17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нима вече е необходимо някакво си приложение да ти казва дали си здрав или не?!? Аха! Сетих се - безсимпомните коронясали! На тях може и да ѝм трябва приложение, което да ѝм напомня, че уж са болни!

то ако ставаше с приложения ...

Ползвам магнитен наЧурник на д-р ЛиВайн.

Тези "приложения" са вратата, през която ше превземат тялото и съзнанието ви - компютрите. Правилна храна и движение - това е всичко, което ти требва + да си отидеш достойно, когато ти дойде времето. нека рептилите ползват телемедицина, неуралинк и т.н. и живеят по 300-3000 години. Никога не съм се имал за безсмъртен, тез нека опитат. ГАДНИТЕ ЗДРЕВНОКОМПЮТОРНИ ПРИЛОЖЕНИЯ: на сапун. По-добре 50 години секс, дръгс и рокенрол, отколкото 3000 години под компнадзор 24/7.

Ако това се брои, значи да - ползвам часовник, който ми отичта колко спя, колко ходя, колко ми бие сърцето и тн Отделно имам на телефона нещо, което смята кога съм в овулация :D

Последното и мен ме вълнува!

Не ползвам такива работи и социални мрежи не ползвам. Ставам сутрин и питам тялото си как се чувства. Дядо ми на село живя до 96 без да е ходил на лекар даже. Сега младите ги побъркват. Но това си е по тяхно желание. Да си питаш телефона за всичко е вече болест, няча нужда да търсиш други. Тази е достатъчна да те довърши.

ако вземеш някой дядо, на 90 години, живял в родопите и го настаниш в софия - до 3 месеца е умрял

Ден не минава, без да бутнете хората/овцете към новия цифров концлагер...