Уорлик: Не ме отзовават, не си отивам заради шистовия газ

Аз нямам насрочена дата, когато ще си тръгна, нито пък са ме отзовали преждевременно за нещо, което съм направил. Става въпрос за стандартен процес за американските посланици, това заяви американският първи дипломат у нас Джеймс Уорлик.

Обратно в новината

Коментари - Уорлик: Не ме отзовават, не си отивам заради шистовия газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди всичко за да бъде един човек добър дипломат той трябва да бъде една истинска личност.А Уорлик е точно такъв.Той има финни маниери и излъчване на аристократ и въпреки това когато общуваше с обикновенни хора не даваше да се чувства дистанцията между тях.Подобен маниер на приятелско поведение но без аристократизма притежава и Бойко и за това хората го харесват.А това че Уорлик е защитавал интересите на Америка е негово задължение.За какво мислите че е изпратен той в България ако не за това.И ако тук все пак има някаква вина то тя е само на нашите управници които като всеки който има комплекс за малоценност гледат да се подмазват на началството.За това дайте да спазим елементарните закони на гостоприемство и да не го хулим на изпращане.И да видим кои други са за хулане.

Подобен маниер на приятелско поведение притежава и Бойко. Ако ББ е дипломат, аз съм астронавт.

Абе в тази тема само комуняги ли пишат, които са свикнали да рапортуват пред тъпите кремълски мужици?!?

Тук пишат предимно безработни комуняги. Tе не могат да се адаптират към нормалния начин на живот, в които непрекъснато им се налага да се усъвършенстват, трудят, да бъдат морални, да уважават и дори обичат други хора. Те са свикнали някой да ги уреди на добра работа (по желание държавна), по цял ден нищо да не правят някоя друга далаверка, демек да гяпат нещо, да фалшифицират някое документче и така цял живот. Понякога изпадат в пристъп на силна носталгия.

Вземи си хапчето, пак забрави.

Уорлик уи дон'т лайк йу, енд Плевнелиев ту.

Харесвам Уорлик, намеси се доста силно, но изрази правилното мнение. Беше доста полезен за България. В тези деликатни моменти показа здрав морал и напътстваше разрешаването на редица наболели проблеми в обществото ни.

Защо ще се натъжава, там нямат ли си к*рви и наркотици на, каквито е свикнал тук? Иначе и на децата е ясно, че е заради шистовия газ, то не случайно кака Килъри довтаса веднага, че и личната си кучка прати!

Джеймс си отива по лични причини.

Сложно нещо са Балканите, Джеймс . Хеле пък България ! ... Всъщност -- след един такъв сериозен subject-specific Training -- едно назначение в Москава ?!

Много повече сме от вас , глупави и продажни хамериканофилчета , така , че си трайте ,за да няма сурвакане по кратуните ви ...БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО .

Уорлик е най-успешният посланик на САЩ в България след Сол Полански, който помогна за прехода от комунизъм към демокрация.

Другарю гей, иди на гей парада и си се прибирай в гейската си държава при гейския си негър. Малейкум салам - демек малак ти е салама.

хахаха! За това ми е симпатичен Уорлик: кара комунетата и русолизците газ да п.икаят. Като гледам, май точно с този газ ще постигнем енергийна независимост - има го в изобилие, хахаха :)

Ако и другите посланници на САЩ са като Уорлик, въобще няма да има световна газова криза. Много газ ще се из.кае. И ще има вечно от това гориво. Язък за руските газови находища.

Дано следващия посланик/чка не е подобно куку. То че Амерака върви на зле, като гледах тоя кукумицин какво представлява, не се очудвам.

Готин е Уорлик! Не стандартен, умен, знае за комунистическите номера и не им се поддава - не даде виза на Р.Петков, приятеля на Галеви, за което същия най-просташки псуваше - защо му е виза на комундето?? Море лъжец ньеден!!

"На 25 май Белият дом съобщи официално, че новият новият посланик на САЩ в България е жена - Марси Райс." Това, май означава, че започва процедурата на Сенатската комисия за одобрение на кандидатурата на следващия посланик?! Пак БГ дандания!

Ела ,чакам те посланик в Ит. Участвай в гей-парада в БГ и при мен.

Перфектен играч от висш пилотаж. Да изкарва повече истини за ставащото на яве. Човекът си върши брилянтно работата, за която е тук. Да помогне на достойните завръщащи се българи да вземат лесни визи за САЩ. В час е с всичко.

Ей, насраха се от кеф комунягите, свикнали да лижат задника на руснаците. ;))) Ама нищо. Следващият американски посланик няма да се меси, а направо ще ви троши главите с чук, червени боклуци! ;)))

Какво ти е еврото бе вирек?

Не ,бъди спокоен .От сега нататък ще се трошат главите на всички алчни капиталистически задници ,а от твоя любим САЩ , няма да има и следа след десетилетие ...ХАУ.

Драги европеецо. С изненада разбирам ,че основна дейност на посланника в чужда държава да троши глави с чук на граждане на тази държава. Наистина ли сте толкова глупав или това е моментно състояние?

Не на всички граждани, а само на червените престъпници, които получават пари и заповеди от Кремъл. ;)))

Ако САЩ е толкова заинтересована да сме енергийнонезависими защо тогава толкова яростно се противопоставят да си строим собствена АЕЦ, а в същото време пращат големите си енергийни концерни да взимат земята на концесия буквално за без пари?! Боко къде си, спиш ли? А, верно ти не можеш да спиш!

Върви си с мир, човече и не се връщай повече като служебно лице.

Дали Борисов щеше да остане на поста си, ако американската тайна служба ЦРУ се бе явила като главен свидетел за обвиненията срещу министър-председателя?"

Да, и жена му я натириха преждевременно заради това, че грубо се меси във вътрешните интереси на Сърбия. И дрън дрън, че е едно и също дали стоиш 2 години и 9 месеца или 3 години и 3 месеца. Опитва се да излезе с достойнство, хиената мръсна, и пак вие и се мята по гръб и говори за енергийна независимост. Това, за което лобира просто е нова зависимост. Не ни е нужна!

надутия американски пуяк си отива да му резнат крилцата

Че как няма да го отзоват!?? Волен Сидеров му връчи сметката,която Америка трябва да плати на България за военните си бази,а той иска и шистов газ да копа !

Не е важна причината,а резултата! Аз съм безумно щастлив! Чао и дано никога повече не чуем за теб!

Абе човече, отивай си по-бързо, че ще навредиш сериозно на хамериканския имидж. То вече няма за къде, ама с гей парада ни събра очите ...

Това е най-нахалния посланик от поне 50 години насам. Не е имало друг посланик , който по такъв брутален начин, демонстративно да се меси в работите на държавата. Ако беше в друга бяла страна отдавна да си е отишъл, но по понятни причини нашите властимащи го търпяха.

Хайде стига си се обяснявал, мистър Уорлик. От 3 месеца говориш само за собственото си напускане. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Половин година преди края на мандата ти те отзовават. След като, според тебе, е нормално да те оставят дори 3 месеца СЛЕД мандата, защо не те оставиха, ами те махат предсрочно, барабар с булката ти. Ако бяхте толкова успешни, щяха да ви задържат - никой не изпуска хубавото. Крайно време е да ни освободиш от персоната си и да дойде един по-сериозен, по-улегнал, по-задълбочен човек. Защото времената са трудни и сътрудничеството ни със САЩ има изключително голямо значение не само за България, но и за целия регион Балкани - Близкия Изток.

Не те отзовават, бе дарлинг, само те прибират по-рано..! Му-а-а-а!

Едва ли той ни е отворил очите. Нека си припомним г-н Пардю (беше съвсем безпардонен) или г-н Байърли, който също не винаги е бил дипломатичен. Или както се казва в една бълг. поговорка: "Когато атовете се ритат, магаретата страдат". Най-жалкото е, че нямаме политическа класа, която да ни превърне в "Швейцария на Балканите" - малка, но просперираща държава с която дори големите да се съобразяват.

Джеймс Пардю си е арогантен, но поне малко болееше за България докато беше посланик. След него пролича каква е разлика с икономическите "убийци", пиратите Ран и Ът и другите алчни копелета (вся остальная сволоч).

ДАНО НОВАТА ПОСЛАННИЧКА НА САЩ БЪРЗО СЕ ОРИЕНТИРА В ПОЛОЖЕНИЕТО И УВЕДОМИ ТЕХНИТЕ,ЧЕ ОТ ТИКВАТА И ЧЕП ЗА КАЦА НЕ СТАВА. А ДАНО ,АМА НАДАЛИ. ТЕ САЩ СИ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ЩО ЧИНИ НАШИО ПРЕДСЕДАТЕЛ,ТЕ ЗАТОВА И СИ ГО ПОДКРЕПЯТ. ТАКА ЩЕ Е КАТО Е ЗАВИСИМО ЧОВЕЧЕТО. НЯМА ДА ДОПУСНАТ ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ СЪС СОБСТВЕНО МНЕНИЕ ,УМЕН, КАДЪРЕН,ТАКТИК И СТРАТЕГ. КАК ЩЕ СИ ПРОКАРВАТ ИНТЕРЕСИТЕ ТОГАВА?

Много е трогателно, как "най-силната и демократична" държава през един океан и морета се е загрижила за енергийнта независимост на нашата суперикономика и просто е предлагала една доста недолюбвана по света тяхна фирма да ни понадупчи и поотрови с тая цел-пък ако падне нещо все пак в тая колониална територия-все кяр ще е затях...

Няма никакви никакви тайнствени причини, поради които всичко стояло забатачено. Нещата стават съвсем ясни като бял ден, ако всеки погледне в себе си. Да види каква е неговата система от ценности. След това да се определи, по какъв път ще продължи да извършва своята еволюция в условията вече на един "четириизмерен"- 4D свят.. Времето за набиране на определен брой само осъзнати същества наближава стремително. Самият факт, че Джеймс Уорлик "иска да смята че е бил успешен посланик" показа едно задоволство от успешна тригодишна работа върху лошия мат'риял, от страна на "Империята на доброто". И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ.

Довиждане ,сладур

Така е ! Г-н Уорлик е в позицията на осъден затворник,който чака изпълнението на присъдата си !?

Не му се тръгва защото тук е медийна звезда, а другаде може и да потъне в мрака. Да ни се чуди човек - нямаме ли си други проблеми, че се занимаваме с "празните мисли на един празен човек". Уорлик е един от най-слабите посланици от прехода, безличен и бездарен бюрократ който отначало дразнеше, сега отегчава, но намери своя звезден час в България. Не му се тръгва защото където и да отиде, надали някой ще му обръща внимание извън протокола. При нас има уникална комбинация от европейска държава с колониален манталитет и привидно едноличен режим като в бананова република.

С две думи - всичко е стандартно - че си тръгва половин година по-рано, че не обясняват защо го прибират толкова рано, че направи доста гафове като дипломат - абе стандартно си е като се замисля. Нестандартно е само появяването му на гей парада

Що да е нестандартно? Само гейовете ходят на гей парад.

Преждевременно или "следжевременно", важното е, че този американски клоун ще си ходи!

А защо бе Уори си тръгваш ,тъщата ли ти се разболя

Да, бе! Американски посланик не е отговорен за решенията на българското правителство! Той само предизвиква съответните решения, подпомаган от мрежа американски неправителствени организации. Все ми е тая, кога ще си тръгва Уорлик. Не се знае, Марси какви ще ги върши, повече или по-малко медийно. Мен ме възмущава мръсната роля на нашите управляващи, които са се превърнали в брокери на български, държавни, недвижими имоти. И лакейските им усмивки (със съответното законодателство) пред всеки чужденец с дебел портфейл, без значение дали е американец, руснак, китаец, катарец, евреин и пр.!

Марси какви ще ги върши, ли? Реторичен въпрос. Капиталистическият ВЪЛК козината си мени, но АЛЧНИЯТ СИ НРАВ, Н Е !!!

Кажи нещо и за съветско-руския империализъм.

+10

Съгласен.Прав му път на митър Уорлик.

Бай, бай, г-н ШИСТорлик!!!