Помпейо: Има много доказателства, че вирусът идва от лаборатория в Ухан

Американският държавен секретар отказа да посочи дали Covid-19 е пуснат умишлено от Пекин

Обратно в новината

Коментари - Помпейо: Има много доказателства, че вирусът идва от лаборатория в Ухан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една голяма война искат да спретнат. Ще набедят Китай. Гледайте.

Той Помпейо и за смъртта на Ким беше сигурен. Недопустимо е официално лице да разпространява фалшиви новини от типа "ЕЖК"

Писна ми вече от наглостта на тези пиндорси....

И това ще е края на тази кочина сащ за радост на света.

Къде спяха тогава агентите ви бе бай Помпьо?

неем, това е едно обикновено грипче. какви лаборатории, какви пет юана? Другарки и другари, кажете му на тоя гнъ.сен империалист. той иска да ви страхува и да отнеме душевното ви спокойствие. и разсада тоже. безобразие.

Е кво сега, нали не беше от прилепите дет ги тупат китайчетата.

Нещо като Скрипал 2!

Откъде тръгна вируса, нали там змии и хлебарки ядоха. Или нещо друго беше, но пак от Китай беше.

Имам неоспорими доказателства, че Помпейо и Тръмп са аболютни идиоти !

Умен, пък глупости си написал.

ама доказателства ,или измишльотини ? че сте по зле и от ;лъжливото овчарче;

Старата песен на нов глас. Кой вярва на лъжливото овчарче?

нещо епруветки за доказателство няма ли да размахвате бе дъртите лъжци

Като тези за ядреното оръжие на Ирак и за химическото в Сирия.

Явно ти си им главатар.

Там с друго освен с вируси и културни революции не могат да се похвалят.

Бе да не е като със Садам ситуацията...

Де срещнете котаец, бой до насиране, не купувайте нищо китайско, не яжте шибаната им храна от прилепи и мишки, гнусен и подъл народ...

Има много доказателсва, че външната политика на САЩ се гради на недоказани твърдения и откровенни лъжи, разпалили не една и две войни по света.

както в ирак и сирия ще ви лъснат задниците,ама тоя път китай ще ви ритне яко и квиченето ви ще е еликсир за хората по света

Жълтата раса комунистически маймуни трябва да бъде изчистена.

Биологичен експеримент – коронавирусът е създаден в руска военна лаборатория "Вектор" Експлозията е избухнала 17 септември 2019 във "Вектор", който днес е държавен Център за изследвания на вирусите и биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранява вирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, се съхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... и коронаровирус... Руските власти убеждаваха че няма опасност .. Е видяхме вече...

Ми не е точно така. Войните са разпалвани най-вече от либерастоболшевиките- навсякъде едни и същи с експорт на демокрация. тръмп не е започнал война- напротив, заяви, че САЩ не може да са вече световен полицай, защото има достатъчно проблеми и либерастоболшевиките, нали са си войнолюбци, решиха да го махат, импийчмънт, троловете на демокрастите не спират с обидите и лъжите.

Също и с циганите!! Където хванете мангал, бой, бой до насиране!

Типчиният либерастоболшевики. Като си такъв фен на китай, що не си там да живееш и работиш там, за една паница ориз.

И тоя, като повелителя си, е препил с белина. . .

обичам когато кънтиш на кухо

да лижеш либерастки задници

Да? Само че има и други доказателства - че вирусът е Made in USA, и то още от 2015! А лабораторията в Ухан е френска, by the way!

ако някой ви изметка няколко термоядрени пиратки върху кочинката, ич нема да ми е жал за вас!

Dati e..a m..ta i speselista

На кой свят,на комунистическият ли ненормалници червени.То бива човек да е прост но чак толкова може да бъде само червената папляч.

АМЕРИКАНСКАТА РАСА И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИМ ПОДЛОГИ ТРЯБВА ДА ИЗЧИСТЕНИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА....ВСИЧКИ БЕДИ ПО СВЕТА СА ИМЕННО ОТ ТЯХ....

Китайците не са виновни, както и ние не бяхме по времето на соца. Техните комунистически управляващи са виновни! Просто трябва да се спре купуването на евтините китайски боклуци! Както хората искат и купуват повече български зеленчуци и храни, така трябва да е и с дрехи и обувки. Също и техниката - като няма българско производство, има такова от други европейски държави!

По-нагли от мюсюлманите и циганите, са единствено евреите!!!

Е кво да каже , че са си ги направили в сащ специално за азиатците ли? Много ясно че ье прехвърля топката към Китай!

Е хайде да даде доказателства ... ама не като ония за иракските оръжия за масово поразяване.

Ми спри да купуваш бе тупан, спри да ядеш и сереш и само на молитви!

Не икономисвай части от новината - разкажи я докрай, а именно: След като констатирали положителния резултат от експеримента, наглите руснаци отбелязали събитието с банкет, на който са им сервирали прясно бебешко печено и са вдигали наздраве с кръв източена от младички майки-първескини . . . . . . Абе, ти тъп ли си, или толкова много ти плащат?

Аз

Ооо, има... Мчи кък... Ама сичките са секретни и не мога да ви ги кажа. Освен едно - вервайте ми!

Не икономисвай части от новината - разкажи я докрай, а именно: След като констатирали положителния резултат от експеримента, наглите руснаци отбелязали събитието с банкет, на който са им сервирали прясно бебешко печено и са вдигали наздраве с кръв източена от младички майки-първескини . . . . . . Абе, ти тъп ли си, или толкова много ти плащат?

СЗО вчера заяви, че на базата на констатациите от най-големите микробиолози-вирусолози в света, вкл. и от САЩ, вирусът има естествен произход. Очаквам тлъстият Помпео да размахва стъкленица с изкуствения китайски вирус, както това направи негърът Колин Пауъл с едно шише с пясък пред очите на цилея свят. Саво идиот може да вярва на генетичните наследници на каторжниците, изклали и обрали коренния народ на Америка

Не стига, че ни заразиха, ами сега им плащаме за маски, тестове и дезифектанти с лошо качество. Срам! Искаме български стоки по магазините, а български фирми внасят и ни заливат с по-евтини китайски. Ами спрете да купувате китайски стоки! Елементарно е!

Който ми бърка името ми дължи нова риза.

Да питам само кои са тези "либерастоболшевики", може би са Буш баща и син, Бил Клинтън и Барак Обама, защото те започнаха войните в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Югославия. Същите наляха милиарди, за да дестабилизират Египет, Алжир, Иран, Украйна и т.н. Иначе за Тръмп си прав, той само на приказки е силен!

Едиснтвено жълтата раса е в състояние да се справи с мюсюлманите, физически!!!

Има много доказателства, но отказал да посочи дали вирусът идва от Ухан. Поредната безсмислена краварска новина, за запълване на новините.

Между другото самите китайци обявиха, че в лабораторията в Ухан освен китайски учени работят 8 (осем) французи, двама италианци, един швейцарец и, забележете 14 (четиринадесет) учени от САЩ!

Тези са осрани до ушите . Цял свят успява да контролира вече вируса , а “ Великия USA “ дава повече жертви досега от Великата им виетнамска война . Китай им бил виновен сега - смешници .