8 арестувани при операция против наркотрафика в София

8 души са арестувани късно снощи в столичния квартал "Младост" при операция срещу наркотрафика.

Обратно в новината

Коментари - 8 арестувани при операция против наркотрафика в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

незаконни гонки по улиците нощем, продажба на наркотици и трафик на бежанци, автокрадци герои наглеци и при нас, но акция кога, никога

Купете на Христо Терзийски риза!!!

МВР хвърля прах в ноздрите на хората....

техните братя (садиите) ще ги отново поуснат. защо не ги оубихте? а ги подарявате на братята им които ще ги освободят срещоу печалбата от нарко?

позагоряхме, да отчетем малко дейност:)

Трева за 400 цигарки!!! А бе смешковци, влезте в една дискотека и ще си свиете поне 1000! Малоумници Правят си та...ак с нас, вместо да им набичим по една лопата в тиквите! Ей те тия са най-големите наркотрафиканти, просто премахват които им пречат...

Имало е моменти, в които без амфетамини не мога да си свърша работата, а в други без канабиноид не ми минава плексита. Употребявам при нужда. Моят наркотик са цигарите, на съседа Пешо е ракията, на съседчето е компютъра. Полицията да спре да се занимава с глупости, а да хване пръстъпниците, които позволиха в България да няма контрол. Относно вчерашното залавяне на "наркоразпространители" мога да ви споделя само едно нещо. Ако в държавата този бизнес беше легален, то клиентите нямаше да са под 18 години. Станеш ли пълнолетен имаш свободата да пушиш настърган парафин с боракс и амфети. Легализирайте, за да контролирате. Колкото по-нелегално, толкова по-малко контрол върху крайния продукт и съответно крайния потребител.

Ако част от парите за малоумни мероприятия на МВР се отделят за задължителни образователни програми за сексуално поведение, за зависимост, за хигиена и безопасност и т.н., то резултатите ще се смайващи. Ако си тъп и не знаеш какво консумираш - умирай. Стига сме спасявали всички малоумници. Проблемът на "минусовачите" е, че ще им се наложи да мислят, да извършват интелектуална дейност, нещо, което е свръх техните сили и възможности.

А за незаконните гонки по улиците нощем в София кога ще има арестувани? Всяка нощ бръмчат между два и три часа необезпокоявани.

Убийствата в Манила последваха полицейски хайки в провинция Булакан във вторник, когато бяха избити 32 души. Това е най-кръвопролитният период в белязаната от насилие кампания на президента Родриго Дутерте срещу престъпността и наркотрафика, отбелязва Ройтерс. ТОВА Е ИСТИНАТА

СМЪРТ ЗА НАРКОТРАФИКАНТИТЕ И НАРКОРАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ!!! УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!!! УТРЕ ЩЕ ПОСТРАДАТ ОТ ТОЗИ БИЧ И ВАШИТЕ ДЕЦА!!!

Ква дрога бе, два пакета трева.... изпий си хапчетата и спокойно

ли именуваше Христо Терзийски ???

Айде сега, Георги, Христо ... важното е, че ДИР-а са последователни и са го сбъркали и в новината и на снимката :)

Утре пускат половината, поради "липса на доказателства и чисто съдебно минало".

Арестувани 8, след два месеца Освободени 20

...само прах в очите на хората... а основните играчи са си зад кулисите!!! Кога най-после ще вкарат някой политик зад решетките ??? Все с далавери ги свързват, и все невинни излизат накрая ...

Тия с висящите присъди в чужбина по-добре да ги пращат там - ега излежат нещо, че в България 30 дни арест, после малко общежитие отворен тип, после болести и до 10 месеца на улицата.

400 цигари!!! Ма вие разбихте картелите Меделин и Синалоа едновременно...

тия количества са направо смешни за мащабите на София... трева и амфети на корем господа МВР...

И к'во от това! Не че се заяждам, ама тези за кой път ги арестуват?

Браво бе хванахте някакви пикльовци с 500г канабис :) и вдигате панаир на величието ви. Хванете Б.Б той открадна 3-4 милиарда Дуган 1-2 милиарда Костов не се знае колко КТБ-5 милиарда. Всичко е прах в очите!

Грешка Б.Б. 10 млр. в евро, вече може и да са повече. За Доган незнам.

Нарочно притискат наркотрафикантите та някой да изплюе камъчето за отвличането. Стар трик на МВР който няма да има ефект. МВР вече е крава без рога, виме и е куца.

Ако МВР се бореше против дрогата, то би трябвало това да го чуваме всеки час и ден. В противен случай просто е заяждане и пазарлък - вие ще ни кажете кой са от групата за отвличания и да намалим обществения натиск върху МВР а ние няма ви закачаме.

само 8?!

Сега остава и да има последващи адекватни действия на съда ,с които да се получи ефективна присъда все пак!Но....едва ли!

Младост е ж.к. а Лозенец квартал!

8 арестувани при операция против наркотрафика в София. 9 от тях скоро ще бъдат отново пуснати на свобода.

Днес ги хващат утре ги пускат . Куршуми нямате ли бе ????

Само толкова малко?!