Разрешиха забрадки за шотландските полицайки

Шотландските полицайки имат официално разрешение да носят забрадки, съобщи полицията в Шотландия, която цели да насърчи мюсюлманките да се включат в редиците й.

Обратно в новината

Коментари - Разрешиха забрадки за шотландските полицайки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kой ни изпрати в тая задръстена Европа...? По-голяма тъпня от това няма..

тъпанарче ходи при бойко да те пази

Как ще се различава полицайката от бандюгата? И двете "нинджи"...

на мюсюлманките разрешават забрадка, а на мурзилките не са разрешили червена шапчица! Е може ли така !?

Таз година ги разрешават, догодина ще са задължителни.

Golemi smeshnizi ima tuka

Защо ти беше свалена кожата!

Със криви краставици!

Скоро ще разрешат на всички полицаи джихадисти да си носят пояси с бомби, при това съвсем официално и законно...

Явно има Мюсюлмански Шпиони( като Местан ) в Шотландия... Шотландците, ако не искат да попаднат под Мюсюлманско ( турско). Робство трябва да утрепят тоя Шпионин и да му набучат главата на един кол, за да гледат останалите какво се случва с такива Мюсюлмански нашественици и Шпиони.

Това е началото на края на християнска Европа....

Когато Европа беше със своя Господ Иисус Христос, Той я пазеше и тя отблъскваше мюсюлманските пълчища. Но сега, когато вече не е християнска и се отдаде на консуматорство и разврат Бог й дава скърби за да са опомни и покае. Разбира се Той пак няма да я остави, но някои неща европейците ще научат по най-нелицеприятния начин.

И в Канада им разрешиха оня ден на мюсюлманките в конната полиция. Не съм видял още снимки как са съчетали забрадките с прословутите червени униформи, ама сигурно ще е смешно.

абе тия луди ли са,зомбирани ли са...

Толерастия в действие. Това е.

тази държава няма нищо общо с Европа, но скоро и цяла Европа ще заприлича на Шотландоислямия!

важно е да не са корумпирани

Браво!!Това е демокрация!! А мъжете полицай-мосулмани могат ли да ходят с потури??

е какво им пречи? И защо въобще са на работа в полицията не знам, ами не си направят една ислямска милиция ..

европееца съвсем се побърка. то бива алтруизъм и уважение, ама те задминават дори и баба меркелца...

А на Антарктида изобщо не са били забранявани. Пингвините като искат забрадки - тяхно е правото.

и да си заврат ручилото на гайдата...

Как така забрадки без шалвари?

за рускините в Шотландия това е добра новина. Сега ще могат да работят в полицията носейки руска национална забрадка. Матрьошка полицай не сте ли виждали?

Шотландсите полицайки требе да бъдат със шотландска поличка, чалмъ а ла Людмила Т.Ж. Незабравимата, шотланска гайда на гърба с ручилото у гъзо, да могат да подават сигнали,

Е нямам думи. Започна се помохамеданчването на европейците, при това от собствените им правителства. Браво на американците - постигнаха си целта!!!

И Шотландия падна. Не ми се живее там

Полицията = светска власт! Как ще ви пази един фанатик от друг после ?! Да ходят на къра да работят - забулени както си искат!

Откъде-накъде ще им се изпълняват циганските прищевки? Ако ще е така - давам Пример: Аз вярвам че 2по2 е равно на 5 !!! Докога ще ме дискриминирате с вашето - 4????

когато не й изнася "Европейската комисия не е компетентна да приема закони" ... А иначе се скъсват от Директиви и Регламенти - за краставиците, за водата в тоалетните казанчета и т.н.! Баси лицемерите, баси двойните стандарти.

Ами мъже с поли, жени със забрадки - какво се чудите! Изперкала работа!

Това ли "исконна " .мислюманска. територия??.... Бе, те поличката , а сега и чалмичката..??!

хахаха..... мюсюлманките ще правят кариера в полицията! Ай стига бе. И ще чакате тези да ви пазят от атентатори и атентаторки с хиджаби! Меле, тези изперкаха окончателно.

Къв ти е проблема-ела да видиш в Канада полицай с чалми,ама ако се изправи до теб,може и да се напикаеш-такъв респект излъчва....

Паисий

да не е индус?! И те ходят с нещо като чалми, ама не са мюсюлмани.

ти в коя Канада живееш? Аз съм в Монтреал 5 години и досега не съм видял полицай с чалма. Иначе депутати индуси с чалми съм виждал.

Тези нали са решително срещу Брекзита?... Стъпка по стъпка - чалмичка!?

Чалмарите и резаците от Близкия изток и целио Кавказ пак не знаят какво искат!

А кога ще станат задължителни за всички полицаи жени?За да не накърняват религиозните чувства на шотландците мюсюлмани като гледат незабрадени жени.....полицаи?

на полицаите в лондон ще им бъде разрешено и да носят големи бради , да си носят килимче за молитви и да крещят алах акбар по 5 пъти на ден за да може да бъдат насърчени джихадистите да работят в полицията

В Шотландия рарешили забрадките и се надига вълна от негодувание. В руската република Дагестан със знанието на руското ръководство обрязват момиченцата преди да са навършили 5 години и на никой не му пука...

Стига е с тази лъжа .

Провери дали е лъжа. Обычай обрезания у женщин в Дагестане назвали безопасным для здоровья

Идиотизъм във висша форма.

Вече разбрах защо англия трябва да напусне Евросъюза. В него забраняват бурките, а тези искат полоцайките им да са забрадени.

Браво,и на полицаите да разрешат! И да не се чудят после какво да правят с мюслитата!

По-добре ще изглеждат, ако задължат полицаите да носят шотландски полички. Да си представим: полицай в шотландска поличка и забрадка. Мюсюлманите много ще ги харесват!

Аз пък като видя на улицата някоя забрадена, изпитвам желание да и дръпна забрадката, защото ме дразни. Имам силно свободолюбив дух и не мога да си представя, че някой-си ще ми нарежда да ходя забрадена в жегите. Мъжете могат да се обличат нормално, но за жените, видите ли, не е така. Да не живеем в Средновековието!?

не ходи в русия! там жените са със забрадки, и никак не обичат да им ги дърпат! а и са мощни, и скандалджийки при това!

А за шотландските полицаи-задължително обрязване!

А стига бе. То пък в Аржентина разрешили бели потници за полицаите. Общо взето малоумието на западно европейците вече граничи с лудост. Нещо, което се подразбира от само себе си дали може или не, да се разрешава?!!!!!!!!! Че тя като не е с униформа да си носи каквото иска. Като е с униформа си носи униформата. Абсолютно малоумие.

Разбира се, че това е тяхната победа. След време ще отидат по-далеч - ще искат цели да се покрият включително лицата.

Реплика към Гражданка.

Интересно ми е колко мюсюлманки работят в лондонската полиция, щом могат да носят забрадки вместо шапки, както е навсякъде. Тези хора не разбират ли, че покритата глава е символ на подчинение, което поставя жената по-ниско от мъжа. Ако съпругът или бащата не разреши, униформени бурки да въведат, мъжете им пак няма да ги пуснат сами навън. Голяма грешка! Така се съгласяваме с настъплението на тази войнстваща религия към Европа. Те не го разбират като израз на толерантност, а като победа над неверниците.

важно е да не са корумпирани европейската визия трябва да е задължителна за всички европа

Още по-важно е, малоумието в Европа да бъде спряно!!!

ек са долни лицемери. Намесват се, когато другите не щат орди и си правят ограждения, дигнаха олелия заради полския конст. трибунал или позицията на Орбан, но когато става дума за свещените "права и свободи" на мюсюлманите са толерантни до глупост. Затова ония ни се качиха на главите и се държат все едно са в арабски държави.

а чалми и фесове разрешени ли са в тая милиция? ами ибрици? и баклавъ да им давате вместо донат, арабелите не са дошли да работят а да цоцкат помощи

Ебати. Направо не знам какво да кажа.. Аз изповядвам вярванията на Ку Клукс Клан, мога ли да си нося ритуалната информа на работа, по плажа, в общината и т.н. А ако съм полицай дали ще може?

Аре стига сте ни занимавали с тея забрадки ве! Защо им правите такава голяма реклама, искате да ни сплашите ли, да ни озлобите ли, не мога да ви се начудя. Цял ден за араби ще четем, като че ли само те са на тоя свят, не разбирате ли, че точно това им е целта на мюслитата. Те друго не могат.