Катар се интересува от българското земеделие и храни

България и Катар ще развиват производство на храни, енергетика, високи технологии, строителството и търговията, както и ще реализират проекти от общ интерес.

Обратно в новината

Коментари - Катар се интересува от българското земеделие и храни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Импийчмънт за Пинокио.

Само че Плевня, българите се интересуваме не само от селската робия, спекулативно строителство и магистрални далавери, а предимно от високи технологии и производства, които могат да осигурят работа на милиони, просперитет, богатстово и развитие на страната. В този смисъл, Плевня, ти, господарите ти и корпоративните им антибългарски интереси сте нежелани, излишни и вредни за страната.

А пясък ще внасяме ли

Умната с Катарците, Дами-И-Господа Мислещи за-у Нас ! (Извинете за Свръхдетайлизирането ! ...:-)

Успешна визита на президента в Катар, за разлика от бръщолевенето на външния ни министър по теми който не е в час!

дано не разберат колко отровена и замърсена е земята ни.

Независимост, независимост. Ама пак ще трябват едни 20-30 млрд. да сме независими. А то с тия пари ще сме зависими 100 години от руския газ. И Плевенлиев да научи едно елементарно правило касаещо международната търговия: за да изнасяш първо трябва да произвеждаш нещо. И да го произвеждаш в излишък. Плевенлиев обаче е просто момче.

Газ от Катар??? Трябва да има крила за да прехвърчи до Б-я.Роско,пак се издъни!!!

Да им продадем синьото мляко, белким прокосаме.

в България вече се произвеждат толкова малко истински плодове и зеленчуци..малкото хубава храна ще се изнася,а ние ще ядем боклуците от Европа...Родителите ми гледаха зеленчуци,в едно Пловдивско село,но сега им налагат евроограничения за семената-да били купени от незнам си къде,да имали сертификат,и пр. щуротии,е сега ще си направим само за нас,а пък тези дето не могат,да си произведат ,да му мислят.

а пък за месото,ограниченията са още по-големи и хората се отказаха..и ако искаш да си купиш хубаво не замразявано и размразявано с години месо,си е направо мисия невъзможна...За катарците откъде ще се намери това агнешко...

Росенчо предлагам 10 тона свинско за катар.Агнешкото го пази за гергъовден.

Кво стана, нали беше газ да захранваме Европата, а сега агнешко месо. Хей, вие инвесторчета, съгласувайте си текстовете с плевнята, той говори за газопроводи, за изграждане на големи пристанища в Гърция , вие говорите за агнета. Кви агнета бе хора, та овцете в България се броят на пръсти! Или плевнята наскоро е чел за фен-шуй и затова газопроводите вместо изток-запад, сега ще се строят юг-север! Боже каква лудница?

Тоя кво търси там.Моли от катар пари за главорезите в сирия .Това ли те прати печката да искаш.Иначе газопровод за полша,словакия,чехия,и унгария без сирия как ще осигуриш предателю мръсен

Разкарайте го тоя палячо.Опозори ни навсякъде.Такъв малоумник не съм виждал досега.

Плевня и в Катар си си една плевня, нищо общо с България и интересите й, само срам и резил.

Правилно, да иде в Русия, да договори новото Кремиковци. Да иде в Северна Корея, да уреди нови казарми за младежта. К'во ми ходи по Катар за накви милярди ми говори, за к'во са ни бе, виж че всичко си ни е в ред.

кой ни ги дава тия милиярди бре наивник, не виждаш ли, че тоя идиот Плевнелиев се чуди как сам и само да не седи в страната.

Катар се интересувал от земеделие и храни. А дали не се интересува от президенти - щото можем да им дадем един - безплатно, даже сме готови да почерпим...

Според мен е смешно президента ни да им се мазни за някой лев на катарците, нищо че са богати...

В такъв случай лягаи в колибата и се свии на топло до огнището. Уте ще бъде добър ден за ровене в кофите.

Какво прави идиота Плевнелиев там? Този човек е синоним на простотия.

Правилно! трябваше там да е нашият обичан лидер- В.Сидеров. И без това отверстието му вече е широко и може да поеме още мюсюлманска любов.

Росенчо, вземи ги тези араби вкъщи, ще им наготвя агнешко...

Би било добре ако се осъществи-иначе безбройните им петродолари ще изтекът към други държави, най-малкото като ферарита,диаманти или небостъргачи в морето край Катар.

Ко стана с пътя -катарския Руси-Свиленград,готов ли е,че не съм минавал скоро изоттам?

предлагам България да бъде обявена за мюсюлманска страна вече.как може вчера новината за деня от всички агенци по света и тя е :освобождаването на сирииските (16)православни монахинии от плен за 4 месеца от мюсюлманските терористи а в българските новини абсолютно информационно затъмнение на новината.отвратен съм от бг медии.

пьлна ДЕЗИНФОРМАЦИЯ нищо няма да изнасят -в делегацията с Плевнанлиев е шефа на БТА и зам кмета на София син на известен ДС генерал -Дончо Барбалов.бта-Е БЬЛГАРСКА ТЕЛЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ А НЕ МИНИСТЕРСТВО НА СЕЛСКОТО СТОпАНСТВО АбАРБАЛОВ НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ОВЦЕВЬДСТВО А УСКОРЯВА И УЗАКОНЯВА ПАРЦЕЛИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО НА джамии .арцели за хотели тьрговски центрове молове-кьдето Роско помака е специалист в изпирането на пари в недвижими имоти.

Този е чисто луд и е редно да има забрана да напуска страната. Забраната е нужна, за да не излага страната ни пред света.

Катар плува в газ, Катар плува в пари, откъде-накъде една жена ще се занимава с образование, заяви пред журналисти Росен Плевнелиев след срещата си в Доха. Тази една жена за която говори е майката на шейха Моза бин Несер ал Миснед, която оглавява фондация Катар. Красивата втора жена на стария емир Хамид ал Тани който отстъпи властта на 33-годишния си син миналата година, е двигател на образователната реформа, с която близо 20 години Катар се стреми да се трансформира от високоенергийна икономика в икономика на знанието.

Плевнелиев го отсвириха от всякъде, та му остана само на изток да ходи.

преди години фалираха Б-я като разработиха сделката "петрол срещу храни" сега отново се заформя същата игра.Пари им трябват на нашите - ще изнасят качествени хр.стоки/агнешко пилета зърнени култури и т.н./ а ние ще обираме боклуците от Европа и света. Ама нейсе -прост народ -богати политици

Очаква се до два месеца да има първа сделка за продажба на сериозни количества пилешко от България за Катар. Това съобщи пред журналисти президентът Росен Плевнелиев след срещата си в Доха с емира на Катар шейх Тамим бин Хамад ал Тани. Сега се очаква до месец сериозни количества внос на пилешко в България за Катар.

Ако наистина имахме агнета за износ пазар винаги щеше да им се намери а дори и нашия не е задоволен достатъчно.Въпроса е ,че агнетата не е въдят като хамстери например.За да имаш едно агне за износ трябва да имаш и овца да го роди и то само по едно рядко две на година.Къде са нашите хиляди овце дето ще раждат по толкова агнета ?Колко са и овчарите и овчарниците и пасищата останали неразорани за спекула с евросубсидии а и селата където ще се въдят тези овчари ?Само идиот може да обещава ,че ще изнасяме агнета някъде .Виж за пилешко има възможвности макар ,че масово народа ще загуби от това защото цената на пилешкото у нас ще се вдигне и само абсолютни боклуци от внос ще се намират по магазините.Добрите отношения ,че и побратимявания на градове обаче ще са свързани със строеж на джамии и мусулмански училища а и колко от техните допълнително ще дойдат покрай тези работи но не само за да харчат в бардаците .Това е етнос който не се приспособява към страната и народа в който се заселва а точно обратното- стреми се да направи странанта като своята.Хора и пари не им липсват и тежко на толерантните туземци.

А какво стана с благините които Тикваров договори при последното си посещениев Катар , тъй гръмогласно рекламирани от медиите измекяри? Що се отназя до президента - следващото му посещение ще е на Марс, за да договори доставки на марсиански газ. В тази връзка , предлагам, тайно да му източим половината гориво, преди тръгване...

На убийците на сирийски деца им стига и свинско!

....ПРЯСНО,НЕЖНО...."АГНЕШКО" на два прекрасни крака,създадено с много любов от ....ОВЦЕТЕ ...в ...БЪЛГАРИЯ...

Искат да кажат че Катар се интересува от българската земя,най-вече и земеделска + изворите с минерална вода която ще стане по-скъпа от петрола след 20-30 год,като територия без населението разбира се. Тези мургави бежанци от юг с пълни джобове евро и сметки в банките сигурно са "спонсорирани" от Катар и СА със сътрудничеството на Турция. За абу даби,катар... отпадали визите за българските граждани, а Шенген на куково лято.

Дрън дрън.Ясно е че се опитва да договори втечнен природен газ от Катар в случай че ни спрат газта от Русия.Ама Батееее.немаме такъв терминал за разтоварване 1во а и цената ще е поне х 2 умножена.Тва са кораби тва са тръби от Варна до газохранилището......

От новината излиза, че сделката ще е храна с/у горива, което, твърдят, ще е в особена полза на икономически слабите райони. Стига да стане наистина така и да няма ислямизация, както и да контролират инвестициите си да не ги източат червените- защо не!

предлагаме бавнорастящи пилета...

Характерен похват на българските политици е, да унищожат нещо и после да ни обясняват, как ще го възстановят. Нямам в предвид конкретно реформаторският блок. Имахме прекрасни търговски отношения с Либия, Ирак и Сирия, от които печелехме много. След "възстановяване на демокрацията" от американците , най много загубихме ние. Искам да подчертая една важна "особена точка". Българските специалисти, работещи в Триполи, предпочетоха да останат под бомбите и не се върнаха в България. Идва ли ви на ума до къде сме пропаднали.

СЛАГЙТЕ ЧАЛМИТЕ!! НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ЛОШО!! ПЕТ ПЪТИ НА ДЕН ТРЕНИРАШ КРЪСТА.АМА ВЕЧЕР КАТО СЕ ВЪРНЕШ В КЪЩИ---ЖЕНАТА ЩЕ Е ПРЕДОВОЛНА!! ТО И ЗА ЖЕНИТЕ НЕ ЛОШО!! КАТО СЛОЖИ ФЕРЕДЖЕТО ,МОЖЕ СПОКЙНО ДА СИ ХОДИ ПРИ КОГОТО ИСКА ,БЕЗ ДА Я ПОЗНАЯТ.

...като я хванат без фереджето ще има бой с камъни по кратуната ,а на онзи дето и го свалил ...отиде ...зелката...

О-ХА-ХА...

Звучи ми като "Продават се мамо белите манастири..." Робството е наше, не сме били изобщо за освобождаване. Колко ще струва тази газова независимост от Русия, колко още ще струва европейската и щатска прегръдка - пълното изтриване на нацията.

СМЕШНО НО ФАКТ - В КАЛИФОРНИЯ Е СТРАШНА СУША В МОМЕНТА , НО ЧАСТ ОТ ВОДАТА Я ОТКЛОНЯВАТ ЗА ПОЛИВАНЕ НА ЛЮЦЕРНА, ТОВАРЯТ Я НА КОРАБИ И ИЗНАСЯТ ЗА ЙИТАЙ .. А ОТТАМ ВНАСЯМЕ СУХО МЛЯКО :))))

Нашта не се напоява щото нарязаха тръбите. Обаче износът се ръководи от президента. Виж къде е млякото никой няма да ти каже.Ние изнасяме за идеята и спорта.

България и Катар ще развиват производство на храни, енергетика, високи технологии, строителството и търговията, както и ще реализират проекти от общ интерес. От двадесет години , при всички срещи на нашите политици с шейховете на емирствата, или с бизнесмени от Япония или Китай слушам едно и също ,как ще развиваме енергетика, високи технологии, строителството и търговията. Тези думи толкова са се изтъркали от нищоправенето, та чак са се превърнали в лозунг.

Всички са маскари. Един дол дренки са всички - БСП, ГЕРБ и всички още стотина партийки. Никой не мисли за хората, мислят само за себе се. Предатели! Ако имаше правосъдие като в Китай, нямаше да сме най-бедните като нация.

Условието за инвестиции ще е да се строят джамии и мюсюлмански училища и да работя в тези проекти предимно такива. Може и да поискат квота за настаняване на братя на територията на БГ. Но мижитурчо предполагам няма да има нещо против. Обаче като си мисля, жена му дали го отразява. Такова мекотело не може да уважава. Още повече да изпитва любовни чувства.

А как върви продажбата на люцерна за Китай ? Германците изчерпаха ли количествата цубрица,с които ги засипахме за да им пращаме нови ? Плевнелиев може да пробва още: -мерудията -киселеца -поморийската кал Имате си президент стабиляга. )))

Стой си в хладилника! Какво те интересува нашия Президент! На такива като теб - никога не може да им се угоди! Яж киселец и трай!

Ама аз не се обиждам,че не може да ми се угоди.Така и трябва за да има развитие. А ти с това "хрупай киселец и трай" гледай докъде си го докарал.

Вече 4-та година слушам за катарските инвестиции. Познавате ли арабите? Мисля че дълго още политиците ни ще ходят на плаж там само. А за инвестициите зависи какво ще дадем, незнам дали има за даване. То не бяха пътища, летища, сега газ. Аз инак приветствам инвестициите но...

Направо съм отвратен. Няколко часа преди това Вигенин отрича Кримския референдум, все тая Путин му дреме какво казва България и след това Плевнята целува дирниците на арабите. Чудесно, просто нямам думи. Наште управяващи искат сътрудничество с черните , и застават срещу русите братя и православието. Гади ми се от вас

Това е идеята на сценаристите. А тези бели мишки във парламента и президентството са само служители на хонорар. Няма демокрация. Системата е вредна за белите хора, който сътвориха прогреса, но повярваха на фалшивите ценности.

Ние май тия приказки ги слушахме преди години. Та и един министър тогава май даде фира. Ама нищо не се случи.

Катар проявява интерес към българското земеделие и производство на храни и отговорното отношение изисква да приемем национална програма, която да насърчи производството на месни и млечни продукти, коментира държавният глава. По думите му, подобна програма ще бъде изцяло в подкрепа на регионите с висока безработица в България. Повтарям два пъти за да го запомните.... ;Р

За да стане, трябва отгоре да разрешат!

Ако искат и моат да копат да заповядат. И без това в България при тази безработица няма желаещи да копат. Всички искат да са вождове.

Абе аще ли има неандерталци като теб,приказва се за износ ,търговия,пък ти .....само прост комунист като теб ,може така да расъждава....

Що си мислиш че съм комунист. То е видно кой е комуниста. Само такъв след всичката разсипия може да си мисли ,че можем да изнасяме нещо. Я дай идея. Всъщност сещам се за няколко от които е пламнала европата. Кражби на кредитни карти и коли,проституция,наркотици. Ако се сещаш за друго сподели.

НАЛИ УНИЩОЖИХМЕ ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ВНАСЯМЕ ХРАНИТЕ СИ И И ТО НАЙ-ЛОШО КАЧЕСТВО!? НОВИНАТА Е ЛЪЖА!