Кабинетът предлага Метин Казак за посланик в Катар

Бившият евродепутат от ДПС Метин Казак е предложен от служебния кабинет за посланик на България в Катар. Той е брат близнак на дългогодишния депутат Четин Казак

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът предлага Метин Казак за посланик в Катар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бат Сали го пратете посланик в Германия.

не се пенете българи, не завиждаите, учил човека ,а не като вас да си купува дипломи....десетки подтиснически години турците ви работеха черната работа, а вие само плющихте на готово.....ако не се научите да работите повече от колкото да говорите и плюете, може и президентът ви някои ден да е турчин...

За да ни осигури още по-голям приток на ислямисти под формата на проповедници!

този Метин, защото до скро беше Четин? Не вярвате?! Ами проверете писанията от времето на сътворената от Първанов тройна коалиция и ще срещнете името но същият този "намахан", разбирайте като нахален до безкрай, представител на ДПС да е изписвано като Четин Казак. И при идванията си в разни комисии да проявява интерес за развоя по молбите на на определени лица също се представяше като Четин Казак.

блюдолизци /виж Близашки/ в назначеното второ ГРОБ временно плавителство от нищожеството оффшорлиеф /просак и галфон чехлююю../ не са ли наясно, че трябва да организират избори, а не да назначават посланици. Обрачът от фирмио е Галфон Офщорлирфф и Тиква Боко..

про ГРОБ дирникът ще свалят правилното ви съждение

ама много боляло да те бие ББ...а и серГей като ти го ... още по боли , ама местан с мазния?

на гласен стомах патрот не става билгарце..

Аз тоя проблем с назначаването на посланика го виждам така. До като всички партии се мразеха и се правеха един на друг мръсно, Доган подготви много свой кадри на европейско ниво. България е тяхна държава и те трябва да участват пропорционално във всички нива на управлението. Времето, когато те работеха като дюлгери и садеха тютюн вече отмина. Това не е само прищявка на Доган. Това повелява новото време на еднакви възможности.

а аз го виждам така - или си червен боклук или си платен дпс боклук...и в двата случая си заел поза партер

Както е тръгнало, на следващите предсрочни избори ще бъдат избрани САМО патриотични формации в парламента. Не се научи нашата мафия, че нищо не остава скрито-покрито. Май като в Украйна ще летят павета срещу парламента.

Та кои са тия патриотичните, че не се сещам!

Шило

Та кой каза "БОСТАН"?

Но този кабинет не му е работа да предлага такива назначения! Ако не сте разбрали, това представлява мазният социалистически плъх Лизашки - най-долна бесепарско-депесарска лизачка!

Тия двамата като Кузей и Гюней - баш в турска сапунка се превърнахме!

Как да се свържа със Сара Пейлин, че да пуска по-скоро бомбите?!

Първоначално следва, ама дали завършва. По-късно, със стипендия на френското правителство, КОЙ го уреди? следва международно право заедно с брат си Четин. Брей, брей брей , много учени, брей! Метин Казак става стажант в администрацията на президента. Как бре? КОЙ го уреди? Председателства контролната комисия в Младежко ДПС, сътрудник /По какви въпроси, или само се води на щат?/ е в "Радио Франс Ентернасионал - България". По-късно е експерт /какъв експерт или само на щат, както до сега?/, в кабинета на министъра без портфейл Александър Праматарски (2000-2001 г.), началник / Ооо, вече е НАЧАЛНИК, не работи. Браво!, Извинете, ЕВАЛА! / на кабинета на Неждет Моллов и на Филиз Хюсменова в правителството на Сакскобургготски. Тези последните са без значение. Владее френски, английски и руски език, а български и турски?

изводът е....че не са куци и боси като теб

и неграмотни като него разбира се

Новите серии на сериала "Бързоходецът и койотът" следват една след друга В ролята на глупавия койот - лошия "матрял" на населението по тези земи, т.н. български народ... А бързоходеца БлиЖнашки чупи всякъкви рекорди по безочие!

Какво значи "кабинетът го предлага"?КОЙ?КОЙ?КОЙ?Кой е този мерзавец и предател,който го предлага тоя за посланик?Ако е истина това,оставаме с впечатлението ,че и служебният кабинет е на ДПС.

Та нима Вие сте изненадан? Разправиите са само за пред публика! Няма вечни приятели, има само вечни интереси. Откакто финикийците измислиха монетарната система, бога е само един и неговото име е ПАРИ

с това име само в ,,донбас,,!!! защо ли ,,протестърите,, мълчат??? свили са се като ,,пр.дня,, в гащи!!! ама пак ,,миришааат,,!!!

Со кротце, со благо и со малце кютек и направо в Стамбул да се жалва. То не ги щем под масата , те кючек на масата искат да играят!

Батка, те освен че играят кючек на НАШАТА маса, си поръчват и музиката. А Преди да почнат кючека ни изядоха филето, салатата, основното ястие и десерта, изпиха ни уиските и ракията, оставиха ни само минералната вода с малко трохи в нея (щото пиха от шишето с пълни с ядене уста). Те това е!

Очаквам бегееца, ханът и още няколко яростни привърженика на сегашното правителство да се изкажат в подкрепа на Метин Казак, да го разграничат от брат му, от ДПС, от Станишев и от Доган.

"..Според публикации в медиите двамата са близки с Ахмед Доган и именно той им помага да учат в чужбина..." Ха, изненада. Аз пък мислех, че е близък на Волен Сидеров и Атака....

Че те депасето и юруш са си дупе и гащи, само дето варадеро е доста по-назад с кинтите и акъла от агент сава.

ПРЕДАТЕЛИ!ПРЕДАТЕЛИ!ПРЕДАТЕЛИ!ПРЕДАТЕЛИ!ПРЕДАТЕЛИ!ПРЕДАТЕЛИ!ПРЕДАТЕЛИ!ПРЕДАТЕЛИ!

jingiby

"Владее френски, английски и руски език." А майчиният си език не го ли владее? Според мет турският също е самостоятелен език и с него този човек би бил подходящ по-скоро за посланик в средноазиатските бивши съветски републики, където се говорят тюрски езици, а не в Катар, където се говори арабски...

Аре стига вече с тия кадри на ДПС. Оставете ги малко да си починат от властта - умориха се.

Тоя е за зтвора,какъв посланик?

И защо не ?

TMontana

Няма по смешна държава....!Що не вземат да ни гръмнат най-накрая както предлагаше онази американка и...да ни спасят сами от себе си!

Поправка: защо не вземат да СЕ гръмнат...

КОЙ СЕ ПОДЛАГА НА ДПС ???????

Как КОЙ, който го предлага.

Тука някакво театро ни се играе и ще ни трябва време, да му хванем спатиите. Гледайте сега майтап, като пратят и Сидеров за консул в Украйна.

Никви таквиз в 12 без 5!

неееее, стига с това дпс. форевър.