Коментари - Местни полицаи провалили акцията в Лясковец (снимки) | dnes.dir.bg
назад

Местни полицаи провалили акцията в Лясковец (снимки)

Загиналият в Лясковец командос е станал жертва на небрежност, проявена от местни полицаи - това показват служебните проверки, съобщава в. "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Местни полицаи провалили акцията в Лясковец (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великият Чарли Чаплин го е открил преди много години-наш Петко ги е обкръжил. То бива олигофрени и дебили експерти, ама айде стига вече.

По заглавието! Това не е вярно! Друг е въпроса, ако им трябва някой виновен!

"Видяхме, че ни снимат, разбрахме, че ще ни направят въоръжено нападение и се стегнахме за отбрана" - тази си е направо българската Ма Бейкър! Некомпетентни нещастници! Заради тях загина човек!

Тия хора би трябвало да могат да арестуват терористи въоръжени с автоматично оръжие и какво ли още не, а не са могли да обезвредят обикновен човек, който не е тренирал в боен лагер и е разполагал с само с две еднозарядни пушки!!!

Що не проведат едно разследване в СОБТ от всичките боклуци колко от тях бачкат часпром охрана на мутри и престъпници и то със служебното оръжие. В България чвоек трябва да го е страх от Полицията, защото са най-корумпираните тунеядци, за 5 лева ще те пречукат!!!

Полицейска операция на спец. частите за борба с организираната престъпност и терористи провежда акция: срещу обикновен гражданин без досие и смазан от държавно безхаберие и геноцид - провалена от полицай?? Що не ходите да стреляте по свидетели, граждани или момичета (полицая застрелял съсед в Банско; полицая в Ловеч застрелял демонстративно в колата момиче)? Тъпа полиция с тъпо ръководство е равно на смърт за народа. Когато полицейщината е държавна политика няма виновни. Зам председателите на НС ще крадът. Парламентаристите ще ги съдят. Лудите ще са свободни в парламента... Психично болен от Лясковец "неутрализира" екип от 4 антитерористи? Ако оцелее да го вземат в отряда а борба с тероризма. Мижду другото: Казват, че тои изстрелял 100 патрона срещу 500 на полицаите. Ако е така тези полицаи антитерористи (антиграждани) явно са тругнали на сватба. Един прострелва 5 полицаи със 100 патрона а полицаите с 500 патрона прострелват 53 годишен, безработен.

Е да ние се досетихме, че друг е виновен. Няма как да са наще.

Нещастни некадърници...и ние чакаме тия да ни защитават от бандите и на всичко отгоре им плащаме около милиард годишно.Сега разбрахте ли защо е толкова голяма престъпността- те с един уж луд не мога да се оправят.Ако трябва да арестуват Маджо с трета армия ли ще отидат...опс ние нямаме и армия вече..сигурно и затова не го арестуват...жалко за държавата

Е, няма такава комедия. Операция по снимки... Фотограф с пистолет... Проба дали вратата се разбива....? Тази приказка изглежда е писана за любители на екшъна до 3 годишна възраст.

Защо не го вземат тоя Петко в "борба с тероризма". Той без да е обучаван и трениран срази цял спецове. явно освен мускули, трябва и малко акълец.

Е какво да го вземат - там само наши момчета взимат. Не им трябва човек да върши работа, а такъв да взима заплата.

Е точно това е- освен мускули и оръжие и акъл трябва! Може ли такава некадърност от МВР?! Това надмина и случая с Белите брези -тогава просто липсата на координация беше проблем. А сега са имали време, ресурс, психолози и всичко! И какво са направили- един фарс коствал живота на един плицай и здравето на други трима плюс психичноболен човек, който трябва да бъде лекуван, а не убиван! Не знам вече кой е по-луд- този Петко или МВР?!

Винаги е по-добре да се преговаря! Особено с луди.Тъпаци!

ЛОШО РАЗУЗНАВАНЕ /ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ/, ЛОШО ПЛАНИРАНЕ И ЛОША ТАКТИЧЕСКА ПОДГОТОВКА. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ДА СИ ХОДЯТ, А ЗАЩО НЕ И ЗАДЪРЖАНИ МИНИСТЪРА, ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР И НАЧАЛНИКА НА СОБТ.

ЖАЛКО ЗА ПОЛИЦАЯ!!!

ебати демагозите,сега пук местните били виновни,ами нали командващят взема решението,отговорността е пак негова.как беше ...на кривят х..чеп космите му пречели...преступни комуняги..

Ето това е да си НАЧАЛНИК. Никога не си виновен и винаги си намираш бушонче. Бас ловя, че няма да се намери конкретен виновен или ще натопят някой неудобен Тези от БКП-БСП никога не грешат.

Алооо,Овчев ,какво стна с ''перфектната''операция? Започнаха и ПРИЗНАНИЯТА!

А някой отчита ли факта, че Светослав Лазаров е от Горна Оряховица и с Лясковец ги дели един тротоар? Това са единствените градове в България, където от единия директно минаваш в другия като в квартал. Къде да блесне момчето най-добре ако не у дома?

Това, че ги дели един тротоар не означава, че няма известно съперничество между двата града. Така че секретарчето в Лясковец не си е "у дома".

1. Психично болен от Лясковец "неутрализира" екип от 4 антитерористи. Дали не са психично болни хората, поставили диагнозата? 2. Как се поставя диагноза без да си видял очите на "болния"? Не са ли болни тези, които диагностицират така? Не са ли болни и тези, които вярват на получената по "неприсъствен" начин диагноза? 3. Диагнози за психични заболявания се поставят от психиатри, а не от психолози. Защо МВР занимава с несвойствени дейности своя "Институт по психология" и защо той се оставя да бъде занимаван с тях? С други думи: > Здрави ли са шефовете в МВР, т.е. знаят ли с какво се занимават психолозите в института им? > Здрави ли са психолозите от института, които по заповед на шефовете решават да се маскират като психиатри, вярвайки че могат да свършат работа, за която не са учили и която не са практикували? 4. 4 антитерористи са застреляни от човек, който 3 години (от 2011 досега) не е излизал от жилището си, т.е. от човек, който поне 3 години не е стрелял. Не се ли очаква от антитерористите да тренират за точност и скорост на стрелбата ако не ежедневно, то поне ежеседмично? Как се съпоставя физическото и психическото им здраве с това на победителя в престрелката, който не е тичал, скачал, че дори и ходил през последните 3 години? Не ми се мисли колко БГ анитерористи щяха да паднат, ако вместо лясковски селяк им се беше опълчил някой нашенски Брейвик? Не е ли болен анитероризмът на България? 5. Акцията в Лясковец била координирана на най-високо ниво между МВР и прокуратурата. Координацията между тези институции ли е болна или самите те? 6. След изтичането на разрешителното за оръжията му, "психичноболният" отказва да ги върне. На прокуратурата й трябват 3 месеца за да образува досъдебно производство. Не е ли болна прокуратурата? За 6 месеца досъдебното производство не е стигнало до съда. Не е ли болна комуникацията между прокуратурата и съда? 7. Прокуратурата поискала от съда принудително настаняване на психичноболния в лечебно заведение "заради множеството жалби (подадени от него) срещу съседи". Забележително, у нас е виновен винаги този, който се жалва. Да ти направят училище в двора без ти да си го искал е нормално, но да се жалваш от това че от 8 до 19 часа все се намира някой да ти крещи на главата е ненормално. Подобно е отношението на МВР и към други жалбоподатели: поискат да подадат сигнал за кражба, а в районното се опитват да им обяснят че нещо с жалбоподателя не е наред (така че да не си пусне жалбата). Елементарно, Уотсън, всяка нова жалба им създава нова работа и им влошава статистиката. Поради тези причини подобно е отношението към жалбоподателите навсякъде у нас, вкл. вкъщи и в работата. Дали пък не е болно цялото ни общество? Дали не се използват дребни етикети като психичноболен от Лясковец в опит да се прикрие истината за диагнозата на родината?

Напълно подкрепям изказаното мнение!!!

Напълно си прав! Въобще цялата тази операция ... смърди, най-малкото на некомпетентност и нехайство!

От днес - забрана на децата да викат в училищните дворове. При нарушение - стрелба без предупреждение.

А може и на всеки, който си отвори устата да му се праща тежко въоражен отряд от некадърници в 5 сутринта. А предният ден да изпратят колата на Гугъл да поснима.

И само някой от хосписа ако се покаже.......да се гръмне

Този "Психично болен " е най нормалния в цялата тази милиционерска вендета!

Упойващ газ.... Лекар - специалист по агресивни луди.... Но не - ще правим екшън! Оставки, разбира се. И изводи!

Защо не се самосезира прокуратурата и не заведе дело срещу министър председателя и министъра на вътрешните работи, поради това че не са упражнили достатъчен контрол над подчинените си?

ОЦЕНКА Релеф,видимост от съседни сгради,възможни позиции за снайпери Позиции за наблюдение и подслушване Наличие въобще на укрития ипозициониране в района Места за установяване на изкуствени модули и прикрития Изходи от сградата и въможни маршрути за бягство на терористите ПРИОРИТЕТИ Живота на заложниците (при щурма става живота на атакуващия) Живота на други цивилни в района Живота на щурмуващата секция, екип, звено Живота на ... самите терористи (НА ИЗТОК ЖИВОТА НА ХОРАТА Е ПОЧТИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ)

Споменавал съмпреди за ВОЙСКАРСКИТЕ, НЕ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ КУЧЕТА Военното куче не хапе и да зависва като полицейското, а хапе много пъти в серия Военното куче е привикнало на звук от снаряди, бойна техника Кучетата пестят човешки живот Усещат от дистанция противника Пълзят под прегради, спират и са тихи Проблема е, че не отварят блокирани врати ;) ЩУРМ Щурмовата група обикновено е 4-5-6 човека (зап.практика) Унифицирано облекло, за да няма приятелски огън Поне един с подготовка и на медик 1. С помпа или таран разбива и я премята нагръб, взема пистолет 2. Втория с автомат, влиза и стреля при нужда 3. Третия е лидера на екипа, отделя или взема в плен 4. Четврътия пак може с помпа и заменя номер 1 5. Петия остава в коридора и държи под контрол тила на групата Лидиращия отброява с пръсти и знаци, с пипане итн гайда на всички знаци особено за борба в местност примерно гора на видимост е доста Влизащите двама (2 и 3) разделят условно помещението на две и влизат или на кръст или всеки покрай стена, при Х всеки вижда къде ще влиза това е в полза. ЧИСТО ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД бойците ЧИСТО ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД командира В самата стая приоритет е живота на щурмуващия не на заложницитe В МОМЕНТА НА ЩУРМА ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ ИЛИ НИЪКОЛЕТЯЩ ХЕЛИКОПТЕР, САМОЛЕТ ЗА КАМУФЛИРАНЕ НА ШУМА И АТАКАТА

Колко пъти са влизали в реална акция срещу въоръжен противник нашите полицаи и военни (добре, че имаше Ирак и Авганистан, та малко да видят), за да знаят какво е насрещен огън и да не плачат после. Колко пъти са репетирали тези упражнения, но не срещу адвокати или бивши министри? Колко пъти поне един двама инструктури са били в държави с голяма престъпност, за да тренират! И още , и още ....

Всичко това е много хубаво, но се отнася за случай с много зъл и печен терорист. В нашата трагикомедия става дума за обикновен човек с ловна пушка, а не бойно оръжие. Просто се е оказал по-интелигентен от професионалистите, дето ги отглеждаме като писани яйца.

Тъп ли си бе? Ква ловна пушка, чети повече!!!!

Този случай ще даде възможност дефектите, вместо да бъдат отсранени, да се превърнат в ефекти. Ефектно ще се проверят всички лица с издадени разрешителни за бойно и ловно оръжие (роднините, големците и спонсорите също...няма да бъдат притеснявани). Ефектно ще се отстранят невписващите се елементи от сплотените силови редици. Ефектно и ефективно ще се използва получената обратна връзка по случая, от екипите психолози и специалисти по кризисен ПР, за да се постигнат и други подобни ефекти. Дефектът ще стане невидим с просто око иззад поредицата ефекти, все ярки достижения на ефектното обществено настояще. Накрая останалите недоволни ще се окажат в позицията на мрънкаща шайка хейтъри. Този филм сме го гледали, но сапунените сериали продължават дотогава, докато има зрителски интерес. А такъв все още явно не липсва в този часови пояс.

Значи, на местния пазвантин му се виждал патлака докато снимал и затова Петко се спешил овреме. Разбирам, че ни мислят за идиоти, но трещейки на голямо тези глупости, не си ли дава милицията сметка, че така се подиграват и със смърта на загиналуия служител. Просто нямам думи.

Бай Петко хем психар хем пък и с акъла си и преценява точно и трезво ситуацията, чак е толкова наблюдателен , че предугажда какво му готвят меверету. Направо ни направиха всички на глупаци а бай Петко зорлем престъпник!

Кажи твоята версия по случая. Факт ли са оръжията - факт са. Колко нормални имат арсенал вкъщи?

яяя, не забравяй,че все още не е доказано кой по кого е стрелял е кой кого е улучил-намерени били 320 гилзи!

Май не си много наясно колко хора в България имат всякакъв тип/вид оръжие.

Моята версия по случая е , че меверету им е трябвала пи-ар акция да блеснат пред обществото . Този е пускал жалби и при търсене на удобен гражданин срещу когото да спретнат акция този е идеалния- в провинцията, на село, предполага се , че е тъпак и залупен и всичко ще мине леко. Както се изрази някой, тръгнали са като на сватба. Затова и има жертва, ранени и 6 часа не могат да заловят бай Петко. Без никакви медицински прегледи, изкарват човека и майка му луди, агресивни и едва ли не любовници, за да отвратят обществото. Наблягат на училищния двор и заплахата за децата, за която директора каза , че не знае дали е заплашвал деца. Едни и същи дечица строени да дават интервюта, като е известно предварително какво ще кажат. За по-силен драматичен ефект , вече се обсъжда изграждането на паметник на убития полицай . От къв зор не ми е ясно. Никой не говори за експертиза, дали наистина полицая е застрелян от Петко. Това трябва да се докаже , нали? За пред обществото се скалъпват някакви версии, които изглеждат съшити с бели конци като интервюират някой от местните. Най ме е страх , че властта може да направи от всеки един от нас престъпник. меверету вместо да предотвратява престъпления само създава среда за такива. И оня от Сливен и той беше нещастен защото карал Коледа сам. Въобще акциите които се случват винаги са обградени с психиатрични тълкувания от всякакви хора още преди да са станали известни фактите. Ако въобще станат известни де. Лазар Колев и той лежи недоказано виновен според защитата му. Ако слушате Марковски какви ги разправя, направо да ви настръхне косата още повече че има насилствено умрели хора около случая. Ако Марковски поеме тоя, ще чуем доста интересни подробности със сигурност. Схващате ли?

... предполагам, че във всички градове, в които се произвеждаше по времето на соца, а и сега оръжие са яко въоръжени всички... Лясковец е един от тези градове май... ако започна да изреждам бизнесмени, търговци, охранители, мутри и мутрички и просто наплашени от престъпността хора... ами няма да се окажат малко тези с оръжието

всички полицаи

Каквато ни е държавата - такива са ни и полицаите и политиците и пр. В общи линии никой не си гледа работата както трябва. Лошото е, че това в крайна сметка води до трагедии и загуба на човешки животи - убити полицаи, ухапани от кучета и пр. А най-лошото е, че не си вземаме поуки, бързо забравяме трагедиите и продължаваме да си мърляме.

Каквито хората - такава държавата. Прости, тъпи, мързеливи мошеници и тарикати - от такъв материал каква държава искаш?

жалко за баретата. станал е жертва на непрофесионалността на местните полицаи. всички сме виждали картинката на полицаите в бг - разпасана несериозна работа. не чувстват уважение към униформата, т.е. държат се като селтаци. Достатъчно е някой турист да ги пита нещо за да видите целата им професионалност. Това, го твърдя отдавна - това несериозно поведение към тежката им професия ше им коства много загуби. не казвам, че трябва да стават роботи като в сащ, но всеки човек вършейки някаква работа трябва да осъзнава сериозността на последствията и значимостта си. много често в бг всеки си мисли, че от неговата работа няма никакъв смисъл и я върши през пръсти, което после докарва ядове.

Айде с тези селски номера- снимки, селски местни полицаи и т.н.

Това с жестомимичния контакт направо кърти - сигурно полицая съгледвач му е направил жест, че ще го заколи - Пешо му е отвърнал - хайде чакам ви - и вихядме какво стана

По филмите като дойде ФБР, местната полиция излиза от сцената. А при нас "спец" полицаите изцяло разчитат на местните неспециалисти. Все едно хирургът да се надява, че сестрата е безупречна.

А НА МЕНЕ МИ СВЪРШИ ВИНОТО

може пък да се е готвил за края на света, това незаконно ли е ? щото по дискавъри ченъл върви една поредица.. там да видиш психари, малиииии

Явно и майка, и син са луди, затова акцията е трябвало да бъде по-добре обмислена, за да не се стига до жертви, както сега. Не мога да си представя как една майка, ако няма психични отклонения, ще съдейства на сина си да складира арсенал от оръжия и муниции вкъщи и ще го подкрепя да стреля по полицаи. Колко ли още подобни психари живеят без да се лекуват и са потенциални убийци. Ужас! Така ще е като лудите са на свобода и си правят каквото си искат, вместо да са под медицински грижи и контрол.

Къде ги прочете всичките тези нща, които си написал, драги?

Човек който въобще може да си помисли, че деца играещи в УЧИЛИЩЕН двор му пречат е ПСИХАР.

Нашите полицаи вместо да се подготвят за работата си те мислят за рушвета,разходки с астричката с ръката изкарана на прозореца,чоплене на семки,лаф моабети с кафенце,ко ши почерпиш и т.н.

репликата - ко ши черпиш - е култова

Колко пъти сия чувал? Аз имам 250000+км в България и не съм я чувал ни веднъж.

това забранено от закона ли е ? мои съседи са си барикадирали по подобен начин мазетата, щото ги ограбваха найси пъти. та, ако не незаконно да си пазиш къщата и мазета, направо кажете. станахме психари с тия грабежи .

ТОЯ СЛУЧАЙ МИ НАПОМНЯ ЗА ОНЯ СЪС ФРЕНСКИТЕ КОМАНДОСИ ОТ ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ДЕТО ГИ БИХА СЕЛЯНИТЕ :)))) ... .... БЪЛГАРИНА СИ Е КРЪВОЖАДЕН ТИП ОСОБЕННО АКО ОПРЕ ДО ЗАЩИТА НА ДОМА И МАЙКА БЪЛГАРИЯ :))))

Дам, все още помня едно заглавие от новините по онова време - "Български селяни биха френски командоси с летви".., И сега ми става смешно като се сетя. А относно този инцидент нещата хич не са смешни. Замина си едно момче за нищо. Дали ще има виновни или не, е без значение, не могат го върна от оня свят. Дано в бъдеще о време ги овладяват подобни ситуации.

Малоумници! Когато някой не става за нищо друго, става полицай. Някой ще обясни ли най-после с какво този "опасен престъпник" е бил заслужил всичко това: проучване, подготовка и нападение от полиция и командоси? Какви идиоти и за какви малоумия харчат парите от данъците ни?

Продължава голямото замазване. Не се научихте, че колкото повече се оправдавате с лъжи, толкова повече затъвате и авторитета ви става имагинерен. На съд да ви даде семейството на спец. полицая, а също и майката на т.нар. луд.!

Орешарски стига се е крил, ами да си подава оставката, ясно е, че до него ще се стигне!

В нашия вход повечето съседи имат подобен психопортрет като на този в Лясковец с майка му.

така , така .. ти да видиш на село как са се барикадирали бабичките, щото ги е страх ! напраоооо ужас!

Знаех си че Овчев и главния секретар ще си измият ръцете регионалните полицай........... Реален социализъм в действие!

При спец операции на полицията винаги има опасност по живота на служителите на МВР. Това са рискове на професията, колкото добре да плануваш една операция винаги може да загине полицай, особено ако от срещната страна има въоръжен престъпник или луд с оръжие. Мисля че акцията е добре организирана, рано сутрин, с бронежилетки са, разбиват вратата, нахлуват и арестуват престъпника. Обаче възниква усложнение лудия е подготвен, въоръжен и уцелва полицая във врата. По какъв друг начин би могла да се направи тази операция, да пратиш от лудницата невъоръжени санитари да му сложат риза? Резултата е на лице, лудия е задържан, няма опасност за живущите и децата от него, цената е скъпа един човешки живот, обаче не виждам друг начин за провеждане на операцията. На всяка де по света има подобни случаи и е нормално в такава рискована професия да има жертви. Жалко за полицая служил е за народа и е дал живота си, вечна му памет.

Къде прочете, че е във врата улучен? В слепоочието защото са били с леките каски, т.е. без визьор. ВСИЧКИ РАЗБИРАЧИ - Я ВЪРВЕТЕ НА РАБОТА! ДА СИ ЗАСЛУЖИТЕ ЗАПЛАТИТЕ

Там съм прочел: link/lica/item/56028-emil-shаrkov-e-zаginаlаtа-bаretа "Срещу него е стреляно с пушка 13-ти калибър /12.7/ - за убиване на слонове... . . . Съчма за глигани го удря в гърлото."

смъртта на Емил Шарков и за ранените полицаи всички виновни по веригата трябва да си подадат оставката - ДО ЕДИН.

главния секретар веднага да си подаде оставката. да не се прехварля вината само с оправдания .това е безобразие както всичко в дарявата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като чета и майката на идиота е доста умна. Били се готвели за отбрана от въоръжено нападение?! Когато полицията ти нареди да се предадеш, това не е въоръжено нападение, а директна заповед. Ако не се подчиниш си в нарушение на закона със съответните последствия. Този идиот е трябвало да бъде убит на място, а не арестуван. И тъпата му майка също.

Тъпако ти чу ли я майката да го казва това или повярва на подхвърленото от някои друг?

те директно са го атакували през прозорците без никакво предупреодение -какво очакваш

ма тва престъпниците кво си играеш да ги арестуваш стреляи трепаи направо да останат живи само наще хора и да може да си пиеме ракята на спокоиствие

в шест часа сутринта през прозорците да ми връхлитат маскирани веднага ще се сетя, че са полицаи...един добър адвокат не само ще го измъкне, ами и обезщетение за нанесени вреди материални и нематериални ще му осигури...

"Тогава Петко превърнал дома си в крепост - барикадирал прозорците с радиатори, плетеница от стоманени пръчки и дървени пръти, дори заредил оръжие с патрон в цевта." бреи голям професионалист!

България е страната с най-много полицаи на глава от населението. При това правителството току що им повиши с 10% заплатите. Защо? За да го пази от "любовта" на народа. В МВР работят и свестни хора, но и мухлясали некадърници от времето на социализма. Последните са болшинство и взаимно се крепят един друг. Корупцията е повсеместна. Както в КАТ, така и в отделите за борба с дрогата и организираната престъпност. Разбира се и ГЕРБ има своята вина, но тя е за 3.5 години, а останалите 23 на власт винаги са БСП/ДПС. И те носят най-голямта отговорност за липсата на реформа в МВР. Но те не я желаят, защото само в сегашната обстановка могат да оцеляват техните некадърни подлоги - уж- полицаи.

Открай време е така още от соца, който не става за нищо, става полицай за там трябва само да биеш , да не задаваш въпроси и да изпълняваш заповеди

Полицейска операция на спец. частите за борба с организираната престъпност и терористи провежда акция: срещу обикновен гражданин без досие и смазан от държавно безхаберие и геноцид - провалена от полицай?? Що не ходите да стреляте по свидетели, граждани или момичета (полицая застрелял съсед в Банско; полицая в Ловеч застрелял демонстративно в колата момиче)? Тъпа полиция с тъпо ръководство е равно на смърт за народа. Когато полицейщината е държавна политика няма виновни. Зам председателите на НС ще крадът. Парламентаристите ще ги съдят. Лудите ще са свободни в парламента...

Всеки провинциален полицай ще може да го арестува този човечец и е имало стотици начини за това. Но службите в София щом надушат лесен, евтин и ефектен начин да демонстрират , че работят нещо отиват на място. А те не са много подготвени и продължителното висене в службите в София води до пълната им деградация. Трябваше да оставят всичко на кварталния и той щеше да го доведе невъоръжен и спокоен в районното управление на МВР.

Да бяха оставили горския и той щеше да го арестува безопасно. Но тогава нямаше да се хвалят с филма, който са снимали.

Никой не споменава, акцията документирана ли е от МВР Пикчърс?! Напоследък обичат да правят подобни героични /не и в конкретния случай!/филми.

В България до всеки стои полицай,обикновен човек ,пак полицай........но работата им не свършена.Няма толкова работещи ,колкото хрантутници с големи привелегии.Така ще продължава ,защото вече никой не иска да се занимава с държава управлявана от МАФИЯТА.