Американски военен ”десант” в Полша (снимки)

Американски танкове и бронирани превозни средства, заедно с около 3000 американски военни, пристигнаха в Полша.

Обратно в новината

Коментари - Американски военен ”десант” в Полша (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинете ,това БГ сайт ли е или руски? Носи се миризма на рубли...

на думата Американски военен десант - не е била в армията ама налива в огъня масло! Попитай някой да ти каже значението на ДЕСАНТ

За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети ни бомбардираха през Втората световна война. Бяха убити над 4200 души. Ако не ни бяха бомбардирали, ние щяхме да потънем в неизвестност. И никой нямаше да знае за нашето съществуване. 70 години по-късно, като благодарност за бомбардировките, ние станахме васали на американците и доброволно си подлагаме долната част на гърба за третиране от тяхна страна.

Не изкривявай историята. Да, бяхме бомбардирани защото бяхме съюзници на Германия. А Русия също беше съюзник на САЩ и Великобритания във въпросната втора световна. И още нещо, ако не беше Русия България нямаше да участва с войници във войната. И жертвите нямаше да достигнат 12587 души.

Днес в Полша, утре в България ... А дали искаме да храним чужда войска никой не ни пита - нито нас, нито поляците ! Задава се война и ние отново сме на грешната страна ! Жалко, имахме два урока в предишните две войни и не ги научихме, сега е третият урок и май ще е последен ... цигани, турци и араби - новото лице на "евроатлантическата" България, ще ни я вземат под носа ... Тъжно !

И коя според тебе е правилната страна в момента?

Сирийските бунтовници унищожават американските танковете "Ейбрамс" и германските танкове "Леопард-2" като мухи. С руски противотанкови ракети Корнет. Така че на НАТО танкове не му трябват.

НАЧАЛО НА РУСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ИМАЛО РУСКА ЛЕГАЦИЯ В СОФИЯ! ПСВ-РУСКИ ТЕРОР НАД БЪЛГАРСКИТЕ ЧЕРНОМОРСКИ ГРАДОВЕ, РУСКА АТАКА В ДОБРУЖА, 20000 РУСКИ КОРПУС В МАКЕДОНИЯ!

ТАКА ЗАПОЧВА ЕДНА ВОЙНА - С ДИСЛОКАЦИЯ НА ВОЕННИТЕ

НАЧАЛО НА РУСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ИМАЛО РУСКА ЛЕГАЦИЯ В СОФИЯ!

22.06.2014 г. - Нацистка Германия напада СССР ! РУСИЯ НЕ Е ГОТОВА И НЕ ОЧАКВА, ЗАЩОТО ИМА ДОГОВОР ЗА НЕНАПАДЕНИЕ. а ОБЯНИ ОТ КЪДЕ ЧЕРПИШ ИНФОРМАЦИЯ ЗА РУСКИ БОМБАНДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ?

Планетата на маййймуняка???

брей тоа член 5 как ще им спре изхождането след 20- ти

МЕЖДУ ВЕЛИКИ СИЛИ,НЯМА ЛИ БУФЕРНА ЗОНА,ЗОНА БЕЗ КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ЧУЖДА АРМИЯ,ТО ВЕРОЯТНОСТТА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ВОЕНЕН СБЛЪСЪК Е ОГРОМНА!!!ПРЕДИ нато ДА ОКУПИРА ИЗТОЧНА ЕВРОПА,ДОСТИГАЙКИ ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ,РУСКАТА АРМИЯ ОСНОВНО БЕ ДИСЛОЦИРАНА ЗАД УРАЛ!!!БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЕЗУМНАТА ПОЛИТИКА НА ЗАПАДНАЛИТЕ,РУСИЯ Е ПРИНУДЕНА ДА РЕАГИРА ПРОПОРЦИОНАЛНО!!!ПОЛЯЦИТЕ НЕ СИ НАУЧИХА УРОКА ПО ИСТОРИЯ!!!ЗА ДА НЯМА ИЗЛИШНО НАПРЕЖЕНИЕ,В ИЗТОЧНА ЕВРОПА НЕ ТРЯБВА ДА ПРИСЪСТВАТ ЧУЖДИ ВОЙСКИ!!!ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА ПРИЕМАМ ЗАПАДНАЛИТЕ ЗА АГРЕСОР И ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК ЗА БЪДЕЩО ВОЕННО СТЪЛКНОВЕНИЕ!!!

Това е част от глобален театър които има за цел да бъде използван като причина за започване на деиствия след които блудницата Европа ще се превърне в дърта пачавра обладана от чернилки, блуства,ужас и безумие. Но какво да се прави при толкова Европеиски спящи красавици и гейове способни да продадът и майка си, камо ли една някаква си Европа с евро-гейските и ценности и морал. Янките които са маша на ционисти и откровенни фашисти само си изпулняват ролатя. Ние потърпевшите ако не се вземем в ръце просто ще си изядем каквото сме допуснали да ни сервират и толкова. в тези змобирани и ултра конспиративни времена когато разни тайни ционистки-масонско-илщминатски и прочие дружинки си точат братдвичките да обладаят световното бъдеще или си събуждаш и будиш останалите или гледаш от първия ред какво да не допускаш в другата реалност в която ще се преродиш евентуално след като си отидеш от тази. Хайде сега всички на които им е мил живода и децата и и и да се събуждат, че време няма!!!!!!!!!!!!!!!!

Хи-хи, ЦРУ си прави окупация...Всичко живо мълчи

Русия реагирала отрицателно??????? Три батальона по 1000 души били заплаха за Русия? А кой набута Искандерите в Калининград да заплашва поляци, немци, шведи, финландци? Кой дислоцира 3 нови дивизии, 36 000 души личен състав, срещу Литва, Латвия и Естония, филанкишията? Естествено е, че срещу заплаха ще се реагира със заплаха! Каквото повикало, такова се обадило!

Къде са поляците с цветята и с въодушевените викове "Welcome brothеrs"!

Полякините ще намажат негърски к-у-р!

въй, въй.. абе що русофилът не е стегнал багажа? Родината го зове. Ей на 3000 НАТО-веца ще нападат матушката. Онея дивизиони дето Путин ги прати я ги спрат американците, я не...

Горко им на поляците! Едвам се оттърваха от войниците на СССР, а им се натресоха войници на САЩ! Каква е разликата между тях?! Ами....никаква!

Знам една поговорка, че народ, който не храни собствената си армия, храни чужда! А присъствието на чужда армия на територията на държавата винаги и навсякъде се определя като ОКУПАЦИЯ! Дали 50 милионната Полша не разполага с 3000 свои войници, та трябва да идват чужди, и то точно американски? Дали властите в Полша наистина са искали идването им, или им е натрапено с каубойска безцеремонна принуда, защото ястребите отвъд Голямата вода си имат свои планове?

ПОЯСНЯВАНЕОТ ЗАПОЗНАТИТЕ. ДЪРЖАВАТА ЧЛЕНКА НА НАТО ЛИ ПОИСКВА ОТ СЪЮЗА ДА РАЗПОЛОЖИ ВОЙСКИ ИЛИ ВОЕННИТЕ ОТ НАТО САМИ СИ РЕШАВАТ В КОЯ БАЗА ДА ДОСТАВЯТ ВОЙСКИТЕ СИ ?АЗ СЪМ ЖЕНА И МНОГО НЕ ГИ РАЗБИРАМ ТЕЗИ РАБОТИ , НО СИ МИСЛЯ ЧЕ АКО СЪОТВЕТНАТА ДЪРЖАВА ПОИСКА ПОМОЩ ОТ НАТО ТОГАВА ТЕ ТРЯБВА ДА ИЗПРАТЯТ ТАКИВА.

Голяма част от този десант ще бъде прехвърлен у нас! Искрено се надяваме това да стане преди извънредните парламентарни избори, за да може американските оръжия и бойци да окажат със своето присъствие неоценима помощ на ГЕРБ, който ги покани, да спечели убедително изборите!

аси червиевия мазохизъм!

руските ВДВ ще ги анихилират без дори да имат време да узнаят какво ги е сполетяло :)

Най-лошото за България е, че такъв ерудиран презиидент ще бъде подменен с едно комунистическо нищо. Плевнелиев трябваше докато има възможност да даде урок на Русия и имперските и амбиции. Вече го направихме веднъж с ген. Колев. Защо да не го повторим и сега? Можем само да подкрепим братята си Поляци и да унищожим веднъж за винаги Русия и амбициите и.

Пич, дъската ли ти хлопа или капацитетът ти е толкова?! Първо, поляците не са света вода ненапита - Реч Посполита, при Пилсутски в т.ч., е нарисувана от Балтийско до Черно море. Там попада и нашата родина. Братя му били поляците. А какви са ги вършели поляците даже в ХХ век, ако не знаеш, отвори букварите. Второ, кого си тръгнал да унищожаваш ти веднъж завинаги? Няколко пъти са се пробвали за последните столетия и всеки път това е завършвало плачевно за инициаторите. Тежко и горко на съвременниците на следващия опит. Изходът ще е същият, но кръвта - много. И такива инфантили като тебе първи ще гризнат дръвцето.

ще изкарат некой лев поляците щото сега тия ще купуват храна, услуги, горива- ще харчат по барове и полякини... не е зле

"Сбъднати мечти на поляците за разполагането на хиляди американски войници на тяхна територия, помрачено тържествено настроение, ..." абе, европейци, такава пропаганда и в Работническо дело не е имало.

22 ЮНИ 1941г-Начало на необявените руски бомбардировки над България! Преди това Сталин и Хитлер 2 години са били съюзници и си боделят Полша, а Русия окупира Прибалтика. Русия иска и България но не и позволяват. СТИГА!!!!!

Такава държава Полша не е имало до Първата световна война, пръква се след това. Хитлер прави просто една ревизия на 1-та СВ... А за бомбардировките да не се бъркаш с Англичаните, те ни бомбиха, и на всичко отгоре им направихме паметник.

Имало и още как,но в1780г-Русия, Прусия и Австрия си я разделят.Наполеон им обещава ,че ще я възстанови,но нестава.Така до 1918г.1920,червената армия,начело с Тухачевски иска да я съветизира,но яде бой от поляците под Висла-та така четете бе мурзилки нещастни.

И как по-точно се наака?

Тия побъркани изроди готвят война! Дано Тръмп успее да се справи с престъпната шайка, която управляваше до сега САЩ. Иначе най- лошото ни чака!

а с шайката на путя, кой?

Гледах сега "десанта" по Нова! Красота!

Кичо

Демек пак като през ВСВ хамериканци и рашъни ша са бият до последния жив поляк...

Тия са като кърлежи. Във всяка страна си пускат жилото! Лесно влиза, но трудно се вади!

Бо Бо

Тези да бяха яли лютеница с олеамид и да бяха близали канабис-близалките на дистрибуторите от Бургаско нямаше как да могат да спретнат такъв филмов сюжет! Но те забравят, че главният герой е същият този от 2СВ.

Полша си е на далавера отвсякъде. Спря сделката с французите за бойните вертолети, щото няма пари. Путин и врътна кранчето и няма вече транзитни такси за газта. Сега и новите братя по оръжие ще трябва да храни... Някой от тролчетата тук им завиждаше, да е жив и здрав.

Колега, стига с тези фалшиви новини, колега! Не осъзнаваш ли, че си жертва на хибридната война!

Обама както е изпратил тези войски, така чичо Дони Тръмп може да ги дислоцира обратно, когато влезне в Белия дом!

Ти май се сериозно подпрян от живота.

...никои не може да ти причини такава вреда..каквато ти сам можеш да си причиниш !

Така Куки, така е! И на теб ти личи! :)))

...на теб ти казах снощи ...ти тук нямаш никаква работа !...взимаи си феса и право в анадола !...там питаш за "моста на дервишите "...като го намериш...и дервишите като те видят...те знаят какво да те правят...имат си традиции...и ти доволен и те доволни !...тук само си губиш времето и "ресурса" !

Ей те тази сентенция кърти миффки: ''Разполагането на контингента сбъдва мечтата на поляците след падането на комунистическия режим през 1989 г.'' Представям си как поляците сънуват тооолкова години освободителната хамерска армия..... ке умрем от смях....

Навсякъде в Европа "обичат" руснаците:))) В Чехия, Словакия, Унгария, Германия, Полша, България, Англия....

То и вас турците много ви "обичат"...

Последните изгъзици на оръдието на военните концерни в щатиге- Обамата т.н. нобеловия лауреят за мир!!!!

ХАХАХАХАХАААА, Смешнициии.

Кой е тоя Ким бе? Да не е военен съветник на Путлер?

...те този филм с танковете от кам Gерманiя ..не го ли бяха гледали ?...маи са го забравили !...Pусiя ще им го припомни...трябва да са сигурни !...ние пак сме на грешната страна !...а бе всичко си е сащото...явно пак ще посрещаме руснаците за 3-ти пат с хляб и сол !

ЧИЙ ДЕДОВ ДА ПОСРЕЩАШ ТА ЗА РУСНЯЦИ МРЪНКЯШ?

Абе вие българомразците сте винаги на грешната страна срещу България! Русия винаги е разбирала само от юмруци и винаги ги е получавала!Полша не е Украйна и помни Катин!

Кичо

Полша помни Катин но помни и кой я хариза на лудия ефрейтор и кой не пусна полски войни на парада на победата въпреки хилядите полски войни загинали в редовете на английската армия а помни и лагерите на нейна територия и палачите в тях новите братя укри...

Роско и неговите глисти да бягат на Лъвов мост да са първи и с букети посрещане на краварските талиги.

Ще има изнасилени полячки. Японците и германците знаят.

Тъ пъ, те няма да се дърпат..... полякина от у..й бяга ли бре?!

Окупация!

Лесно им е на поляците. Нямат си бежанци. Чудят се, кого да поканят дома си. А ние кво... Налазени сме от бежанците като от хлебарки.

То да бяха само те....

Ами ,да им е честито на Пояците!Те това с влизане на войски от към Германия и посрещане са го играли вече .Ама са забравили продължението!

ХА, ХА, ХА! Това вероятно е символична подкрепа срещу мигрантите, защото с тези сили не могат да се противопоставят дори на един руски баталйон! Обонгото се насира като за последно, като помпа мускули! Не виждам дори какво има да се коментира! По вероятно е Тръмп постъпателно да изтегли всички американски съединения от Европа, тъй като съвсем скоро, ше си има собствени проблеми, при това катастрофални за САЩ!

'катастрофални за САЩ'? Черни прокоби от екстрасенската Гица :)))

Гола вода с Щатите! Откакто фалира Русия, те фалират по 4 пъти годишно! Да не говорим пък за долара, той фалира окончателно, след като най-стабилната нова международна валута стано шишенце "Боярышник"!

По този случай руснаците ще приложат съответните мерки. Ще пият водката направо от шишето, а ако няма водка , ще посегнат на Шанел N5

Водката и Шанел ще ги гледат през витрината, ще подсмърчат, ще си бършат лигите гузно и ще си отворят едно антифризче.

Не тия танкове имах предвид,но с тия политици нищо добро не ни чака.Вън предателите

Голяма работа е Великия Путин, това да докараш американски войски от Америка и да ги стовариш на западната граница на Русия, наистина е гениален подвиг, нямащ аналог в историята!

А те така си одят,и някой успяват да се върнат дори.Други не ама то е друга тема.

опалаааа,...полша може и на две, като германия навремето!!;))