Брюксел даде на Полша срок от 3 месеца да преразгледа закон

Европейската комисия (ЕК) засили натиска над евроскептичното правителство на Полша да спазва демократичните норми на ЕС. Варшава реагира с раздразнение.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел даде на Полша срок от 3 месеца да преразгледа закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО НА ПОЛША !!!

Полша е свикнала да извлича дивиденти с искания да получава привилегии и изключения, които са и от голяма полза и и дават предимства в политическите и военни съюзи в които се е присламчила! Полша преди години в комбина с Чехословакия и Унгария, ръководени от западни съветници разбиха СИВ и Варшавският Договор! Сега същите под названието Вишеградска четворка са на път да разбият ЕС и НАТО, ако Запада не им играе по гайдите!

Тъпите и корумпирани евробюрократи вместо да се занимават и да се бъркат във вътрешните работи на суверенна, цивилизована държава, да се вгледат, какво става в Турция, на която се кланят и си разменят целувки и прегръдки с ердогана!!!!!! Все пак да имат предвид, че не всички страни са така сервилни и готови да изпълняват всякакви повели от Брюксел, като нашата мизерна държавичка! Има и държави, които си имат и си отстояват тяхно собствено мнение по въпросите. Да свикват в ЕК и ЕС, защото тези случки ще зачестяват, като се има предвид малоумната политика, към която ни тласкат и ни натрапват евротолерастите.

Пак захапаха Полша, смелчаци. Това е защото поляците не ръкопляскат на идеята за приемане на орди. ек обаче не можа да намекне на германците да разгледат закон за бежанци и изобщо политиката на лудата, на нея никакви срокове не й дава, за да спре нашествието.

POLEXIT и тези лайняри (правителството) ще се осъзнаят. Тези нещастници които ги е хванал той ги е ебал - шведи, немци руснаци и сега се правят на ВЕЛИКИ

Навсакъде пробват сценария с платените протести когато има на власт правителство което иска да защити интересите на държавата и не прави каквото му е наредено . И с Орешарски беше така у нас

Ако е, като нашият КС- правилно са го махнали. Дори и Фильо стана конст. съдия.

Унгария и Полша само се правят на отворени, ама накрая правят каквото им каже ЕС!! ЕК са народите на Европа. Не е някаква Путинка!! на който не му харесва да се маха както ВБ!! Ама на тях още им треперят мартинките да напуснат ЕС!!

Народа на Полша също протестира срещу своята вихрушка, която е узурпирала властта. ЕС ще ги спаси.

Само ЦРУхунтата на гърбавите от София дошла с фалшифициране на "изборите" се съобразява с умопобърканите директиви на крадците от Брюксел.

И Полша ще се съобрази, иначе ще я изритат и ще и спрат парите!!

Полша и другите от Вишеградската четворка добре използват"гънките на местността" и пак ще са на далавера, както дълги години бяха в СИВ и Варшавският Договор!

има своят суверен, в лицето на собственият си народ, който кове законите си и определя нормите и начина си на живот! Във всички основополагащи документи на ЕС е признато правото на всяка страна да прилага нормите на европейското право в съответствие с националното си законодателство! От кога разни евробюрократи, в лицето на членовете на разните комисий и еврокомисари имат по-големи права в която и да е държава от ЕС от самият суверен на тази страна?! Ясно е, че дори всеки ден да стават атентати и други антиобществени прояви, на евробюрократите няма да им дойде умът в главите и няма да престанат да се изживяват като единствените неогрешими и всесилни в целия ЕС, които имат неотменимото право да налагат условията си на всеки народ и държава!, След британците е време и другита държави да им дадем на всички от всички структури на ЕС да разберат къде зимуват раците и да ги принудим да разберат, че е крайно време да променят правилата си и да установят истинсо равноправие между страните и народите, защото в този си вид ЕС е обречен на разпад!

Крайно време е " Брюксел " да се саморазпусне. Заради поредица от озадачаващи решения британците решиха да напуснат.

Поклон пред поляците и унгарците , това са народи които имат национално самосъзнание !

които са счупили гръбнака на османската армия и са спрели нашествието на турците в Европа! Не изтънчените и префърцунени херцози, графове и барони от Виена и другаде, а именно тези два войнствени народи, предвождани от наистина родолюбивите си и калени в битки държавни глави и военачалници, са тези които спасиха Европа от ятагана и ислямизирането й.

Какъв е смисъла да гласуваш за определена политическа партия или идея като накрая Брюксел ще ти наложи каквото му изнася???

ЕЕЕЕХ..,ДЕ ДА ИМАХ ТОПКИ КАТО УНГАРЦИТЕ И ПОЛЯЦИТЕ ,ПЪК АЗ СЪМ ЕДНА П...А ЗАСПАЛА

Под прозорците на полския премиер е установен малък палатков лагер. Ето къде е сега на хранила Хасен Генов и Ко. :) :)

Този съюз, европейски, не беше ли икономически? Как може да се бъркат в политиката на държавите? Да видим кой ще е втори след Великобритания!

Ако нещо не е под контрол на Германия не е демократично.

ЕС започва да изглежда изключително мизерно?!

Полша правят добре че сами си избират Съдиите.... Съдът трябва да се избира от НАРОДА !!! Което означава- с директни избори за Съдии, или чрез Президента и Народното СЪбрание. В момента в България, имаме Диктатура на Съдиите, Тоталитаризъм и Корупция. Когато свалиха Тодор Живков през 1989 г, направиха една голяма Диктатура в Съда. Преди 1990 г, Съда винаги е зависел от Народа, а сега имаме Диктатура на Съда !!! Оставки на всички Съдии в България !!!

Какъв народ бе? Я излез виж народа. Сиганин или некой невменяем оскотял клошар ли ще избира съдиите? Достатъчно ми е, че народа избира дипутатите, ае няма нужда.

i_iskren@mail.bg

Мажоритарен вот - избор на личности. Точно както го предлага Трифонов. Това е изхода.

КремТролът да иде до Москва на курс да му обяснят, че поляците най-мразят руския ботуш. Сърбали на Дедо Иван супата бая. Та леко тука с коментарите, че станахте смешни.

Поляците по принцип мразят всеки който не им дава пари. Е, докато мандрата от Германия тече ще я харесват, но нека ги видим ако спре дали ще ги обичат. Знаем ги тея.

ЕС незабавно да въведе санкции срещу Полша, а Нато да бомбардира Варшава! Да почувстват европейската солидарност.

баси тъпата новина

наи-добре се смее, които се смее на путин.

Северноевропейската Турция... или източноевропейската Британия- немците леко се изнервят и ползват брюкселската тояга

хм явно комисията работи за разпад на ес има два варианта или алт всички заблудени некадърници или полша близка да британия заедно с още някои страни са аут от ес

Брюкселските зелки подтикват поляците към референДУМ с последващо прилагане на член 50 (ако не греша)! Успех поляци, успех унгарци!Бягайте от клоаката докато все още е възможно!

Поляците, както и други страни от бившата източна Европа добре усещат неприятностите, които стремително се задават. Европа и ЕС трябва да се запазят и трябва спешно да се маха проклетата бездарна клика в Брюксел. Тази клика е на път да погуби и ЕС и собствените си държави. Особенно с идиотската си политика към ислямистите. Унгарците и Поляците са за пример. Трябва да се учим от тях.

От няколко века GB , GR & PI имат нещо което ги прави по-близки.

pompai

- Алооу, телевизията? - Да! - Предаването "С гъза към селото" ли е? - Не! Предаването е "С лице към града"! - Е, към селото с какво сте обърнати?

Браво на Орбан, браво на поляците! Да си гледат работата западняците!

Преди два дни излезе статия в белгийски вестник,че Жан-Клод Юнкер имал сериозни проблеми с консумацията на алкохол,ама нещо не я намирам у нас тази статия !? Някой има ли идея,защо може да се губи?

Това го знаем отдавна. Имаше кадри как пиян посреща всеки лидер на държава.

Елцин беше пияница и се разпадна СССР. Сега кой ли ще се разпадне ... ?

Не съм компетентен по спора между Варшава и Брюксел. Това обаче не ми пречи да се възхищавам от характера, който проявяват поляците. Използвам случая да напомня на колегите коментатори, че точно политиката на техните западни "приятели" Франция и Англия беше причината, Хитлер да нападне Полша. За да започне война с СССР после, на Германия и трябваше да има обща граница с Съюза. Те не помогнаха на Полша в труден момент, за което после платиха скъпа цена. За политиката на запада важи древната поговорка- "не вярвайте на данайците, дори когато ви дават подарък" Независимата политика на Полша е добър пример за нас. На края цитирам една прекрасна мисъл на Туск. ЕСь се разпада, защото остана далеч от истинските грижи на обикновените хора. Знаете какъв пост заема в момента Туск, нали?

А Пекзит, де! Тъй ли му казват?

Ето този евротравестит Тимерман от снимката е едно от най-гнусните циониски слуги. Този, масона Юнкер и Вампира Меркел трябва да бъдат съдени от Трибунала в Хага за особено големи престъпления към Човечеството.

Полша ще слушка ако иска пари!! Ако не член 50 е за тях!! Да излизат заедно с ВБ от ЕС.

Поляците в Полша ще си правят,каквото си поискат. Това се е тяхната държава. Ако не ти харесва - член номер,който си избереш по размер за теб.

Притрябвали им на поляците европейски пари - капка в морето. Поляците им трябва руския пазар, там са 100 пъти повече пари. А тези санкции лошо ги удрят.

Поляците могат да се правят на велики, ама без ЕС са живи умрели. Както и великобритания, която скоро ще го разбере. Да не забравят от къде идват парите.

Ти малоумен ли си бе. БРЕКЗИТА ще хвърли дву годшна сянка на СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА. Чети мнения на ФИНАНСИСТИ. Само простотии пишеш

Не е малоумен,а е неграмотен платен трол.

Ха, ха, бунт в ЕС. Поляците май ще са следващите, очакваме Полекзит ако продължат от ЕС да им се месят във вътрешните работи. Време е да се покаже на тия евробюрократи, които незнам кой е назначил, че още малко остана да получават големите си заплати и край. Както е тръгнало "бежанците" на Меркел и Оланд са ни дигнали мерника.

Ще чакаш Полекзит ама когато цъфнат налъмите.

О, поляците, най-кресливите русофоби тепърва ще трябва да преглъщат безумните творения на група бюрократи в ЕС. Ябълките на демокрацията ще им се видят като лека любовна закачка. Всъщност състоянието на ЕС, такъв какъвто е в момента до голяма степен се дължи на такива като поляците. Те си мислеха, че ще имат само да вземят от запада, пък той ще има само да дава. Странно очакване от двуличници и лицемери. Както се оказа, че великия проспиритет на капитализма ...... е бил на заем.

Тия с палатковия лагер са същите лайняри дето се радват на бежанците!

Дир-а, я пуснете новината, че печалбата на Дойче Банк е паднала с 98% за една година. От 820 милиона евро на едва 20 милиона тази година.