Макаров: Путин може да посети България след кризата в Сирия

За посещението на Путин в България трябва да дочакаме да завърши кризисната ситуация в Сирия, там се намират много наши военни, каза посланик Анатолий Макаров

Обратно в новината

Коментари - Макаров: Путин може да посети България след кризата в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама за какво му е? ББ-То един ден твърди едното, а на сутринта обратното. Губене на време ще е.

Не обичам кагебишници!

На никой не е притрябвал този, освен на руската кохорта в бсп и атака.

Курчатов!:))))).... Корольов!:))))... .......

Пиша книга с работно заглавие "Политическия идиотизъм в България след "великите" демократични промени. Зараждане, възход и разцвет". И намирам много материал в блого-ве като този. Благодаря на онези, които при споменаване на Путин получават умствено затъмнение, на тях ще бъде посветена отделна глава.

при споменаване името на Путин сигурно получавате просветление или нещо по-така, а? Според теб нормално ли е, когато се споменава името на масов убиец и военнопрестъпник, един нормален човек да изпитва положителни емоции? Как би нарекъл такъв един човек?

четейки коментарите разбрах твърдението на бб за лошия мат'рял.

И ти си реалното доказателство за лошия материал.

Военнопрестъпника Путин няма място в България.

Е. Би се в дебелата джендърска трът Ка !

А ти само заемаш мястото на някой свестен човек.

Дори и да го оставят жив, не го искаме.

да идва дребосъка ще му пускаме вагнер за релакс

Публикувано във факти.бг: Публикувано във факти.бг: Сирийската армия установи пълен контрол над град Дума, намиращ се досега под контрола на групировката "Джаиш ал ислам". Сега правителствените сили контролират цяла Източна Гута. Това съобщи пред журналисти началникът на руския Център за помиряване на враждуващите страни в Сирия генерал-майор Юрий Евтушенко, цитиран от ТАСС. "Днес се случи знаково за историята на Сирия събитие", каза Евтушенко. Той допълни, че издигането на сирийския държавен флаг в Дума е ознаменувало поемането на контрола над населеното място и следователно над цяла Източна Гута. Той заяви, че сега в града ще влязат подразделения на руската военна полиция, които ще поддържат реда при преминаването на Дума под контрола на правителството. Преди това беше съобщено, че Центърът за помиряване приключва извеждането от Дума на бойците.

Соросоидни идиотчета, като не щете Путин---може би предпочитате: ---Токарев, ---Макаров, ---Шпагин, ----Калашников, ----Микоян, ----Сухой, -----Антонов....... .....Да вайвъ у тъпите тикви!!!:))))))

САЩ е с пълно,мнократно превъзходство над Русия във всяко отношение и силите са съвсем неравностойни! Все едно,запорожец да се мери с боик,форд по мощ или хлебарка да се перчи на слон! Абсолютно нищо не може да направи рАша, бедна и сама изоставена от всички, зла, тя може да предложи само оголения си задник. Я ти обясни как отвърнаха ватенките за салата Вахнер на три пъти. НИЩО. Само путин се скри за 10 дни от страх в бункера си. Ватенките-голямата мечка се оказа (по собствени признания) една голяма но проскубана гарга, неспираща да грачи и да се перчи пред света! Краха на ватната мижава държавица наближава със всеки изминат ден. Както СССР така и сега в една безмислена гонка на въоръжение, сами против целият демократичен свят те ще рухнат. При СССР катализатора беше Афганистан-ватенките ги изритаха като псета от там. Сегашният катализатор за фалита на русия е Сирия и анексирания Крим.

Нямаш понятие от тактика дори за 1 стотинка- сигурно затова си и соросоид- вродена тъпота.

УБИРАЙСЯ В СИБИР !

Путьо в мирно време е лузер. Той трябва да измисля непрекъснато някоя малка война срещу без защитни съседи, за да отклони за да отклони и без това алкохолизираните и зомбирани ватенки от празният хладилник. Но когато се изправи срещу сериозен модерен съперник, го правят на салата -бързо приготвяне - като Вагнер в Сирия. Не само че няма с какво да отговори ватенката, тя се оказа и голям страхливец-като всяко малко човече -джудже. Беше се скрил 2 седмици в бункера си, защото недоволството на мурзилките беше избухнало от факта че путя е изоставил своите да ги правят на салата Вагнер.

Не ни трябва този палач в България. Все едно да дойде Хитлер... путьо дори е по-лош. Не е далече времето, когато този шизофреничен пигмей ще бъде съден в Хага.

какъв натиск бе, пелтеци, нормалните държaви бият русия поради ясни причини.

Абе, форумци, не си губете времето в безсмислени мантри "за" и "против" русия. Нима има нормален човек, който да си мисли, че путин ще дойде в България?! Не виждате ли, че му се е подпалил задникът и се чуди къде да се дене - точно па в България ще долети ей сега?! Какво да дири тука?! За чий сме му и ние на него, а и той на нас!

То и на него му се иска да отиде някъде.:)

Има стари връзки между Русия и България. Българите, особено по-старите са русофили. За съжаление, Русия не се оказа това, за което я мислиха българите. Огромна държава, 17 милиона квадратни километра, менделеевата таблица и т.н., а заплата 7800 рубли. И чакат рено да отиде в Толиати за да им направи някоя що-годе свястна кола. Плюс заигравките с Турция, въпреки разстреляните пилоти и посланик. Плюс изцепките с купуването на България. Та може да се каже, че българинът доста е разочарован от Русията.

Ако излезе читав от финансовата криза , ще е добре дошъл

този олигофрен защо още не е изгонен- след като обяви заповедите на кремълските началници до БГ слугите им

Леле, дано Путин изчака да мине сватбата на Ястреба Роско, че ревлив младоженец не върви...

Ма ,моля ви се!:))))) ...Деси Банова не реве----мъжко момиче е !:))))))

След безочливото поведение на патриарха им при посещението му преди месец, по-добре да ни спестят това на Владимир Владимирович, както с умиление го наричат безмозъчните му фенове.

Един 9х18 "Макаров" за посланик Макаров.

с пистолети ??

Ще дойде путин и пак ще донесе сметка за плащюане за няколкостотин милиона на българите.

Соросоидчета---татю ви Радан и мама ви Ристо се ожениха!:)))))) ....нови идиотчета ще народят , вместо вас!:)))))) ...по-кадърни в плюенето на Русия!:))))))

Прочети малко и ще разбереш защо хората мразят Русия ! Не си познаваш историята тъпако !

пройчо, пройчо ти си платено русофилче. давай, заработвай рублички. Ама ги обръщай в твърда валута, че глей кво стана. Де са ти внуците бе пройчо? Обаждат ли ти се по вайбъра?

За какво ни е, да не иска да правим москвичи в Ловеч. Напълно неадекватно посещение и за двете страни. Нямаме нужда от отровители в България.

Русофилите ни вече и чалми ще сложат, в чест на любовта между Путин и Ердоган.

Путин не е добре дошъл в България! Да си ходи в Крим, в Сърбия итн - прав му път. Ще има яки демонстрации ако дойде тука. Може от сръбско да го докарат с вертолет до двора на Бойко в Банкя и после веднага обратно!

Путин е винаги добре дошъл в България !

Руски олигофрени и ще разберете,защо толкова много хора не харесват Русия!

Покрай Севернокорийската криза се видя, че Ким Чен Ун и Доналд Тръмп използват един и същ език и маниери. И двамата сипеха обиди и закани - значи са на един акъл. Да, ама Ким е 35 годишен, а Доналд - 72. Изводът? - Доналд е инфантилен (недоразвит). Ха сега сравнете поведението на Вова с тия двамата и нормален човек няма как да не види ОГРОМНАТА РАЗЛИКА. Дребен руснак, но ОГРОМЕН ЧОВЕК. Добре дошъл в България. А за душманите, шамари има достатъчно.

Русия на Путин - 7800 рубли заплата Америка на тръмп - 30000$ годишен доход. Ха сега сравнете ги и не се чудете що децата на русофилите не отиват в русия.

А колко е годишния наем в кочината - да напишеш? :)))

я ся обясни как руснаците с една мин заплата изкупиха половин бг черноморие и половината свят ?!

Държавният дълг на САЩ вече е 21 трлн. долара. РЕКОРД в историята на САЩ!!! До края на следващата година дългът ще скочи с още 1 трлн. долара. ПП: За 2 мандата Обама УДВОИ щатския държ. дълг / от 10.6 трлн. през 2011-а до 21 трилиона през 2017-а /. Темпо! Темпо! Темпо! А Русия изплати изцяло дълга на СССР на първо място; На второ- Русия купува огромни количества злато. Преведено на български - води до обезценка на американската валута, защото купуването на кюлчета е свързано с продажбата на долари; И трето - Русия изкупува държ. дълг на САЩ / ДЦК /.

Като най-лека форма на наказание за държавно предателство към РБ.

Руснаците започнаха да си бършат задниците с рубли защото няма тоалетна хартия.

А посола Макаров да вземе да се самогръмне с "Макаров".

ха дано ти платят днес, поне да вечеряш, че требе да трупаш мускули за бобов дол

форума и насрещна лъсна фотогеничния Евраазиец,разпенен и пощръклял.Пий си валидола ,бе къзъм,не се нерви,бе за едни вмирисани ватници,дето и за кравари не стават.Толкова са мързеливи ,че и една крава не могат да издоят.Американец фермер под път и над път,а в Россия под път и над път пияндурници.

Ердоган научи ли Путин да свири на духов инструмент ? Тези знания скоро ще му потрябват.

След кризата на рублата и края на кризата в Сирия Путин няма да е вече Президент на РФ. Не се знае дали ще има РФ

Пил си грешни хапове. Тези са против запек.

Трябва да искаш повишение за тролването заради обезценката на рублата с 10%. Но колко е 10% от 0 руска подлого

в ПСИХОТО, че манията взе да кипи вече от канчето ти :((((((

Бай Дончо----пълномощен представител на РФ за Северо Американския федерален окръг!!:))))))))))

мухаха Прост си пройчо. Тъп като типичен русофил. Годишния доход в Северо Американския федерален окръг е 30000$, а във Русия колко е бе въшкар?

Аз не си спомням да съм го канил! Който го е канил, включително и от мое име, ще си го отнесе...!! Аман съм рекъл от блюдолизци-предатели на МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!

Никой не те пита, соросопитек. Иди да се напушиш от мъка на Козяк 16, и да не забравиш да се застреляш след това.

Руснаците вече могат да ни лазят само в краката по доходи и заплати.

Като купиш 500 000 имота на Черноморието, тогава дрискай глупости на воля.

Абе лайняр руски, по черноморието има повече от 500000 имота на БЪЛГАРИ. Одрисканият си ти.

Да живее Путин - най-великият човек на света ! Той спаси човечеството от ядрен апокалипсис ! Слава на Русия ! Давайте, братушки !

И ти ли се виждаш горд европеец??!! Стой в кочинката по добрe:)

Хора които не са прочели за България извън училищните програми само те харесват окупаторите , прочетете даже и в Руските издания и ще разберете,защо толкова много хора не харесват Русия ! ЦЕЛИЯТ СВЯТ!

Путин--- българите ще го посрещнем с цветя!:))))) .... ..ако дойде Теререза Мей с: "Много е вероятно да ти ЕПМ!":))))))

Но да не стане. като през втората световна война, Свищов посреща РУСНАЦИТЕ ,майки с деца с букети ,а пияните руснаци ги избили !

Ако ви платят извънредно даже и УРААА ще викате. Професията ти е такава.

Путин е зает човек, ходи там където има смисъл - нови договори, доставки, съвместен бизнес, обща геополитика... Какво да прави в България, да слуша как са ни освобождавали финландци и украинци?

Добре де, къде е свободата на словото? Или я имало само по комунистическо време маъй? Писах, че Българите го искат, а вся остальная сволач ... мургави и мустакати с чалми не го искат. На русите това им е известно, на нас също. И докато сме еврогейска подлога, няма да си губи времето с нас. Виж в Унгария беше, ама тя е суверена държава. Та какво неверно писах, че ме изтрихте???

Свобода на словото НЕ ОЗНАЧАВА свобода на простотията. Особено грантаджийската предателска простотия.

Добре дошъл на най- големия политик в нашето съвремие. А - да не забравя - да се пукат душманите.

ПОДКРЕПЯМ!!! Да сЪ Пукат душманята!

черножопий, но ти отива! скачай щом това те влече, а мене ме е срам и гнус.

Като няма аргументи, остават безкрайните соросоидни простотии.

?! ?! явно доста хора в България са неадекватни

След онова нещастно попче Кирил и този започна да ни чете лекции.Да ги чете на пияните мужици ако могат да го изтърпят

Попа беше АБСОЛЮТНО ПРАВ! Все някой трябваше да го каже гласно, та да го чуе и народът български и да му стане драго. А на теб като не ти изнася просперитета на България, друм и куку-руку па дома, у анадола!

Гледам всички коментари досега са "против" и все пак твърдят, че ги трият и има цензура?

Ъхъ... и на кой наш празник ще дойде, че да се подготвим за назидателната реч?;) Един път вече на връх 24-и май ни говори от македонско за азбуката, после Гундяев ни нахрани тук за освобождението, та какво да очакваме по протокол - газ за хъбчето на Баце поне?;)