Полицаи пострадаха при среднощен екшън в София

Трима полицаи са пострадали при преследване на пиян шофьор, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи пострадаха при среднощен екшън в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не отнемат ш. книжки завинаги на заловените да шофират пияни....

Почерпил се (да речем), човечецът на изпращане на абитуриент(ка) ; Вероятно има застраховка да покрие щетите .... Само не разбирам -- тез платените от Нас Данъкоплатците -- тренират за поредна ( Поредна ! ) серия от `Усмивки от старите ленти` ли ?!

it nerd

Чак пък екшън... Те горките полицаи освен да джобят децата по улиците за марихуана, друго не са правили скоро и за това им се е видяло, като в истински екшън.

63 годишен алкохолик едвам задържан от трима полицаи,двама от които ранени?No coment...

прост народ - слаба даржава. кривосадната гоцевска садебна система пак ще оправдае този натаралянкан тапанар, поради липса на достатачно доказателства.

парво на кариерата да копа камани..нема само да лежи в някоя киля тоя бастун *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

moket1

Екшън - ОК, ама чак пък среднощен?

и що просто не го застреляха :)

siluana

Ние искаме младите да се съобразяват със законите, а какъв пример виждат от по-възрастните?! 63 годишен келеш, ненаучил се, че пил не се сяда зад волана. На такива наистина в затвора им е мястото

шофиора пиян, на 63 години....гонят го 3-ма полицаи ...едвам успяват да го хванат при което 2ма от полицаите даже ранени ... - без коментар!

Ами докато ревете че имало полицейско насилие ще е така! Защото не са виновни редовите полицаи, такива са промените гласувани от депутатите. Тоя цървул пияндето сега ще се жалва от полицейско насилие, ще се яви някой поплювко адвокат и някой защитник на правата, ще ореват орталъка, ще се съберат де що има телевизии, вестнищи и пишвман журналисти и ще ронят сълзи за нещастния човечец. А последните промени в закона са ясни-белезници само в изключителни случаи. Недай си боже да го дръпнеш по силно за ръкава жална ти майка. Всеки плюе редовите полицаи, всеки дава акъл, че от тях нищо не става, ама що не се пробват редовно плюещите поне едно дежурство да изкарат с тях? Не им стиска. От страни е лесно, цялата ни нация сме експерти. Пишман експерти дето само дават акъл, ама когато опре до тях никакви ги няма.

Хакни го в панделата тоя убиец...меки са ни законите за такива изроди

smirn0ff

тоя си е чист рецидивист! такива не трябва да се разхождат по улиците!