Полша ще прехвърли войници към източните си части заради „Вагнер“

Хората, живеещи в полски селца близо до границата с Беларус, разказаха, че чуват стрелба и шум от хеликоптери

Обратно в новината

Коментари - Полша ще прехвърли войници към източните си части заради „Вагнер“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Вагнер" са дислоцирани близо до Киев, а Одеса скоро ще бъде територия на Русия: това вече е новата реалност след започването на NWO След терористичната атака над Кримския мост Украйна ще остана без излаз на Черно море, а скоро ще загуби Харков и Киев, предупреждава британското разузнаване MI6.

Вшистко живо пшибам я, що йе за пшибанье...

Те хората по полските погранични селца ако тръгнат да разказват какво са видяли и чули свят ще ни се завие ами няма кой да ги отрази.

Защо се плашат тези мамини и сладки поляци? Те нали вагнеровците са отишли без оръжия в Беларус, най-много някое автоматче да са имали. Смешните поляци, много се силят, но набара ли ги мечката 1 на 1, без НАТО, така ще ги мачка, че свят ще им се завие. Кога полската армия е имала някакви успехи?

Да, ама сега Путьо и путьовците около него ще се срещнат с цялата мощ на НАТО, ако се опитат да направят нещо. И това, което им се случва в Украйна ще им се види детска игра. Тогава вече наистина Путьо и путьовците около него ще лапат бахура. Поляците са много корави копелета.нсъщо като украинците. И мразят Русия повече от всекиго. Има един такъв каламбур . Каква е вековната мечта на поляците. Тежки сражения на полско китайската граница. Не се уточнява къде точно....

Ама Какво общо имат "Вагнер" с Русия, освен че има доста руснаци там? Русия не отговаря за действията на "Вагнер".

Едните си тренират на своя територия. Другите трупат войска на границата.

И те отиват да тренират на своя територия, проблем?

Поляците да си налягат парцалите щото от доста време си търсят боя и накрая ще вземат да си го получат !!!

Те, руските гащници да не се заяждат много с поляците, че ще им се случи случка. Полша е член на НАТО. А поляците неистово мразят Русия. Тъй че унищожението на Русия може да се превърне от мечта на Полша в задача на НАТО.

Много страшен бил този Вагнер. По едно време западните използвачи и лицемери му ръкопляскаха, пуч имало, преврат имало. Резултата е че руснаците си преместиха силите на по-удобно място, по-към Полша, по-към Украйна. Егати пуча!

Много вярно човек!

И какво , ще нападнат Полша от Беларусь. И какво мислиш че ще им се случи на Беларусь. Ще бъдат унищожени за една седмица. С Вагнер или без Вагнер. Поляците много не си поплюват. И като нищо ще опукат Беларусь. Та може и до Кьонингсберг да отскочат. Т.н. Калининград в Източна Прусия. И в знак на добра воля да го върнат на Германия. Какво пък. И двете държави са членки на НАТО и ЕС. Няма да е необходим никакъв коридор през Дснциг, или както поляците му викат Гданск.

изобщо не ми дреме за полша или която и да било друга държава, освен за България, а нашата страна няма проблеми нито с Русия, нито с Беларус.

45-та година също нямахме проблеми с никого пък Русия ни окупира. Украйна също нямаше проблем със съседните държави пък Русия и я нападна. Някога Финландия и Полша също нямаха проблем със Съветския съюз но това не попречи на Съветския съюз да ги нападне.

каква русия те е окопирала. къде ги четете тези безмислици. съветския съюз като победител във войната резонно получи тази част от европа. ако не ми вярваш, питай рузвелт и чърчил и виж тяхната салфетка. стига вече евтина пропаганда. света е друга и няма да се върне в орбитата на сащ поне за още 50 години.

И пак ще те окупира, фашист долен смотан, гнусен, недо-утрепан... Как пък все фашистите се чувствате "окупирани", дебили нещастни?

2023-07-21 09:59:49 до разпад (нерегистриран) може да не доведе, но до изпепеляване със сигурност. НАТО откога ги чака да стъпят накриво и да приключи с раша завинаги. "Отбранителният" съюз НАТО. Хахахахаха ... . В НАТО е пълно с бивши и настоящи нацисти, които мечтаят и се готвят за реванш от Втората световна война насам. Известно време я играха тази роля на кротки и миролюбиви агънца, сега вече не върви. Кръвта вода не става. Робовладелската кръв на мислещите с робовладелските си камшици. Няма да ви се получи. Нищо не ви спасява вече. Едно време бяхте хегемон, сега сте жалки дъртаци.

Ако не беше западът в твоята Русия щеше да се говори на немски в момента. Когато западът се биеше с Хитлер, твоята Русия беше съюзник на Хитлер продажно псе.

Целите на войната бяха три: -денацификация, т.е. смяна на държавното ръководство. Не само, че не стана, а Зеленски стана герой. - демилитаризация - не само, че не стана, а сега Украйна е милитализирана като никога - спиране разширяването на нато - не само, че не спря, а се разшири и продължава Всичко е по "план"! Измряха стотици хиляди хора, резултат нула!

Други опорки моля, тези вече се изтъркаха

дришльо, ако я няма украинската армия, тогава кой се бие с розовата армия?И колко да е била подготвена, дори сега е с 10% западно въоражение, докато полша е със 100% такова... да си припомним, как 16 броя установки МАРС и ХИМАРС спряха атаката на непобедимата розова армия и се наложи да се изтегли на "по-благоприятни позиции", както казва какашенков... Хайде сега да видим полша колко такива установки има и колко еф16 има... изобщо кремльб0товете живеете в някаква алтернативна вселена, изградена от пропагандните канали и/или от опорките на леля ви...

СВО в Беларус. Ама много се съмнявам народа на Беларус да се хвърли да защитава лукашенко и пригожин.

“”Агата Мороз, 56-годишната кметица на пограничното полско село Колпин-Огродники, не можа да спре сълзите си, когато изрази безпокойството си за семейството си“” Да би мирно седял,не би чудо видял ,казва народа ! Поляците търсят поводи да милитаризират цялата граница ! И чакат бай дън да им свирне : в атака !

Нападението на Русия над Украйна не е повод за безпокойство в Полша Прехвърлянето на дневници военнопрестъпници близо до полската граница също не е повод за безпокойство. Или казваш на тебе ти плащат да пишеш коментари в полза на Русия а не да мислиш?

Бог с нас така че, както се казва: наш капитан сказал: давно вечер! Бог с нас

ако "вагнер" нападне варшава, то с гей-прайдиете по света е свършено! Бог с нас

Карайте и Полша в кюпа

ако вагнеровци и "спецчастите" на картофенфюрера опитат някаква глупост, поляците ще стигнат до минск вероятно още преди НАТО да се е задействало, все пак имат доста голяма, мотивирана и модерно въоражена армия, може би най-голямата в ес.Оркестъра ще се присъедини към концерта на кобзон за няколко часа.

Ма разбира се... Те затова реват и се тръшкат. И дришльо, най-подготвената армия беш украинската. Дето вече я няма... Ахахааха...

Ъхъъ, тъй ще стане, да? Ако поляците пробват тази глупост ще ближат рани поне още един век. Квото там е останало от тях де. Да опитат, гнойна пъпко.

Бог с нас ще препоръчам на педераста- безрезервен дегенерат - елтън джон - да осинови и две дъщери от пулверизаторите на короната! а не само синове на белия дом. ебачи на цеца! Бог с нас

Бог с нас пусси, дебило. не ви помага нищо, а? минуси, триене по всички оси, веси, метреси.. но, нема начин да ви помогне, педи! и защо така? нека зеленския ви, надрусан педал с правомощията на лузъра от киев да ви обяани, хазари! стивън хопкинс може би ще ви каже, че сте тъпи педерухи - клепоухи, джендър-юдео-масони. но кой ти слуша какво говори хокинс във ваши дни, де-се лузърите от цензурата на света? Бог с нас

Не уважаеми господин говедо просто- понеже явно наистина сте говедо и наистина сте прост - не НАТО а вашата Русия нападна Украйна. Това че вие сте говедо и сте прост, не означава че можете да променяте фактите както си искате.

Бог с нас полските курви от 90-тте пола си имат бжежински и лег по корем за гъз ебан- валенса! оставете ги тия мазни, юдео-манафуги! вищте си канадския, педераско-гейски, насран, негърски гъз, че ИДА!!! и тогава джендералите ви ще се продават под един цент на дебилата юдейска, изкукала бабка на "новия световен ред" - йелън, насраната бабишкела юдейска, сороска... и курац с вас, педи-поляшка- юдео-нацистка! а Бог с нас

Хайде който ходил на море, ходил до септември...след това даваме официално старт на военния конфликт между Русия и НАТО, воден от нахлуване на Вагнер в Полша...Така започна и 2-рата Световна война...Отново с нахлуване в Полша, но от Германия.

Урки, уркопоклоници. Колко е гадго, колко е жалко да отидете на свиждане при вашия идол Бандера точно преди топлото и безгрижно лято барабар с техниката и оръжието което ви "подариха"=продадоха. Помислете си до есента, замислете се варху постьпките на вашия зелен чифут и на неговите задокеански протежета. Живота е хубав. Поне не ни вьвличайте и нас. Слава на Русия, непобедима е. Време е за Възраждане

Бай Кольо

С урки визираш жулики, бантити, шулера предполагам, а не обикновенните трудови украинци, от които съм с добри впечатления !

джендералите на дълбоката дръжава, ше бъдете избити от 99 въздушни балона... педи дебелоочието на белия, старчески дом с наследството на негъра лузъл- обама, или обама си мисли, че избега от отговорност пред Съда Божии? ааа нееее.. не! не става така! бжежинска курво! имаш да СИ плащаш! Бог с нас

а НАТО къде е??? Нали беше уникалния обединен съюз, на който всяка съюзническа държава може да разчита, за да се избегне подобен страх от полските жители например? Да си го кажем направо, ако има 3-та световна война и тя ще бъде с конвенционални оръжия и ядрени бомби няма да бъдат използвани, за да не застрашат живота на шефчетата натискащи Копчетата!

500 години бан, а? аааахахаахааа... педи, курво полска, та вие сте разнебитени до тотална разруха, както не бехте дори след 45 години стигат... не, напротив! сега ми е дошло времето да ви разбия до грант! до грант, който няма стойността и на загубен, черен гологан.. аааххаааа, Бог с нас полска е продажен, педераски гъз! курва на водопроводчика на лейди маккгрегър! няма по-жалка наци-юдеи от пляците.. и полякините - курви от дъното на безгащието си! панът на дс-кгб-миш-цру не сработи, нещо. ще трябва да ви унищожим до крак, "слузбите" нищо лично! просто много на дрога се взехте!!!! !!! Бог с нас

Мале колко страх от Вагнер..... Полша ги прехвърля с една цел и само!! Евентуално нахлуване в Украйна. Естествено демократично както УСА нахлуха и окупираха Сирия.

Бог с нас минус. и защо? защото ще стане така, кактоАз кажа, а,, педи курвата на дебила от сега на курвата от дс сашо дончев? педи, някой трябва да губи! и това сте вие, пак! разпознахте ли се? 500 години бан, а? аааахахаахааа... педи, курво полска, та вие сте разнебитени до тотална разруха, както не бехте дори след 45 години стигат... не, напротив! сега ми е дошло времето да ви разбия до грант! до грант, който няма стойността и на загубен, черен гологан.. аааххаааа, Бог с нас

Бог с нас полската територия на юдео-масоните, продадена за жлъти центове на концерните ще бъде така разпределена, както следва в договорите, подписани от ръководствата на унищожителите на рашарта... лвов - тотална, анти-юдео-нацистка бомбардизация! полша- участник в зверствата на бандерА! ТОТАЛНА БОМБАРДИЗАЦИЯ! все пак полските юдео-наци.пострадали от фашизъма подпалиха тая войжна.,.. само зарад един лвов, кожто с една ракетка би бил един мордлох! юдейска пасмина! снмъртта с вас, юдеи!!! Бог с нас

Това трудно ще се случи, но и дори да стане, руските гниди никога няма да живеят свободно и добре. Винаги ще имат по една септична яма в селото и ако се оплакват, ще бъдат затваряни.

Нали НАТО е сила? Защо толков се разтрепериха полячетата...?

не мислят за отбрана... мислят за лапане

Руснаците все повече си го набиват. За малко повече от година успяха разширят НАТО, да му увеличат военните бюджети и интеграцията, да удвоят военното ми производство и на собствените войници да го изпитат. Путин е безценен идиот, последния пирон в ковчега на империята на злото.

ли се тревожиш, мишок, кат сте по-силни от преди?!?!

Бог с нас двама шанхайски бординжиери, негри с аутфит ала кончита ще ви онлайнват откъм ек, бустеририраната европа, от името на кечистите на нацитреата на юдейските фарма концерни - ака урсула мачкчката на цигански куреве с гъз и бай борел- наци щайгаджията на ненабрано грозде.. за французи вече не се говори! след подлогата на наци банкерите от наци-голдмън съкс!!! макрон, лузъра по всички показатели. но, вие си давайте! призраци от киев! кой може да ви спре, богоборската педофил-мангалска, лузърска, юдео-наци система, създадена от педерасите с престилкизте. психопат - масони? Бог с нас

Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Затова не се надявайте, че веднаж измамили Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе

Там нещата са извън нашите възприятия, пазят 58 000 км. граница, (за сведение обиколката около екватора е 40 000 км.) , 1/8 от площта на Земята и принадлежи. За нея австрийския поет Рилке казва: Държавите граничат една с друга, а Русия граничи с Бога. Може би затова и руснаците са едни откачалки, подчиняват се на Путин на принципа: За Родину за Сталину ! Никой западняк няма да си причини такова нещо !

Поляците много искат да окупират русия - ама тях няма да ги жаля, че били заблудени руснаци !

Ти луд ли си? За какво им е на поляците Русия? Едно безкрайно блато, комари, лед. Ако Русия ставаше за нещо, щеше да е населена. Как Бангладеш с територия два пъти България има по-голямо население от Русия? Виж на Китай някои части от Русия ще им свърши добра работа.

Нека да си кажем, че Полша първа прехвърли често на границата си е Беларус, после се появиха Вагнер! Така че, частите на Полша са там от поне един месец.

може да се самозалъгвате както си искате

Какво само зъгване?!? Полша отдавна е готова да навлезе в Галичия! Само вие ли не сте го разбрали?

Давайте, давайте - още мъничко и ще стане голямата беля.

Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на милионите православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори, така бързо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници. Тази държава, даже след пълно поражение ще бъде за нашето потомство стремящ се към реванш противник (из отговор на принц Генрих VII Рьойс в секретно писмо № 349, Берлин, 03.05.1888 г.

И кой започна тази "благополучна", но брутална война?! Цитати от преди два века само доказват, къде е останал Путин и неговите сподвижници, вкл. и в този форум!

може да не доведе, но до изпепеляване със сигурност. НАТО откога ги чака да стъпят накриво и да приключи с раша завинаги.

крайно време е да орехвърлим демократите и евро-аталантиците в украйна!

Слабото НАТО другарю размаза за норматив обучената по руски образец и въоръжена с най-модерно руско оръжие армия на садам. Операция пустинна буря.

Верно ли ги мислите тия неща така? Ми готови сте за перемогата явно. Идиоти.

силното нато разпали и направи война в държава, западен съсед на БГ бе ГОВЕДО ПРОСТО !! силното нато няма да се поколебае, при нужда да има война и в БГ !!! тия простотии с македония да не мислиш че от самосебе си се получават ?!?!?!

Естествено, че не се получават от само себе си.... къде има копейки по Европата, ватнките гледат да рушкат колкот могат белким отклонят огъня от себе си и да моат си земат въздух, ма кОр.....

Какво става? Да не би да се притеснили нещо от Полша? Но нали няма риск от руско нападение защото Украйна пази Европа? Нима с действията си искат да ни кажат, че случващото се в Украйна по никакъв начин не възпира руските части да заобиколят Украйна!?!? аххахахах А иначе в началото на войната, като армията им отиде на границата много приказваха колко готови за бой били. Как нищо нямало да премине! Докато в Беларус не отидоха 100 хиляди военни на обучение и Полша и Литва не впрегнаха армиите да правят общи огради по границите си.

Бог с нас полските курви са четена страница за нас!нация от юдео-ебаöници с педераски поп!!!! гнусни, бедно- юдейски курви, барабар с шляхтата си необразована! бжежински успя! и поради какви причини, а лузъри? поляците нямат държава, бе. та те нямат вече дори мини за въглища бе! джендъра продажна, педраска "църква" на сатанинската синагога!!! свинска, юдео-нацистка кочина на свински прасета! и това ще Докажем! педи, призрака от куев! търсете си Калник от хеликоптер и си пускайте нокти, да се закопчате за кални ка на нато! ти сриваш, педи-поляките, но Аз вас на сто процента на хеликоптер към марс за урсула, наци тартора борел и за белия, безумен дом с белото по скафчетата за обувки, който никой цру педераст, като владеещият медиите джендерал манафуга в "територията! владее едно битиви. Бог с нас

Цялата дандания е заради страха на Лукашенко, ако го свалят от власт може ида си замине. Взе си лична охрана. Три полка се бият на страната на Украйна, само чакат удобен момент.

Отиде Беларус... Ще има специална операция в Беларус ама много се съмнявам че беларусите ще се хвърлят да защитават лукашенко и да се бият срещу поляците.

Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците. ....... Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат ..... Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на милионите православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори, така бързо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници. Тази държава, даже след пълно поражение ще бъде за нашето потомство стремящ се към реванш противник (из отговор на принц Генрих VII Рьойс в секретно писмо № 349, Берлин, 03.05.1888 г.)[ ....... Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост. ...... Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе. ..... Българите са прусаците на Балканите. (след Сръбско-българската война през 1885 година. ....... Вие не познавате тези хора! Накрая, евреинът Ротшилд ... това, аз ще Ви кажа, е безподобен скот. Заради спекулации на борсата е готов да погребе цяла Европа, а съм виновен аз? ....

Договор е с Русия не струва и хартията на която е написан. Би ли ми обяснил жалко същество как по-точно Русия напада съседна държава обаче някой нея бил закачал?

Меркел и Оланд. Техните договори и за кенефна хартия не може да се ползват.

още ги чакат да се съединят украинците и руснаците като живак, 100год ссср не им помогна

Всъщност музикантите са там , за да участват при завземането на Киев, когато и да се случи това. Киев е по-малко от 100 км от Белорус. А поляците им треперят гащите, видно е !

Нали още преди една година щяхте да го превземете:)))) За три дни:))(

Тръгнаха си защото фашистите от Киев ги метнаха, че искат преговори, а иначе нямат никакви проблеми със завземането му, както направиха с Берлин едно време, само че Киев е тяхната древна столица и затова я пазят от разрушение.

Таваришч, 2.71 на степен N е равно на броя на глупостите които пишеш, а пък N е броя на постовете ти. Така че дерзай!

С Вагнер е приключено таваришЧ. На повара му отнеха всичкото въоръжение и му остана само една сбирщина от садисти, главорези и мародери, които стават само и единствено да избиват племена с копия и лъкове в Африка. Не случайно по руската телевизия още го цапотят и даже изровиха как преди 19 години бил удавил някой си в Санкт Петербург.. Ама вие задунайските ибрици на бункерния ботоксен мудак давайте и почвайте пак с...ще превземем Киев за три дни. Так держать!. :-)))

Докато дават оръжие на Украйна да воюва с Русия не се притесняват, че нещо ще се случи. Ама като е близо до границите им и се притесниха.

За да не се налага после трета световна война. Само вие водещите платена руска пропаганда си правите някаква безумна сметка че новият фюрер Путин въобще е имал намерение да спре в Украйна.

Викаш. И тва не уби 300 000 укронациста?

на полските хомо, педофилно-папски пшеки нищо вече не може да им помогне! Ни-ЩО дори сатаната им лично да дойде! ще си хрупкат пшеките изсраното от юдея нацист пан бжежински, който пукна, като скот, както ще пукнат всички, нанеговата антинародна и антиБожа вълна на сбърканяците!!! !!!! не ви остава нищо друго, богоборци... освен гей-паради на бустерираните от бащицата, който дори не седи белия, старчески, ритуално-самоубийстве дом на станистите - вечните лузъри, начело с юдеите, които се имат за надбогоравним, а са просто, проси лузъри. ! на практика, дълбоката държава на цру, която си надява тайно женските цицарници на мъжете си връз туловищата си безформени... доказа.. че дори идиот, като байдън и пшека бжзеленски-надрусан могат да ви манипулират, чрез медиите си и да ви управляват така леско, както юдейското магаре на буридан. всъщност буридан не е имал ни магаре, ни юдейска, свинска кочина, пълна с педерасти, за деление. но да, за деление, ка то амеби. светът на "градинарите" се срива безвъзвратно! защото така си го пожелага и така бе написано по ТЕхна безволевволя, на вечно купени продатели на Ценностите от Бога! но Бог не сли, камо ли да е мъртъв, или да го нема изобщо... хахахааааа... Бог с нас

Апчетата пи ли? Апчетататаа...

Полските натовци напълниха гащите от едни пандизчии. Ебати смешниците

Stanko

Това е дрънкане на оръжие с цел вдигане на шум.Логично е вагнер да нападнат Украйна от север или поне да прилича на това.Само приказките на Песков че Полша се държала заплашително откъде му дойдоха?Всъщност Русия и нейното чучело Лукашенко се държат заплашително.

Никой няма да нападат, десет хиляди са и им взеха оръжията.

Само че не е сигурно !

Stanko

Не е много ясно колко са и защо са в Беларусия. И там могат да им дадат оръжия.Защо не ги пратиха някъде другаде примерно в Сибир?

Че защо са ѝ били на Полша въобще части в западната част? :)

Путин и Лукашенко ще ядат пердах май! Ето това може да се случи.

От КОЙ ще ядат пердаха ? Моля, обясни !