17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В края на Балканската война всички псевдо националисти са ревнали Македония .заплашва ли са царя ,свалили са линията край Горна за да не може делегацията да отиде на арбитраж в Москва.И започваме междусъюзническата НИЕ я започваме .И заради Тъпата Македония губим: Одрин- втория по големина град в Османската империя. Александрия и Кавала две големи пристанища на Средиземно море. И най вече хиляди избити оставени без защита Българи в Тракия.Оставетея тази тъпа Македония да влиза в Евросъюза тя и без това скоро ще стане поредната албанска държавица.

Много: бля-бля, а съм руски трол тука. ЕС им показа на сърбоманите и руските агенти в Македония, как се защитава демокрацията и правата на членовете в ЕС. Ако искат, да останат на власт, същите ще трябва да обърнат палачинката. Историята е история, езика е език, неща които ще трябва да приемат. А забавното е, че “македоският” народ искащ европейските блага, много по-лесно ще възприеме промените от продажната политическа върхушка. За това е цялото лаене, както тук, така и в парламента им. Просто продажните русофилски боклуци: Са на всеки километър. Пардон! На всеки метър!

А бе някой ще яде камъни и защо тоя Кючук се занимава с македонския въпрос от наша страна!

Че какво го интересува Кючук бг история, Гоце Делчев, въпроса за езика и др. Да не би да е българин?

този индиан бой кога ще бъде заставен или изгонен за да не преследва албански интереси

Този Илхан Кючюк кого представлява? По нищо не личи да е български депутат в Европарламента! Съжалявал, че ветото на България... Стой си в Скопие да ти се радват дано!

ИЛХАН КЮЧУК е проводник на идеята за пантюркизма в Европа. Работи активно за Турция по проекта за ислямизиране на ЮИ Европа. Точно за това всячески се мъчи да вкара РСМ както е нереформирана

И Югомакедонизмът няма място в ЕС. Както и всякакви подобни човеконенавистни идеологии. В случая особеното е, че става дума за национално инженерство, което има за основополагащи принципи тъкмо омразата, лъжата, насилието и дискриминацията. Ако я нямаше България, това щеше да мине. Така беше преди, когато България беше в Съветския концлагер. Сега вече това няма как да стане. Не само това: тепърва в СРМ ще започне истински процес на изчистване от югосръбските кални наноси. И управлявалите досега ще се държат с нокти и зъби за властта, може дори да докарат измислената си държавица и до пълен погром!

РСМ не може да разбере, че членството в ЕС е за нейно добро и затова ЕС ще ѝ обясни в детайли. Очаквайте продължение...

Северно македонец, поп и полицай да не ти влизат в къщата!

Разбрах, българската политика се води от обещания, като: Вие ни платете три милиарда, пък ние ще Ви доставим самолети, ама друг път! Или: Вдигнете им ветото, пък ние Ви обещаваме да следим за изпълнение на вашите искания! А дано, ама надали!

Единия с английско име, другия с турско...а двете държави мащехи са извън евросъюза, хаха. Какви хора само ни водят за носа. А Македония е време вече да каже, че не желае да влиза в ЕС и че България я изненада. Надяваха се макетата никога да не се съгласим да ги приемат и да си лаят до безкрай, но край! Топката е в сърбомафията!

Тоя пък фалшив европеец къде се бута? Нали си англичанин, нали искахте Брексит, какво търсиш с купения белгийски паспорт на пост, предвиден за автентичен европеец?! И чак на такива ли измамници и шарлатани ще позволим да ни командорят? Или пък македонците ще позволят да ги командорят?

Я ЕС директно да ги приемат, без никакви преговори. Да спре тази мъка и тази измислена процедура. Пък после да им берат гайлето. Само така ще разберат що е то македонизъм

Всяка дори минимална остъпка пред тези от РСМ е признак на слабост за тях от наша страна, да видите че приемането на френското предложение само ни вреди. Искам много по-търд и решителен подход към РСМ от тук нататък, никакви компромиси и никакви отстъпки, защото ще си идете като Петков.

Още ли вярвате, че РСМ ще подпише нещо? Гаранция -Франция, че в следващите седмици ще се изготви набързо един парцал от Брюксел, който ще ни даде всякакви гаранции, че всичко ще стане както го искаме. Ама друг път, не сега. Сега ще започнат процеса набързо, защото РСМ била супер готова и несправедливо спряна..

Абсолютно. Те нямат никакво намерение да водят диалог с нас по каквито и да е въпроси. Още с преговорите ще започнат да се жалват от нас, а като ги приемат в ЕС направо не ми се мисли. Полуграмотните умнокрасиви джендъри ще пренапишат учебниците ни и вече освен османското "присъствие" децата ни ще учат и за великите "македонци" Кирил и Методий, през Самуил та чак до "македонеца" Вапцаров.

Рухването на македонизма ще доведе до взрив в македонското общество. Тази част от българите които са пострадали, а те са много, ще поискат реабилитация. Общественото мнение ще започне да се обръща. Не вярвам че това ще бъде допуснато.

агенти в "държавата" си! Всичките!

... преди това трябва да ги замени с "хамерикански " агенти , за да са в крак с модата !

Ти не се притеснявай, там и сега е пълно с копои на ЦРУ. А пък в Косово каква база има ЦРУ, не ми се разказва

Не виждам пречки да си подобрим отношенията със Северна Македония. С тях имаме обща история, но работа на историците е да се занимават с нея! Със Сърбия защо нямаме проблеми? Хайдут Велко Петрович, смятан за български хайдутин, сърбите го смятат пък за сръбски хайдутин. Втората му жена е Чучук Стана, сръбска хайдутка. Крали Марко, друг народен герой възпят и в нашите народни песни, е смятан за сръбски крал, а македонците го смятат за македонски крал. Защо нямаме проблеми със Сърбия тогава?

Защото те не могат да предявят директно претенции към националната ни идентичност, но с кеф подклаждат макетата.

A може би е време да осъзнаят, че мястото ом не е в ЕС. Не са дорасли да са там. В ЕС има достатъчно проблеми..краен национализъм и омраза идват. в малко повече

Ей на това се вика спешна мобилизация на ЕС - светкавично приемане на Албания и Македония, и жертвата на кюрдите срещу влизане в НАТО на Финландия, Швеция, може би и Луната ...

Проблемът е, че ЕС трябва да се съобрази с изискванията на СМ, а не обратното. Все пак ЕС кандидатства за членство в СМ.

Докладчикът за Република Северна Македония в ЕП Илхан Кючюк изрази съжаление, че ЕП не е успял да убеди някои от страните членки, включително и България, ветото да бъде премахнато по-рано, за да бъде свикана първата междуправителствена конференция Каакво да очакваш от единчовек на който предполагам родината му е Турция.

Тоя е пълен позор работещ за Турция в полза на Албания, всичко е по линия, формално обаче избран за български евродепутат и на някаква длъжност в ЕС. Този винаги е срещу собствената си страна.

Аз не разбрах защо членка на съюза трябва да отстъпва пред кандидат-член ?

А най добре да се откажат и да "сложат край на тая агония“ наречена велика македонска идентичност. До сега топката беше при нас. Сега предстои за ЕС да лъсне с цялото си "величие" червения сръПски задник на Северна Македония. Да се оправят.

Голем смех. До къде я докара Еропската униа - да се моли на макета да почнат преговори.

Тия диваци ли ще ги приемаме в ЕС??

Да правят като вятъра =====>>>

Се натиска толкова и ти обяснява, и убеждава, че нещо е добро за теб значи е точно обратното.

си има ясно европейско вето

Малките държави като България, Македония, Литва и т.н. никой не ги пита какво искат.

И защо? Да дап могат привилегированите страни от ЕС да "лапат" нещо от това. Никой не вярва, че им пука за Северна Македония.