Десетки задържани при акция на МВР в страната

Специализирана полицейска операция за противодействие на нелегалната миграция се провежда в София и в няколко града в страната. Около 50 души са задържани.

Обратно в новината

Коментари - Десетки задържани при акция на МВР в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"граждани на Афганистан и Пакистан" Афганистан и Пакистан се намиран на другата страна на земното кълбо! НИКОЙ не може да ме убеди, че тях ги предледват през половината земно кълбо, докато не пристигнат в Германия! Защо не търсят убежище в Индия, с която граничат, защо не търсят убежище в Туркменистан, Иран, Китай? Защо? Защото тези ПАРАЗИТИ (организъм, който се храни с части или жизнено необходими продукти от друг жив организъм, наречен гостоприемник) търсят гостоприемник, който да ги изхранва!

Паразитът (от гръцки: parassitos "някой, който се храни от чужда трапеза") е организъм, който се храни с части или жизнено необходими продукти от друг жив организъм, наречен гостоприемник. Паразитът се развива за сметка на гостоприемника, който губи постепенно жизнеността си. За разлика от хищниците паразитите не убиват или не убиват веднага организмите, които използват за храна. Според начина на пребиваване Временни влизат в контакт с гостоприемника, само за да се нахранят, след което се отстраняват. Такива са комарите и южноамериканските кръвосмучещи прилепи Постоянни използват гостоприемника не само като източник на храна, но и като постоянна среда за обитаване. Такива са глистите, тениите, крастните кърлежи

Моля МВР да разпространи обява със следния текст: "За посочване на нелегално пребиваващи емигранти или съобщение за местонахождението им, на лицето/лицата, извършили тово богоугодно и патриотично дело ще бъде давана парична награда от 1000 /хиляда/ лева на заловен. Анонимността му ще бъде запазена. Съобщения от български цигани не се приемат" Ех, тогаз няма да остане един вносен циганин у нас, а нашенските уж по грешка да бъдат натирени през турската граница заедно с далечните си роднини към Анадола.

аз и на 100 лв съм нявит.

паричната награда ще се изплаща само в случаите, когато в заловените мигранти са намерени повече от 5000 евро на калпак.

Бе тези акции се правят тайно, без много шум, привевечер. А тук се обявява предварително, на всеослушание, кой идиот е информирал медиите, Цецо Лъжецо? И нали само преди няколко дни Боко обяви гордо, наплив на нелегални в България няма. 1500 полицаии изловили 55 нелегални, айде бе, то ще излезе че 30тина ченгета са окошарили по 1 гаджал. Ако махнем тези във вилата до Видин, то май ще излезе резултат 60:1.

Да проверяват и цаганските махали. Убудун съм, че там също се крият мургави индивиди, които досущ приличат на нашите. Полицията ще улучи както е казал народът "с един куршум два заека", а именно ще открие новозаселили се от къде ли не цигани, които за една нощ вдигат незаконни постройки, наркотици, оръжие, проститутки и незаконно пребиваващи тълпи. Ако същите имат претенции за репресия или друго нека се отвори границата и да отиват да си търсят "човешките" права в Азия или Европа.

От 5 юни имаме споразумение със Турция да връщаме незаконните мигранти.Чакам със нетърпение ОТЧЕТ колко ще бъдат върнати И КОГА?Когато ги върнем ще се види кой кога и каква работа е свършил.Всичко друго което се пише е за отпускане на парата на недоволството на хората.Минаха времената когато ни залъгваха със такива писаници.

1428 служители, 440 автомобила и около 50 задържани. Един Динко от Ямбол с едно АТВ залавя около 20.

Тия трябва да се репресират яко, те от друго не разбират!

бурките са свободен избор-позволете на хората с а м и да ришавад дали сас бурки или не 2) нека да паднад гранизите и всеки да са претвижва кадето желае да живее.....не всеки пришалец е тирорис аз раководя група вав онивирситетад тук в мüнчен по право на вероисзпуведаниетата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Светле, какво стана на Нова година на гарата в Мюнхен, че забравих?

От написаното става ясно, че ти се ангажираш да ги храниш, обличаш, да им даваш пари, да ги подслониш и да ги интегрираш. Браво ! Бая пари трябва да имаш. Тя и баба Меркел така рече преди време, ама сега нещо се отмята. Аз още ти предлагам да вземеш да разтовариш българската държава от издържането на циганите и да ги вземеш при тебе да си ги дундуркаш.

Както гледам че вървят нещата, ще вземат наистина да забранят бурките в цяла България. Тогава да ги питам аз домораслите националистчета срещу кого ще протестират и реват?

В кой университет учите.

ДА ТЕ СРЕЩНЕ МИРЕН МЮСЮЛМАНИН ДАНО, ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ГРУПА !!!

Първо ти не си този за който се представяш-ти си някакво арабско келеме недоучило българския. Второ не ме учи какво да правя и как да живея в собствената ми държава! Трето махайте се там от дето дойдохте!!!

Светле, преди да ръсиш простотий, понаучи правописа. В едно твое изречение има сто грешки от сто възможни.

то хубабо всеки да живее където си иска , ама да работи и да се нагажда към медтните нрави. вие циганите където и да идете все едно си знаете - паразицване на гърба на държавата. оглозгахте българия - сега фъцнахте към германия и швеция. ..

Kaто порасна искам да стана полицай (на границата с Турция).

прост 'ликторат, прост премиерин си избира, прости джурналя прости статии пишат. а надписът под картинката кърти, след като се цитира полицицията. иначе, бъчвата, най-голямото недоразумение в галактиката ин чардж ав интърнъл сикюрити, да се замисли: 1. как се разходва откъм резултати бюджет на година в размер на 1.3 млрд., най-високият от всички ведомства 2. същото, по отношение на най-високите разходи на глава от населението в европа 3. същото по отношение на най-високия брой милиционери на глава от населението 4. какви са тези прес рилийси преди и по време на акцията, нали така таргетът ще вземе да се разбяга и най-много да хванат някой циганин-лепилар бъчи да си уволни пиарите, а след това, себе си, жалка, смешна, некомпетентна и вярваща си. приятен ден.

1400 служители са задържали само 50 човека??? Това е резил! Да викат Динко от Ямбол!

Кога най-накрая ще създадат електронно правителство да му го хакна!

И сега, какво ще ги правят?Ще ги хранят по три пъти на ден, а и тока и водата и всички други разходи от моя и твоя джоб ще плащат борисовците!

Задържани нелегални в страната е ...след дъжд качулка... Не трябва да бъдат допускани-това е реално свършена работа.Когато покажат властите че депортират навлеците-това е реално свършена работа.Това което показват сега е "кюрфишек" и вече не хваща "дикиш".

За Протокола : А. Тези - Се СамоТелепортираха ли до В хотели/мотели/хостели/пазари ?! Б. 1400/50 = ...(т.е. Колко човекодена полицейски на Единица)

Откъде се явяват тези нелегални емигранти? Нали нашата граница според официалните власти се пази най-добре в ЕС. Да не се размножават?

През границата няма как да минат-,,най-добре пазената в Европа".:) Размножаването е трудно все пак са само мъжки индивиди.Най-вероятно се клонират.

Sm3hurk0

Някои направиха пачки от мигрантите, както едно време в което имаше Юго ембарго. Вече има професия трафикант, както и ровещи по кофите за смет, за да преживеят. Свиквайте с новите професии, които генерира демокрацията.

+++...+++...+!

И ! - Няма НищоОбщо с демокрация... ...а - с Озверелите от финансовГлад+ТроянскоКоние 'наште'.

исляма е най-голямото зло сполетяло човечеството последните 1400 години.

Трябва да има акции всеки ден. Арести и почистване.

От познат чух,че му се обадили и казали:-Идваме да те проверяваме.Да нямаш нищо незконно в теб!

И той ко?

Ами,бил щист от всякъде :)

Българската граница е най-добре пазената.Цяла Европа ни захваля.:)

треба се отнемат лицензи на въпросните хотели и хостели + стабилни глоби; Моля вършете работата до край!

Ммм.. - 'собствениците' - Назначени от 'наште' - нелегалните - с чадъроОсигуряване от 'наште' ...т.е. Отвсякъде Пак Са 'наште'.

И сега дайте им на всички бежански статут и по 1000 евро помощи

качват ги на газката и на капитан андреево, ердонакеску да си им бере гайлето !

И ранно пенсиониране!

Първо ще ги проверим, стриктно ли са си плащали осигуровките, имало ли е закъснения, лихвите!!!

браво стотици милиционери задържали десетки нелегални мигрнти! едно момче динко задържа по 14 без да похарчи и един държавен лев. как изглежда?

Страхотно постижение. 50 човека... от 50 000 нелегални тероряги.

Ти виждал ли си 50 000 човека на куп, на живо?

там е работата, че не са на куп, а дислоцирани в различни райони на страната

Абе тия се бъзикат. Ако искат да хванат някого, да пуснат 20-на цивилни агента около М.Луиза, Г.С.Раковски, Цар Симеон...по дюнерджийниците, магазините за продукти, пазара...буквално ври от смугли джентълмени, които и 20 думи на български не знаят и са без никакви документи.

Sm3hurk0

20-на цивилни агента ????/ То тия са по тъпи от тъпия ъгъл на триъгълника и не могат да се разберат по между си, а Вие искате да слухтят.

Защо чак сега?Там има нелегални от много години!И всички го знаят.

Хаха става ми смешно нашите ръководители без съгласието на САЩ несмеят да пръцнат дори! Когато беше пика от мигранти преминаващи през Боколандия МВР и Главния Вазелин се правеха че незнаят сега какво стан аче така се юрнаха? Да не е ПРО -то на САЩ ?

50 човека? Че само около Лъвов мост вероятно има повече

А бе Тиквун тая граница със златна тел ли я опасвате - или просто трябва да се краде от всякъде .

Златна, с посребрени краища, да не ръждясва. Качествено се работи в нашата държава, вие нищо не разбирате.

Задържани 50 души? Та според очевидци само за ден в България влизат 150-200 нелегални имигранти

Аааа. На мене леля Сийка продавачката на женския пазар ми каза, че 300 влизали на ден. Така, че ти е грешно инфото.

Идат избори :) Полицията спа 2 години и сега изведнъж разбра, че центъра на София е пълен с хиляди талибани, крадци, изнасилвачи и убийци от Афганистан, Ирак и Сирия,

Тези работят от акция на акция,затова е новина номер 1.Сега и допълнително възнаграждение им се полага.България гори особенно в селата ,но за тях никой не мисли.

Те ги хващат ,те ги пускат , ....срещу заплащане. МНОо СТАРА ПРАКТИКА , в Бг !

Хиляди си се разкарват необезпокоявано ама видите ли тия 50 направо са за Гинес защото е поредното ''чудо'' за родната полиция дето нито има обяснение как така са преминали границата дето ''пиле не може да прехвръкне'' според тях и как така са стигнали до София безпрепятствено като денонощно се ''трудят' полицаите

От време на време ,малко пушилка, за пред ''хората'', ако има и хора в Бг

През есента бях в Южния парк, седнал на скамейка на пешеходната алея до входа откъм Бяла Черква. До мен стояха няколко семейства араби с малки деца, които играеха с топка. Направих им забележка на български и на английски, че не се рита топла на пешеходна алея. Тогава един от арабите почна да ме нагрубява на развален български: кат мои деца пречи тебе, заминавай, махай се". Казах му, че аз съм в страната си и той да се маха, защото е гост и трябва да съблюдава порядките в страната. Тогава той се нахвърли върху мен и започна да се опитва да ми извива ръцете. Аз не съм слаб и не му се дадох, и се опитах да се обадя на полицията, но ме ми отговориха, а дори и да ми бяха отговорили, едва ли биха дошли, защото за тях това е незначително нещо. Бяха ми обрали вилата и когато им се обадих ми казаха " ние разследваме убийства, кой ще се занимава с кражби". Това е полицията. Тя задържа трафиканти, наркодилъри, контрабандисти, нелегални емигранти с цел да ги рекетира да си платят откупа, след което ги освобождава.

обади се в някоя телевизия или вестникарска група и разкажи това, което описваш тук. Това ще е доброто действие, щом от полицията нехаят. Можеш да изпратиш написаното по е-майл.

Това, че "родната полиция", НЕ Е РОДНА, а на роднини, и така че НА ТАЗИ ПОЛИЦИЯ - НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА.... Затова е редно , всички недъзи да снимаме, да пишем и да търсим ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА или ШОУТО НА СЛАВИ, това е жалката истина... а на Румянка Бъчварова и е все тая, през ДЕДОВИЯТ И Е... Когато всички заедно СПРЕМ ДА СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ, тогава и МВР-то ще остане на просия, то времето е дошло да реагираме ТАКА.....!

"От началото на операцията има задържани около 50 души. Тези лица са без документи за самоличност и е явно, че не са от български произход..."... И най-вече тези лица са ползвали нерегламентирани и неподсигурени от "Бъчваровата полюция" нелегални канали за проникване в "територията", и по този начин са отклонили средства от касичката на ОрганизиранатаПартийнаГрупа"герб"...!!! Да...!!!

"Партийна" да се чете "Престъпна"...!!! :::))) Да...!!! :::)))

Единствено акцията на входа на държавата има смисъл, вътре в страната и на изхода - НЕ. Нали въпросът е да не допускаме влизането все пак?!?

d4

те входовете са много! откъде толкова граничари и полицаи... хахахаххх..

Ама престанете да оповестявате акции преди да са свършили, така като я пуснете сутринта информацията намалявате броя на задържаните двойно. Ей много сте глупави!!!!

Към Управляващите : Толкова ли е трудно ДА СЕ ИЗГРАДЯТ НЕПРЕВЗЕМАЕМИ ГРАНИЧНИ ОГРАЖДЕНИЯ, ДА СЕ МИНИРАТ ГРАНИЧНИТЕ ПОЛЕТА, и най-вече да се справи МВР и граничните с тези, които са вътрешните ПРЕДАТЕЛИ и подпомагащи трафикантите!!! То е ясно, че стадо БЕЗ МЪРША няма, но някой трябва ДА ИЗГОРИ ( да я ЗАПАЛИ) МЪРШАТА, за да не ЗАПАЛИ цялото стадоооооо....!!!

Няма сметка в тези действия за джоба ни радке:))а на клона са много - депутати за да гласуват за безумията ни, протестъри да разлайват кучетата докато крадем и все в тоя ред зер и ''икономиите'' от контрабандата не се виждат за какво са усвоени защото и те изтичат по горния ''канализиран''гербераски път

МВР отново направи поредната ''СТАТИСТИКА'' ,....КОЛКО? Да им бъдат вдигнати ''заплатите''? Бъчварова КЪДЕ СЕ Е СКРИЛА ?

Госпожо Илиева, тъй като толкова усърдно защитавате "бежанците" бих ви попитал, защо трябва да останат в България? Тези лица са нелегални емигранти, не са бежанци за да им се помага, били са бежанци когато са преминали Турската граница, в момента са нелегално пребиваващи Република България! А и да имат телефон, дрехи и достатъчно пари да преминават граници, но да НЕ СИ ВЗЕМАТ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА САМОЛИЧНОСТ Е ДОСТАТЪЧНО КРАСНОВОРЕИВО.

И след като си платиха , бяха пуснати ???? В тая държава , всичко е ИЗВЪН ВСЯКАКВА ЛОГИКА !

Безсмислена работа. Като ги хванат, какво? По лошо. Ще ги регистрират, легализират и отърване няма. Не упреквам полицията. Предателите са на по-високи места. Работата на полицията е да охранява границите. Залавянето на мигрантите не е проблем. Проблемът е , че нашествениците остават в България.

За да вкарат 1400 човека трябва да е имало сигнал за някаква заплаха, не вярвам да ангажират толкова ресурс за рутинна задача, в България МВР никога, ама никога не се е интересувало от рутинните си задължения, всичко е PR и когато някой от това министерство изпълнява някаква част от тях то винаги е акция с много публично и медийно внимание.