Най-големият полицейски синдикат спира протестите

След като получиха 100 млн. лева за заплати на среща при премиера, очаквано най-големият полицейски синдикат спира протестите.

Обратно в новината

Коментари - Най-големият полицейски синдикат спира протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицаите, като всички в нашата кочинка, мислят със стомаха си. Видят ли кокал, зарязват всичко. Евала!

КАК ГИ РАЗДАВА ТИЯ ПАРИ, ВСЕ ЕДНО ТОЙ ИМ ЕСОБСТВЕНИК

КАКТО БОРИСОВ САМ МОЖЕ ДА РЕШИ ДА ДАДЕ 100МИЛИОНА ЗА ПОЛИЦИЯТА, ТАКА НЯКОЙ САМ РЕШИЛ ДА ГРЪМНЕ ДАНЪЧНИЯ....ВСИЧКО ИДВА ОТ ШАПКАТА.КОРУПЦИЯТА Е ОБЛЕЧЕНА ВЪВ ВЛАСТ. НАГЛЕДЦИ

Както винаги съм твърдял, Борисов може да решава единствено проблемите, които сам или негови съучастници са създали. Едната ръка протестира, другата дава 100 милиона, а електората мига на парцали и лапа пуканките зад 3Д очилата. Типично рекетьорска "оперативна комбинация". :))) Едината ръка създава проблемите, другата идва и ги оправя. И както винаги в България - мутрите и милиционерите са в една лодка.

Нагли, тъпи, алчни простаци, рекетьори, клати куровци, това сте полицията, която е пазител на наркодилъри, проститутки, рекетьори, убийци и трафиканти на какво ли не...за тези ли качества, вашта майка некадърна искате и пари отгоре, вместо КУРШУМ...в селяндурските ви алчни тикви???

Честно казано, съжалявам, че взеха решение да спрат протестите. Макар че това е единственото правилно решение - просто защото техните искания бъркат в нашите джобове. А при следващ протест, както ще се бъдат събрали на едно място, току-виж на народа му "светне" и реши да им покаже, какво мисли за правене на помен с чужда пита.

Спрели са ги до време. Предния път като протестираха милите ни гащници, също получиха едни пари, ама не те, а министерството им, щото впоследствие намалиха заплатите на оперативниците като им махнаха класа за прослужено време. Честито! И сега също нямаше да ги огрее, ако БоБо не го беше обляла студена пот при комбинирането на ЕВРОДЕЛЕГАЦИЯТА, ОЛЕЛЕ! и цял куп граждански протести. Помисли си откога протестират тюфлеците и колко ги е*аваше някой до този специален момент. Само че Делегацията няма да седи тука вечно и утре прасенцата ще се окажат пак изиграни по същия начин като предния път и ще си гледат тъжно скъсаните униформи, докато пресмятат дали събраните рекети и рушвети за деня ще им покрият салдото от намалените заплати.

КОР ЗА МВР !!!!!!!!!!!!A.C.A.B.

Едно време Надка каза "Нахранете журналистите". Сга Бийко каза "нахранете тези, тези, тези и полицаите. Кой ще е следващия протестиращ?

Хехе, това "Бийко" не знам дали е неволна грешка, но е много сполучливо!

Хайде сега, отивайте да биете другите протестираше. И без това само това можете!

БАЦЕ И ТОЙ СЕ УЧИ,НЯМА ДА ИМ ЦЕПИ ВЕЧНО БАСМА НА ВСЯКАКВИ ОТКАЧАЛКИ ДА ПРОТЕСТИРАТ;)

Аз пък искам полиция, а не рецитираща "няма смисъл да пишете жалба" и "не дръжте ценности у дома" шайка корумпирани неграмотници, който заработват чрез рекети, а успеваемостта в официалната им служба се колебае между 0 и 10%.

Какви синдикати бе/малки и големи/? Какви полицаии бе? Смотани михлюзи....,,,,оженили" се по ,,интерес"/щото за друго не стават/,с тайната надежда след 20-на години ,,обремененост" да ,,носят тежка служба",подпирайки патрулки на сянка,чешейки си топарлаците,докато дебнан някой криминален мангалюбез книжка да му смъкнат някой лев....се надяват да гушнат заветните 20 брутни заплати на куп и преминат веднага в ....техният отбор.... Това ,днес НЕ Е ПОЛИЦИЯ! Мечтая да се върне...МИЛИЦИЯТА,АКО ЩЕ И МИРЧО СПАСОВ....МНОГО РАБОТА ЩЕ ПАДНЕ.... ТОГАВА НЕ САМО ЩЕ СТИГНЕМ,НО И ЩЕ НАДМИНЕМ ...ЕС И КИТАЙ ДОРИ! СЕВ.КОРЕЯ ...РЯПА ДА ЯДЕ... ПОНЕ 250-300 000 крадци ще маат с кирките по 16 часа ,възстановявайки руините на България в които ТЕ Я ПРЕВЪРНАХА!

Т.е. приемаме, че полицаите са си издействали вече "заплата, а не подаяние" - както е отбелязано на плаката! Аз, като данъкоплатец, искам срещу това: - разкриваемост на престъпленията в %-те, постигнати от колегите им в ЕС - много работа ви чака;) - отпадане на привилегии, които няма никъде другаде в целия ЕС!!! - пенсиониране на 52 г. и 20 брутни заплати на куп! - дисциплинарно уволнение на всеки служител, набъркан в каквато и да е престъпна схема! И без врътките по преместването им на други места - особено за началници! - "да пазят и служат" на гражданите, които им плащаме де факто заплатите, а не да ги бият и влачат насам-натам -"по целесъобразност" - според интересите на управляващите!

Е ще си получиш исканията де, ами че как. Нали същите тия гащници се оплакваха, че не можели да си вършат работата, щото им били малко парите. Ето - дадоха им, значи ще почнат вече да си я вършат! Даже може да си получиш исканията в натура, ако се появиш на някой протест срещу правителството.

Ииии, Джак, аз, колкото и да съм я закъсала, баш за едната натура от полицай 100 кила и шкембе с 50 санти над колана, не мечтая;)) Но тъй като подозирам, че имаш предвид боя в натура - е, стига де, нали се поевропейчиха вече с тези увеличения на заплатите;)

след БАН, Борисов купи и полицаите... Препоръчвам на пенсионерите да се съберат пред НДК и да протестират ден-два заради ниските пенсии. След това на среща с Борисов да си поискат увеличение на пенсиите.

Щом става така - трябва и другите българи, на които доходите са доста далече от европейските също да излязат на протест! Или само за държавните служители минава тоя номер?

В. Симеонов е прав,че Б. Борисов беше рекетиран. Полицайте му изграха, долен, мръсен и гаден номер. Показаха си рогата. Заплатите им и сега са по-големи от на другите. Пример, как един сержант от МВР с 25 год. трудов стаж взема с 30-40% по-голяма пенсия от един иженер с 42 год. трудав стаж. Колко заплата е вземал сержанта? А, офицерите, да не говорим, всички са с максимума на пенсията.

Сега не ни остава нищо друго, освен да очакваме бум на самоубили се, с доказателства от ключови свидетели и оперативно-издирвателни мероприятия.

какво ще обясни сега на армията?

И че са лежали 40 години и нищо не са правили и 20 заплати им подаряват. Няма такава порнография.

Ми сега ако го натиснат дъртите червени бабички и дядковци и му спретнат едно протестче и за ден-два ще извади още 300 млн. да им вдигне пенсиите с по 150лв. Объркал си рейса пиччччччч! Скоро ще пишат по белите листове на кой кво са давали без заслуги!

Това сигурно са единствените хора, които със десетки пъти по-слаби резултати от колегите си в чужбина получават повишение на заплатата. Нищо, че разкриват 1% от престъпленията, искат повишение, хрантутници и безмозъчници долни.

Защо не напуснат като са им малки заплатите? Зящото са неграмотни и никъде никой няма да ги търпи по цял ден да се скатават. Нали ги видяхте по телевизията как работят, цялото районно краде бензин. Няма такава държава!

Въпрос на приоритети! Едни крадят бензин,други крадат автомобили, а трети- рафинерии!

Тъй като България АД е на бойко борисов,той е преценил ,че най добре платени трябва да са в Кривосъдната система и в т.н.МВР.И много правилно.От другите нищо не зависи. Ходете където ви очи видят.

Пазарна икономика-можеш да си купиш всичко, ако имаш пари.

Взаимоотношенията Б.Борисов - В.Симеонов звучат много познато - " Царя дава, падаря не дава" или тия двамата измамници са се разбрали единя да играе лошото ченге, а другия доброто или отиваме към друга стара поговорка - " Кучетата си лаят, кервана си върви". Е няма по-голями лицемери и демагози от тия боклуци.

А сега нека всички полицай да се явят на теста по физическа подготовка и да покрият нормативите. Хора погледнете какви охранени тюфлеци стоят по кръстовищата на София. Едвам влизат и излизат от патрулките - пародия.

Много правилно. Браво!

Спира за да даде време на Борисов да търси следващите 100 милиона.

Да види ток ли, горива ли данъци ли да вдигнат ? Те си знаят ! Може да вдигнат възрастта за нормалните пенсионери .

В БЪЛГАРИЯ, НО И АЗ И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ МИ КАЗАХА: ЗАПЛАЩАНЕТО Е МНОГО НИСКО И ПО-ДОБРЕ ДА ТЪРСЯ ДРУГА "РЕАЛИЗАЦИЯ" В ЖИВОТА

Какво друго ? За средно образование такива заплати къде има. И изобщо къде вече може да се работи със средно образование !?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ЩЕ ПОЧНАТ ДА ДАВАТ РЕЗУЛТАТИ ?? ДА СЛУЖАТ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА И ДА ПАЗЯТ РЕДА ! КОГА ДА ЧАКАМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ???

тия лапат като за световно. Министерството с най голям бюджет и най много престъпни елементи в него - доказано! И пълно с тумбаци , които не знам как си изпълняват задълженията ,но пък те не се и напъват да ги изпълнят! Да се махне тази паразитна структура и да се състави нова с млади и професионални кадри. Качество, вместо количество! И тогава да се дават по големи заплати! Може даже премии , но при свършена работа!

Какво се случи ли?! Просто полицаите направиха това, което умеят най добре. Рекетираха.

Тиквата плати рекета, ама не мислете, че му е било много тежко. Парите са мои и ваши, не на Тиквата. Е, можеше да открадне и тези 100 милиона, ама не стана.

Като разделите 3,8 % на 12 месеца, а не на 6 ще видите, че ви сЪ пада 1,9 % за цЕла календарна година. И така до другото лЕто кой е жив.

и да искаме и да не искаме получаваме подаяние.

и това ви е много. едно време пенсионерите бяха само на хляб и кисело мляко, ама не ревяха.