Коментари - Качински: Полша не е била експлоататор. Не приемаме мигранти | dnes.dir.bg
назад

Качински: Полша не е била експлоататор. Не приемаме мигранти

Полша не е експлоатирала други страни и не е длъжна да приема мигранти, заяви Ярослав Качински на конгрес на управляващата партия.

Обратно в новината

Коментари - Качински: Полша не е била експлоататор. Не приемаме мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде не го превъзнасяйте толкова. Както се е "опълчил" срещу Европа, така ближе говн...я .ъз на американците.

Логиката на г-н Качински ми убягва. Един вид според него държавите които са имали колонии са експлоататори а всъщност те са донесли цивилизацията на другите народи. Логиката да се приемат бежанци няма нищо общо с историята на една държава. От друга страна Полша винаги е била износител на бежанци които са избягали в Англия, Сащ и Франция.

Твоята логика ми убягва. Ти сигурно мислиш и че работодателя дава работа на работника. Познах нали?

Можеше ли това да са думи на нашия /да не казвам какъв е / който ни управлява?Не ,никога такова нещо от наш политик няма да чуем.Ето затова България вече не е ДЪРЖАВА.В България няма управници,има едни ненаситни,мързеливи,крадливи подчовеци, които ще я затрият много скоро.80%от населението ги мрази и не гласува ,но те с фалшификации се докопват до властта без да се срамуват от това което вършат и продължават вече толкова много години.Това е мафията на бкп,преиминувала се в гроб,патриоти,дпс,рб.....всички до един без изключение.А този който е сега той и умствен потенциал няма никакъв.Как ще защити Родината си и народа си.Важно за него е да го прегръщат и потупват по раменете ,а зад него да го презират и да му се пресмиват

Добре е , когато един политик казва истината с директни думи. До гуша ни дойде от западни увъртания, измишльотини и наричане на бялото черно. Те забъркаха тази каша по света. а сега искат и ние да я сърбаме, да ги отрови.

Те не само мислят за народа си, те могат да мислят. Поканиха Борисов да се присъедини към Вишеградската четгворка. Той отиде, помириса, видя, че мирише на чисто и честно, върна се и не повтори. Не е за нас реда и спокойствието. Трябва да има хаос и екшън, мътна вода в която родните политици да ловят шарани.

ЕТО ТОВА СА ИСТИНСКИ ПОЛИТИЦИ КОИТО МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ.КАК ДА ПРЕДПАЗЯТ СТРАНАТА СИ ОТ ТЕРОРИСТИ.С РАДОСТ БИХ ГЛАСУВАЛА ЗА ТАКИВА ХОРА,А НЕ ЗА ПРЕДАТЕЛИ КАТО НАШИТЕ "ПОЛИТИЦИ".ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ И ДЕЦАТА СИ ДА ПРОДАДАТ

браво, втори политик след унгарския да се опълчи на запада, стига с тези двойни стандарти и той е прав Англия, Франция, Испания и Германия да си ги приемат имигрантите те са ги експлоатирали стотици страните им и народите им, сега е време да си берат плодовете, защо и ние от източно Европа да сме солидарни с тях, не стига че ние сме им обслужващ персонал в собствените им страни

В десетката! Нито една празна дума, отлично изказване на политик който мисли за държавата си!

Какъв отпор е оказала Полша на Хитлер не знам. Явно таен. За позицията за мигрантите- евала. Дано устиска натиска.

Е, да не забравяме, че там Хитлер и Сталин са действали заедно - т.е. било е много по-трудно.

4-5 седмици се съпротивляваха! А и чичо Джо ги удари в гръб. А помощта от Запада така и не дойде ....

Ехааа, евала на Качински. Не съм очаквал, че скоро ще има политик, който смело и открито да каже истината на западните лицемери право в очите. Експлоататори, колонизатори, грабители и убийци векове на ред, сега искат други да им берат гайлето. Ех...къде такъв политик и достоен човек и при нас? Нашия Винету Еднокнижни чака "началниците" какво ще кажат...

""""Полша не е експлоатирала други страни и не е длъжна да приема мигранти, заяви Ярослав Качински """"Дали нашия сервилник ,Борисов може да каже такива неща в публичното пространство,едва ли.Той ще чака ,какво ще му наредят началниците.Е такъв плазмодий ,трудно се намира.Но когато го държат здраво за определени места на анатомията -няма мърдане

Бойко, излиза, че ние сме ги експлоатирали и сме ги канили, а? По-далеч от кучешко килимче под вратата на Меркел не стигаме май...

Вие пък.Какво кучешко килимче.Ако беше така ,значи са ни приели като нещо близко.Ние не сме дажи и истривалка.За нас е отредена ролята на сива зона , на нещо , което може лесно да се жертвува,зона за задържане, оградена с бодлива тел,ама най-вече,към другите държави от Европа

За мен държави са: Полша, Чехия, Словакия, Словения и Унгария. Чиста нация, а не сбор и какво ли още не... Полша е държава, която си знае своето - не се подлага не европейската пропаганда и не целува руския боруш!

Качински и неговата партия се опитват да изкарат Полша от ЕС.

АКо застрелят турския Шпионин Местан, и оня Гюлен и набучат тиквите им на колове до турската граница и всички араби ще кротнат в Азия. А навлезлите в Европа, ще побягнат обратно.

Чак пък и отпор на фашизма..... тоя пренаписва историята.

Да, те първи имат договор с Хитлер. След като са отказали такъв с Москва. Тия с минусите да вземат да попрочетат. Поляците винаги са в позиция на жертва и старателно крият собствената подлост.

България никога не е експлоатирала никого. Българите и роби не са вземали. И военнопленниците са освобождавали веднага. Но сега България се управлява от национални предатели, обучени продажни еничари и ще вкарва нашественици.

Това е пълна илюзия, която говори по-скоро за исъорическа незрялост и липса на чувство за история и покаяние.Не всички са на твоето мнение. В Усурдулица сръбската църква, канонзира 20 хиляди мъченици на българите. Питай турците за десетократните покръствания , насилия , изселвания, смяна имената, питай гърците за запалените и ограбени манстири , пък и няма що да питаш съседните държави- че най-многото жертви на български насилия са самите българи-над 30 хиляди за няколко месеца през 1944г. Да си заринеш главата и да се правиш на божа кравичка е инфантилно и по-порочно доро от самото насилие,защото се правиш , че не съществува и му създаваш хранителна среда.

Ти ще ми говориш за сръбски мъченици!!! айсиктир бе!А за зверствата сръбски чувал ли си? А за зверствата гръцки чувал ли си? А за зверствата османски чувал ли си? Всички те са били срещу невинни българи! А А българите впоследствие са отговаряли на тия зверства.

Поредния турчеещ се сиган. Бегай в Анадола мустафа

Поляка е прав - Англия и Франция са най-дъртите колониални държави, около 300-400 години само са грабили и влачили от половината свят,мигрантската криза е резултат от тъпата им политика,да се оправят!

А ти знаеш ли , че прадядо ти дължал на прадядото на Иван пари и затова сега аз няма да ти платя и да си изпълня задълженията , мръснико потомствен. Това е болната полска логика и социална патология. Зад нея не стои нищо освен порок, паразитизъм

Поляците изгубихте човешки облик с наглия си паразитизъм и егоизъм. Напускайте и толкоз, хем ви хранят и поят от съюза, хем го рекетирате. Ставате отврстителни с непрекъснатото си натискане да влачите като нагли просяци и да искате привилеги и все да сте изключения за сметка на други. Не експлоататори , а сте станали живи пиявици и паразити, будрщи отвращение .

Припомни си кой предаде Полша и сключи мир с Германия- не беше ли Чембърлейн с девиза UK НЯМА ПРИЯТЕЛИ , ИМА ИНТЕРЕСИ ! Сега е същото.

И аз не съм експоатирал никого и следователно искам да не плащам наравно с другите задлженията , да не спазвам ангажиментите си и законите. Другите са експлоатори, а аз чистичък и спретнат и неопетнен и затова чисто спретнато и неопетнено исам да имам привилегии. Другите да гледат бежанци щото са опетнени, пък аз като неопетнен да получавам само помощи от мръсните опетнени и да няма никакви ангажименти към общността , която ме изкара от батака. Поляците все повече затъват в тази сектанска, налудна, изолираща и безпринципна и безнравствена порочна логика..

Припомни си кой предаде Полша и сключи мир с Германия- не беше ли Чембърлейн с девиза UK НЯМА ПРИЯТЕЛИ , ИМА ИНТЕРЕСИ ! Сега е същото.

Всеки да си плаща за дяволиите си. Когато всички плащат- няма виновен

Задълженията ни включват Европа, умнико, това ли измислихте да ни извивате ръцете? А не задълженията на европейските държави към трети страни. Това не са ни задължения, това е тяхно желание да ни ги вменят като задължения. А ние за бежанците от Либия вече се погрижихме-построихме им държава. И не сме виновни, че те я разрушиха.

Задълженията ни включват Европа, умнико, това ли измислихте да ни извивате ръцете? А не задълженията на европейските държави към трети страни. Това не са ни задължения, това е тяхно желание да ни ги вменят като задължения. А ние за бежанците от Либия вече се погрижихме-построихме им държава. И не сме виновни, че те я разрушиха.

Тия заприличаха на гърците , че и по зле, гърците поне не си затриха демократичните институции. Яко усвояване на средства и живот на гърба на съюза и плюене по благодетелите си плюс безмислени исторически поучения на света в стил рабфак , педагогика за дебили и изкуфял читалищен работник.

На гърба на съюза ли? Те ежегодни вноски в съюза не правят ли? На мисии на НАТО не участват ли? Законодателството не спазват ли? Бежанци от Украйна не приеха ли? Сега старите държави решили да поемат разходите на Африка и Полша трябва да участва ли? Касае ни Европа, за нея сме поемали ангажимент, не за Африка и Азия. Такива задължения не сме поемали, следователно те не съществуват за нас.

Не ги обичам поляците, но за това моите почитания, защото нашите страхливи политици ибрикчии ги е страх дори да си помислят, камо ли да направят нещо такова, защото ще загубят от печалбата която ги очаква, когато си дадът гъза под наем!

Къде си Бойко, къде си плъхо брашнян, чети какво казват хората и не се свивай като пръдня в гащи, цигански бароне.

Полските такета не само трудно схващат промените във света, но и се оставят да се подиграват със страховете им и всичко постигнато.Явно ще влезат в час по трудния начин.

ще ги напляскаш ли?

Гърците кой ги пюяска

Ако отплатата на ЕС към Полша е недостатъчна и поляци обслужват Западна Европа, то ние пък какво да кажем!? И смее ли някой от нашите тюфлек-политици да го каже!?

И ългария не е била експлоататор! Но е била под робство 500 години! Това ни е направило жилав народ но и сме спрели развитието си за 500 години зашото всичко което сме произвеждали е отивало за военните действия на османската империя а не за благоденствието на нашия отруден народ!

Браво , мойто момче , получаваш бонбони кръц -кръц и участие в конкурса Говоряща птичка и Художествено слово. .

Представяте ли си Бойко, или Гей, или който и да е нашенски подлизурко да каже такова нещо? А би било напълно правилно и разумно.

Най накрая и този да каже нещо умно. За пръв път напълно съм съгласен с това което казва Качински

Много точно и вярно изказване. Управляващи които защитават интересите на народа си изтъквайки реални истини. Благородно завиждам на такива народи. Дай боже всекиму такива ръководители, които не се страхуват да кажат истината.

Ако Меркел продължи с глупостите между България и Германия ще се появи нов, централно европейски съюз, независим от ЕС. Това ще бъде новото издание на Австро-Унгарската Империя - Австрия, Чехия, Унгария, Словакия, Полша и Хърватия. Плюс вероятно Румъния.

Нас няма да ни поканят там със сигурност. Щото Централна Европа си е Европа, цивилизация. Тук . боза, миризливи кенефи и чоплене на тиквени и слънчогледови семки. Бай Ганьо правилно си го е казал човекът: "Европейци сме ние ама не чак дотам." Аз бих казал хич даже, европейци сме само по географски признак.

Браво на Качински, всичко в прав текст не като нашите лигавци,кога ББ ще се изкаже така! Аз отдавна съм писал,че ние не сме имали колонии, а сме били такава, дори и по-лошо. Тези афроазиатци да бягат в Франция,Англия,Белгия...... имат да си връщат от 500г насам.

Поляците - горд народ, без комплекси на постоянно натискани от империите с които граничат. Бъгарите произвеждат таива като теб - комплексирани говеда, които знаят само дежурният коментар за бозата и кенефа. Стегнете се малко, българи и по-малко комплекси, моля!

Макрон да признае как неговите предшественици президенти при посещенията си в Африка стимулираха миграцията канеха жителите на Мароко Тунис и Алжир Сенегал Мали и Чад да идват в Европа.И това много време преди Меркел да се покаже пред света колко е хуманна.Сега да си ги дондуркат и да им гърми под седлото.

Ами то се вижда, че е така. Париж уж е един от градовете на най-висшата европейска цивилизация, а сега като отиде там човек, все едно е в някакъв североафрикански град.

Едно време поляците изнасяха оръжие в Ирак , Сирия и цяла Африка. Поддържали са червените режими. А там се бачкаше по подобен начин така, че Полша е участвала- да не лъже комунистът!

A за престъпленията, които извършвате по време на окупацията на Украина, нещо да кажеш? Ами за мародерствата в Словакия? А за гоненията на етнически германци, между двете световни?

Ти па !!! Те тея неща не се броят !!!! Те поляците даже и Бандера обичат !!!!

Не си му разбрал мисълта - той има предвид не белите имигранти.

Изказването на Качински идва в отговор на предприетите от Италия мерки през последната седмица. За първите 6 месеца в Италия са регистрирани 80 000 бежанци, дошли през Средиземно море. Итал. посланик в ЕС Маурицио Масари е изискал от Еврокомисаря Аврамопулос незабавни действия за разпращане на бежанци от Италия в други страни от общността. Втората мярка - Итал. гранични служби ще допускат в пристанищата си единствено итал. спасителни кораби. Качински открито дава знак, не само в Полша, но и за ЕС, че африканци и всякакви други туземци няма да бъдат взети. И въобще не го е страх от санкции. Всяко благо си има цена и поляците са готови да отстояват правата си.

Откровено казано Качински бая недеговаря. 1. Полските политици се натискаха за ЕС, точно както и наще боклуци. 2. Понеже поляците беха първи и спазариха мнооого щедри субсидии от ЕС, за 2014-2020 ще вземат 82.5 милиарда евро. 82.5 милиарда.... 3. Въпреки че Полша взема тези огромни пари, тя е вечно недоволна и откровено прави сечено на всички в ЕС винаги когато има възможност. -------------- С две думи - Наглеци с мегасамочуствие.

ру, откъде пишеш? От Русия, а? Не забравяй, всеки има право да се защитава. А сега ни кажи, колко взимат другите държави?

Това последното "Наглеци с мегасамочувствие" подпис от/на ru ли е?

опитват се да направят с европата това което и с южна африка--,,зулуландия,,...!!!

Напълно съм съгласен с него .Всичко това с пълна сила важи и за България но се търсят достойни и горди наши политици които да го заявят открито.Ние по традиция избираме другата позиция да се съгласяваме когато ни натискат но да се мъчим да минем между капките .В крайна степен винаги сме прекарани но и сме загубили както уважението на достойните така и самоуважението си.

прав е поляка, който е грабил и експлоатирал колоний с които е натрупал капитал и стандарт да живот да си издържа бившите роби щом се чуства виновен! края на ЕССР се вижда все по ясно вече:)

А който е поддържал революционни движения и комунистически диктатури в Африка, който е изнасял оръжие за там (режимът на Ярузелски), да се прави на девственица ли??

Ето това е лидер и държавник!

и при нас е така, но трябва да се правим на фалирали и на умрели лисици още 20-30 години за да ни подминават 'сирийците', а от комунизма ще излизаме по после ...

И който направи арабската пролет сега той да приема мигрантите....

За нацизъм и Хитлер, в момента приказват само разни Турци и арабски Шпиони, както и Турския Башибозук и главорез- Реджеб Ердоган... Макар че Хитлер не е нападал ИЗОБЩО арабите.... Гнусните араби трябва да бъдат убивани, както всички Европейци( без Хитлер, щото той е водил война само срещу съседите си) са убивали араите и турците в продължения на 1000(хиляда) години... Полша трябва да им каже на арабските Шпиони че ще убива всякакви Арабски и Африкански маймуни, както Владислав Варненчик и Ян Собиески са убивали араби.... Турци и арабски маймуни трябва да бъдат държани в клетка(затвор), както както монголеца Тамерлан е държал Турско- османския Башибозук- Баязид.

единственото решение е скапването на ес чрез УМНИ споразумения между държавите неколонизатори и русия , сключване на Честни ,открити договори за уважение и сътрудничество ,без господството на олигарси и мошенници .

Много ми е любопитно как може да се сключи с "русия" "честен ,открити договор за уважение и сътрудничество ,без господството на олигарси и мошенници", тъй като в тази империя няма нищо повече от този тип "бизнесмени".

Ти си АБСОЛЮТНО прав, обаче тая безродна паплач, полуграмотна и некадърна, крадлива и безпринципна - те нито разбират, нито пък ги интересува. На такъв - юмрук в лицето. Тия от друго не разбират!

Най модерната професия в България е ,,нищо правене,, и много приказки но нищо не казват...това са ,,Българските политици,,

евроатлантическата демокрация роди доста милиони мигранти (3 000 000 български,3 000 000 полски...),бежанци 20 000 000 .

костюмираният с ,,фалкона,, какво ще каже...??? нашият в ,,редките,, случаи когато го слушам да говори след това ми ,,оставя,, една ,,пустота,,...!!! винаги се питам...??? ,,възможно ли е...тои...за нас...премиер...за бъдещето ни...!!! ,,крещяща ,,пустота,,...!!!