Изборите поскъпват заради последните законови промени

Близо с половин милион лева може да се оскъпят изборите заради ремонта на Изборния кодекс в последния момент, информира Би Ти Ви.

Обратно в новината

Коментари - Изборите поскъпват заради последните законови промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както и квичахте - алеле - то беззаконие този изборен кодекс Всяко нещо си има цена. Абе ние с милиарди си играем - Цанков кавък, Водно огледало - нямат никакъв ефект, но струват милиарди, дупката Беляне, милиона на хидроинженера и колко още? Ама Би Ти Ви се загрижила Защо не питате за милионите на Бареков, за неговата представителна къща - на някакви пичлемета, откъде дойде Бареков?

Е та нали за това направиха в последния час тия промени за да могат повече да си откраднат...

смисловя превод на думата журналист(латинска дума) е : партиен прапагандатор и агитатор

Едно от сериозните пера е така наречената постояно действаща ЦИК. Време е да не е постоянно действаща! Ама им се пълнят "гушите", защото си затварят очите за многобройните фалшификации на изборите!

Щом квичат камунезите Бойко е на прав път. Милярди спестява от контрабанда!

изборите само по интернет засрамете се господа партиици не прхосваите чужхди пари парите от данъци са за благото на данъкоплаците спрете употребата на хартия не унищожхаважте природата от ваще престъпления против природата и човечеството всички ние ще патим проклети да бъдете от сега и до века амин

А ако ги научиш как да фалшифицират по интернета, ще го приемат !

програмата е американска и не може да има фалшивикации точно това е проблема в българия да бъде отказвана за употреба

Искам да стана политик и да оправям България де що има нещо неоправено и аз веднага да го оправям. Тайничко завиждам на политиците от герб дето най-добре ни оправят и най-малко крадат плюс това напоследък са взели заеми само за 22 милиарда и България е една от най-оправените европейски държави.

А данъкоплатеца питаха ли го за завишените цени?

как се брои квадратчето Не подкрепям никого в бюлетината.

Дебилите у пърлъментито рупат ли рупат

Сериозно...само половин милион??? Това е просто не сериозно. Няма как да се съгласят само на толкова повишаване на "комисионата".

да не забравите и да гласувате защото вече резултатите са готови!

Едно време народът подгони ББ заради монополите, а БСП ДПС и атака сложиха Орешарски, наложиха Пеевски, като по този начин показаха своята цялост. Предателите от ДСБ и СДС замълчаха вместо да нанесат унищожителен удар върху модела на управление на БКП. Което показва и тяхното съучастие във всичко това. А народът подкрепя безлично всеки, който му обещае ракия и сланина.

да платят от заплатите си Ако това не стане -ПРОТЕСТИ ДОКАТО СЕ ИЗГОНЯТ ГАДОВЕТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА!

Като гледаш качеството на писане на журналистите и качеството на преводите (примерно превода на книгата АД на Дан Браун) веднага разбираш, че образованието е западнало. Ве не си четат написаното

Редно е да се платят тези пари от субсидиите на партиите. След като трябва ремонт, то той е защото не са си свършили работата преди.Те за тази работа получават заплати, но получават и огромни субсидии. Сега да извадят тези пари обратно и да платят.