ГЕРБ са постлали свободата пред ”Наглите” с поправка в НК

Мнозинството на ГЕРБ в 43-ото НС е помогнало на двама от бандата "Наглите" да поискат предсрочно излизане от затвора с мотив, че се били превъзпитали.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ са постлали свободата пред ”Наглите” с поправка в НК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

които не са намерени. Поправката в НК не е извършена поради недоглеждане, а срещу заплащане.

ГЕРБ отново са подкрепили своите. Нищо чудно.

Криминалните затворници не само че не се превъзпитават в затвора а стават още по настървени в криминалните си дейности. За това няма нищо по хуманно за отвличане, убийство, осакатяване и психическо и физическо системно малтретиране да се разстрелва. Също така за рецидив независимо какъв отново смъртна присъда. Така обществото ще бъде прочистено а и в затворите ще има място. Който не иска да бъде разстрелван ще внимава какви ги върши от момента в който се събуди до момента в който пак си легне. Като кихнеш ще внимаваш къде и как си кихнал.

Е, излиза,че въпросните лица са се превъзпитали. Ще ги пуснем да могат да си харчат паричките,които още не са намерени, а когато тези пари свършат пак ще отвлекат някого за откуп. За да са по-убедителни , ако им откажат откуп,ще режат не само уши и пръсти, но и глави. Как е според вас, тези не са ли мутри? А този който е дал възможност такива "превъзпитани" хора да излязат от затвора какъв е? КОЙ СЪЗДАДЕ И ГЛАСУВА ЗАКОН, ДАВАЩ ВЪЗМОЖНОСТ ТЕЗИ ХОРА ДА СА НА СВОБОДА?

на ГЕРБ и неговия велик ръководител. Всички негови колеги - бандити и мутри със специален статут.

Ще им ,,ядеме попарата,, Мутра на мутра око не вади.А сега се правят на ,,ущипана мома,,Всичко е било много добре обмислено с цел да ги пуснат.Логично е,че те са. ,,ПРОСТИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ,,а милионите са в офшорка. Та те едва ли ще си харчат милионите. Какво стана със заведението на Слънчака,не плащаха си рекета,и ги бутнаха..Нашата родна мафия си има държава,затова сме толкова бедни и жалки

Защо винаги се коментира правата на престъпниците и никога не се питат Жертвите ? Как са преживели ужаса , как живеят днес , какво мислят и искат за палачите си ?

ГЕРБ системно правят поправки и вратички в закони и наредби с цел улесняване на грабежи , кражби и принудителна продажба на стоки и непоискани услуги. Точно те отмениха разпоредбите в Закона за съдебната власт в чл.8 по който всеки имаше право на защита във всички стадии на процеса и направиха промените в ГПК с които всеки наглец и престъпник въз основа на искова молба за заповедно производство и без никакви доказателства може да те осъди без да разбереш и да ти запорира сметки и имущество. От тези промени се възползваха бандитите от топлофикациите и заливат корумпирания и зависим от тях съд с стотици хиляди заповедни поизводства годишно. Затова няма какво да се пъчат че правели съдебна реформа, те са организаторите на организираната престъпност!

Аз пък не мога да си обясня как в дебатите по тези промени при тогавашния министър Христо Иванов са участвали и осъдени престъпници на една маса със съдии,прокурори и други лица. Аз ако бях там щях да стана и да си тръгна,докато от дебата не бъдат отстранени престъпниците. Поне доказаните престъпници.

Само голям идиот може да вярва на гербераските лъжи за народностност, вяра, работа и други дърдорения. Това са само дуки и най-много камуфлаж подире им. Гарван, гарвану око не вади! Докато има гербераси, ще има и нагли бандити, терористи!

подсказва, че законите трябва да помагат на престъпниците по-лесно да влизат, а не да излизат. Да, ама не! За да се случи това, те трябва да са в затвора, а не в пленарна зала.

Я па я , апа Цвинокио цяла сутрин ми обяснява какви престъпници са тия и колко си е недогледал или добре догледал финансовия интерес съдията. Да *бъ тия герберастки похвати.

Боковщина-ние ги хващаме, ние ги пускаме.

Най-НАГЛИТЕ са в парламента!

ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА Щом този пак ми се пъне и е премиер значи за нищо не ставаме

Гарантирано от ГРОБ..

Е гати държавата заради двама бандити Народното събрание гласува специален закон?!

Не за бандити, за кинти е. В София само Топлофикация е осъдила 250 000 семейства без право на обжалване.

сега ми стана ясно с какъв подобен "елит" от депутати и министри се е занимавал народния съд

"Народният съд" е изпълнил партийната поръчка да бъде унищожен цветът на нацията. Всеки, който мисли и може да окаже някаква съпротива на новите властници.

Цветът на нацията? Стига бе, шайка неудачници и лузъри. Пример - Професурът Филов, обрал имотите на евреите със ЗЗД. Е, после малце го пообесили, цветето на нацията.

"цвят на нацията" съставен от депутати, министри и други мошенници не заслужава нищо друго

Любо гребеца можете да го срещнете в множество заведения по центъра на София, нищо, че се води в затвора.

Бъркаш - Гребеца или още Любо Чука, е знакова мутра от 90-те. Не е в затвора и не е част от наглите.

Нямаха време да гласуват намаление на субсидиите за партиите, а за поправката "наглите" са имали достатъчно!!! Ама то защото не било задължително. 240 боклуци, избрани от своите роднини и приятели в държавната администрация са там, за да крадат яко и няма да пуснат кокала толкова лесно. А приказките за народа са си само за замазване на очите на същия този народ! НАГЛИТЕ 240!

И кво? БСП въведе поправката "Ванко-1", за да му се размине на едноименния дегенерат; ГЕРБ въвели поправката, която сега пуска отвличащите и режещи уши и пръсти Нагли на свобода, а българските говеда по избори масово тропкат към урните под благосклонните погледи на политиците да гласуват "за по-малкото зло", защото иначе било "по-лошо, ако не гласуваш" и било "патриотичен дълг". И после се чудят и маят как, аджеба, боклуците, които сами са легитимирали, за да не "дойде ДПС на власт" с абсолютното си малцинство, правят абсолютно същото както и предния път, когато самото българско стадо доброволно им е дало властта в ръцете.

Ясно има да се свършва мръсна работа, явно на правителството му трябват подобни "професионалисти", готови, обучени, доказани кадри и те гангстери като премиера, какво не им харесвате...?

Ми, като сте почнали, карайте докрай, бе ДИР-аджии! Това за поправката, че е приета от ГЕРБ и ПФ е вярно. Интересно е обаче, и КОЙ е авторът на тази поравка. Справката показва, че това е лицето Пинокио, както е известен бившият вече тогава мЕнистър Христо Иванов, оня същия от Да(й) България, чийто основен съюзник (що ли а?!) се оказа сега Татяна Дончева (нали я помните с нейната поправка Ванко 1)... Така че всичките са навързани като свински черва - рИформаторите, ГЕРБерастите, "псевдопатриотите", соросгнидите и мултаците... и ударните им криминални групи от типа на Наглите.

Кажи нещо и за покровителите им от ГЕРБ, не се разсейвай!!!!

Ние ги хващаме, ние ги пускаме... изтръскани.

И този парламент от както се пръкнаха само скандали и глупости произвеждат. Ако не всеки ден - през ден. ИЗБОРИ!

И какъв е смисълът от избори? Матрялът ще ги избира все тия "до дупка". Това, че 5-6% искат европейска държава, не влияе по никакъв начин.

Лошото е че резултатът ще е същия. Прост народ слаба държава, изходът е един Терминал2.

Герб са страшно прости, но невероятно алчни и крадливи. Кражба, кражба и пак кражба. Усвояване на европари. Има ли някой у тоя форум дето смята, че България днес е истинска държава. Не е. Нямаме никаква сила нито да се защитим, нито да си изискаме правата, свободите, стандарта и европейските ценности. Всичко е на хартия, а Каракачанов скри доклада за отбраната, в който вероятно пише - отбрана няма. Армията е в състояние да води само партизанска война. Това е . Държавата приключи. Не го ли разбрахте. Няма деца, няма младежи. Държава без население, но с невероятно крадливи и ялови управници. Стига уйдурми. Етоя истината.

Нищо ново не казвате... Те ГЕРБ са Наглите

БХ и сие тържествено са постлали килимчето пред другарчетата си, а после питат къде са парите които не са били намерени - хахаххахах

че служителите по затворите са компетентни, справедливи, можещи и знаещи и сега ревем, че не те решават дали да се допускат затворниците до съда. Верно, кранчето им намалява Ама вие забравихте ли филмчето за затворниците - дрогирани, пияни, неприличащи на хора - това всичко се допуска от прекрасната затворническа управа, за която плачете.

ами като съдът не разрешава, а само уважава молбите на затворниците до тях - да премахнем съда. Комунягит ще обърнат с хастара само да докажат колко са прави и справедливи ха-ха, и колко ГЕРБ не струмва ха-ха. Ало-о все пак останаха и някои мислещи хора у нас - не само селяни, цигани и пенсионери.

Ако ти се броиш за мислещ, ....по-добре да си караме със "селяните, циганите и пенсионерите."!

Интересен ник!?.Дръзки станаха наглите/някой им помогна/.А красивите/тези дето свириха на белия роял пред парламента/бяха употребени и захвърлени точно от тези които направиха наглите дръзки.

Е тогава Цветанов защо рева по телевизията,като е гласувал поправката.Лицемерие ли е ,или къса памет?

За голямо съжаление почти висички кадрите на Герб са некомпетентни и допускат много грешки и законови несъответствия. Трябват им поне още 7-8 години, за да създадат кадри и то ако работят по този въпрос от сега.

При реално население около 5млн.и почти 7 /седем/ млн. по списък в България ,,гласоподаватели", въпросът е колко са ,,мътрвите души",които решават т.н. избори?

И нека кампанията за очерняне на Герб продължи със страшна сила. Поредната поръчкова статия на комунистическото простолюдие. И къде е разликата между преди и сега? Преди е трябвало да си платят солидно на някой от прокурор да ги изкара, а сега въпросния дето е вземал тогава парите седи гладен. Те за това Герб са им криви на комунистическото простолюдие!!!

Нещо май не си разбрал какво си прочел, Цитирам! "Абсурдното е, че депутатите отменят и алинея, според която осъдените за опасен рецидив имат право да излязат на свобода едва когато им остават не повече от 3 г. от присъдата и са излежали две трети от нея." Сега "хвана ли къде е разликата герберастче???

Не съм никакво герберастче. Боли ме фара за всичките включително и за теб!!! Аз живота съм си уредил, далеч от простолюдието населяващо тия земи!!! За разлика от простолюдието като тебе имам акъла да разбирам какво се случва!!! Това което си цитирал е такава отворена врата в полето, ама оставям на теб да провериш целия текст, не само цитатите ти и след това да се консултираш с адвокат за да разбереш какво значи, ако изобщо можеш да разбереш нещо по различно от комунистическата пропаганда!!! Дразня се на наглоста на комунягите и техните подлоги. От 1944 година унищожават държавата и хората живеещи в нея и пак продължават да плямпат!!! Така ще е, с меки китки като желю жабата и още двама трима като него дето не дадоха да се избесят всичките комуняги до крак когато му беше времето!!!!!!!!!!

Всички гробарници, а отскоро установих, че важи и за партиотарниците са прости, ялови, но послушни и алчни калинки. Това е. Съсипват държавата и оправия няма да има. Реално повечето области вече нямат нито население, нито икономика. Всичко е на хартия, за пред ЕС, за да се краде.

Все повече съм на мнение, че комунистическото простолюдие дали ще е в парламента или по форумите е еднакво!!! :)))))))))))))))))))))))))))))

Кои са бандитите и кои съучастниците? От прокуратурата? Съдиите? Депутатите гласували бандитската поправка? Наглите май са по-малко нагли от тия от гореизброените властници :)

крепостни, това е фалшименто! под този вол няма теле! търсете другаде! преди са имали право да искат предсрочно освобождавани чрез затворническата администрация и прокурорите! което носеше добър доход и на едните, и на другите! сега могат сами да искат предсрочно освобождаване! което не означава че ще го получават, за разлика от преди! схващате ли, дрОгарЕ?!

Е! Сега към изброените от теб "компетентни лица" са добавили и съдията;)) Разширили са кръга на "заинтересованите лица", така да се каже;) Защото затворническата администрация пак се произнася по освобождаването, но могат да я прескочат с искането направо до съда!

ти не схващаш, сега всичко това се прескача и се отива направо в съда, може би си малоумен като тази, която защитаваш, тогава искрено ти съчувствам

тъпи, сега надзирателите няма да давате едни прекрасни характеристики на едни изроди, за едни презрени от всички вас пари, за да може съдът да ги пусне! а съдът и тъй и инак за да разгледа тази молба, пак ще изиска досието на изрода, нали??

Честито на спечелили изборите а на избирателите когато излизате от къщи да си вземете повече дрехи , че знае ли я война срещу Русия я отвличане всичко това благодарение на ГЕРБ ураааааа

Бойко Българоубиец - така ще го запомни историята. Най-голямото падение на българите в цялата ни история.

Че то, гарван гарвану око ни вади! (не съм го измислил аз).ГЕРБ са си мутренска партия, легалното лице на престъпният свят у нас!

ЮРИДИЧЕСКО-ИКОНОМИЧЕСКОТО ЛОБИ ВИ КАТЕРИ,ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ!ТО Е СЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА!НЯМА ЗАКОН НА КОЙТО ШАПКАТА ДА НЕ Е ЕДНА СТРАНИЦА ОТ НАСТЪПИЛИТЕ ЛОБИСТКИ ПОПРАВКИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!!!!

Честито на всички, които са гласували за ГЕРБ и мутрата Боко. Умни сте! Спор няма!

Колкото и минуси да пляскате, мили Калинки, това, че сте "видни интелектуалци" няма как да промените. Господ ви е наказал още с раждането.

Всичко е логично. В държавата на престъпниците, трябва да има грижа за престъпниците. В държавата с най-висок отрицателен прираст, грижа за децата не трябва да има.

Айде стига сте ревали.Заместник председател на Парламента е човек с две съдебни дела.И близо 200 000 овце гласуваха за този човек да стане депутат.Гласувате за престъпници,после ревете.Мазохисти.

А за кого да гласуваме? Кой от кандидатите не е престъпник?

Много е просто.Ако имаш достойнство,няма да отидеш да гласуваш.

Ако бяха мазохисти,щяха да се кефят...

Е не се ли кефят.Като видят Борисов или Цветанов и се подмокрят от лизане.

когато бандита подаде искането си до съдията никой не проверява дали и въобще се е "поправил"!Съдията "мъдро" отсъжда, че затворника може да бъде пуснат на свобода, защото....по закон му се дава това право ???!!!

Цветанов ги хваща, или мислите че ги хващат червените боклуци и пак Цветанов ги пуща. Проблемът не е в подаването на молба, а в разрешаването от съда. Знаете ли колко писма и есемеси съм пращала до Клупи да ми стане любовник, дори придружени със снимки, но той ми отказва, но аз не се отказвам.

Ние ги хващаме, ние ги пускаме! - е точният израз.

Абсурдно е това, което се случва! Убиец може да е осъден на 30 години и след този закон той може да излезе на 3тата. И това е минало между капките, че е и прието вече!

Няма как, трябва да се завърши ОКОНЧАТЕЛНО вече "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", на "Световния еврейски конгрес" от 1988 г., Москва. Тази велика чест на ГРОБ'арите ще бъде защитена с чест. Каквото и да си драскаме тук, ТАКАВА Е ИСТИНА за "светлото" ни бъдеще в "отвъдното".

Който си плаща на когото трябва даже и закон за него правят и го пускат.