Полша посрещна танковете на САЩ: Чакахме ви десетилетия

Чакахме ви десетилетия, заяви полският министър на отбраната на церемония по посрещането на американски войници.

Обратно в новината

Коментари - Полша посрещна танковете на САЩ: Чакахме ви десетилетия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Негрите ще са най-доволни. Негър да чука бяла жена за него е въведение в света на белите. Полските прости-тутки предполагам са без гащи вече чакащи американските негри да им плащат с долари. Негрите са поне 200,000 по-назад в развитието си като раса /мозък и череп/. Поне 100г по-малко сиво вещество имат от белите и по-лошо качество. Хубаво е да знае човек какви хора влизат в държавата му.

Ето я поредната илюстрация за падението на ЕС и НАТО и неудържимото до безумие желание за тотален контрол на тези, които им дърпат конците. Илюстрацията е от рубриката 'Радостите на ЕС и НАТО'. Смайваща е уродливата ѝ метаморфозата. В нея вече влизат такива неща като радостта до сълзи на българските граждани Соломон Паси и С. Сакс. при вкарването на България в НАТО и организирането от същия този Паси бесовска сбирка-концерт пред св. Александър Невски. Радост съпоставима само с посрещането в Киев на Нуланд, МакКейн и също такъв (та даже вече доказал се наред с Ватикана още в Сърбия) приятел на славяните и християните като Байдън или почти колкото е при посрещането на гостите на хомосексуален парад организиран под натиска на западни посолства. Благодарение на членството си в НАТО, в Западна Европа отдавна имат подобни празненства и за да им доставят силни положителни емоции от следващо ниво, трябваше да ги организират радостно и екзалтирано да посрещат по гарите инструментите на НАТО за ислямизиране. Защото не може непрекъснато само да ги посрещат, настаняват и дават документи за оставане или да им подмиват, галят и целуват крачката. Трябва и малко разнообразие чрез радостни посрещания, шумотевица, усмивки и въобще веселба. А сега вече и на тези от съвременния елит на Полша, включващ Антони Мачеревич, е дошъл реда да тръпне от сбъднати очаквания и най-после да приветстват сълзливо възможността да продължават да цивилизоват чрез фашизиране на изток от Киев (донякъде сходно на цивилизационните мисли на Петър Стоянов преди откъсването и тотално ислямизиране на Косово от НАТО), а също и радостно да приветства навлеци в Европа представящите за стабилизиращи и защищаващи военни, които всъщност са банково-корпоративни биячи и гангстери, въоръжени със смешни в техническо отношение стари танкове и прочее калпави, технологично посредствени, но затова пък ценово ексклузивни оръжия.

"Чакахме ви десетилетия, заяви полският министър"!?? После ще чакате векове да си отидат "пазителите"!

Бахти жалкарите са поляците! Продадоха си независимоста, за едното нищо! Но там където е стъпило копито на луда крава, от там и не си е тръгнало! Късно, късно ще го осъзнаят пияндурниците поляци...Когато осъзнаят че са загубили свободата си, и краварския крак е стъпил силно върху врата им! Факт!

Чакахме ви десетилетия, надупени и със свалени гащи!! Та да ни го наврете дълбоко, дълбоко в голия гъз...Като истински краварски педали:)

Смърт на Русия - свобода за Европа!

Последния път свободата на Европа я донесе Русия, но ти май страдаш от старческа деменция.

Що така бе, тия по-готини ли са от руските? Явно поляците не могат без чужда окупация.

Те са демократични танкове. И снарядите с обеднен уран са демократични снаряди.

Поляците имат сериозни традиции в посрещането на чужди танкове.

Браво на поляците, сега са сигурни че полската територия ще си остане полска и няма да има зелени човечета без опознавателни знаци. А руският бляд в Кремъл ще пие почистващи препарати ще си спомня за младините като офицер на КГБ в Източна Германия ....

Те домъкнаха толкоз много американци то туи вече не е полша. Мале че прост. И тук ли искаш да дойдат.

Няма безплатен обяд. Никой не инвестира няколко стотин милиона за нищо. А Полша си е потърпевша. Дани Тръмп да прекрати това безумие, дано не е само един циркаджия, както ни е познат вече...

Не са били танкове , а са натаковани за полякини негра !

е сега ще има да се радват, че са равни...

Как никой никога не се радва на руснаците окупатори и техните танкове?

С хляб и сол сме ги посрещали братушките два пъти. И третия път когато дойдат пак така ще ги посрещнем.

Третият път като дойдат тези натовски танкове, които се мотат из България няма да могат да удържат вълната посрещачи на армията освободителка.

поляците счупиха тъпомера - хляб и сол за новите окупатори..

Кое друго са окупирали САЩ? Крим? Донбас? Приднестровието? Абхазия? Чечня?

Много е да ги изреждаме. Погледни къде и колко бази имат по света.

Ей, Стиви Уондър.

Тия поляци не си взеха забележка от историята: Винаги сами сядат на надървения!!?

и да останат столетия. Американските предимно черни ренджари ще останат доволни от русите и белички полякини.

Тръмп май ще си ги прибере скоро. Та радостта май ще им е кратка.

Винаги съм харесвал поляците, особено полякините, най-вече - младичките. Готини са. Само патологичната им ненавист към руснаците не съм разбирал. Историята си е история. Ако се върнем към нея, ще видим, че поляците са първите агресори спрямо руснаците. През периода 1600 -1610 г. на два пъти даже са превземали Москва. Е, и те не са успели и е започнала руската експанзия на запад и разделянето на Полша. А иначе има и виц (стар): Хванал полякът златната рибка и тя му дала три желания. А той: 1. Да дойдат в Полша всички китайците - дошли, изяли всичко каквото имало и си отишли. 2. Пак да дойдат китайците - пак дошли и камък върху камък не останало в Полша. 3. Пак да дойдат китайците - пак дошли и оставили само разорана земя. Рибката попитала - Човече, защо унищожи страната си с тези 3 идвания на китайците? Полякът - Вярно. Но у нас идваха 3 пъти, а през Русия минаха 6 пъти!

тоз не ще да е бил поляк... :)

Кога НАТО ще разположи части за бързо реагиране у нас?! У нас живеят около 200 000 руски военни пенсионери които чакат знак от Путин да ни откраднат Черноморието

Виж ся, американци в България има и ще продължава да има - около рота - до батальон. Но и те осъзнават нещо, което ти и подобните ти не можете. Не е проблемът в 200 000 руснаци у нас. Проблемът на теб и на тебеподобните са останалите около 6.5 - 7 милиона българи. И цяла бригада да докарат американците - все тая е.

останалите 6,5 милиона българи не са проблем, повЕрвай ми... ама хич даже. Те по същество проблемните са не повече от 50 хиляди - нищо работа - по затворите има много място, а и повечето и без друго ще избягат по стар обичай в гората и ще чакат храбрата червена армия да ги освободи.

Освободи Европа от се се сере Тръмп ще съкруши новия Хитлер!

Срещу крадливи зелени човечета - американски танкове !

Местният Ненчо Хибридното влечуго.

Трогателно - емоционално... така царят като дойде и едни баби от градската десница /както я нарича Москов/ в София памперси туриха да не стане беля от вълнение...

Полша неможе сама , тя никога не е имала собствена идентичност, бяха Руснаци сега Американци, точно както жените им, готини ама отзад.

някой пак е драскал по салфетките как да си дели източна европа.. ние май пак трябва да учим руски,,

Голяма радост! Маймуни. Едни танкове едвам изкараха, сега други посрещат.

от Полша шъ са почват руснаци и този път хамериканци?

АЛООО ТАНКОВЕТЕ ТЕ СА МИНАЛО СЕГА ПУСКАТ РАКЕТА ОТ 5 000 КИЛОМЕТРА И СТЕ ЧАО А ТИ СЕ РАДВАЙ НА ЖЕЛЕЗАТА МУХИ ТАКИВА

Много ги разбираш нещата :)

Горките, пак ще бъдат арена на сражения.

поради историческата си обремененост са свикнали тоя ония да ги клати и 26 години сухи гащи им се видя прекалено дълъг период

Ако се прочете текста внимателно, ще се види, че чуждата армия е посрещната не от полските ГРАЖДАНИ, а само от някои властници- премиера и военния министър. Като се има предвид, че срещу това полско правителство има доста протести в Полша и не малко критики от ЕС, не може да се счита, че идването на американски военни е по желание и по волята на полския НАРОД! Доказателство са и последвали протести, за които снощи беше съобщено дори по нашите медии!

ЕВРЕЙСКО-ПОЛСКАТА ИЗМЕТ ВИНАГИ СИ Е БИЛА ТАКАВА- ГАДОВЕ!МАЛКО ГИ СТЪПКА БОТУШЪТ ,А И ГЕРМАНЦИТЕ НЕ ГИ ОЧИСТИХА ДОБРЕ...

поляците никога не са ми били много умни....

Тия поляците не се ли научиха, че не е хубаво чужди танкове да влизат на територията ти. Независимо от повода. Започват да ми приличат на някакъв ТИР-стоп - ако Запада тръгне на Изток или Изтока на Запад, минава през Полша, обогатява генофона на полякините и продължава. Това си е провокация. Ако руските танкове тръгнат, ракетите и от двете страни ще почнат да летят дълго преди танковете да са стигнали Полша. Но елитите по света искат страх и напрежение. За да продават илюзорна сигурност и неефективна защита.

Навремето здраво праскахме полякините на морето ,докато мъжете им се наливаха с водка и слънчев бряг ,всеки уважаващ се гларус беше минал поне 20 полякини ,това е нация от жени курви и мъже алкохолици.

Поляците посрещнаха американците с радост, както и с радост се отърваха от руснаците!! Всеки приятел на руснаците е беден и много много зле.

КАТО ТЕ ГЛЕДАМ БЕЗ ДА СИ ПРИЯТЕЛ НА РУСНАЦИТЕ СИ МНОГО ЗЛЕ . МЕЖДУ УШИТЕ ТИ Е ПЪЛЕН ВАКУУМ .

Всеки бяга от руските боклуци!! Само русофилите се привличат от тях!!

Пшеките, пияните шляхти, си изтъргуваха свободата за няколко жълти цента! А си мислех, че по голями подмазвачи на Краварника от нас няма! А се оказа, че поляците са си чиста проба лакеи!

Ама то и тук в БГ-то трябва да се разполажат американски танкове, защото никой не знае какво може да роди тъпата пияна руска кратуна

Хайде да се разберат с Украйна, че според Порошенко, те са единствените защитници на Европа и света. Даже предопредиха Канада, че Русия ще ги нападне. :) . "Чакахме десетилетия, понякога си мислехме, че сме оставени сами, понякога почти губехме надежда, понякога чувствахме, че сме останали единствените, които защитават цивилизацията от агресията, дошла от изток"

Петър Дънов казва с Русия да сме. Абсолютно нито веднъж Великия Учител не е сбъркал в съветите си. Ако не Го слушаме и сме против Русия, ще сърбаме горчива попара и то катастрофална. Учителя казваше какво да правят нашите царе по време на войните, но те не слушаха и знаем резултатите. Следователно Русофобията за Българина е абсолютно забранена.

Нали Борис Трети го слушаше и до къде стигна той и България?

Борис не го е слушал, Учителя е предсказал, че Руснаците ще забият знамето над райхстага. Учителя му е казал България да стои неутрална да не сключва споразумения с Германия, никой от царете не го е слушал.

А за русофилията какво ще кажеш, май и тя е вредна за България?

Пет века ни е натрапвана русофилията от присъстващите османски благодетели.

Ами какво казват другите обективни методи като звезди, бобени зърна, ясновидци и прочие? Би било добре да сравни и да сме сигурни ))))

Ало, посрещачите! Не се рзотивайте! Останете още малко за да посрещнете и руските танкове "Армата", които няма да закъснеят. Купете и достатъчно количество памперси на новите ви приятели- ще имат нужда!

Те ще закъсат по пътя между Русия и Полша и пак ще станат за смях;)

Бях в чужбина като бачкатор. 2 пъти са се опитвали да ме прецакат. Все полски емигранти. Много предателски народ са те. Като бях закъсал ми подаде ръка украинец, а българите се крият като мишки един от друг.

тези така чакани отдавна нови роднини на поляците, където минат трева не никне, повече няма да купувам полски гъби от маркетите....

Не вярно, танкове са най-демократичните танкове, дето минат растат мензухари и кокичета. Американския обеднен уран е най-безвредния уран, лечебен уран, демократичен.

всяка една държава,кято е под руски ботуш е била изостанала-сравнете българия със останалите народи,които не са били зависими от русия и неините внедрени слуги!

ТОВА Е ЗЛЕ ПРИКРИТА ОКУПАЦИЯ НА ПОЛША!!!С ТАЗИ ДОПОТОПНА ТЕХНИКА,САЩ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ,ЧЕ Е НЕМИСЛИМО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА РУСИЯ!!!ТЕАТЪРА Е ГОЛЯМ,НО ПОСТАНОВКАТА ИЗТЪРКАНА!!!

Умни хора. Разумни хора. Далновидни хора. Хора с достойнство! За това държавата им е била и ще бъде ВЕЛИКА. Няма сълзливи славянски сантименти. Няма путлерастки тролове.. Има народ с история и ПАМЕТ!!!

Имаш едно браво и от мен безмозъчна балканска твар ...

цял живот все им го "турят".

при оръжията , които имат руснаците да си мислят, че са опазени от танкове?!? Алоу, барем се осведомете за космичните и ядрени оръжия на "врага", смотаняци !!! Путин сигурно е умрял от смях!

Горката Полша. 1939 г. сравниха Варшава със земята, а после я разкъсаха СССР и Нацистка Германия. Сега пък първа приветства американските войски, както и очевидния факт че ще бъде първи фронт срещу Русия. Явно е че Полша не си е научила урока, а Варшава пак ще я гърмят.