. Само не разбрах защо нямаше уволнения в гранична полиция? Защо не носят бронежилетки и тн. Смях сме .

След като заловихме и предадохме на Турция пет заподозряни за атентата , тогава нашия полицай стана герой !

Ушат глупак