Родните полицаи с електрошок в кобура

Започва обучение на българските полицаи за боравене с електропреносните "Тейзър" пистолети.

Обратно в новината

Коментари - Родните полицаи с електрошок в кобура | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбойниците ща започнат да се придвижват с рицарски доспехи...

Който е против употребата на тейзъри от полицията да се замисли малко. Ако него трябва да го задаржат и има само два избора - да го целнат с боен патрон или тейзар какжо си избира. Тейзара е алтернатива с нисък риск от летален изход. Иначе и макарената върши работа

Аз съм много, ама много против! Как така ще ги задържат без да крещят падни-стани, без въргаляне по подове на офиси и ресторанти? Ами вечер какво ще гледаме по новините?

И да не сте посмяли да бракониерствате и да биете риба с електрошок...!

Продавам тейзъри, специално оптимизирани за инкасатори на ЧЕЗ и Софийска вода, също и Топлофикация.

ха сега елате пиленца при батко да ви спържа сладко.......

А бе кви са тия глупости Тейзър пищоФи. Няма такива , само бойни патрони за нас. И резултата - ето ти по малко проблеми. Как беше =есть человек- есть проблем.

Този 1000 доларов Taser се неутрализира с едно обикновено алуминиево или миларено фолио от 2-3 долара. Купувате си едно евтино Space blanket одеяло, увивате си го около себе си, пък после нека стрелят. Електродите дават на късо и стрелящият остава изненадан. И като се има предвид, че разчита, че няма да се съпротивлявате - няма дори да си е извадил пистолета. Което пък предполага, че ще бъде още по-силно изненадан от обратната ви реакция. Да не говорим, че тейзърът може да се използва и от престъпници...

Повярвай ми, не е подходящ за престъпници, патроните не се продават свободно - имат лицензионен режим

Ами, ако го целнеш в главата?

Ако го целнеш в главата - няма спасение. Но нали ги обучават полицаите да стрелят в гърба и гърдите.

Ако тия от пето ме сгащат някъде по тъмните улички дали ще могат да ми заредят и телефона, че нещо много му бада батерията напоследък.

На мен пък ми е чудно коя фирма ще ги доставя на полицията. Сигурно бая пари са дадени за това решение.

Мога да ти кажа и фирмата. Обществена поръчка - няма да има, защото е ясно коя ще е. Средната цена на TASER е около 60 долара (с батерия-пълнител), но ще го продадат за 100-120 долара. Давали били безлпатно... После - като закупи МВР няколкохиляди бройки... Бе я да ти и държавата..!! Вече ще си плащаме и гърбят по-качествено. от нашите данъци.

Нещо не си запознат с цифрите. Даже китайските ментета са над 300 лева. Разбирам идеята ти, но няма как с голи ръце да всяват респект срещу талпа цигани с лопати. Трябва си да са оборудвани нали?

Aми ако трябва... Kое е п р и я т н о т о; когато някой убива или вилнее! Hе е за "червения килим" нали!? Kато се знае това, бабаитина ще се кротне! Y с п е х и!

ами ако сърцето ми не издържи и ритна камбаната ко прайми тогис а и кой ще е виновен аз ли

Ми Тис та кой ще е виновен. Ако праиш бели и те стрелят кой ти е виновен, че не си издържал. А ще издържаш да праиш бели а да те шокнат нема а ?

Добре си го казал. Бих добавил, че в демокрацията под "бели" се разбира да си убиец, нарко и при задържане да среляш по полицаите. Все невинни детски игрички.

Ампеража е слаб, ако се ползва еднократно... ако те пържат 10 минути с него, ще си пукнеш! Във Франция има протести за тяхната забрана, тука ги въвеждаме!

Много садистично! Май се връщаме към изтезанията. Каква е следващата стъпка - слагане на найлонова торба на главата на задържания?

Правилно!!! След СРС-та, електрошокови палки - те не оставят следи. След ел.палки - бронебойни патрони - при самозащита... Що ли ми се струва, че тая песен Европа я е пяла в началото на 39г., а Щатите - всекидневно? Но щом казват управляващите, че така е редно, значи така е правилно - сегашните и бъдещи пенсионери да плащат на все по-вече разрастващата се полиция - нали всимки сме крадци, бандити и мошенници...

Най-напред ченгетата да вземат да се усмиряват помежду си с електрошокове, току виж им се наместили мозъците. Да почнат от началниците, пък може и да гастролират по парламента и министерствата. Ама не им стиска, ще пробват изобретението върху нас, електората, дето им изкарваме заплатите на нещастниците. Прост народ - слаба държава!