Папата дава убежище на 12 сирийски бежанци

Папа Франциск посети гръцкия егейски остров Лесбос за среща с бежанци в център за задържане, където те очакват да бъдат депортирани обратно в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Папата дава убежище на 12 сирийски бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деиствието,е политическо,в расрес с библеиското,писание....,не достоино са босииии,слусител.....ватикана,не е партиииииина централ а....

Папата защо не се погрижи първо за милионите бедстващи и бездомни коренни европейци от собствената му религия? За Вартоломей важи същото.

Защо Папата взима само 12 бежанци? Ватикана може да се грижи поне за 12 хиляди бедни и истрадали хора само на първо време.Пари ли нямат?Ние също казваме че взимайки само тези подбрани хора не е достатъчно състрадателен. Всички трябва да сме състрадателни според това кой колко помощ може да си позволи. Ние имаме малко а Ватикана много така че да покажат повече състрадателност!

А тези три семейства, на които папата е дал подслон, предварително ли са били определени? По всяка вероятност - да. Чистички, нормални, грамотни. То така всеки знае. Защо не взе от тези, които вилняха в Бон, или в Идомени?

Защо само на 12 сирийци е дал убежище?

за да питат тези които не дават и на един

У нас свещениците са педали и агенти на ДС и в двата случая са безбожници.

освен сирийци да му дарим бежанците в България заедно с циганите като екстра

Папата си прави пиар, от който ще намажат три семейства измежду хилядите, домъкнали се в Европа къде от неволя, къде да правят зло.

А така, мюслита които са взривявали църкви, сега за убежище и да се множат във Ватикана :)

Кога ще узнаем какво пише в секретния доклад, който накара предния папа да се оттегли по безпрецедентен начин? Може би той ще се окаже единственият там с някакъв морал и не понесъл информацията до която е получил достъп? Ще има ли душевни сили да изнесе някаква информация преди да са го убили? Или може би е вече под такъв контрол, че това ще му е невъзможно .......

а защо не си ги прибра всички в ватикана и ги направиш xристiяни? Populist!

Един паразит бил дал убежище на 12 други паразита, и ние трябва да се прехласваме от неговата хуманност! Изглежда новият лозунг на католическата църква е: "Паразити от всички страни, съединявайте се!".

Символизма е хубаво нещо, но реалността е друга. Не са 12 а 1.2 милиона влезлите в Е.С. само, за миналата година. Решението на проблема не е това, така само се задълбочава.

Двама православни епископи бяха отвлечени в Сирия, предаде Би Би Си. Похитените са главата на местната православна общност Йоан Ибрахим и водачът на гръцката православна общност Вулос Язиджи. Двамата са били отвлечени от неизвестни лица край северния град Алепо при връщането им от района около турската граница, където съдействали на хуманитарна мисия. От християнската общност посочват, че двамата свещенослужители вероятно са убити. цял свят включително и папата са против сирийските християни ,казвам го и съм католик ..

След дълга селекция попето не само снабди други хора с грижи и непосилни разходи, но успя да снабди и с шест деца педофилите от църквата си. И всичко това - напълно безплатно. Християнството не значи да направиш бедни и безправни едни, за сметка на други, попе. Трябваше да го знаеш, като те назначаваха от службите.

Папата е изкукал!! Той взима ЗМИИ В ПАЗВАТА СИ-ТОВА ВРАГОВЕТЕ НА ЦЯЛОТО ХРИСТИЯНСТВОТО--------!! НИКАКВА МИЛОСТ ЗА РЯЗАНИТЕ УБИЙЦИ!!!

на милостивите ще се покаже милост, на немилостивите ще се покаже...

Както винаги католическата църква си докзва предателството ,към религията си и към Европа ,така е било от векове . Много скоро чиновниците със среден пол от Брюксел и същите бежанци ще го ислямизират .

Подозирам, че ако католическата църква продължава с тази предателска политика спрямо Европа, европейските католици (особено тези от вишеградската четворка) ще бъдат принудени да се отцепят от нея, и да си изберат свой папа, който да защитава техните интереси.

Егати театрото папско за пред "многострадална Геновева". Ако ислаше наистина да им помогне да ги вземе всичките в Гърция поне и да ги настани в полупразните катол. манастири. Смешки!

Сигурно са дечица и иска да ги +щи

Католиците имат достатъчно манастири и могат да приемат толкова, с колкото да напълнят всичките си манастири. Но ако не ги покръстят в християнството все едно не са ги приели и никаква работа не са свършили. Единствената полза за изгубената душа е ако намери праведния път , иначе ще си остане изгубена, че и на обикновените миряни ще навреди.

Папата е преродения Христос.А вие сте богохулници.

Слуги на кариерата ,дребни душици без собствено мнение или така самоопределящи се като журналисти . Дави попитам защо в София ще поскъпват билетите за градския транспорт,а цените на горивата падат. Държавата разследва има ли картелни споразумения за горивата ,шели да вдигат цените на тока , в парламента ни депутати с турско самосъзнание , партии на етническа основа , пришълци посрещнати с бездействие на държавата , промяна на историята , изваждането на БЪЛГАРСКИТЕ КЛАСИЦИ от учебните програми , безнаказаността на управляващите.........

Бокова си намери мястото сред аутсайдерите.Сега БСП я готви за кандидат президент.

Нито Бокова, нито Боко ще станат президент. Всеки момент Цветанов ще бъде изхвърлен и няма кой да манипулира изборите.

Представянето на българския кандидат за генерален секретар на ООН Ирина Бокова по време на изслушването й във вторник е било разочароващо. Позовавайки се на мнението на високопоставен дипломат в организацията. Руският посланик в ООН Виталий Чуркин, който заяви, че страната му няма да наложи вето, ако за наследник на Бан Ки-мун бъде избран кандидат, който не е от Източна Европа, въпреки че Москва подкрепя ротацията на поста по региони. "Високопоставен дипломат, пожелал анонимност, заяви, че ако Русия иска да избере източноевропеец да бъде следващият генерален секретар на ООН, тогава "те трябва да се уверят, че има по-добър кандидат или избор от по-добри кандидати". "На фона на очакванията, мисля, че Бокова беше разочароваща", добави дипломатът". Като фаворити за поста бившите премиери на Португалия и Нова Зеландия Антонио Гутиереш и Хелън Кларк. Ирина Бокова пък е поставена в компанията на не особено добре представилите се кандидати на Сърбия и Словения Вук Йеремич и Данило Турк.

КЪде папата дава убежище, къде е бокова.. абе вие малоумниците от 4ти км на хранилка от Козяк съвсем изкукахте.

Вие русофилистиците изкукахте.Темата се дава от хората , а не от някой си ДИР.

след като дир-а налага информационно затъмнение и не информира по тази тема ще пишем където ни падне

Фаворитите, според оценки на дипломатически източници, на които агенцията се позовава, на този етап са бившият португалски премиер Антонио Гутиереш и ( особено, както изглежда) на Нова Зеландия ХЕЛЪН КЛАРК

ООН тогава умира като всичко,което се окупира от САЩ.

Да живее САЩ най-човечната страна в света.

аааууууу - комунистическият интернационализъм в действие. И какъв е подтекста на този пасквил - демек щом папата приема бежанци, приемайте и вие. Само че аз не искам да приютявам бежанци нито в дома си нито в Родината си. А който си мисли, че България му е бащиния и може да се разпорежда с нея както си реши, просто номера му няма да мине. То за българите не създали нормален начин на живот, 26 години стригане и грабеж след грабеж а сега на всичко отгоре и гостоприемни към някакви нашественици да сме. Ай сиктир. Който иска да приютява бежанци да ходи в Сахара или на Антарктида - там има място бол, както за гостите така и за домакините.

това вашето новинарски сайт ли е или протестърски клозет?

Във Ватикана ли ще живеят? Като монаси??

спрете вече тая протестираща мърша,става ли?

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАНКА НА МОСКВА БОКОВА ОТПАДА КАТО АУТСАЙДЕР.

Много жалко, че дори на Светият Отец, при всичката тази отговорност с която го е натоварила мисията му в нашия свят, очевидно липсва необходимия кураж да посочи и разобличи истинският виновник за трагедията в Сирия - терористичната организация наречена "САЩ"....много жалко!

Решения. Къде е решението на въпроса? Гавра, кой определя съдбата на 12 души? А другите?

Папата прегръща и целува мюсюлмани и то точно на Лесбос...

-Кога ще се състои Тайната Вечеря? -А журналисти ще се допускат ли?

Кой от 12-те е Юда...

Отличен PR ход на папата, работи се вьрху последствията, а не вьрху причинить.

Ами останалите 999988, защо не ги взе и тях?

Не вярвайте на йезуити. Взел 12 броя мюслета и как ги е избрал с конкурс ли? Сигурно ще се присъединят към швейцарската му гвардия да го пазят някоя птица да не му се цвъкне на главата. Аман от показни акции докато през Италия за на север минаха поне 1 млн. от тях и още поне полв.млн. се самоудавиха в Сред.море от 2-3г насам.