Коментари - Кой счупи стъклото на автобусa с депутати и министри (видео) | dnes.dir.bg
назад

Кой счупи стъклото на автобусa с депутати и министри (видео)

Видео в интернет от нощта на 23 срещу 24 юли при блокадата на парламента показва как стъклото на автобуса с министри и депутати се чупи отвътре навън.

Обратно в новината

Коментари - Кой счупи стъклото на автобусa с депутати и министри (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йовчев го счупи съклото! С глава (камък)!

Гадовете са готови на всичко! Прасета са хранили с хора в лагерите, църкви са взривявали, та едно стъкло няма да счупят, за да могат да набият протестиращи? Това са гадни червени боклуци!

То се вижда и е ясно! Както е ясно и за уж ранената полицайка, че е роднина на кюстендилката мая м.Червените боклуци са готови на всичко само и само да не пуснат властта! Ясно е и какви гадости са извършвали тези мръсни комунисти по лагерите! Името си смениха, но методите не!

Абе герберчета тотално изперкахте, пяна ви се появява на устата и взехте да халюцинирате. Постоянно искате и твърдите абсурдни неща. Няма как ударен камък в такова дебело стъкло от вътре първо да се счупи стъклото и после да излезе на вън. Във видеото ясно се вижда, че камъкът идва от вън удря се в стъклото, чупи го, рекушира и пада пак навън. Просто камъните рекушират.

Тъпанар !

някой пръднал в автобуса , а друг решил да направи малко течение за проветрение и счупил прозореца щото много миришело. дали само е пръднал или

Гадно е да обясняваш ... как се чупи трислойно стъкло...на къде падат счупените стъкла... Дошло е време милата ни България да има нова столица...с нови чисти люде...

Давам дискусията от друг линк защото е показателна , кой с какво мисли! Питам защо се подчертава, че камерата е любителска и колко камери могат да дадат такава картина !нощем без съответното осветление? И още нещо. Пътувах по магистралата и при изпреварване отхвръкнал камък ми счупи стъклото и аз като нормален човек го изблъсках на вън, а не на вътре! Отговор Почти всеки съвременен смартфон А ти имаш ли си шит в колата или си тръгнал НМП ей тъй без? Кого заблуждавате? Опитайте Нощем в режим камера /със съвсем друга разделителна способност/ да се снимате от 5 метра и майка Ви няма да ви познае! Що се отнася до щита , не пътувам щит и съжалявам защото една седмица махах стъкла от ръцете си! За тези които слагат минуси. Давам Ви факти тях оборете. Бих се съгласил ако бяха дали процеса на счупването и тогава нямаше да има нужда от коментари. Може би камерата е на Евгени Михайлов?

zeddd

Как кой счепи стъклото? Аз го счупих. С мисъл. Много исках да счупя и главите на тези вътре в него, ама не се получи, а само се счупиха още няколко стъкла.

тва комунистите докрай си останаха лумпени и лъжци, обиконевнна шайка лъжци и крадци, вече и собствените им не ги искат на бузлуджа събраха няма и 5000 и щяхо да се изпотрепят, пъкот ръководтвото само 5 петима присъстваха , другите ги е срам от фарса , който ни поставят, дори участват в протеста.

Отговорът на въпроса,... кой е виновен за всички безмозъчни и/или провокирани действия, довели до масоя побой на Народа на България?.... е много ясен от самото начало: Това е милиционера Йовчев! Народа на България ви каза да си ХОДИТЕ веднага! Народа на България ви каза да си ХОДИТЕ веднага! Народа на България ви каза да си ХОДИТЕ веднага! Народа на България ви каза да си ХОДИТЕ веднага! Народа на България ви каза да си ХОДИТЕ веднага!

Хора, не се косете че тия олигофрени не си подават оставката за сега.Те натвориха толкова глупости и идиотщини, че в един момент сами ще тръгнат да бягат и да се крият в миша дупка, но тогава ще е съвсем друго и ще трябва да бъдат съдени за държавна измяна, подсрекаване към гражданска война, извършени изборни фалшификации и преврат.

Властта се оплете яко: В Неделя от СДВР заявиха пред bTV, че не могат да дадат позиция по въпроса към момента. Понеделник сутринта: СДВР съобщиава за "24 часа", че действително полицаите в автобуса са избили стъклото навън, но то вече е било пукнато! Понеделник следобед: СДВР съобщи, че на борда е имало само един служител на МВР това е бил шофьорът. На другия ден: Кутев: "В автобуса имаше щитове, но не на всички прозорци. Предполагам, че до предното стъкло, което бе избито, беше депутат от ДПС"!

А този кутев е такъв смешник - не знае ли, не видя ли колко и какви хора има в автобуса? Тъмно като в кучи г*з ли е било, не можем да разберем.. Такава конспирация, такова чудо...

По отношение на You Tupeклипа за белия (сватбарския) автобус, в който се подреди информация, че проблемът е в това - стъклата са счупени от вътрешната страна... Това, е все едно да се твърди, че всеки мъж, на който в името му има буквата "П" е "П*тка човек"!... Следователно имаме основание, да си поставим (за домашно мислено) въпросът - Чия е ползата (въпрос от римското право) от такова изкривяване на действителността?!... А по повод на "политическото шоу" спретнато от "служителите" на Частното ГДБОП срещу интересите на протестиращите (идеалисти), срещу живота и здравето на "заложниците" в "сватбарския автобус" и срещу служителите от правоохранителните органи (МВР и НСО без "къртиците" в тези служби и без гражданите за европейско развитие на Банкя)... Интересните неща, които могат да впечатлят са: -1- Шумно артикулираното желание на Прокуратурата (по инициатива на НПО-та) да "вдигне мерника" на всеки служител на правоохранителните органи, който е цапардосал, а не е целунал всяка ръка на протестиращ, която е застрашавала неговия живот, здраве посегнала заплашително към него или, към носача или кобура със служебното му оръжие ( а КОЙ, ако не ПРАВОПРИЛАГАЩИТЕ ОРГАНИ е необходимо да се САМОСЕЗИРАТ За липсата на "съдействие" и за наличието на "възпрепятстване", от страна т. нар. субект - протестиращите, срещу действията на служителите, на правоохранителните органи, по повод, на изпълнението (по смисъла на "Закона за...МВР"), на техните (на служителите) служебни задължения ); -2- Интересното в случая е, че за първи път "човеколюбивите" НПО-та си изпускат нервите, изразявайки по безкомпромисно агресивен начин своята защита на щурмовите отряди (ес-ес отрядите за натиск) на частното ГДБОП - Пашата, Каратиста, Ц.Ц., Б.Б., партийни старейшини и "неизвестните" плащащи (по време на зимните протести, тези НПО-та изобщо не потърсиха съдействие на същият Този Главен прокурор)!...

НАСИЛИЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ САМО ГЕНОЦИДА КОЙТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КРЪГОВЕ НА СТАНИШЕВ ИЗВЪРШВАТ НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. КРАЙ НА ПРЕГОВОРИТЕ И УГОВОРКИТЕ - СМЪРТ НА СТАНИШЕВ!!! СМЪРТ НА БСП!!!

Оставка бе! Има , нема, джамове.... Оставка и бегом да ви нема!

МВР съвсем се оплете в собствените си лъжи. Уж в аветобуса нямало било полицаи, а някакъв полицай бил избутал стъклото. И не един, а няколко, както става ясно. На площада имаше много хора - хиляди. И поне 4 телевизии предаваха нещата в реално време. Уж нямаше полицейско насилие, а ясно се видя как "робокопите" от жандармерията налагаха невъоръжени хора. БСП са лъжци - това си го знаем. МВР са абсолютни ливадарници - при техн ия висок "професионализъм" те и вързана кокошка не могат да хванат. И да отричаш очевидното, това, дето са го видяли стотици, или хиляди, е колкото глупаво, толкова и безперспективно. И тази история все повече започа да прилича на оная реплика: "Най-добре танковете да дойдат". Изречена от едно друго комунде, в друго време, по друг повод. Но пак на протест срещу БСП

e kak se chupi stykloto ot protestirashtite ? Te da nesa v avtobusa...

Кой го счупи та кой го счупи? Финансовото министърче, като е пръднало та чак се е насрало от шубе, както си пролича от интервюто след като го прибраха в парламента.

Евгени Михайлов е остарял

в 2:30 минута от клипето ?

АЗ ТВЪРДЯ, ЧЕ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЛИЧНО ЧУПЕШЕ ДЖАМОВЕТЕ НА АВТОБУСА ОТВЪТРЕ!

Не бе това е била Искра Федосова! Станало и е задушно и е разбила няколко прозореца за да се проветри!

Колкото повече бягаме от жалката истина, толкова по лайняни ставаме. За това по-добре е да замълчим! Беше това, което беше! Беше пред очите на толкова много протестиращи и телевизиони зрители, че сега направо ще станеме заризил за втори път!

този среднощен тур е пълна постановка и дори не е ясно, дали вътре са истинските дупетати, платени актьори или това е само диверсия. поредният комунистически сценарий да обвинят народа, за да оправдаят алчността си и да подхранят комунистическия си комплекс за историческа малоценност.

Хора, които взривяват църква, пълна с хора, са в състояние да извършат всичко. Нали така?

Мръсници!

Ако погледате по внимателно клипа от Бузлуджа се вижда, че СЪСЕЛА е броне-жилетка!!! Явно голям страх го тресе!!!

разказа играта на Тиквата!

Тъпако, тоя цирк е за кухи като теб! Жалко, че си жив изобщо.

Не, не на Боко.. а на теб и близките ти! Но явно нямаш капацитет да го видиш.

С наглост, манипулаций, мръсотия и лъжи.

има цял отдел, който се заничава с чудеса. Може и този път да е стнало чудо, особенно ако снимката е заснета човек в екстремално, в идиотено психическо състояние. Чудото е, че и камерата е повярвала на дебила, ако това изобщо е така!

Ако Цв.Цв. беше вътрешен министър,отдавна полицията да беше си свършила работата под бодрите звуци и танци на хита на Веско Маринов.

Много си духовит. Но ще те видя през есента. Ще виеш от твоя любим хамстер..

Аз по цял ден обикалям в София и искам да ви кажа че задръствания вечер НЯМА!!!

Ало, тъпият манипулатор на клипа е пропуснал да изстрие кадъра /минута 2:30 от клипа/, където се вижда как камъка чупи стъклото! След това "депутатите" с полицейски щитове бутат стъклата навън!

А ТИ СИ ЗАБРАВИЛ ДА НАУЧИШ БЪЛГАРСКИ.. изСтРИЕ? ЩО ЗА НЕГРАМОТНИ КОМУНДЕТА ДАВАТЕ АКЪЛ? ТАКИВА СТЕ. ХЕМ ПРОСТИ, ХЕМ НАГЛИ! МАРШ НА ТРЪСТИКАТА!

за друго не можа да се хванеш, нали? пиша с малки букви, защото съм малък неграмотник

Серго е национелн предател, както повечето от неговата партия и парламента изобщо. Затвор за тая пасмина!

обаче авторите на видеото са успели да манипулират само един. Някой здраво ще закъса за лъжи и подстрекателства.

Може,може! То това ецелта на първите счупвания, както се вижда от клипа. после някой да се подведе и дасчупи прозорец отвън, което да се заснеме и разпространи, за да може после Гея да се изцепва на Бузлуджя пред 550 души и тоалетната 00, която послужи за червените боклуци да се изхвърлят с цифрата 550 00 като брой присъстващи.

хачетата. Вземи двойна доза и лягай да нанкаш. Напълно си изтрещял!

МАЯ МАНОЛОВА ГО СЧУПИ. С КЛЮНА СИ...

мноого тъпо

Да, много тъпо. Патологоия. Но какво друго може овчарче с комунистическо потекло, което мимикрира като демократ - протестиращ. Селски ерген, чието единствено удоволствие и себедоказване е да подиграва и унижава моми. Това впрочем го правят без изключение всички неможещи мъже, с гуреливи очи и струпеи. Жените се гнусат от тях и ги заобикалят поне на 20 метра встрани. Затова си избиват комплекса, зад гърба на хубавите и елегантни жени. Вонящи евнуси.

Този прозорец щеше да е счупен, ако не беше ограничено правото на едни хора на свободно придвижвне?

какви заложници.... глупости на търкалета, пред автобуса вървяха робокопите и биеха.... спокойно можеха да си излязат пеша никой нищо нямаше да им направи на смръдльовците.... нее те решиха с автобус и с бой.... айде стига глупости по темата.... БСПарите сами си го предизвикаха, нарочно с цел да се компрометира протеста ... ама и това не успяха да направят ... защото са социалисти....

Ако ще дядо Йоцо да е счупил прозореца на автобуса. Това какво значение има?! Фактите, заснети на този клип, показват опит за задържане на заложници от страна на протестиращите, както и ограничаване на правото на придвижване. Толкова ли е трудно да се протестира, без да се засягат правата на хиляди хора?!!!

Вижда тъпия комунист прост черно на бяло какво става и продължава да грачи - Лумпени , наркомани , трошили и коментира. Нали виждате бе червени тъпаци че тия сами си трошат автобуса .Какво коментирате - трайте и мълчете ! Лумпени - лумпени сте вие с килийното си образование.

Внимавай какви ги пишеш, лумпен, щото тук си мислиш, че си анонимен, но може и да напълниш посраните гащи!

ако обиЧаш любезнии, не може ли друг Ник, щото аз съм с тозИ от годинИ!

Интересното е, че тезата за провокация набра сила чак 2 дни след безредиците, когато протестиращите видяха, че хората не подкрепят вандализма. А в първият ден реакцията беше на яростно злорадство и само много малко хора твърдяха неадресирано, че вандалите били предизвикани. Задържавено на хора за заложници е тежко престъпление. Протестиращите го направиха и се опитаха силово да попречат тези хора да излязат. Намерението им беше предварително деклалирано и организацията беше налице. Айде, това също ли е било провокация? Освен ако не са някакви дебили /всички протестиращи/ не виждам КАК отделни провокатори са ги накарали да направят тези неща. Няма как. Сами са го направили а сега замазват, че било провокация. Или, както споменах, са някакви дебили, не в ироничен, а в клиничен смисъл, и като им каже някой "я иди да пребиеш онзи човек с камъни" те го правят, но без да могат да отговарят за себе си и постъпките си, както и ако им кажат "начупи настилката и нареди купчина камъни". Тука отново и отново ще спомена тия киксчета на сорос, не е зле някое да го дадете за експертиза.

Дрислиц ли си какъв си там, а земи млъкни. Има факти. СТЪКЛОТО СЕ ЧУПИ ОТ ВЪТРЕ. Точка. Ходи разсъждавай на Позитано като ти дават надницата за писане на глупости. Оставка на нескопосаното правителство.

И как разбра, че се чупи отвътре? Понеже падат стъкла навън ли? Пробвай с камък да си счупиш стъклото - то да не е вакум вътре, че всички стъкла да падат в навътре. Направо полудявам от изказвания на хора, които и понятие си нямат от физични закони. Пък и всякакви всъщност.

Педварително 3 дни се заканваха, че ще блокират парламента. Това провокация ли е? А чупенето на тротоарите? Него депутатите ли го правят? Автобусът беше обстрелян с градушка предмети и това се видя още в предаването реално време. Възможно е някой да е избутал счупено стъкло навън, но това не променя фактите.

Задържането на НЕВИННИ хора е наистина тежко престъпление. Но не мислиш ли, Чугунец, че нормалните обикновени хора нямат право да се защитят срещу престъпни действия на БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ в парламента?

Не знам за престъпни действия. Никое действе не може да се нарече престъпно на това правителство. Може да има спорни неща - например заемът, но не и престъпни. Имаше един Пеевски, дето го махнаха отдавна, и който, строго погледнато, е бил оправдан по всички обвинения.

"Задържането на хора за заложници е тежко престъпление" Как може да наричаш тези крадливи мишоци ХОРА? И за да не ме разберете грешно, ще добавя че последните 70г. са преобладаващо такива.

ОСТАВКА! Стига комунистически маймунджалъци. Пукнато беше, камъни, глупости. Що не казахте преди клипа, че е пукнато? Защото сте лъжци.

Сигурен съм, че много хора в БСП, или подкрепящи БСП, не са "червени боклуци" Те са честни хора, които мислят за себе си и за партията си в един европейски социал-демократически контекст, като за една реално лява пария, която защитава интересите на бедните. Много е важно какво ще направят те. Виждат ли изобщо, че се върви към катастрофа? (Разслоението между бедни и богати в днешна Русия е много по-голямо, отколкото в Западна Европа. И бедните там са много по-бедни.) И доколко са в състояние нещо да направят, за да предотвратят катастрофата.

Извинявайте, откъде ви хрумна във висша степен оригиналната и покъртителна идея, че БСП може да направи нещо за положението в Русия? И по-малко странната съпътстваща идея, че по някакъв начин неравенството в Русия кара БСП да върви към катастрофа?

Да, определено ясно видяхме по ТВ канал, че се чупи стъкло от вътре, помислихме, че имат нужда от въздух и разбрахме, че имна хора в автобуса. УДРЯХА СТЪКЛОТО С НЕЩО ОТ ВЪТРЕ. Нелогично е да го счупят ако е пукнато-логично е да го оставят тези вътре за за сигурност, а да се изместят на други седалки. Определено от вътре счупиха стъклото и да имитират че е от камък. Но камък не чупи така-видя се още през нощта. Мирише, че комунягите си нагласиха с "изпитите си мозъци" цялата ванхалия с белия автобус, да унижар протестиращите. Те наистина днешните управляващи съвсем изперкаха за власт, ДПС изпи мозъците на БСП, а Волен Сидеров ги "доизчовка", та не остана мозъчна активност. Те не мислят-само едно е в главата им пари-пари-пари и власт с грабежи.

На бас, че Евгени Михайлов е автор на "безпристрастния" клип

Цитат от настоящата статия"...Днес "24 часа" пише, че СДВР са съобщили за вестника, че действително полицаите в автобуса са избутали стъклото навън, но то вече е било пукнато и е имало опасност да се счупи на малки парчета и да рани хората вътре. .." СТИГА БЕ, -СДВР + ПОЛИТИЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ 23 ГОДИНИ ДА СА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ДА ЛЪЖАТ , МАНИПУЛИРАТ, МАМЯТ И ЗАБЛУЖДАВАТ БГ. ГРАЖДАНИ- ТОВА ЛИ МИ КАЗВА СДВР?????????

А сега пак ми говорете, че мвр не се използва като носна кърпичка за забърсване на гафовете на политиците- СДВР си противоречи в 2 изявления дадени през по-малко от 8 календарни часа- а уж били деполитизирани;) При блокадата на парламента на 23 юли в автобуса не е имало служители на МВР с изключение на шофьора, по данни на СДВР 29 юли 2013 15:44 Агенция "Фокус" По време на инцидента на столичния площад Александър Невски на 23 юли в автобуса не е имало служители на МВР с изключение на шофьора, който го е управлявал. Това съобщиха от СДВР по повод на публикации и видеоматериали, разпространявани в медиите, във връзка с инцидента, при който с камъни и павета бяха счупени стъклата на полицейски автобус. След връщането на автобуса в охранявания периметър на зоната за сигурност на Народното събрание, в него са открити камъни и павета. Всички останали детайли и подробности за случилото се са обект на проверка и изясняване от Софийска районна прокуратура. До този момент СДВР не е разпространявала друга официална позиция по този инцидент.

Каквото и да напишете сега едно е ясно, голяма част от обществото НЕ Е СЪГЛАСНО С ТОВА УПРАВЛЕНИЕ И НЯМА ДА СЕ ПРИМИРИ С ТОВА!

Кой изяде кашкавала!? Анимацията "Рататуй" грабна сума награди, но това, тук, трябва да го покажат по "Дискавъри" като се наблегне на това, че е най-зле скалъпенят сценарий от някого си, който иска да обвини протестиращите по площада. А на видеото, както се вижда, стъклото, противно на физическите закони,обяснени от висши политически функционери, се чупи от вътре на вън. Моля, подайте наградата "Златното паве"!

Последен коментар (за разлика от крачещите по площадите лузъри, аз съм на работа втора смяна). Не ми пука за стъклото на автобуса и воят на протестърите, защото: 1. Те не са Народът, те не са дори и малка част от него. 2. Те не са демократи - не понасят органически мнение, което дори и малко да се различава от тяхното и делят българите на наши и ваши, на червени и всички останали, в началото дори и на прости и тъпи и можещи и умни, интелигентни. 3. Отчаяни са от неуспеха на протестите и сега се чудят как да привлекат внимание. 4. Не са достатъчно умни - за над 1 месец не успяха да видят, кой и как ги организира и подръчква и с какви цели. А ако са го видели и не реагират, значи наистина са лумпени. 5. Не заслужават вниманието и времето ни, защото са жалки, неуспели лузъри.

А ти "органически" понасяш ли тяхното мнение ? Защото, ако отговорът е Да, не би написал горното.

Като ти чета поста гледам че по нито един от изброените 1,2,3,4... не си в час и си МНОГО далеч от истината, а при това си и много активен! Това е много характерно за едни червени ...

В последно време,прочетах много изказвания на кухи лейки,ама ти си върха на тъпоумието,другарко!

Поста е много много точен ама като ви го кажат в очите и се почва кухи лейки и какво ли не. Само вие протестиращите имате право и вие сте България. Айде по полека спрете се малко. Двадесет хиляди не са България нали ????

Батко, много си прост бе, деветосептемврийска бетонна главо с каскет. Ама много точно ви го рекна един български политически емигрант отпреди 30 години вие и отроците ви патологични комуняги сте арогантни, алчни и страхливи.

Ти ако искаш ходи и трета смяна, но заради такива управляващи хората ходят на три работи ходят и пак едва свързват двата края! Иначе си ясен, няма какво да те коментираме.

Бегай бързо, бегай! От километри смърдиш на червено.

Платена червена писърушко, ти на това работа ли му викаш - да пишеш простотии по форумите и да създаваш впечатление, че народа е разединен??? Я си намерете някоя достойна работа, че сте много жалки и смешни, пък и вашите работодатели скоро ще си ходят...!!!

И така- КОЙ ЛЪЖЕ- КУТЕВ ИЛИ МВР? Да се направи петорна, седморна или ако трябва- деветорна експертиза по реда на НПК в заведеното досъдебно производство от прокуратурата и резултатите й ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ОГЛАСЯТ В МЕЙНСТРИЙМА. Ако тя покаже, че лъже кутев - ДА МУ СЕ РЕАЛИЗИРА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР, КАТО МУ СЕ ПОИСКА ДЕПУТАТСКИЯ ИМУНИТЕТ ОТ ГЛАВПРОКА.