Многохиляден протест в Полша: ”Ние сме народът!”

Многохилядна акция под наслов "Ние сме народът!", организирана от полския Комитет за защита на демокрацията (КОД), се проведе във Варшава.

Обратно в новината

Коментари - Многохиляден протест в Полша: ”Ние сме народът!” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поляците,както и всички източняци,тепърва има да го ядат!Полуколонии на запада!Къде е гданската им корабостроителница,камионите,колите-всичко отиде на боклука!

За поляците пак настъпва ,,смутното време"

Заради неуравновесения характер на поляците са страдали милиони европейци, заедно с тях. След поражението си, Наполеон е нарекъл злощастния поход в Русия ,,смъртоносна полска целувка". Поляците са го увещавали горещо да нападне, като са обещавали повсеместни въстания и военна подкрепа. Но нищо не са изпълнили, а френската армия претърпява тотално поражение по руските полета. Същото е през ПСВ, през ВСВ и по време на ..демократичния" преход. Русия, Австро-Унгария, Германия, Англия и САЩ си прехвърлят Полша като топка в различните сфери на влияние. Варшавското воеводство е било цели 3 века губерния на Русия. Украйна върви по същия път.

В нормалните държави, като Полша има народ с позиция, а в Русия стадо от овце, мееее.

В "нормалните" държави, "позицията" се формира от медиите, а зомбитата си мислят, че са свободни. Така масрафът по контрола е по-малък и добитъка по-спокоен, млякото и месото по-качествени. Няма стрес.

Няколко хиляди, няколко стотин или няколко десетки ако почнат да викат "ние сме народът" си е бая полит-порно комедийна ситуация! И ако са и "млади умни и красиви" на сичкото отгоре...! Мани, мани! Некой бая пари ще да е дал, ама за да ги даде, с цел ще да е било после повече да вземе, нЪл така!?

КОЙ ли може да е дал пари за майдан!?!? Че не моа се сети.

Щом е дал пари за това, некой голем пеераз ще да е бил, а щом е голем пеераз, нема кой друг да е освен.... (във вица е Пешо от съседното село). :)))

Е, тоя дето праща "гуманитарни" конвои, нисък, плешив, с млада любовнца и се "бори за православие".Той дава, после взима всичко.

Тъй, тъй, глупости са това.В Русия аз мисля за всичко-кое е демоктратично и кое не, не са хубави тия работи някой да мисли вместо мен.

Ама изобщо не е туй въпроса: "Агент ли е Валенска, или не е? Поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Изобщо говорим за т.нар. "меритокрация". Меритокрация при която право на глас имат хора данъкоплатци, образовани, семейни..., Които пък имат по-голям принос към обществото, да гласуват с 2 и 3 гласа (големи данъкоплатци, световни учени и артисти, спортисти...) Пенсионери над 70г. неграмотни цигани, неработещи наркоманчета, зашеметени домакини, нямат право на глас. В тяхна полза е. А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз.

Напълно си прав, друго си диктатурата.Там няма 5-6.ИНтересно обаче, тия "наивниците" си живеят по добре и свободно, а тия с диктаторите бягат накъмто тях. За справка - от Русия се изнесоха милиони, не към Китай, а към Западната "гнила" демокрация

Интересно как си се научил да пишеш, без да можеш да четеш!?

Лех Валенса или има или няма агентурно минало. Това следва да се установи като факт. Не може да си "за" или "против" това. Няма как да се протестира срещу факт. Статистически погледнато, като знаем какви са фактите за "лидерите на промяната в Източна Европа", би било доста невероятно ако Лех няма агентурно минало. :)))

САЩ пак напинат НПО-тата да си заработват надниците!

комитет за защита на демокрацията - външно финансирана структура за дестабилизация, в момента, в който полша се усети, че всъщност е една от най-големите държави в Европа състратегическо съседство с Русия и добри залежи на ресурси.

Многохиляден протест, поляците горките не могат да преживеят, че бащата на демокрацията Валенса се оказа поредния агент на КГБ, с кодовото име Болек.

Тия от КГБ трябва да са мазохисти, да работят срещу себе си! Големи мелези има по тези земи, за 10 $ са способни и бъдещето си да пропилеят.

Всички източно европейски държави имат голям проблем и това е неосъществена революция а изкуствено създадена такава. Извършителят е ясен и целта му е ясна. Същото направи и в близкия изток. В крайна сметко който кавото направи, за себе си го прави. ЩЕ им се върне тъпкано.

то им се връща тъпкано... техната държава е невъзможна за живене свободно - всеки започва да се окопава и загражда и въоражава.

Лопяците получават това което заслужават. Подлудиха Европа със Солидарност, без да знаят каква ги чака.

Ема пък украинците "знаеха". Нъл са комшии и рода.

Евала на поляците те сс борбен. Народ

Евала на поляците те са борбен. Народ познавам ги от близо

Евала на поляците те са борбен. Народ познавам ги от близо

Оти го пофтаряш по 3 пъти?

Лех Валенса се оказа един обикновен доносник, плъх на стария режим, пребоядисан и използван от чужди сили за разпад на страната си. Предполагам се сещате и за наши български аналози на този "герой на демокрацията", "икона на прехода" и т.н;-)?

За Борисов ли намекваш?

не само за него, но не може да ви ги изброи поименно, не са никак малко.

И много, много, много други! Като бройка са доста повече от измислените "партизани, активни борци и полит-затворници" след 9-ти септ. 44-та! ;)) . Историята винаги се повтаря, било като фарс, било като трагедия, както е казал брадатия чичко от 19-ти век.

а в Б-я няма бълг.народ-вече сме малцинство и без държава,поради геноцида от политиците-продажници на Запада за разруха на Б-я-евреи-масони,ротшилдовци,соросоиди.....

аз бих отворил за тях газови печки, за да им е топло!

трябва си! не можем вечно да отричаме историческите истини под натиска на богатите евреи, които подтиснаха бедните евери. това е.

Че къв си ти? Един мизерен панелен скот.

А защо забравяш "рубладжиите", комунистите, атакистите и вс. подобна безродна сган дето от 150г продава Родината на руските интереси????

ти си свидетел от 150 години, а худини на цензурата? ок. форумите ти са пародия на свободни мнения! но как преживя толку дълго, а дебил? хахаха

На лошия матрял все някой му е виновен. Не се гледаш какъв си тъп, мързелив и некадърен.

Tе си искали демокрартурата без да разбират същността и. От коя ли НПО са ги организирали? Проблемът на демокрацията е, че е диктатура. Ако е истинска е диктатура на мнозинството, а то никога не е познавало истината съдейки по човешката история. Умните и наблюдателни хора винаги са били малцинство. Ако е бутафорна каквато днес светът познава, е дикатура на олигархията. И в двата случа липса качество на управлението, понеже честните, достойни и интелигентни хора, които ще работят според Божият закон в интерес на обществото са отстранени от властта чрез беззаконие по Божият стандарт.

Поляците избраха за президент електротехник-алкохолок. България избра за президент нескопосан философ Желев, който падна по стълбите на Елисейския дворец. И тук и там народите избраха национални предатели. Започнали ликвидирането на двете държави. " България ще достигне нивото на 1989 г. като минимум, едва след 50 години. Тя е единствената страна в света, приела Закон за ликвидацията в парламент.." Файнейшенъл таймс, 12.6.2004 г.

За тебе върхът на демокрацията вероятно е режима на Путин и вместо да хулиш българските политици бягай там!

не може да се защити онова, що не съществува! предайте това на сфирката" валенса. той си знае! "демокрация" е теория за наивници, които, като овце избират заколението си. изборите са вредни, понеже заменят едно зло с друго. и титаникът на човечеството се лашка от една страна на друга. незабелязвайки, че потъва със страшна скорост. само предупредих... приятна харвест оф сорров!

нещо тяхно - полско. Това си е ерманско от 1989 година Ние сме народът! Всеки краде и е без собствени идеи.

Демокрация ли ? Свобода на народа ли ? Франция се управлява от 327 мафиотски групировки. САЩ се управлява от 5 мега-финансови монополи, които финансират и двете основни партии.Т.е. демокрацията е фасада за глупавите народи.На практика съществува жестока диктатура..." Проф.Г.Кастиридис/Сорбоната, Париж

Полша е първата страна в Европа направила концлагери за 62 000 руски войници и офицери през 1918 г., които избива до крак.Катеин е отговорът на Русия. Полша е първата страна подписала договор за взаимопомощ и военно сътрудничество с Хитлер през 1933 година. Полша участвува с немците по окупирането на Чехия. Немците им дават една област в Татрите.

А Русия какво е за Германия до 22.06.1941г? Верен съюзник, снабдява я със суровини, сключва разбойнически договори с нея за да си поделят Европа. Може да си чел момко но или е едностранчиво или си предубеден. А иначе трудно ще намериш съседни държави които да не са си причинявали ужасни страдания.

С кого сравняваш тва недоразумение Бойко?И чеп за зеле не става от него,и от групировката му ГЕРБ!А на тая въдица ДЕМОКРАЦИЯТА мислех,че не вече никой не се лови!!

Виж коментара от 20:34.

"Комунисти" "фашисти", леви десни това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и антикомунисти.

Абе и поляците ги хлъзнаха доносници с агентурно минало, преди подлоги на режима в страната им, по-късно - марионетки на външни сили! Сценарият беше един и същ на всякъде! Използват продажниците като капути за мръсната работа и после - на боклука! Разликата с нас е, че поляците винаги са били по-големи патриоти! И външната подкрепа, заради мощните им диаспори с влияние на Запад- също!

"Външната подкрепа" е заради това, че са русофоби и католици. Освен това, те изиграха ролята на сиренцето в капана, за Украйна, както сега се инвестира в Румъния, заради Молдова. Разбира се, целта е православна Русия.

Защо плюете бе хора!? Полският народ протестира срещу полското правителство - и тях сигурно ги съсипват купени управници, както и нас българите. Не бъркайте народа с правителството, защото напоследък те са противоположни в много държави.

Полша и Турция в момента са най-реакционните, назадничави, мракобесни страни в Европа, където на власт са религиозни фанатици-фундаменталисти, за които демокрацията е "само един трамвай за да стигнеш до твоята спирка"( Ердоган). Да не забравяме, че поляците са служели с радост в отоманската Империя и са се надявали с нейна помощ да получат независимост. Средновековен католицизъм, диктатура на лумпени, неграмотност, пиянство, изостаналост - това е Полша днес.

На поляците не можеш да угодиш , както на гръцки фермер .

а ти пък вместо да си с народа (полски, гръцки, какъвто и да е) ти си с корумпираното правителство, а?

Дай им на шляхтачите да протестират. Всеки ги е е.ал, и от изток и от запад. Да, изтърпяха мизерията на прехода, тихо и без да протестират, сега уж просперират и вече са готови да сговнят обстановката.

демократ се оказа най-големия доносник и агент

Полските соросоиди са се (ги) активизирали. Даже са имали нахалството да откраднат лозунга на ПЕГИДА -Ние сме народът. Вие сте, ама другия път!

Шило

Уважавам поляците такива, каквито са. Ама панове, вие ги избрахте, кое не ви харесва сега?

Избрали са ги, не са се оженили за тях. Сега ги контролират.

Шило

То да ти кажа, женитба по-лесно се разтуря от раздяла с управлението или управляващите.

Прочетох статията два пъти и не открих нищо за нашият любим г-н тиквов. Не е ли странно?

В таз Полша има само едно убаво нящо - полякините. Уваби, дашни и тъпички....ко му требе повече на човек.....

тъпак

Ало 123 какво лошо каза човекът?

Малко забавна аритметика. Според Юрообзървър - естествено либералит подкрепят с две ръце протестите, всъщност управляващите в Полша не били демократично избрани, защото на спечелените от тях парламентарни избори, за тях били гласували ЕДВА 17% от избирателите. Дали пък да не се съглася с тях?! :) Ама тогава пък, какво да кажем за нашия Велик Вожд Борисов? Та за ГЕРБ на парламентарните избори са гласували едва 14% от избирателите. Според евролиберастите излиза, че щом в Полша са недемократично избрани, то у нас е съвсем пък на зле... Забавно!

Аритметиката показва че България вече 6 години е управлявана от един Престъпник Боко Борисов и бандата му ГЕРБ , с подкрепата на само... 11% от гласоподавателите ... ..и Костинбродскааата печатница разбира се !

Останалите партии в България има още по-ниски резултати!

Няма Независим Съд. Почти винаги съдиите са зависими от нещо или някого. Но дори и да са напълно независими, като някакви Царе, няма да има никаква гаранция че ще отсъждат според законите. Единствения начин да БЪДАТ ПРИНУДЕНИ Съдиите да отсъждат според Законите, е ако зависят от НАРОДА- Директно чрез Избори за Съдии, или чрез избирането на Съдииите от Парламента и Президента.

И как така правилните дрогаре откриват изведнъж агентурни документи само в бивши членки на източния блок,които не играят по гайдата на Маскава и имат силни Лидери като Лех Валенса,Бойко Борисов и др? Как така в България след проваления рефрендум за Белене се появи ,,Мишо Бирата,,след първия южен поток,,агент Буда,,,записи из тоалетните,двете каки, костинброд,снимки с карамански и др?? И само в правилните медии- волгин,дачков,сидеров,дума,станишев,бареков,слави трифонов и др???

но безмислено

Тъпо, та дрънка...

първосигнално естествено.

Полша е първата страна в Европа направила концлагери за 62 000 руски войници и офицери през 1918 г., които избива до крак.Катеин е отговорът на Русия. Полша е първата страна подписала договор за взаимопомощ и военно сътрудничество с Хитлер през 1933 година. Полша участвува с немците по окупирането на Чехия. Немците им дават една област в Татрите.

Неграмонтник!!

Шляхтичите са големи тъпаци.Избраха електротехник-алкохолик за президент

99% ot коментиращите хал-хабер си нямат от Полша. Удариха го пак на соросоиди срещу путиноиди.

Ми за тва им се плаща от Козяк.

Не се постъпва така, разбра ли ме: )?...

Хе, той и Борисов има агентурно минало, но ние си траем. Какво от това?

Ема, Борисов отказа ЮП, Бургас-Александруполис, Белене... Обаче, пък не отказва концесията на Челопеч, американските Марици, американските бази... Не отказва достъп на "бежанци"... Прати наши военни да защитават Турция от Русия. Изобщо, изряден "демократ". Даже "демокрацията" у нас е в излишък, чак.

Майданче ли пак ве. Те и на Орбан направиха опит да му спретнат преди месец. Ама, след Украйна, Сирия и меркелската "толерантност" доста балами измряха.

Поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Изобщо говорим за т.нар. "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз.

В България герой от приказките е Хитър Петър, а не Умен Петър. Каква меритокрация искаш?

Такава при която право на глас имат хора данъкоплатци, образовани, семейни..., Които пък имат по-голям принос към обществото, да гласуват с 2 и 3 гласа (големи данъкоплатци, световни учени и артисти, спортисти...) Пенсионери над 70г. неграмотни цигани, неработещи наркоманчета, зашеметени домакини, нямат право на глас. В тяхна полза е.

сродните елементи подобия на 40-те пуснаха корени по европа и е време да бъдат по издухани от ветровете на демократичните промени иначе може да се стигне до безпредел

Дрън-дрън. Поляците са народ и знаят какво искат. Полша храни четвърт Европа, а ние ядем вносни домати, ябълки и т.н. jeszcze Polska nie zginęła

То и САЩ имат свръх производство на храни, ама по-добре да не те изхранват с техни продукти.Е, много хора не си дават сметка, щото не знаят, а даже и им харесва.

Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби - Левски

Аве Пешо, що си не караш коритото ми се опитваш да кажеш нещо умно.!. ?

Анджак, де. Нас нали ни "освободи" сащ от руско "робство".

Явно някой паралия иска място под "слънцето" в Полша и яко разиграва там биомасата. А на биомасата какво и трябва : Хляб и зрелища ...

риби разни..., едни кълват на демокрация, други на комунизъм, каквито искаш такива си хвани

само, че САЩ например, са близо до комунизма, но няма страна толкова близо до демокрацията на планета от тази галактика.

Щото техният "комунизъм" се изгради на жертвите на ВСВ и на 200 военни конфликта и 15млн. жертив след ВСВ. Държи се с 1000 военни бази по света и у нас, и трилионен военен бюджет. С една дума 2000 души грабят целият свят от името на сащ и подхвърлят недооглозгани кокали на баламите.

значи американските риби кълват и на двете, затова са така угоени

серж ги прожектираше тези филми, много преди шефовете на агент валенса да домъкнат влаковете във варшава днес...

Най-голямата грешка на Наполеон. И то за какво...

Полша и Украйна от запад, Турция от югоизток, а Русия в менгеме м/у тях. Няма мърдане!

от кашкавал менгеме не става!

подписаха примирие за Сирия, защото и там им запари

С голи дупета менгеме на натопорчен!?! Може би по еврогейските стандарти и да става,а!?

Нищо не каза.Как пък не помисли поне, ако имаше с какво де?Ама те ти го казаха, кашкавалена работа са и трите изброени от теб.Мекички бузки срещу руский хуй!

Е, кво агентурно минало ще има Валенса, нали той свали комунизма. Освен, да е бил агент на ЦРУ??

нали знаеш- всяка революция изяжда децата си!

Май, по-скоро, всяка конспирация замита следите си ;)

Да,точно от това се НУЖДАЕ и България!!! Трябва да си ПОИСКАМЕ ДЪРЖАВАТА! ТРАБВА да си поискаме РАБОТЕЩИТЕ ИНСТИТУЦИИ, а не г-н Бойко Борисов!?

Атака отдавна поиска България за българите, а те и се присмяха. Българина никога не знае какво иска.

Я се скрий бе смешник

"Красиви сме,интелегентни сме,.... много сме...."...ха..ха...ха... , жалки протестърчета !

"Красиви сме,интелегентни сме,.... много сме...."...ха..ха...ха... , жалки протестърчета !