Посланик Трейси посети в затвора осъдения за шпионаж в Русия бивш американски морски пехотинец

САЩ упрекнаха Русия в края на април, че е "взела за заложници" Пол Уилън и Еван Гершкович, които Вашингтон смята за невинни

Обратно в новината

Коментари - Посланик Трейси посети в затвора осъдения за шпионаж в Русия бивш американски морски пехотинец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мордовия звучи като Мордор, ама то в страната на злото такива неща не бива да изненадват.

трейси удари ли му поне една ч...я за утеха

Уилсън могат ли да го разменят за един неосъждан журналист държан в затвор в Англия ,Джулиан Асандж е човека.

Шпионите на всякъде се третират по един и същи начин посланик Трейси.

Страхотна новина. Вълнувам се страшно какво ще стане с този герой. Както с американските летци дето бомбардираха София през1944 а?

Да, тъпите американци с техните лъжи, не се усещат, колко нелепо звучат. Каква причина е имала Русия преди четири години да вземе американец за "заложник"?

Че американските граждани са обвинени несправедливо в шпионаж и дребно хулиганство, а руските са търговци на оръжие и дрога.

и руснаците да ги прикючат и тях и американските мераци и да се кронтнат нещата. Много ми се ходи в Санкт Петербург на на екскурзия. Ама заради тез европейски простотии с визите за бели хора, естествено и те сложиха визи. А сега и турист.визи няма :(. За Москва да не говорим колко е интересно!

Ами те това го правят непрекъснато. Едните се правят, че ще отстъпват и едва удържат, другите с ентусиазъм се хвърлят да превземат обратно територии, с което се бият в гърдите пред цял свят, след това другите с артилерията ги заличават и те така. От Украинската армия не сотана нищо. Буквално. Затова насила прибират хора от улицата и домовете им, младежи ги хващат в училищата директно след изпита и им слагат униформи. Майки вече протестират в Украйна за това, което се случва и спрягат на висок глас името на Зеленски. Разбира се, тук едва ли това ще се появи. Всички в Украйна са за свободата, мира, цивилизационните ценности и са нудържими в желанието си да ги защитят на всяка цена срещу всякакви империлиастически държави. Но не виждат, а как, след като никой не говори и за това, че западните компании вече са на масата за преговори за разпределянето на баницата наречена Украйна. Това обаче е съвсем друг въпрос.

хубава картинка. посланик зад решетките!

Тайничко му е занесла вазелин.

Русия както и Северна Корея трябва да се изчистят както тумор, дълбоко до здраво. Ще останат белези но трябва веднъж за винаги да се изчистим от Ленинисти Сталинисти ...

Мятай си едно въже през врата и се самоизчисти. Ще свършиш добро дело

Така ли ти махнаха хемороидите?