Коментари - Посланикът на САЩ в НАТО: Украйна е на масата за преговори, въпросът е и Путин да седне | Днес.dir.bg

Коментари - Посланикът на САЩ в НАТО: Украйна е на масата за преговори, въпросът е и Путин да седне | Днес.dir.bg

Коментари

Айде бе, довчера нямаше да преговаряте с "терористи", а от днеска искате Путин да седне да преговаря ?! Ами защо чак сега го решихте това ?! След като стотици хиляди украинци загинаха, а десетки милиони избягаха...?!

Хехе :-) Дълъг го вадите ама мек. Нали щяхте да биете Русия..Ко стана :-) Започвате да мрънкате за преговори. Ще има преговори...след като капитулирате :-)

За да има преговори, трябва да има за какво да се преговаря... Освен това, както заяви самия Путин, като начало Зеленски трябва да си отмени указа, с който сам си забрани да преговаря с Русия... Истината е, че точно САЩ са тези, които не искат никакви преговори, защото докато има войни, не само в Украйна, но и навсякъде по света, за тях е "добре дошло"... Просто всичко е чиста проба долнопробна демагогия, на която се връзват само малоумните дебили. И точно това ще им изяде главите на некромонгърите във Вашингтон, защото тъпата теория за "контролирания хаос", която някой идиот в администрацията на САЩ измисли още през 70-те години на миналия век, се доказа, като пълен абсурд и нонсенс. Няма такова нещо, като контролируем хаос, просто защото състоянието на хаос само по себе си означава, точно липсата на всякакъв контрол...

Украйна ще трябва да се сбогува с някои завладени части. Не виждам друг начин да се постигне мир с Путин.

като Хилърито, вещерски злобен

С фашисти не бива да се преговаря! Зеленски ще подпише пълна капитулация, това е единственото решение приемливо за нормалният свят! Зеленски отказа доста преговори и доказа, че не се съобразява с техните клаузи.

Не лъжете. Украйна ГЛАСУВА ЗАКОН, СПОРЕД КОЙТО ВСЕКИ УКРАИНЕЦ ПРЕГОВАРЯЩ ЗА МИР С РУСИЯ, ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! Докато този закон е в сила, няма как да преговаря или да казва, че е готова за преговори

До момента се вижда, че тая война яде главите само на руснаци и украинци. Пък ти си разтягай локуми.

Смешковци...

Нагли лицемери, както казва Ноам Чомски - САЩ са най-големия терорист в света! Държавата която пусна аромната бомба и изби милиони за няколко секунди, няма как да бъсе носител на мир по света!

Запари ли на дупенцата. Чакайте да видите с Израел какво ще се случи сега. После ще преговаряте. Айде че и Тайван се почва

Явно си сляп и невеж, но това си е само твой проблем...

Нали ПОСОЛСТВОТО забрани на усрайната да преговаря и избихти преговарящити насред Киева. ФАЩ губи войната, ся и втори фронт ф Палестина и после на Тайван. След 3 лета 3 рубли колата.

Жужето Путкин никога няма да седне на масата на преговори. Защото това би означавало, че е загубило войната. А последното неминуемо би довело до чай с новичок или полет от висок етаж. При фашистките режими е така. Преговори не са възможни, нужно е пълно и тотално унищожение.

Пак с Украйна си измиват ръцете, които изобщо нямат думата поначало...

С фашисти не бива да се преговаря! Путин да подпише пълна капитулация, това е единственото решение приемливо за нормалният свят! Путин отказа доста преговори и доказа, че не се съобразява с техните клаузи.

Това е много добре да има инициатива за Мир, макар и позакъсняла, и макар да не вярвам Руснаците да се съгласят на каквато и да е иниацитива при положение че те бяха атакувани целукупно от култура, спорт, военно до обиконовения руснак с жигули на който са му забранили да влиза в Европа заради номера му..... да не говорим че сезабраняваха книги, че се рушеше църквоно единство и че бяха избити 400 000 хиляди руски украинци насила взети в запас и пратени на сигурна смърт в името на недемократиното окупационото правителство в Украйна

Искам ви голи на преговорите

Тия руснаци трябва да измират никви преговори не трябва да има там.

мноооо ме съмнява тая ... статия и новина...

И откога са навити на преговори? Отстреляха си един преговарящ, тръбят наляво и надясно, че никакви преговори няма да има и прочия. Или сега, като гръмнаха Израел и Палестина, дай нашите приятели да ги понатиснем, че на два фронта не ни се отразява добре на пи ар-а...

РУСИЯ Е БИТА КАРТА ..някои промосковски диванета искат да скрият поZора и фиаското на руската армия ..говорят ..ама русия воява с целото НАТО ...дрън ..дрън ярина ..да видим историята ..Гитлер напада Франция и Белгия и Zaвладява Париж Zа по малко от месец и кусур ...Москалите нападнаха Украйна от три страни вероломно и яростно ..нахлуха едновременно от Русия ..от Белорус и от Крим ..в Украйна немаше кьораво натовско оръжие ..немаше 155 мм оръдия трите секири 777 ..немаше Хаймърси ..немаше Пейтриъти ..немаше танкове Гепард ..Челинджър ..немаше високоточни снаряди Ескалибур ..с две думи никво нато никво мато ..но украинците се биха като лъвове и не допуснаха москалите в Киев ..Харков ..Одеса ..Николаев ..Zападното оръжие Zапочна да идва в Украйна чак в средата на лятото на 2022 г и то в ограничени количества ..т.е. украинците се биха като равни с равни с москалите неколко месеца ..повече отколкото франсетата се биха с Гитлер ..какъв е иZвода : грешката на москалетата и на късокракото 70 -се годишно бункерно наполеонче Вовата Пупкин е ..че чак сега раZбраха на какво се е дължала силата на Руската Империя и на СССР ..ами елементарно Уотсън ..дължала се е на милионите руси снажни синеоки украински славяни и украинските каZaци ..руската паллач от далекоиZточни бушмени/буряти муряти..чукчи мукчи / не ме раZбирайте неправилно ..теzи народи не са виновни ..че са полудиви и полуграмотни ..виновна е руската имперска система която от столетия ги подтиска ..ограбва природните им богатства и ги държи да живеят в скотски условия беZ перспектива и социални лифтове в живота им / ..кавкаZки мюслита и още сума ти сбиртак от пандиZчии и всекакви неуки мерудии..които не стават Zа войната на 21 век ..където е важно качеството ..а не количеството на бойната техника и личния състав !

+1380 men +55 tanks +120 APVs +29 artillery systems +4 MLRS +8 UAVs +1 cruise missile голяма касапница е било вчера! за съжаление вече няма черни чували и руските трупове ги ядат прасетата и чакалите. Дори никой не си прави труда да ги прибере от полето.

Жужето Путкин никога няма да седне на масата на преговори. Защото това би означавало, че е загубило войната. А последното неминуемо би довело до чай с новичок или полет от висок етаж. При фашистките режими е така. Преговори не са възможни, нужно е пълно и тотално унищожение. Смърт на Русия, свобода на народите!

започна се ! ще,, приземяват ,,зеления наркоман да преговаря. Началниците му решиха. Май на всички взе да им писва от него и крадливото му обкръжение. вече стотици милиарди отидоха към него(изключвам комисионните на помагачите) без видим резултат.

ПИПО

Все повече и повече САЩ губят позиции. На заседанието на ООН при речта на американският посланик почти всички делегати се обърнаха с гръб докато говореше в знак на протест. Това по родните медии не беше отразено по никакъв начин. Сега мир за Украйна договарят, та и 10 точки приготвили. Ало, точки поставя победителя, а вие тази война я загубихте.

Путин е на масата на преговорите, въпросът е кога Америка ще седне!

САЩ нали уж не са страна в конфликта?

И Зеленски президент на Руската Федерация, а ? Бахти тъпака си, такива ли идеи се разпространяват в гей-клуба ?

Тия се подиграват с нас. Закона забраняващ преговорите с Путин не. Е отменен в Украйна. Кого лъже тази? Имат ни за аборигени…

Тя скоро и под масата ще е ,спокойно! Съвсем ще клекне….

какъв е иZвода от случващото се в Русия ..?!..иZвода е... че не може да се вярва на думата на шиZофренното бункерно пигмейче Вова ..преZ 2014 г той каZа ...че руски военни не участват в Кримските събития ..а после награди руските военни Zа участието им в анексията на Крим ..той каZа : ние не участваме във военните действия в ДНР и ЛНР ..а после се окаZа ...че държавата е съZдала и финансирала иZцяло ЧВК Вагнер ..zа участие на руснаците в бойните дрействия в донбас още от 2014 г ..той каZа ..ние няма да нападаме Украйна ..само правим учения ..Za това сме съсредоточили толкова военни подраZделения ..а после вероломно нападна Украйна ..той каZa ..даваме гаранция на Пригожин и муZикантите ..че нема да бъдат преследвани..а после уби Пригожин и полковник Уткин с въZдушен теракт ..какво да се прави ..не трябва иZобщо да се раZговаря с товца бункерно шиZо ..думите му че ако Киев не влеZе в НАТО всичко ще е на ред.. са поредната иZмама ..с такъв пигмей трябва да се действа по неговия начин ..примерно ..каZва се че няма да се дават дългобойни zападни ракети на Киев ..а всъщност да се дадат непременно и то в огромни количества ..примерно ..няма да се дават подводници и дългобойни до 300 км zaпадни противокорабни ракети ..а всъщност да се дадат колкото може по скоро ..няма да се дават много Zападни самолети и танкове на Украйна ..а всъщност да се Zaдръсти Украйна от Zaпадни самолети и танкове ..каZва се няма да се арестува вовата ..махаме Zaповедтта zа арест му и иZведнъж когато вовата пътува Zа някоя страна да бъде арестуван веднага !

Се Мара да се побара. Защо накарате зеления да се откаже от преговорите в истамбул. Лошото за крайна е че тогавашната оферта е невалидна вече. Сега ще видим какво и колко ще струва това на укритие и Европа.

Все повече и повече Русия губят позиции. На заседанието на ООН при речта на руския посланик почти всички делегати се обърнаха с гръб докато говореше в знак на протест. Това по родните медии не беше отразено по никакъв начин. Сега мир в Украйна руснаците искат да се договарят, та и 7 точки приготвили. Ало, точки поставя победителя, а вие тази война я загубихте.

Хе..шъ седне бе..ма кат стигне Лвов..

Правилно ли прочетох? Конференцията се казва "Спечелване на мира в Украйна", така ли? Ами ако те смятат да "спечелят", обикновено всички участващи в преговорите го "постигат". Със заявка за "спечелване" не вярвам Русия да се съгласи да им обърне внимание изобщо.

lu4ka

Демек, ние я пое. ,;’ме тая, да идва Путин и да си я взима.

Нещо не ми се вярва на краварите, да не говорим за укрите. Как така бързо се решихте. То хубаво ще бъде да си ги пратим тези в Украйна, стига са ни яли хляба и създавали проблеми. Пък ако трябва да изпратим и нашите "управници" начело с министъра на войната. Нямаме нужда от тях.

lu4ka

И Брюксел е хубав град.

Да не беше хамериканския!? Я виж пак клипчето

Мерси.=с мароканци...нема нужда

Украйна е на хирургическата маса- войната приключи, за неразбралите още...

И какво пречеше това да се направи още първите дни в Истанбул, вместо да пуснете под ножа половин милион граждани на Украина?

Мдааа...И контранаступа в киреча...сега ще отбраняваме Авдеевка.. Бахмут Номер2

Американците пак лъжат като насрани Първо защо говорят от името на зеленски? Второ - защо не кажат кои са тия 10 точки? И предлагат ли нещо което да си залужава преговори, или както обикновено само искат. И трето - Зеления отмени ли закона забраняващ преговори или просто така си плещят глупости на килограм за малоумни читатели

така се прави... имаше показно вчера... долу някой ти е дал какво размазване е било... следвеащотот ще е още по-зле... за орките...

lu4ka

Е, то , едно време джагалите работеха в “Чистота”-та. Ще ги интегрираме пак.

Е, не всеки може да монтира клипове, на които Зеленски седи в залата, слуша и ръкопляска на Зеленски, който говори от трибуната.

Точките на Украйна ги знаем както и тези на руснаците. Тая г-жа наясно ли е, че в момента няма за какво да приказват? Путин ще приеме точките на Украйна ако загуби, както и украинците тези на руснаците.

Aнaл-лизатор...

Коментари - Посланикът на САЩ в НАТО: Украйна е на масата за преговори, въпросът е и Путин да седне | Днес.dir.bg

Коментари - Посланикът на САЩ в НАТО: Украйна е на масата за преговори, въпросът е и Путин да седне | Днес.dir.bg

Коментари

Айде бе, довчера нямаше да преговаряте с "терористи", а от днеска искате Путин да седне да преговаря ?! Ами защо чак сега го решихте това ?! След като стотици хиляди украинци загинаха, а десетки милиони избягаха...?!

Хехе :-) Дълъг го вадите ама мек. Нали щяхте да биете Русия..Ко стана :-) Започвате да мрънкате за преговори. Ще има преговори...след като капитулирате :-)

За да има преговори, трябва да има за какво да се преговаря... Освен това, както заяви самия Путин, като начало Зеленски трябва да си отмени указа, с който сам си забрани да преговаря с Русия... Истината е, че точно САЩ са тези, които не искат никакви преговори, защото докато има войни, не само в Украйна, но и навсякъде по света, за тях е "добре дошло"... Просто всичко е чиста проба долнопробна демагогия, на която се връзват само малоумните дебили. И точно това ще им изяде главите на некромонгърите във Вашингтон, защото тъпата теория за "контролирания хаос", която някой идиот в администрацията на САЩ измисли още през 70-те години на миналия век, се доказа, като пълен абсурд и нонсенс. Няма такова нещо, като контролируем хаос, просто защото състоянието на хаос само по себе си означава, точно липсата на всякакъв контрол...

Украйна ще трябва да се сбогува с някои завладени части. Не виждам друг начин да се постигне мир с Путин.

като Хилърито, вещерски злобен

С фашисти не бива да се преговаря! Зеленски ще подпише пълна капитулация, това е единственото решение приемливо за нормалният свят! Зеленски отказа доста преговори и доказа, че не се съобразява с техните клаузи.

Не лъжете. Украйна ГЛАСУВА ЗАКОН, СПОРЕД КОЙТО ВСЕКИ УКРАИНЕЦ ПРЕГОВАРЯЩ ЗА МИР С РУСИЯ, ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! Докато този закон е в сила, няма как да преговаря или да казва, че е готова за преговори

До момента се вижда, че тая война яде главите само на руснаци и украинци. Пък ти си разтягай локуми.

Смешковци...

Нагли лицемери, както казва Ноам Чомски - САЩ са най-големия терорист в света! Държавата която пусна аромната бомба и изби милиони за няколко секунди, няма как да бъсе носител на мир по света!

Запари ли на дупенцата. Чакайте да видите с Израел какво ще се случи сега. После ще преговаряте. Айде че и Тайван се почва

Явно си сляп и невеж, но това си е само твой проблем...

Нали ПОСОЛСТВОТО забрани на усрайната да преговаря и избихти преговарящити насред Киева. ФАЩ губи войната, ся и втори фронт ф Палестина и после на Тайван. След 3 лета 3 рубли колата.

Жужето Путкин никога няма да седне на масата на преговори. Защото това би означавало, че е загубило войната. А последното неминуемо би довело до чай с новичок или полет от висок етаж. При фашистките режими е така. Преговори не са възможни, нужно е пълно и тотално унищожение.

Пак с Украйна си измиват ръцете, които изобщо нямат думата поначало...

С фашисти не бива да се преговаря! Путин да подпише пълна капитулация, това е единственото решение приемливо за нормалният свят! Путин отказа доста преговори и доказа, че не се съобразява с техните клаузи.

Това е много добре да има инициатива за Мир, макар и позакъсняла, и макар да не вярвам Руснаците да се съгласят на каквато и да е иниацитива при положение че те бяха атакувани целукупно от култура, спорт, военно до обиконовения руснак с жигули на който са му забранили да влиза в Европа заради номера му..... да не говорим че сезабраняваха книги, че се рушеше църквоно единство и че бяха избити 400 000 хиляди руски украинци насила взети в запас и пратени на сигурна смърт в името на недемократиното окупационото правителство в Украйна

Искам ви голи на преговорите

Тия руснаци трябва да измират никви преговори не трябва да има там.

мноооо ме съмнява тая ... статия и новина...

И откога са навити на преговори? Отстреляха си един преговарящ, тръбят наляво и надясно, че никакви преговори няма да има и прочия. Или сега, като гръмнаха Израел и Палестина, дай нашите приятели да ги понатиснем, че на два фронта не ни се отразява добре на пи ар-а...

РУСИЯ Е БИТА КАРТА ..някои промосковски диванета искат да скрият поZора и фиаското на руската армия ..говорят ..ама русия воява с целото НАТО ...дрън ..дрън ярина ..да видим историята ..Гитлер напада Франция и Белгия и Zaвладява Париж Zа по малко от месец и кусур ...Москалите нападнаха Украйна от три страни вероломно и яростно ..нахлуха едновременно от Русия ..от Белорус и от Крим ..в Украйна немаше кьораво натовско оръжие ..немаше 155 мм оръдия трите секири 777 ..немаше Хаймърси ..немаше Пейтриъти ..немаше танкове Гепард ..Челинджър ..немаше високоточни снаряди Ескалибур ..с две думи никво нато никво мато ..но украинците се биха като лъвове и не допуснаха москалите в Киев ..Харков ..Одеса ..Николаев ..Zападното оръжие Zапочна да идва в Украйна чак в средата на лятото на 2022 г и то в ограничени количества ..т.е. украинците се биха като равни с равни с москалите неколко месеца ..повече отколкото франсетата се биха с Гитлер ..какъв е иZвода : грешката на москалетата и на късокракото 70 -се годишно бункерно наполеонче Вовата Пупкин е ..че чак сега раZбраха на какво се е дължала силата на Руската Империя и на СССР ..ами елементарно Уотсън ..дължала се е на милионите руси снажни синеоки украински славяни и украинските каZaци ..руската паллач от далекоиZточни бушмени/буряти муряти..чукчи мукчи / не ме раZбирайте неправилно ..теzи народи не са виновни ..че са полудиви и полуграмотни ..виновна е руската имперска система която от столетия ги подтиска ..ограбва природните им богатства и ги държи да живеят в скотски условия беZ перспектива и социални лифтове в живота им / ..кавкаZки мюслита и още сума ти сбиртак от пандиZчии и всекакви неуки мерудии..които не стават Zа войната на 21 век ..където е важно качеството ..а не количеството на бойната техника и личния състав !

+1380 men +55 tanks +120 APVs +29 artillery systems +4 MLRS +8 UAVs +1 cruise missile голяма касапница е било вчера! за съжаление вече няма черни чували и руските трупове ги ядат прасетата и чакалите. Дори никой не си прави труда да ги прибере от полето.

Жужето Путкин никога няма да седне на масата на преговори. Защото това би означавало, че е загубило войната. А последното неминуемо би довело до чай с новичок или полет от висок етаж. При фашистките режими е така. Преговори не са възможни, нужно е пълно и тотално унищожение. Смърт на Русия, свобода на народите!

започна се ! ще,, приземяват ,,зеления наркоман да преговаря. Началниците му решиха. Май на всички взе да им писва от него и крадливото му обкръжение. вече стотици милиарди отидоха към него(изключвам комисионните на помагачите) без видим резултат.

ПИПО

Все повече и повече САЩ губят позиции. На заседанието на ООН при речта на американският посланик почти всички делегати се обърнаха с гръб докато говореше в знак на протест. Това по родните медии не беше отразено по никакъв начин. Сега мир за Украйна договарят, та и 10 точки приготвили. Ало, точки поставя победителя, а вие тази война я загубихте.

Путин е на масата на преговорите, въпросът е кога Америка ще седне!

САЩ нали уж не са страна в конфликта?

И Зеленски президент на Руската Федерация, а ? Бахти тъпака си, такива ли идеи се разпространяват в гей-клуба ?

Тия се подиграват с нас. Закона забраняващ преговорите с Путин не. Е отменен в Украйна. Кого лъже тази? Имат ни за аборигени…

Тя скоро и под масата ще е ,спокойно! Съвсем ще клекне….

какъв е иZвода от случващото се в Русия ..?!..иZвода е... че не може да се вярва на думата на шиZофренното бункерно пигмейче Вова ..преZ 2014 г той каZа ...че руски военни не участват в Кримските събития ..а после награди руските военни Zа участието им в анексията на Крим ..той каZа : ние не участваме във военните действия в ДНР и ЛНР ..а после се окаZа ...че държавата е съZдала и финансирала иZцяло ЧВК Вагнер ..zа участие на руснаците в бойните дрействия в донбас още от 2014 г ..той каZа ..ние няма да нападаме Украйна ..само правим учения ..Za това сме съсредоточили толкова военни подраZделения ..а после вероломно нападна Украйна ..той каZa ..даваме гаранция на Пригожин и муZикантите ..че нема да бъдат преследвани..а после уби Пригожин и полковник Уткин с въZдушен теракт ..какво да се прави ..не трябва иZобщо да се раZговаря с товца бункерно шиZо ..думите му че ако Киев не влеZе в НАТО всичко ще е на ред.. са поредната иZмама ..с такъв пигмей трябва да се действа по неговия начин ..примерно ..каZва се че няма да се дават дългобойни zападни ракети на Киев ..а всъщност да се дадат непременно и то в огромни количества ..примерно ..няма да се дават подводници и дългобойни до 300 км zaпадни противокорабни ракети ..а всъщност да се дадат колкото може по скоро ..няма да се дават много Zападни самолети и танкове на Украйна ..а всъщност да се Zaдръсти Украйна от Zaпадни самолети и танкове ..каZва се няма да се арестува вовата ..махаме Zaповедтта zа арест му и иZведнъж когато вовата пътува Zа някоя страна да бъде арестуван веднага !

Се Мара да се побара. Защо накарате зеления да се откаже от преговорите в истамбул. Лошото за крайна е че тогавашната оферта е невалидна вече. Сега ще видим какво и колко ще струва това на укритие и Европа.

Все повече и повече Русия губят позиции. На заседанието на ООН при речта на руския посланик почти всички делегати се обърнаха с гръб докато говореше в знак на протест. Това по родните медии не беше отразено по никакъв начин. Сега мир в Украйна руснаците искат да се договарят, та и 7 точки приготвили. Ало, точки поставя победителя, а вие тази война я загубихте.

Хе..шъ седне бе..ма кат стигне Лвов..

Правилно ли прочетох? Конференцията се казва "Спечелване на мира в Украйна", така ли? Ами ако те смятат да "спечелят", обикновено всички участващи в преговорите го "постигат". Със заявка за "спечелване" не вярвам Русия да се съгласи да им обърне внимание изобщо.

lu4ka

Демек, ние я пое. ,;’ме тая, да идва Путин и да си я взима.

Нещо не ми се вярва на краварите, да не говорим за укрите. Как така бързо се решихте. То хубаво ще бъде да си ги пратим тези в Украйна, стига са ни яли хляба и създавали проблеми. Пък ако трябва да изпратим и нашите "управници" начело с министъра на войната. Нямаме нужда от тях.

lu4ka

И Брюксел е хубав град.

Да не беше хамериканския!? Я виж пак клипчето

Мерси.=с мароканци...нема нужда

Украйна е на хирургическата маса- войната приключи, за неразбралите още...

И какво пречеше това да се направи още първите дни в Истанбул, вместо да пуснете под ножа половин милион граждани на Украина?

Мдааа...И контранаступа в киреча...сега ще отбраняваме Авдеевка.. Бахмут Номер2

Американците пак лъжат като насрани Първо защо говорят от името на зеленски? Второ - защо не кажат кои са тия 10 точки? И предлагат ли нещо което да си залужава преговори, или както обикновено само искат. И трето - Зеления отмени ли закона забраняващ преговори или просто така си плещят глупости на килограм за малоумни читатели

така се прави... имаше показно вчера... долу някой ти е дал какво размазване е било... следвеащотот ще е още по-зле... за орките...

lu4ka

Е, то , едно време джагалите работеха в “Чистота”-та. Ще ги интегрираме пак.

Е, не всеки може да монтира клипове, на които Зеленски седи в залата, слуша и ръкопляска на Зеленски, който говори от трибуната.

Точките на Украйна ги знаем както и тези на руснаците. Тая г-жа наясно ли е, че в момента няма за какво да приказват? Путин ще приеме точките на Украйна ако загуби, както и украинците тези на руснаците.

Aнaл-лизатор...